Влез

View Full Version : Тема за момичетата: с кинти или без

Страници : 1 [2]

liglata_bg
04-19-2013, 19:15
На мен ми е любопитно автора като какъв се определя - от персонажите, които е изброил към коя социална група е?И питането му един вид проучване ли е затова какъв да бъде за да се котира?

edDinstVenNa
04-19-2013, 19:16
е те това си е баш меркантилност, или айде не.. ама разглезеност определено..

права си .. не мисля че е меркантилност :)) а за Елена - не мисля че някой има желание да се заяжда с тебе ;d

ShtrudeL
04-19-2013, 19:22
*глупости*

мноО мощен ли го раздаваш?

machoka
04-19-2013, 19:27
На мен ми е любопитно автора като какъв се определя - от персонажите, които е изброил към коя социална група е?И питането му един вид проучване ли е затова какъв да бъде за да се котира?

авторът е един имагинерен герой, който влиза във всяка една група и едновременно не принадлежи към никоя от тях ;)

пантерке, малко се разми темата, ще коментираме поста ти при други обстоятелства)

edDinstVenNa
04-19-2013, 19:29
авторът е един имагинерен герой, който влиза във всяка една група и едновременно не принадлежи към никоя от тях ;)

направо шах и мат с тва изказване :D

machoka
04-19-2013, 19:33
а edDinstVenNa (http://www.teenproblem.net/forum/member.php/275211-edDinstVenNa) e единствената, която ми се стори достатъчно искренa от последните страници :D (при мен са 26 към момента)

edDinstVenNa
04-19-2013, 19:35
^^ мисля че и други мацки бяха честни .. не знам ти защо нака мислиш

mishopi4o
04-19-2013, 19:37
мноО мощен ли го раздаваш?

Не, просто некой път поставям боклуците в кофата , друг път ги оставям да гният на земята, а па трети път не им обръщам внимание : )

sneering
04-19-2013, 19:45
^^ мисля че и други мацки бяха честни .. не знам ти защо нака мислиш

Ако сложиш още 2-3 снимки,подобни спорни изказвания галещи егото ще зачестят.Пробвай!

edDinstVenNa
04-19-2013, 19:54
Ако сложиш още 2-3 снимки,подобни спорни изказвания галещи егото ще зачестят.Пробвай!

недей че ще взема да пробвам ...

machoka
04-19-2013, 19:56
edDinstVenNa (http://www.teenproblem.net/forum/member.php/275211-edDinstVenNa) погалих ли ти егото, искш ли да се посваляме, че съм отчаян и си търся компания в нета, плс (

edDinstVenNa
04-19-2013, 19:58
edDinstVenNa (http://www.teenproblem.net/forum/member.php/275211-edDinstVenNa) погалих ли ти егото, искш ли да се посваляме, че съм отчаян и си търся компания в нета, плс (

:D щом ме молиш ...

draid
04-19-2013, 20:40
Какво още бистрите темата ? Парите са си голям фактор и всеки който го отрича не е запознат с нещата в днешно време.

bloodyF
04-19-2013, 20:44
И за уикенда "Събота и Неделя" Батковците със S500 я клатят на задната седалка...

Тц. Има си сериозен приятел девойчето.

girlwithblueeyes
04-19-2013, 20:44
Какво още бистрите темата ? Парите са си голям фактор и всеки който го отрича не е запознат с нещата в днешно време.

Или е голям лицемер:D
И все пак чувствата трябва да диктуват играта

elena_zartova
04-19-2013, 20:51
за 4 часа ме нямаше, влезнах да прочета мнението което чачо ми обеща и изведнъж ... mishopi4o до сега никого не съм обидила ама кой си ти ? Какво е това селско обиждане ... Къде аз в мой пост съм написала да се хваля, че имам пари и тн... написала съм, че нашите имат възможност, всички хора, които ме познават знаят, че аз никога не съм искала вип сепарета, не съм поръчвала бутилки скъпи уискита да се покажа, излизам с обикновенни хора, не такива дето не си знаят парите и се съобразявам с тях без да се показвам и доказвам... Кво родословното дърво ли ми провери в гоогле... Как ще говориш кой какъв бил ... тва е форум влизам тук където никой не ме познава и пиша коментари с личните ми мисли, да ме съдят хората за тях... ако за тях мнението ми е грешно, нося на критика ... ама няма да нося на критика за това какви са нашите не съм ги търсила с кастинг ... тук единствената информация, която съм дала за себе си е име фамилия и град ... на e-maila ми пише Елена Ивайлова Зартова и какво да направя ... къде съм парадирала, ако ми беше толкова важно щях да спомена още в началото, много Зартови има и много хора има, които засягат теми които не са тяхна работа ... много знаеш ти за пръстите и затворите ... И да ти поясня информацията от гоогле Ана не ми е сестра, а е доведена дъщеря на баща ми :) така, че ако искаш коментирай като мислиш, че мнението ми е грешно, ама не бъди селянин, който обижда и не намесвай семейства ...

elena_zartova
04-19-2013, 21:03
Chacho прочетох мнението ти с интерес и си прав ... всеки търси щастието си, аз определих моето виждане не мисля, че щруделкаа или някой друг може да ме съди за разбиранията ми... добре казала е, че не мисли така, не е нужно да се включва всеки път когато някой друг е съгласен с мен, или да се наслаждава когато не е ... и аз мисля, че всеки си търси щастието, просто не мисля, че щастието е в това момичетата да са изкуствени и да търсят '' възможности'' в чалга клуб... просто там не е моята среда, не ми се струва чисто човешко и правилно, така да тъпчат себе си и да дават на дебели стари чичковци да ги ''тъпчат'' заради едните пари.. Всеки си търси щастието, възхищавам се на това колко си толерантен и се опитваш да разбереш дори действията и качествата, които не ти харесват... Аз не мога така и когато нещо не ми се нрави и не е стойностно за мен не мога да гледам обективно ...

machoka
04-19-2013, 21:16
Сега повечето ще ме наредят, ама почти съм убедена, че повечето тук момичета се правят на каквито не са с отговори, ама не как аз ли? аз бих излизала дори с бездомник, само да го обичам! ... по-добре да си кажем истината все пак е форум не ви следят коя сте и какво ...

Аз си имам собствена кола с която да си се ''забирам'' ... А иначе не бих имала наглоста да разкарвам някого само защото задника ми иска да се вози, а не да ходи пеш. Неприятно ще ми е някой, да дойде с мен по магазините и да ми каже '' аз ще ти платя'' - щом съм влезнала в магазина значи имам пари и сама да си го платя. Бургас не е толкова голям град, познаваме си се и покрай баща ми в дискотеките ме познават, но няма да тръгна да се правя на велика да ми пазят вип масите съответно не би ми станало и приятно, ако момчето до мен го влекат вип масите, все пак излизаме да се забавляваме не да се гъзарим. До тук казвам, че не търся някой, когото може да ми осигури материални неща... Обачееее! Излизала съм с момче, което наистина знаех, че е по-беден от средностатистическите хора, дори повечето ми приятели предричаха неуспех. Момчето беше добро наистина, на мен ми харесваше външно, може би, защото знаех паричното му састояние, дори ми беше неудобно да му казвам да ходим на кино, на кафе, на ресторант и по дискотеки. Казвах му да сме у нас или у тях, защото щях много да му сроня достойнството ако му кажа знам, че нямаш пари за ресторант, но аз ще платя... да бих му платила сметката, но на него щеше да му е гадно... В началото бяхме добре, но каквото и да си говорим за любов и тн, аз не съм се оженила, на 22 години съм, не мога да си променя коренно живота заради него, ходеше ми се по дискотеки, по барове не да харча луди пари, а защото всеки млад човек понякога дори и да е рядко има нужда да излезе, да пие по едно, да потанцува и да се повесели, а виждах, че той не може да си го позволи, а когато исках да излезна с приятелки той се сърдеше, че ще е без него и един вид не ми даваше (и така и с него не мога и с други което е кофти) .. В един момент нещата станаха много по-гадни,защото той почна да избива комплекси, че като няма пари едва ли не не ми дава всичко и аз ще му изневеря(опитах се да му обесня, че имам достатъчно не си търся чичко-паричко и, че въпреки всичко съм с него той не разбираше) .... и проблемите му с парите ставаха и мой проблеми които са доста натоварващи, постоянно ми говореше как няма пари, как имал 2 лв в джоба даже за хляб не стигали.. и естествено аз съм се опитвала да му помогна, въпреки, че не исках да му смазвам достойнството в един момент той ми изглеждаше като човек, които няма такова, защото аз на негово място, никога не бих ревала за тея пари, а бих почнала работа... предлагала съм му пари, той е отказвал... и получавах постоянното му мрънкане без аз да мога да направя нищо, освен да слушам, да ми става гадно и да се ядосвам, че реве и чака да му паднат от небето... Помогнах му да си намери работа(изкара 1 месец) получи заплата и я изхаби за глупости, но все пак това са си негови пари да ги харчи както си иска. После негови познати от които е взел пари започнаха да си ги искат и нямаше как взе пари от мен ... и след това започна да иска все по често и по често и с тези пари не излизаше с мен, а харчеше за цигари и алкохол(като нямаш пари не пушиш и не пиеш) ... и изведнъж се чувствах като банкомат, а той ме източвше все повече и повече... И го оставих... сега ако си мислите, че е било защото не е богат- грешка ... оставих го защото за мен е жалко, момче над 22-3 да се оплаква, че няма пари за хляб, да ходи със скъсани обувки, да стои само в тях и да иска пари от приятелката си или от приятели( и когато получи пари не да мисли как да си върне заемите, а как да ги харчи) ... Ако е отговорен ще си намери работа, може да не е богат, но ще има пари за кафе или поне веднъж седмично или месечно да си позволи да иде на бар - така ще има поне малко самочувствие и момичето до него ще се чувства добре ... защото ако някоя ми каже, че би и било приятно да стои с някого, който не може да си плати тока и водата или да намери 2 лв за кафе според мен е най- голямата лъжкиня ...
Сега за мен е важно, момчето до мен да е ''МЪЖ'' което ще рече, независимо колко взема да може да си разпредели парите така, че да не му се налага да реве за 2 лв, да има достойнство да не иска пари от хората, а да се опитва да си изкара сам ( срамна работа няма, не бих го оставила, ако е барман или продава закуски)... от него няма да искам да ми плаща или да ме вози, ще искам да се разбираме и уважаваме ... Имам връзка от 1 година, момчето не взема милиони, въпреки, че моята кола е по-скъпа с удоволствие се качвам в неговата( защото е и по-добър шофиор хаха), може да си позволи когато му се прииска да отидем да се забавляваме като не е нужно да изхарчи 200 лв за една вечер по дискотеки или барове, а да пие ако трябва и една бира, няма да ми е по-гъзарско ако кажа ''гаджето ми пие Jack с redbull'' ... стана малко дълго, но се опитах да обесня, че аз не обичам ''гъзари'' дето да ми се фукат с пари и дрехи, аз обичам ''мъжкари'', които се трудят, бачкат , а не МИШКАРУВАТ ... защото човек с 2 лв в джоба, които не може да си позволи най- минималните неща нужни за живот е точно мишка ... и не ми е цел да трупам точки тук и да се правя на Дева Мария и да обеснявм как едва ли не ще съм приют за мишки стига да се обичаме лудо... отговорих честно

Елена Зартова, добре дошла.

1. Благодаря за отговора, това също ми влиза в графата 'искрено'

2. Тая тема цели да подложи на дискутиране друг тип момичета. Нямам предвид 'защо не те дискутираме теб', а това, че идеята едно момиче да излиза със заможно момче не се корени само в това да и купува дрешки или да я вози. И това (и темата наистина е за тях и насочеността е 'защо не, кое му е лошото'), но има и други варианти - иска да се чувства подсигурна, тя е вече за жена мисли за семейство и иска да осигури на децата си добро бъдеще и т.н. Ти си имала късмета да се родиш, да израснеш в семейство, в което не ти е липсвало нищо. Ценностите са ти такива, че не си подбираш партньорите спрямо средставата им, но те не са ти и нужни. В смисъл, говорим за 2 различни неща. Аз примерно много се кефя на 'независими' момичета, които сами си карат колата, които сами си плащат сметките, за които няма нужда да се 'погрижиш' като за бездомно кученце на улицата и разбира се начина ми на комуникация с тях е на различно ниво. Но това са 2 различни крайности. Ние коментираме тази, която е противоположна на твоята. Аджеба, кое му е лошото на това едно момиче да се забавлява с някой готин пич, който е заможен, който сам си е изкарал парите (не надут тъпанар, парадиращ със семейното имане) и ЗАЩО се смята за лошо, за леко, за пошло това, да даваш на момчето секс и грижи срещу неговото ВНИМАНИЕ (изразено с пари, статут, ГРИЖА) и все пак да не приемате връзката си за сериозна и любовта за вас да не е движещ фактор.

Auriss
04-19-2013, 21:21
Аз не мога така и когато нещо не ми се нрави и не е стойностно за мен не мога да гледам обективно ...
Затова и Виоленца те подпука. Свястно момиче изглеждаш в общи линии, ама супер злобно човече си към другите. Какво изобщо ти пука кой какъв е ? Вместо да кажеш каква трябва да е една жена, ти обясняваш каква не трябвало да бъде ;д Нормално да засегнеш някого, било то по лични или 'общочовешки' причини ;д

elena_zartova
04-19-2013, 21:26
machoka абсолютно си прав и съм убедена, че всяко едно момиче, би искало приятелят и до нея да и дава сигурност, да вижда че може да си управлява финансите, всяко едно момиче иска да може да си позволи да излиза на хубави места, да иде понякога да си направи прическа, да се почувства добре ... но не мисля, че парите трябва да въртят отношенията и спрямо мъжкия пол и да търси винаги този, които може да и осигури най-доброто ... не е начина, да си ''продадеш стоката на най-заможния купувач'' ... много по- добре би ми изглеждала дама, която сама се опитва да има екстрите в живота и да търси партниор на същото ниво отколкото такава която да не прави нищо, а да чака ''дърво от което да обере парите''

elena_zartova
04-19-2013, 21:35
Аз не бих търпяла мъж, който да търси от мен екстри и възможности и подаръци, не мисля, че и на някой мъж би му било приятно, ако вижда, че момичето с него вижда това в него... Правилно е една жена, да търси мъж, който сам може да изкарва пари и да е амбициозен, но не мисля, че тя трябва да стой и да чака от него всичко.. Споделих моето мнение, че на мен би ми било неприятно да ме возят, да ми купуват дрехи и да ми плащат сметките .. дори и да нямах много пак щеше да ми е обидно и да не се чувствам приятно... Със сигурност има момичета на които би им било приятно, всички сме различни, сигурно е правилно да се зачудим '' какво лошо има в това да иска някой да я осигури'' .. за мен има лошо(това е форум и изказвам мнение), но не съдя тези за които няма лошо :)

102
04-19-2013, 21:38
Общо взето само тривиалности бълваш, девойко.... предполагам така се разтоварваш.. лошо няма.

elena_zartova
04-19-2013, 21:46
за теб е тривиалност, за мен е гледна точка ... опитвам се да запазя морални ценности, в днешно време е трудно ... :) с интерес бих прочела и твоята гледна точка, може да не съм съгласна с това което ''бълваш'' да имам друго мислене, но няма да ти наложа моето мнение и да се опитам да ти докажа, че е по правилно

ShtrudeL
04-19-2013, 21:53
Общо взето само тривиалности бълваш, девойко.... предполагам така се разтоварваш.. лошо няма.

ХАбсолютно..

girlwithblueeyes
04-19-2013, 22:00
за теб е тривиалност, за мен е гледна точка ... опитвам се да запазя морални ценности, в днешно време е трудно ... :) с интерес бих прочела и твоята гледна точка, може да не съм съгласна с това което ''бълваш'' да имам друго мислене, но няма да ти наложа моето мнение и да се опитам да ти докажа, че е по правилно

никой не те кара да имаш друго мнение но това да съдиш кой какъв е от една дискотека се нарича ограничено мислене
Мноого ми е интересон моят въпрос защо го подмина ??

elena_zartova
04-19-2013, 22:01
ето отново... ''душа'' престани не си интересна с това избиване на комплекси да поздравиш всеки, който не е съгласен с мен и да наречеш малоумник всеки, който подкрепи моето мнение... сериозно порастни, опитвам се да съм толерантна, но прекалявам много ... какъв ти е проблемът?

elena_zartova
04-19-2013, 22:02
girlwithblueeyes може ли да ми припомниш въпроса ... защото опитах като всеки да се включа в темата, да споделя опит и мнение и изведнъж станаха велики нападания за тривиалности, бащи, боклуци и тн .. и съм пропуснала твоят въпрос :)

girlwithblueeyes
04-19-2013, 22:04
Ти твоите приятели само от висшето ли общество ги избираш?

намира се 2 страници назад:d

ShtrudeL
04-19-2013, 22:09
ето отново... ''душа'' престани не си интересна с това избиване на комплекси да поздравиш всеки, който не е съгласен с мен и да наречеш малоумник всеки, който подкрепи моето мнение... сериозно порастни, опитвам се да съм толерантна, но прекалявам много ... какъв ти е проблемът?

Душа, не ти се получава да се правиш на интересна като ме повтаряш.
И отново.. за какви комплекси толко' говориш? Какви са ми комплексите в случая? Интересно ми е да ми обясниш. Всеки, който не знае какво да си изсмуче от пръстите, удря на камък, в случая - на комплекси. Ти знаеш ли изобщо какво означава това и къде да го използваш?
Имам си мнение и ще коментирам каквото си искам. На теб ако не ти харесва, не ми отговаряй.
И ти не се опитваш да си толерантна, това дори си личи по простотиите, които пишеш. Ти се опитваш да спечелиш някакъв респект с извисените си мъдри мисли, само че не пред всеки минават..

elena_zartova
04-19-2013, 22:13
извинявам се, не съм го прочела :)

Не не ги подбирам по висшето общество, аз не се смятам като част от него ... общо взето подбирам хората на стойностни и не .. такива, които са успяли да запазят морални ценности и такива, които са ги изгубили някъде по пътя ... мойте приятели са обикновенни, състуденти, стари съученици, съседи... с тях не ходя по висшите места само за хора с повече от 1000 лв в джоба за вечерта, ходим по хаус барове, дискотеки с хип хоп, поп музика... На рождените им дни пия най-евтиния алкохол просто защото плащат те и не мисля, че са длъжни да си празнят джоба, защото когато аз плащам мога да си позволя нещо по скъпо ... като цяло не ме интересуват финансите на приятелите и приятелките ми, не парадирам с нищо пред тях.. колко струваш не е единица която се мери с пари :)

girlwithblueeyes
04-19-2013, 22:15
Добре благодаря за отговора
И другото ,което е убедена съм,че всенякой от тези твои приятели слуша чалга и ходи по такива места та и те ли са пошли за тебе ?

elena_zartova
04-19-2013, 22:15
Какъв респект да искам от хора, които не познавам? Имам нещо наречено истински живот не виртуален( ако на теб ти се смесват) там искам да имам респект, а не тук ... Тук изразявам мнение, и това което виждам в момента е, че ти се включваш в коментарите и използваш правото си на мнение, само когато е срещу мен :)

102
04-19-2013, 22:16
Добре, свестна си.... я сега в 4-5 изречения ми съкрати мнението си по темата, умолявам те.

elena_zartova
04-19-2013, 22:16
да слушат, дори и аз съм ходила на такива места, когато е трябвало да уважа повод ... не казах, че мястото е пошло, не казах, че всички хора там са пошли... казах, че за мен има една група чалгослушащи, действията и външният вид на които за мен са пошли :)

elena_zartova
04-19-2013, 22:17
Първото ми мнение е основното по темата на 6-7 страница е ... споделила съм лично преживяване от което си вадя мнение ... малко е дълго, но не мога да го съкратя ... който има желание да го разбере би отделил 2 минути да го прочете :)

girlwithblueeyes
04-19-2013, 22:19
Добре благодаря за отговорите:)
Сега вече ми се изясниха нещата като цяло за доста неща си права , просто някой твой думи звучат доста ограничено .

elena_zartova
04-19-2013, 22:33
между другото се извинявам, че се обърна много ненужно внимание на гледната ми точка ( грешна или не), не съм целяла да разваля темата и да направя конфликт с някого, все пак авторът е задал въпрос и се очаква да се дават мнения за него :)

102
04-20-2013, 00:07
Има неща като достойнство и чест, някои хора ги разпознават само като думички, а е хубаво да ги притежават. Аз разделям хората на силни и слаби, а не на бедни и богати. За мен си мога да кажа, че така съм се изградил като човек, че когато съм с момиче/жена тъй нареченото „плащане“ на сметките в заведение или подобните му е нормално да бъде от мен. Не че няма възроптавания и мръщенички от дадени личности от женски пол, но какво по-хубаво от това.. радвам се когато го правят, по това разбирам че не са боклуци и не го намират за някво задължение от страна на мъжа. Да, но аз го намирам. И не ме разбирайте грешно.. да платиш дадена сметка или на каквото мероприятие сте не е някво геройство или възвишена проява на финансови възможности.. аз го приемам за нормално, даже ми е някво рицарско..хАХхА. По казуса със силните и слаби хора, а не богати и бедни мога да кажа, че чичковците с мерцедесите и бмв-тата си правят това което искат.. искат млади, очевидно щом им се пускат и тъпи момиченца/жени.. лошо няма.. но търсенето и предлагането са неразривно свързани.. докато има момиченца, които се лъжат по богатия чичко-паричко, ще ги има и дебеловратите „бизнесмени“, които общо зето се гаврят с представителките на женския пол. За мен една силна жена никога не би се хвърлила към някой чичко тип-спонсор. Тя би била независима, тя не би чакала наготово, тя би разполагала със свой средства и не би разчитала на никого, а слабите (само вътрешно) чичковци са вече чичковци, защото никоя себеуважаваща жена не ги иска, дори собствените им жени не ги искат, щом са изпаднали до младото и глупаво еленче. Нещо започвам да си губя мисълта.. сигурно отдавна в по-горните редове съм я изгубил, ама продължавам… пише ми се… Между клошар и принцеса няма как да има връзка.. просто не го виждам, но между средна класа и начинаещ милионер.. що не…? Примерно предишната ми приятелка (ЛЮБОВНИЦА) е от заможно семейство така да се каже…хахаХАХ….. фирми, раоти, но когато бях с дадената жена тя никога не ме е карала да се чувствам нещо по-низш от нея или нещо подобно….или може и да е опитвала, но състоянието ми на духа не ми е позволявало да се чувствам така.. може би е до човека, когато си думата с К, изведнъж ми избяга от съзнанието, по-късно ако се сетя ше я напиша…а да..комплексар.. виждаш нещата по-различно.. радваш се когато богатата ти жена те води насам натам, купува ти неща и за теб е радост да се „изфукаш“ пред тайфата от приятели-олигофрени, независимо, че ти си мъж, а нищо не си създал и изкарал през живота си…. Винаги е до хората….не до парите.. до хората. Забравих си мисълта, за тва продължавам със сегашната ми приятелка (дано не стигам до Бъдещата ми приятелка)…. Не съм я избирал според парите, а според личността й. Кефи ме максимално тва същество….постоянно се карахме първоначално за сметките, плащанията за кино, дъра-бъра… доколкото разбрах, възражението й беше, че все едно е няква курва й и се плаща по този начин… Пълни глупости, но това ме впечатли.. видиш ли, тя е независима жена, сама си плаща сметките… Ок, ама не и в мойта смяна, скъпа. Сега се сещам за нещо, по настоящем приятелката ми мисля, че изкарва някъде около 1000 лева заплата, аз изкарвам по-малко, признавам си, но отново не се чувствам втора ръка човек или нещо подобно. Въпрос на принципи е, на мъжественост ако щете е един младеж да се погрижи за сметката на своята любима. Относно купуването на дрехи и на коли и на бижута, бла-бла… че мене ще ме е ужасно срам да направя такива неща, сигурен съм и момичетата, които до ся нямам представа как си подбирам ще ги е срам да приемат подобни „подаръци“…. Явно е до хората, а не до богати и бедни. Предпоследно ще напиша, че аз не отричам парите, но както се пее в една песен „за мен парите са средство, а не цел..“. Обичайте се, никой от вас не е клошар или принцеса, за това няма страшно…и последно… има нещо наречено Класа, което много малко хора притежават, а то не се влияе от банковата сметка. Аре чао.

Violenza
04-20-2013, 09:43
Ох, моля ви се, нека задружно да се съгласим, че Ленчето е жената мечта, та да спре да пълни темата с глупостите си.

Чачо, направи мъничко местенце за някое ЛС. ;)

ShtrudeL
04-20-2013, 09:47
Ох, моля ви се, нека задружно да се съгласим, че Ленчето е жената мечта, та да спре да пълни темата с глупостите си.

Един глас от мен.. 8-)

anonymous708973
04-20-2013, 12:56
Имаше попадения Елена, но е прекалено крайна. Абсолютно съм съгласна с резюмето на Аурис.

Мачок, очаквам лично или уговорка с теб, не ми бягай по тъчлинията :)

ledenakrasota
04-20-2013, 13:18
Не мисля, че ценностната ни система трябва толкова много да се деформира. Липсата на култура дава тъжни резултати. Всеки има правото да харесва каквото си иска и да живее както си иска. За негова сметка е.
И това ограничаване на нещата в някакви рамки е пълна простотия. Ако момче купи нещо на приятелката си, тя била такава, а той онакъв. Шушнат се небивалици. Обижда се с много злоба. Той с това парадирал, а тя с онова. За съжаление много хора вярват и живеят в тези глупости. Комплекси отвсякъде.
После защо българинът казвал трудно "Обичам те"? Защо не бил кавалер? Защо ли?! Защото в противен случай ще го помислят за мачо, мамино синче или че някоя си го върти на пръста. Разни хора ще започнат да му дават акъл и да ще си завират носа, където не им е работата. Ако е обратното, той ще бъде лош, невъзпитан и т.н.

Едно момче, което има цели в живота, знае какво иска и работи по въпроса да сбъдне желанията си, лично за мен, е много по-богат от най-големия милионер. Човек може да живее с много и с малко. Не харесвам хора, които имат пари за цигари, но нямат пари да си платят тока. Не харесвам хора, на които другите им са виновни за проблемите. Не мога да бъда с такъв човек, ако ще да кара ферари. Всеки се старае да бъде добре осигурен материално- да има хубава кола, уютен дом и т.н. Няма нищо лошо в това. Да нямаш нищо, но да не висиш на нечие рамо е похвално.

Не гледам портфейла, но се дразня, ако някой си позволява много, много всичко да е за моя сметка. Черпила съм момче. Плащала съм негови сметки, но всичко трябва да си има граници. В един момент едва ли не аз трябва да върша всичко, а той да е готованко. За това сама съм си виновна. Урокът е научен. Взаимни компромиси трябва да има. Затова гледам начина на мислене. Ако момчето иска да доминира във връзката, ще уважа желанието му. Ако иска да ми подари нещо без повод, ще се трогна. В едва връзка се раздавам на 100%, очаквам същото. Ако има трабант, с чувство за хумор ще дочакаме новата кола, която вече е избрал и спестява за нея. Няма нищо срамно и да няма такава. Важното е да работи за това да постигне целите си. :)
За свалянето имам забележки. Напорист грубиян отпращам с плесница. С едно нормално заговаряне по-лесно ме печелят, отколкото с изтърканите пози и реплики.

Посещавам приятни места. С приятелки обичам да ходя на стриптийз, но вече не е интересно. Пиaно-баровете с приятна музика винаги печелят симпатии. :)

ShtrudeL
04-20-2013, 13:21
Не харесвам хора, които имат пари за цигари, но нямат пари да си платят тока.

мхм

Вениии защо те няма в скайп почти никога :3

ledenakrasota
04-20-2013, 13:27
мхм

Вениии защо те няма в скайп почти никога :3

Забравям да го включа :oops:

elena_zartova
04-20-2013, 16:04
Не харесвам хора, които имат пари за цигари, но нямат пари да си платят тока.

много правилно и като цяло цялото мнение ми харесва :)

machoka
04-20-2013, 16:13
Радвам се, че всички се оказахте перфектните момичета за дълготрайна връзка, НО

какво правим с кифличките, които се кефят на чалга и на готини коли
какво правим с момичетата, които НЕ търсят сериозна връзка, а просто хубав секс и подсигуряване на добър стандарт с един партньор
кое е нещото, което те определя за 'лека' или 'тъпа' ако се вписваш в горните 2 категории и не си някоя морално извисена висшистка? защо ти да си по-малко човек от останалите..

навярно знаете, че на тоя свят не всеки търси сериозната и изпепеляващ любов, независимо от пола.

ShtrudeL
04-20-2013, 16:23

какво правим с кифличките, които се кефят на чалга и на готини коли - Или не им обръщаме внимание, или ако им се радваме им обръщаме.
какво правим с момичетата, които НЕ търсят сериозна връзка, а просто хубав секс и подсигуряване на добър стандарт с един партньор - същото
кое е нещото, което те определя за 'лека' или 'тъпа' ако се вписваш в горните 2 категории и не си някоя морално извисена висшистка? защо ти да си по-малко човек от останалите..

Нищо не определя никоя като такава, ако И тя И партньора й са ОК с това. Ще е 'леко и тъпо', ако жена е с мъж (който мъж си мисли, че това е едва ли не любовта на живота му) само за да има полза от него.

навярно знаете, че на тоя свят не всеки търси сериозната и изпепеляващ любов, независимо от пола.

Така е, ама и двамата трябва да са на ясно, за да няма после 'ама жените са курви' или 'ама мъжете са еднакви и ужасни'..

SuNsEt
04-20-2013, 16:47
какво правим с момичетата, които НЕ търсят сериозна връзка, а просто хубав секс и подсигуряване на добър стандарт с един партньор

За всеки влак си има пътник, кое му е толкова сложното за разбиране? Човек сам разбира към каква група хора принадлежи.Ако предпочиташ изкуството, класическата музика и тн ,в повечето случаи няма да ги търсиш по чалга клубовете и обратното.Същото важи и в отношенията приятелство-секс-любов. Кифлите нека си се кефят на готините коли , на мен като ми се иска да наблегна на разговори,сериозност етц ще си търся нещата на други места и най-вероятно няма да имам кой - знае какъв допир до въпросното чалка държание/манталитет/хора.
Да спомена,че и аз слушам чалга,всъщност слушам абсолютно всичко и нямам никакъв проблем да съм на купон с чалга или на такъв с хип хоп/метъл и тн . ...
Момичетата,които не търсят сериозна връзка ще си намерят момчета,които също нЕ търсят сериозна връзка.За съжаление най-често съм попадала на такива.Свестни момчета,интересни, има какво да си кажа с тях,но усещам,че нещо липсва ,може би душата в цялата връзка(ако се стигне до там).
Аз не приемам за хора само тези,които са извършили убийства,изнасилвания и тн. Да изневеряваш, да се продаваш,да си 'лека' ...всичко това си е за самия извършител на действието.Пък и колкото и да не ми е приятно да го кажа, човешко е,в такова време живеем.
Личното ми мнение е че едно момиче/жена трябва винаги да има самоуважение.Това да си разголена/полу гола не те прави красива(дори и в действителност да си такава), прави те евтина.Една жена винаги трябва да знае как да привлече вниманието като подчертава качествата си (външни и вътрешни),а не ги излага директно на показ.Поне така ще разбере кой обръща внимание на детайлите на излъчването,а не на някаква 'цица' дето .... както и да е,разбрахте ме.

Предпочитам човекът до мен да е в същото материално положение като мен.Не е нужно да е богат ,друго ми е важно на мен.Важно ми е той да е оправен, да си личи,че има бъдеще и разбира от някакъв занаят (така да се каже).Човек,който някой ден ще може да си изхранва семейството.Определено не съм мислила с никой до сега , с когото съм била,че той ще е мъжът на живота ми ,НО просто искам да знам,че излизам с човек с бъдеще.По този начин ще се амбицирам в това,което правя ,за да постигна и аз успехи .Един вид да се дърпаме взаимно нагоре,без значение дали сме на една и съща възраст или той е с 5 години по- голям от мен.Искам да мога да науча много неща от него , включително и това как се изкарват пари(по честен път :D ) . Коли, подаръци,заведения... да, не бих отказала от време на време,но не и много често.
Между другото имала съм история ,подобна на т.2 от 'приказката' на мачока и усещането,което имах не беше особено хубаво.В смисъл... да, когато излизахме се чувствах добре,знаех ,че ако поискам нещо (материално) ще го имам,но и също така знаех,че за него не съм момичето от т.3 и от това ми ставаше гадно.Та ... нещата не продължиха кой знае колко дълго,какво да се прави, съвестта ми се обади по едно време.
Единственото истински ама истински хубаво на това приятелят ми да има пари е че ще знам,ако някой ден имам проблем,че той ще ми помогне в материална насока. Примерно ... да се наложи да вляза в болница или да нямам пари за лекарства, да нямам възможност да си платя семестъра .След това ще искам да му върна парите,разбира се,но ако ми каже,че не иска , няма да се бутам , хах. Ако няма тази възможност,здраве да е,все ще се оправя някак.
И не ме бийте, честна съм !

ledenakrasota
04-20-2013, 17:12

Какво му е лошото да приличаш на кифла и да харесваш бързите возила? Кифла наричат и добре поддържаното момиче, но това не означава, че няма акъл. Аз също слушам някои песни от този жанр, но избягвам просташките. Харесвам например кавърите на румънските песни. Не разбирам от коли, но без да се замисля ще скоча в онези малките състезателни колички. Не се сещам името им. :D
На всяко момиче само му се чука в даден момент. Няма едностранни неща. Мога да изчукам някой и да си тръгна още преди да се е сетил какво става, защото е просто секс. Някои мъже само за това стават. Някои момичета го правят и за добрия стандарт, но това не означава, че не изпитват нещо към човека. Варианти всякакви :)

Ето отново набиване в някакви рамки. Васе, едно момиче може да изглежда лека и тъпа в очите на почти всеки по дадена причина, но да не бъде такава. Всичко е въпрос на гледна точка. Аз съм била тъпа, само защото правя нещата по-добре от някой комплексар и това се забелязва. Мога да бъда и лека за някого, на когото съм казала "Не!" за единия секс и от злоба ме плюе.

Да, не всеки я търси. Освен това за всеки е нещо различно. Има най-различни примери. :)

anonymous708973
04-20-2013, 18:37
С приятелки обичам да ходя на стриптийз, но вече не е интересно.

Мъжки или женски?
Независимо от отговора - къде и какви пари излиза едно такова удоволствие? Нямам предвид лап денс, де, а като цяло ходенето - цена, напитки и т.н.

Мачок, не всички търсят сериозна връзка. Моето впечатление от темата е, че дори при неангажиращи отношения момичетата като цяло предпочитат факторът "пари" да не играе роля. Дали заради общественото мнение, или заради лични причини, но това ми се оформя като извод.

Ще кажа и за себе си: В момента съм в сериозна връзка, която ме удовлетворява. Ако не бях, не бих търсила сериозни отношения на всяка цена - първо, защото да търсиш УМИШЛЕНО тип връзка е глупаво. Второ, теоретично не бих имала против да бъда возена и разкарвана като кукличка в една нормална връзка, но... познавам се. Рано или късно нещо ще започне да ми казва в главата "Държиш се като курва, която си отваря краката в замяна на обиколки по моловете и бутикови кафенета". Вероятно това гласче би могло да бъде притъпено, но винаги бих се чувствала най-добре и най-хармонично със себе си, ако парите не играят толкова голяма роля дори при несериозни връзки с цел правене на кеф.

Имам и въпрос към теб: каква емоционалност би имало в подобна връзка? Прегръдки, която не са с цел прелюдия към секс, а просто "радвам се да те видя" и "радвам се, че си до мен", търкане на нослета, небрежно полягване на леглото и дълги разговори? Какво е за теб нормално?

ledenakrasota
04-20-2013, 18:48
Мъжки или женски?
Независимо от отговора - къде и какви пари излиза едно такова удоволствие? Нямам предвид лап денс, де, а като цяло ходенето - цена, напитки и т.н.

Мъжки. Нищо по-различно от цените по останалите заведения като вход и пиене, но важното е да бъдете много момичета и да имате повод като 14-ти февруари или осми март. :oops: Не е евтино. В клуб "Алкохол" на Славейков за около 10 минути общо дадохме грубо сметно 80-90 лв. Има барове, където си влизаш и просто зяпаш, както всички останали. Или може да намажеш, ако попаднеш случайно на моминско парти или рожден ден. :D Аз уцелвам доста такива мероприятия. :oops:

На осми март помня, че имаше много оферти в София с вход около 4 лв, но къде не мога да ти кажа нищо. :) Ще чакаш другия осми март. :D

machoka
04-20-2013, 19:22
Имам и въпрос към теб: каква емоционалност би имало в подобна връзка? Прегръдки, която не са с цел прелюдия към секс, а просто "радвам се да те видя" и "радвам се, че си до мен", търкане на нослета, небрежно полягване на леглото и дълги разговори? Какво е за теб нормално?

нормално при каква ситуация? как да ти кажа, то не може да се дефинира. Изхождаме от ситуацията, в която сте наясно за какво сте заедно, има един вид грижа между вас, но нищо крайно романтично, сополиво и дълбоко.

mishopi4o
04-20-2013, 20:16
Не мисля, че ценностната ни система трябва толкова много да се деформира. Липсата на култура дава тъжни резултати. Всеки има правото да харесва каквото си иска и да живее както си иска. За негова сметка е.
И това ограничаване на нещата в някакви рамки е пълна простотия. Ако момче купи нещо на приятелката си, тя била такава, а той онакъв. Шушнат се небивалици. Обижда се с много злоба. Той с това парадирал, а тя с онова. За съжаление много хора вярват и живеят в тези глупости. Комплекси отвсякъде.
После защо българинът казвал трудно "Обичам те"? Защо не бил кавалер? Защо ли?! Защото в противен случай ще го помислят за мачо, мамино синче или че някоя си го върти на пръста. Разни хора ще започнат да му дават акъл и да ще си завират носа, където не им е работата. Ако е обратното, той ще бъде лош, невъзпитан и т.н.

Едно момче, което има цели в живота, знае какво иска и работи по въпроса да сбъдне желанията си, лично за мен, е много по-богат от най-големия милионер. Човек може да живее с много и с малко. Не харесвам хора, които имат пари за цигари, но нямат пари да си платят тока. Не харесвам хора, на които другите им са виновни за проблемите. Не мога да бъда с такъв човек, ако ще да кара ферари. Всеки се старае да бъде добре осигурен материално- да има хубава кола, уютен дом и т.н. Няма нищо лошо в това. Да нямаш нищо, но да не висиш на нечие рамо е похвално.

Не гледам портфейла, но се дразня, ако някой си позволява много, много всичко да е за моя сметка. Черпила съм момче. Плащала съм негови сметки, но всичко трябва да си има граници. В един момент едва ли не аз трябва да върша всичко, а той да е готованко. За това сама съм си виновна. Урокът е научен. Взаимни компромиси трябва да има. Затова гледам начина на мислене. Ако момчето иска да доминира във връзката, ще уважа желанието му. Ако иска да ми подари нещо без повод, ще се трогна. В едва връзка се раздавам на 100%, очаквам същото. Ако има трабант, с чувство за хумор ще дочакаме новата кола, която вече е избрал и спестява за нея. Няма нищо срамно и да няма такава. Важното е да работи за това да постигне целите си. :)
За свалянето имам забележки. Напорист грубиян отпращам с плесница. С едно нормално заговаряне по-лесно ме печелят, отколкото с изтърканите пози и реплики.

Посещавам приятни места. С приятелки обичам да ходя на стриптийз, но вече не е интересно. Пиaно-баровете с приятна музика винаги печелят симпатии. :)

цитат ''ако кара трабант ще дочакаме за нова кола за която събира'' .. ако кара кола за 200 кинта едвали ще може да го ''изчакаш'' да ти събере пари за кола за 50 хиляди за да се повозиш в ''новата'' иначе като цяло не са важни парите,но разбира се че ще ''дочакаш'' да се повозиш и в новата много ми звездеешшшш : ).. но като има балъци ще има и тарикат-КИ

ledenakrasota
04-20-2013, 20:28
цитат ''ако кара трабант ще дочакаме за нова кола за която събира'' .. ако кара кола за 200 кинта едвали ще може да го ''изчакаш'' да ти събере пари за кола за 50 хиляди за да се повозиш в ''новата'' иначе като цяло не са важни парите,но разбира се че ще ''дочакаш'' да се повозиш и в новата много ми звездеешшшш : ).. но като има балъци ще има и тарикат-КИ

Това е просто пример. Вариантите за чисто нова кола са много. Навън са по-евтини, а една бригада е голям плюс. Така че не е невъзможно. Всеки според възможностите си. ;) И не, не звездея. :)

mishopi4o
04-20-2013, 20:34
Говори квот си искаш.. и на 2 бригади да отидеш, после нали като се върне ще трябва да подържа колата за 50 бона ? имаш ли идея от коли,разходи по тях и т.н. не че аз имам много, но всеки случай ако събере парите ''което ме съмнява да стане за тази кола при условие че кара кола за 200 лв , и разсъждаваме че не може да позволи за по скъпа'' но ти ще дочакаш тази за 50 хиляди в случай че я купи после само едната крушка на фара ще му е 100 лв надявам се разбираш,че това не е на Аладин вълшебната лампа

ledenakrasota
04-20-2013, 20:36
Говори квот си искаш.. и на 2 бригади да отидеш, после нали като се върне ще трябва да подържа колата за 50 бона ? имаш ли идея от коли,разходи по тях и т.н. не че аз имам много, но всеки случай ако събере парите ''което ме съмнява да стане за тази кола при условие че кара кола за 200 лв , и разсъждаваме че не може да позволи за по скъпа'' но ти ще дочакаш тази за 50 хиляди в случай че я купи после само едната крушка на фара ще му е 100 лв надявам се разбираш,че това не е на Аладин вълшебната лампа

Не, не разбирам от коли. Дала съм прост пример. Следователно разбираш колко ти е излишен спорът? ;)

ShtrudeL
04-20-2013, 20:37
ох.. а не си ли помисли, че ledenakrasota говори не толкова буквално колкото си мислиш? Може и един най-обикновен голф да си вземе човека, който да е над 'трабанта'..
Ти тръгна да й кроиш живота едва ли не..

mishopi4o
04-20-2013, 20:38
Какъв ти спор ? ти не си права и продължаваш да си вярваш .. спор няма .. какъв ти пример като е напълно грешно това което казваш и може да стане на някоя друга планета при други обстоятелства,но не и тук : )

mishopi4o
04-20-2013, 20:38
абе щтрудел тя каза ''новата'' кола което ми прозвуча по съвсем друг начин.. я попитай за новата имала ли е предвит голф 1 ..

ledenakrasota
04-20-2013, 20:39
Какъв ти спор ? ти не си права и продължаваш да си вярваш .. спор няма .. какъв ти пример като е напълно грешно това което казваш и може да стане на някоя друга планета при други обстоятелства,но не и тук : )

Примерът си е пример. И нищо грешно не казвам. Това какво ти разбираш си е твой проблем. :)

ShtrudeL
04-20-2013, 20:41
абе щтрудел тя каза ''новата'' кола което ми прозвуча по съвсем друг начин.. я попитай за новата имала ли е предвит голф 1 ..

Може да не е прозвучало като голф (дадох просто пример), но едва ли и като такава, каквато ти я описваш.. т.е. преувеличаваш..

mishopi4o
04-20-2013, 20:41
Примерът си е пример. И нищо грешно не казвам. Това какво ти разбираш си е твой проблем. :)

Добре нищо грешно не казваш ..

-Приятеля ти кара кола от моргата, отива на 2 бригади събира пари за една кола за 50 хиляди, и след това си кара на старите доходи,с които едвам се е оправял с старата си кола (отделно и странични разходи ток,вода,храна и други) и ще се справя отлично естествено че всичко което казваш е вярно : ) приказките на Шехерезада са ти в повече

ledenakrasota
04-20-2013, 20:45
Добре нищо грешно не казваш ..

-Приятеля ти кара кола от моргата, отива на 2 бригади събира пари за една кола за 50 хиляди, и след това си кара на старите доходи,с които едвам се е оправял с старата си кола (отделно и странични разходи ток,вода,храна и други) и ще се справя отлично естествено че всичко което казваш е вярно : ) приказките на Шехерезада са ти в повече

Дала съм пример, ако ще да кара трабант в определен контекст, пример за крайности, който и на дебилно ниво е разбираем. Това че трябва да ти се поясняват глупости е напълно излишно и преекспонираш поста ми.

mishopi4o
04-20-2013, 20:50
''Ако ще да кара трабант'' Ако кара подобна кола, едвали ще дочакаш да може с доходите си да ''храни'' някоя кола с която се возят мафиотите, освен ако не спечели от тотото .. иначе живей си в измисления свят, естествено че коментара ти е да не бъдеш ''расистка'' към бедните та ще каже веднага '' ако кара трабант '' няма проблем ще го изчакам да побачка мияч на кенефи в дъждовната англия, за да събере пари за кола която след това няма да може да и плати и бензина.. както ти казах спри да живееш в приказките : )

ledenakrasota
04-20-2013, 20:54
''Ако ще да кара трабант'' Ако кара подобна кола, едвали ще дочакаш да може с доходите си да ''храни'' някоя кола с която се возят мафиотите, освен ако не спечели от тотото .. иначе живей си в измисления свят, естествено че коментара ти е да не бъдеш ''расистка'' към бедните та ще каже веднага '' ако кара трабант '' няма проблем ще го изчакам да побачка мияч на кенефи в дъждовната англия, за да събере пари за кола която след това няма да може да и плати и бензина.. както ти казах спри да живееш в приказките : )

Никой не живее в приказки. И не разбирам какво е това упорство? Много тесногръдо разсъждаваш. Това какво съм казала е различно от това, което мислиш, но е напълно излишно да се говори и разваля темата.

mishopi4o
04-20-2013, 20:58
Виж нищо лично към тебе, но сама си правиш двуличния профил в който казваш,че може да стане нещо между теб с обикновен човек с обикновенна кола, но с уговорка естествено , че ще ''дочакаш'' докато се появи онази която ти искаш .. еми ако искаш повярвай ако искаш недей- при тея обстоятелства това няма как да СТАНЕ.. и аз съм пределно наясно, че самото изречение което написа е просто ей така без много замисляне, но сега си помисли кой е тесногръдия, мисля че ти все пак не може да убедиш твоето вътрешно АЗ в противното : )

ledenakrasota
04-20-2013, 21:05
Виж нищо лично към тебе, но сама си правиш двуличния профил в който казваш,че може да стане нещо между теб с обикновен човек с обикновенна кола, но с уговорка естествено , че ще ''дочакаш'' докато се появи онази която ти искаш .. еми ако искаш повярвай ако искаш недей- при тея обстоятелства това няма как да СТАНЕ.. и аз съм пределно наясно, че самото изречение което написа е просто ей така без много замисляне, но сега си помисли кой е тесногръдия, мисля че ти все пак не може да убедиш твоето вътрешно АЗ в противното : )

Изречението ми е само пример във връзка със зададения въпрос във връзка с колите, защото не е проблем колата. Съвсем ясно съм се изразила в поста си. Извадено от контекст може да се тълкува всякак, но няма как да си противоречи на какво и да било във връзка с мен, защото е използвано с цел в определена конструкция. Ако е отделно като изречение, тогава може да имаш право.
Това че ти задълбаваш в него буквално без да взимаш под внимание употребата му в поста е нещо съвсем различно. При това упорстваш, че е еди как си и правиш кардинални изводи за нещо не ме вълнува. :)

mishopi4o
04-20-2013, 21:10
Окей аз съм наясно,че не те вълнува това как по скъпата кола, която ти искаш ще се сдобие с нея в скоро време, и как ще я подържа естествено заедно с теб : ) това го написа както ти казах вече няколко пъти, да не си ''расистка'' към по бедните и един вид ''земно момиче'' нали широкоскроено което е ''над нещата'' което нали ти НЕ СИ това разбира се е моето скромно мнение и никой не ангажирам с него : ) ще завърша само - щом има балъци ще има и тарикат-КИ : )

elena_zartova
04-20-2013, 21:11
mishopi4o, ти си тесногръдият ... новата кола може да струва 5 хиляди лева, което за човек, който се труди и работи усилено и умее да разпределя парите си без много излишни разходи не е толкова непосилна сума... поддръжката на такава кола не е кой знае колко скъпа, че да му стой в гаража без да може да я кара... момичето никъде не е казала, че ще чака да си купи чисто ново бмв, в контекста е спомената колата в смисъл, че тя иска да види от него, че има амбиция да се развива и да придобива по-добри неща в живота си :) не виждам защо се заяждаш на всяко момиче, явно си притеснен, че дори и да имаш кола за 50 000 пак никоя няма да ти върже, защото каквото и да имаш отвътре си празен :)

ledenakrasota
04-20-2013, 21:12
Окей аз съм наясно,че не те вълнува това как по скъпата кола, която ти искаш ще се сдобие с нея в скоро време, и как ще я подържа естествено заедно с теб : ) това го написа както ти казах вече няколко пъти, да не си ''расистка'' към по бедните и един вид ''земно момиче'' нали широкоскроено което е ''над нещата'' което нали ти НЕ СИ това разбира се е моето скромно мнение и никой не ангажирам с него : ) ще завърша само - щом има балъци ще има и тарикат-КИ : )

Много си зает да слагаш на хората етикети. Моето скромно мнение. :)

mishopi4o
04-20-2013, 21:15
Я елена виждам , че нещо много много се интересуваш от мен ? (естествено че не е така : ) ) но ако очакваш да ти пиша отговорчета ще кажеш на баща ти да развърже ''кесията'' искам по 100 кинта на отговор към теб ако се интересуваш ще ти оставя номера на банковата си сметка, ако ли не нали знаеш съмтаймс уин съмтаймс люн в случия аз съм уин винаги докато ти си ЛЮН : )

ledenakrasota
04-20-2013, 21:15
mishopi4o, ти си тесногръдият ... новата кола може да струва 5 хиляди лева, което за човек, който се труди и работи усилено и умее да разпределя парите си без много излишни разходи не е толкова непосилна сума... поддръжката на такава кола не е кой знае колко скъпа, че да му стой в гаража без да може да я кара... момичето никъде не е казала, че ще чака да си купи чисто ново бмв, в контекста е спомената колата в смисъл, че тя иска да види от него, че има амбиция да се развива и да придобива по-добри неща в живота си :) не виждам защо се заяждаш на всяко момиче, явно си притеснен, че дори и да имаш кола за 50 000 пак никоя няма да ти върже, защото каквото и да имаш отвътре си празен :)

И да не е до спора, че и без това развалихме темата. Може да не разбирам от коли, но всеки може да си купи изгодно кола от Германия и да я внесе у нас. Кофти е само минаването през различните държави и останалите глупости. В Испания за две години 35 хиляди евро моя приятелка си изплати колата. Приятел си купи кола още на първата бригада, която остана в Америка. На втората година я продаде и си взе по-нова. Варианти всякакви. :)

mishopi4o
04-20-2013, 21:18
Ледена Красота не съм ти сложил етикет просто казах че не си много ''обективна'' в някое от товите изказвания .. иначе да пак ти казвам варианти много за кола, но за една по скъпа ще трябва и по скъпа подръжка към нея което увеличава разходите към нея.. тва е което исках да ти кажа да имаш на предвит : )

elena_zartova
04-20-2013, 21:21
вариянтите са много само, че едва ли можеш да ги обясниш на човек, който няма място в главата за повече информация от собственото си име и адрес ... и 1 стотинка не заслужаваш за отговор :) но освен да показваш ниско ниво и простотия с коментарите си друго не виждам... дори не знаеш да кажеш нещо умно за това нападаш хората ... Парите няма да те оправят, ако ще да са милиони ... като имаш зор кажи на твоя баща да ти даде, не разбирам какво общо има моят ...

ledenakrasota
04-20-2013, 21:22
ЛеденаКрасота не съм ти сложил етикет просто казах че не си много ''обективна'' в някое твое изказване .. иначе да пак ти казвам варианти много за кола, но за една по скъпа ще трябва и по скъпа подръжка към нея което увеличава разходите към нея.. тва е което исках да ти кажа да имаш на предвит : )

Ако някой иска да каже нещо, просто го казва, а не определя някого като еди какъв си нито му дава съвети без да знае е в какво положение е. За твое сведение съм наясно с каквито и да било продажби, но нали не разбирам от коли, и даааа, тарикат-КА. Освен това слагаш етикети кой какъв е. Спри да си противоречиш. ;)

elena_zartova
04-20-2013, 21:22
тя не е казала, че иска мега скъпа кола ... щом може да си позволи да си купи що бива добра кола значи ще може да си позволи да отделя пари за поддръжка и тн ... дори и най-евтината кола не струва евтино, защото ако не си запознат колкото по стара е колата толкова повече неща искат смяна, което ще легне много по-скъпо от поддръжка на нова кола :)

mishopi4o
04-20-2013, 21:24
Виждам че страдаш нещо от липсва на внимание ? е как ''баровка'' като теб много ги разбира нещата , и определено нещо ме копираш аз една стотинка не бих дал за теб както ти казах вчера.. бати злето бате

ledenakrasota
04-20-2013, 21:24
вариянтите са много само, че едва ли можеш да ги обясниш на човек, който няма място в главата за повече информация от собственото си име и адрес ... и 1 стотинка не заслужаваш за отговор :) но освен да показваш ниско ниво и простотия с коментарите си друго не виждам... дори не знаеш да кажеш нещо умно за това нападаш хората ... Парите няма да те оправят, ако ще да са милиони ... като имаш зор кажи на твоя баща да ти даде, не разбирам какво общо има моят ...

Ясно е, че иска да си начеше крастата. Ето получи внимание детето. Сега да го оставим да си ляга и спи спокойно. :-)

hristo_:)
04-20-2013, 21:25
Четох отгоре-отгоре темата, но това което ми направи най-голямо впечатление е, че самото заглавие е много крайно.
"С пари или без" ???
А къде е реалното положение - че всеки като цяло се простира според чергата - т.е. да не става дума за излишък или недостиг?
Защото според мен парите са ресурс, който трябва да бъде разглеждан заедно с още няколко други - и може би най-важните сред тях са свободното време и до колко човек има безоблачно съществуване(за момента) - дали има или не големи проблеми и поставени цели. (а, да не забравяме и личната хигиена, че някои хора я забравят :D )

Както и да е - основната ми идея е, че между хората има две неща -
1/ някаква химия и пасване - може би тя е на генетична основа, може би зависи от начина, по който са се запознали и в какъв период са били тогава
2/ разни други фактори - ако всичко е наред, те не се забелязват и не би трябвало да стават повод за размишления - ако стават, значи не са в златната среда, а в някаква крайност, което не е добре.

Мисля, че много хора изпадат от едната крайност в другата, и им пука за тия "разни други фактори" точно защото изпадат в крайности по отношение на тях. Това си е житейски опит, но човек като го понатрупа, мисля, че започва да търси химията и пасването, защото то е много по-интересно, когато другите неща омръзнат.

elena_zartova
04-20-2013, 21:27
баровка хаха ... баровките в 12 и 30 вечерта са по барове, аз от своя страна имам курсова работа... и да разбирам, това са елементарни неща и всеки (освен теб явно) може да ги прецени ... в началото като взех книжка и аз не карах много скъпа кола, така че съвсем обективно мога да кажа, че момичето е право и че не струва кой знае колко да имаш прилична кола... така, че коментарите ти са напълно излишни ... ако си искал хората да забележат колко си тесногръд, глупав и ограничен - поздравления, постигна целта си :)

mishopi4o
04-20-2013, 21:31
ХА Ледена Красота казах ти нищо лично към теб просто изказах моето скромно мнение : ) ти сама каза в един пост че не си наясно много с нещата, но в другия явно ги разбираш повече не знам кой страда от внимание, това определено не съм аз и другия път като пишеш нещо не пиши някои неща '' ей така '' след като ако наистина си наясно знаеш,че няма как да станат ..

а елена кво да ти кажа на тебе всичко ще е много над теб .. ти си тази която е празна отвътре, и както ти казах ще трябва да ми ПЛАЩАШ за всеки мой отговор така че спирам дадох ти няколко бонус, в знак на разбирателство и на добра воля, но .. ти си вярваш в измислените ти представи за нещата, което ме избива на смях много : )

ledenakrasota
04-20-2013, 21:33
ХА Ледена Красота казах ти нищо лично към теб просто изказах моето скромно мнение : ) ти сама каза в един пост че не си наясно много с нещата, но в другия явно ги разбираш повече не знам кой страда от внимание, това определено не съм аз и другия път като пишеш нещо не пиши някои неща '' ей така '' след като ако наистина си наясно знаеш,че няма как да станат ..

а елена кво да ти кажа на тебе всичко ще е много над теб .. ти си тази която е празна отвътре, и както ти казах ще трябва да ми ПЛАЩАШ за всеки мой отговор така че спирам дадох ти няколко бонус, в знак на разбирателство и на добра воля, но .. ти си вярваш което измислените ти представи за нещата, което ме избива на смях много : )

Цената на каквото и да било е едно, а марката кола е нещо съвсем различно. Не съм наясно с марките коли, ако още не си разбрал, но явно мозъчните ти гънки трудно обработват повече от 3 думи информация. :lol:

mishopi4o
04-20-2013, 21:35
Добре с кое си наясно ? щом не знаеш как изглежда може би емблемата на мерцедес ? но сигурно разбираш повече от хората по автокъщите : )

mishopi4o
04-20-2013, 21:36
И ти си тая която обижда вече в няколко последователни коментара.. не аз : ) обясни кое разбираш толкова от коли наистина ? не исках да те питам,но след тоя твой пост ако наистина разбираш кажи ?

elena_zartova
04-20-2013, 21:36
но явно мозъчните ти гънки трудно обработват повече от 3 думи информация.

това бяха най-точните финални думи за затапка ... мисля, че и ако на това отговори пада много ниско :))) но от това на къде повече ...

ledenakrasota
04-20-2013, 21:37
И ти си тая която обижда вече в няколко последователни коментара.. не аз : ) обясни кое разбираш толкова от коли наистина ? не исках да те питам,но след тоя твой пост ако наистина разбираш кажи ?

Правиш ли разлика между цена и марка кола? :D:D:D Или спориш сам със себе си?

mishopi4o
04-20-2013, 21:38
Не, сега ти ми обясни от какво разбираш за да ти се посмея : ) моето скромно мнение от нищо .. ПАК казвам не че разбирам много , но ти си тази която е чула нещо тук там , и се изкарва едва ли не много запознатата : )

mishopi4o
04-20-2013, 21:40
но явно мозъчните ти гънки трудно обработват повече от 3 думи информация.

това бяха най-точните финални думи за затапка ... мисля, че и ако на това отговори пада много ниско :))) но от това на къде повече ...

Накъде ли ? ще съм на дъното едва когато жертвам 1 та стотинка за ТЕБ : )

ledenakrasota
04-20-2013, 21:43
Не, сега ти ми обясни от какво разбираш за да ти се посмея : ) моето скромно мнение от нищо .. ПАК казвам не че разбирам много , но ти си тази която е чула нещо тук там , и се изкарва едва ли не много запознатата : )

Аз нищо не се изкарвам. Човек е това, което е, а не се прави на каквото не е. ;) А това, че не знаеш явно за какво спориш и четеш чуждите неща както си поискаш, говори само по себе си за теб. Никой не те e карал да се излагаш. ;)

mishopi4o
04-20-2013, 21:46
Аз нищо не се изкарвам. Човек е това, което е, а не се прави на каквото не е. ;) А това, че не знаеш явно за какво спориш и четеш чуждите неща както си поискашq говори само по себе си за теб. Никой не те e карал да се излагаш. ;)

хахаха разсмя ме.. ти се правиш на такава каквато не си , преди 10 поста ти го казах,но продължи да се заблуждаваш и изкривяваш нещата как си искаш.. вярвай се заблудена си отсекъде : )

MarkKnight
04-20-2013, 22:17
яко спам има в тая тема...нормално разни хора,разни идеали за подръжание...като цяло парите са важни...но не са най-важното нещо :)))) Просто с тях хората придобиват самочувствие,случвало се е да излизам с жени,които са по-заможни...мнението не ми е много добро...особено като си мислят,че каквото кажат това ще стане ...истината е,че малко хора знаят истинската стойност на парите,защото са свикнали на готово да им се дават,а не да работят за тях...типа мама меси..тати носи са ми хипер смешни,но просто държавата ни е такава :))

dani_panteleev
04-21-2013, 11:19
Цял живот съм вярвал, че парите ме правят това, което съм (цял живот, разбирайте 24 години). Само да кажа на тези, които мислят като мене, че нищо не е вечно, колкото и сигурно да изглежда, защото точно за 2 дни можеш да паднеш от върха :) Аз паднах и не съм се изправил все още, напротив случват ми се само гадни неща, но пък намерих момиче, на което не й пука, че нямам почти нищо. Разбрах и , че никога нямаше да я срещна, ако бях същия задник като преди. Колкото и тривиално да звучи- на света има и други неща освен парите :)

machoka
04-21-2013, 12:15
Мишо, преустанови участието си в тази тема.

Ако нещо не те кефи - ЛС.

mishopi4o
04-21-2013, 12:16
Спирам лек ден, приятели и спокойно може би наистина бг някога ще се оправи : ) (Естествено това е в кръга на шегата разбира се : ) )

DragonLady
04-21-2013, 19:53
кефят ли ви гъзарите / дупетата - Под гъзари разбирам тези, които парадират с материалното си положение, а тях определено не ги понасям.

има ли отношение състоянието му към това дали ще тръгнете с него, ако той ви сваля - Не, никога не съм си избирала мъжа според това колко пари има, какво работи, с какъв материален статус е семейството му и тн.

определещо / водещо ли е във връзката ви - Не

искате ли да ви купува дрешки и играчки - Дрехи не, тях сама си ги избирам и купувам, същото важи и за козметиката. Но нямам нищо против от време на време, къде с повод, къде без, да ми прави по някое малко ( или не ) подаръче, като например бижу, плюшка и тн.

искате ли да парадирате с това къф як пич сте забили пред колежки/съчуенички - Не, мразя парадирането. Важното е, че аз съм щастлива с въпросният.

въобще, падате ли си по хайлайфа, правите ли си резервации в нощните барове и заведения.. кво мислите за по-'лаченият' живот. - Не си падам по хейлайфа, предпочитам осамотение с любимият, или събиране с приятели на домашно. Който си харесва по-лаченият начин на живот, да си го харесва и практикува, мене не ме кефи.

късали ли сте с гадже защото вече ви е писнало да се занимавате със сиромашките му изцепки? Не. Все пак не си ги вземам някави просящи от улицата :D

seek&destroy
04-21-2013, 20:32
искате ли да парадирате с това къф як пич сте забили пред колежки/съчуенички - Не, мразя парадирането. Важното е, че аз съм щастлива с въпросният.

Ахахахаха.
Добре.

mishopi4o
04-21-2013, 21:21
http://vbox7.com/play:0a99828900 : )

edDinstVenNa
04-22-2013, 04:37

спорид мен всеки от нас в някакъв момент не иска да има връзка ,а просто търси нещо кратко - за хубав секс (дали за една вечер или повече...) просто си има такиваа моменти, когато наистина съм отегчена от връзки и искам просто секс :)

anonymous708973
04-22-2013, 08:39
Не става въпрос дали искаш гадже или не, а до каква степен парите са фактор и в двата случая.

3oPuTy
04-22-2013, 09:19
Към този момент нито един от приятелите ми не е бил по-добре материално от мен.Що се отнася до колата - щом може да стигне от едно място до друго без да се налага да я бутаме или да се моля да не се разпадне значи става (в тоя ред на мисли един от бившите ми караше Голф единичката на дядо си) ;)
Относно дрешките и играчките - като всяка жена и аз бих се зарадвала ако половинката ми подари нещо,но определено не бих искала да го ползвам като кредитна карта :? Като искам да си взема някоя дрешка ще си спестя пари и ще го направя,но не бих се съгласила той да го прави вместо мен ...
Между другото редовно с компанията правим резервации в разни нощни заведения,но определено не мисля,че живеем "лачен" живот :)
И не,не съм късала с гадже заради "сиромашките му изцепки" :?
Финансово съм била и в двете крайности и за това съм се научила да не съдя хората по размера на портфейла им.

И все пак за да не решите,че съм чааак толкова добра ще кажа,че колкото и да обичам човека до мен не бих се решила да живея с него под един покрив ако не е финансово стабилен и заплатата не му стига до никъде.Склонна съм сама да плащам сметки и прочие (стига да имам възможност) няколко месеца ако той остане без работа,но всичко трябва да е в границите на нормалното.Не искам да ме издържа,но искам да се включва с пари в домакинството,сметките и т.н. (дори тези пари да не са 1/2 от общите разходи)!

Chacho
04-22-2013, 10:43
Не става въпрос дали искаш гадже или не, а до каква степен парите са фактор и в двата случая.

Объркала е темата, искала е да пише за необвързващия секс.

ShtrudeL
04-22-2013, 11:03
Объркала е темата, искала е да пише за необвързващия секс.

Или че е 'свободна на пазара'..
/но да не изгрубяваме/

Chacho
04-22-2013, 11:12
/но да не изгрубяваме/

Е тя тва си пише откакто е тука. :D

cyclops
04-23-2013, 11:21
Мачокче пак си се вкарал в някакви филми 8-)

Както винаги доста крайна ти е тамата. Аз само ще кажа, че парите не са най-важното нещо, но все пак са от някакво значение за мен и сега ще обясня защо.
Не понасям еднообразния живот. Обичам да пътувам, обичам да спортувам, да излизам и си падам по екстремните спортове. Естествено тези неща бих искала да съчетая с половинката. Ако той не може да си позволи да ми прави компания поне в някаква част от тези неща , просто няма да се получи. Не бих понесла да седим само вкъщи или на пейката в парка. Искам другия уикенд ако ми скимне да отида на почивка някъде. Искам следващия уикенд ако ми скимне да скоча с бънджи и т.н. Това е - просто и ясно :)
А иначе марки коли, дрехи, глупости не ме интересуват.

machoka
04-23-2013, 11:32
^^ така така, почваме да напипваме пулса на нещата :smt077

cyclops
04-23-2013, 12:27
Казах ли ти !!?? Казах ! :p

anonymous708973
04-23-2013, 15:21
^^ така така, почваме да напипваме пулса на нещата :smt077

Не съвсем.
Тя не казва, че търси мъж, който да й плаща прищевките, а който може да си позволи известни приключения с нея.

ledenakrasota
04-23-2013, 18:51
В момента пазарът за булки върви доста евтино. Едва 200 лв. за девойка. Така че търчете натам.

tireheb
04-23-2013, 21:12
добре, бе, нито едно момиче ли не търси богати пичове, ебаси, кво да ги права са тея милиони ?!

KokoDjambo
04-23-2013, 21:16
Много философски теми за форум дето нивото на интелигентност е почти 0!

Chacho
04-24-2013, 11:49
Много философски теми за форум дето нивото на интелигентност е почти 0!

Почувства ли се по-пълноценен с повърхностната си провокация? :D

seek&destroy
04-24-2013, 15:20
Айде и аз ще се включа.
Досега не съм била с момче, което да е добре финансово. Със сегашния приятел ( 2 години ) не можем да си задоволим напълно финансовите нужди. Всъщност не ми пречи да седя по пейките и парковете със стъклена бутилка бира, примерно. Тва си е част от мене. Не ми пречи да вървя дълги разстояния пеша. Не ми пречи да ям от любимите ми сандвичи за левче. Или да пушим от обща кутия цигари. Не ми пречи да почерпя днеска аз кафето или колата, няма значение, утре той ще върне, аз няма да имам и така. Така сме се научили, който има дава.
Обаче! Е аре бе хора, не се срамувам да кажа и не ме интересува дали ще ме наречете материалистка или не.
И на мен ми се вози в скъпи коли, и ми се вечеря в скъп ресторант, не бих се почувствала зле да ме изненада с някоя дрешка, също.Да се разкарвам из елитни клубове и заведения, да пия само скъп алкохол. И на почивки ми се ходи така от време на време, на козметици и маникюристи. Като изляза да не мисля цигари ли да си купя или кафе. Да имам, да си задоволя дневните нужди. Че кой не ги иска тези неща? Първите девойки разписали се в темата, нещо ми куцате с реалността. На 15 верно не те интересува с пари ли е или не, но на 20 нещата стоят по друг начин. Особено, когато мислиш в перспектива за бъдещето. Естествено че не искам някой, който сега не връзва двата края, като види 20лв ги дава за пиене или друга простотия, после цяла седмица гладува. Че за кво бъдеще говорим?
И мили момичета богат мъж далеч не се връзва с надут пуяк. Има разлика от този, на който мама и тате му дават и кола, и пари, и всичко, и този т.н богат мъж.

Chacho
04-24-2013, 15:34
Обаче! Е аре бе хора, не се срамувам да кажа и не ме интересува дали ще ме наречете материалистка или не.
И на мен ми се вози в скъпи коли, и ми се вечеря в скъп ресторант, не бих се почувствала зле да ме изненада с някоя дрешка, също.Да се разкарвам из елитни клубове и заведения, да пия само скъп алкохол. И на почивки ми се ходи така от време на време, на козметици и маникюристи. Като изляза да не мисля цигари ли да си купя или кафе. Да имам, да си задоволя дневните нужди. Че кой не ги иска тези неща? Първите девойки разписали се в темата, нещо ми куцате с реалността. На 15 верно не те интересува с пари ли е или не, но на 20 нещата стоят по друг начин. Особено, когато мислиш в перспектива за бъдещето. Естествено че не искам някой, който сега не връзва двата края, като види 20лв ги дава за пиене или друга простотия, после цяла седмица гладува. Че за кво бъдеще говорим?
И мили момичета богат мъж далеч не се връзва с надут пуяк. Има разлика от този, на който мама и тате му дават и кола, и пари, и всичко, и този т.н богат мъж.

Добре, като ти се вози в скъпи коли, защо е нужен мъж, който да изкарва прилични пари, а сами не си скъсате задника, за да си създадете желания стандарт? Или това е задължение на мъжа?

Може мама и тати да дават пари за всичко, и детето да е презадоволено. Това не значи, че ще е разглезено. Може някой сам да си е изкарал цялото състояние и да е абсолютно лайно.

В крайна сметка, за да не реве двойката за финансови проблеми, е хубаво връзката да не се създава с цел да се задоволи единия или двамата финансово. Всеки да си е отговорен за собствените си пари и как ги разходва. Жестовете са добро дело, но е нахално да ги очакваш.

ShtrudeL
04-24-2013, 15:48
пф.. аз пък като почна да си изкарвам сама пари (надявам се да е скоро, мамка му!), искам на моменти да се чувствам като мъж! 8-) Искам да мога да си плащам всичко самичка (бих се чувствала мега горда 8-) ), искам да правя подаръчета (без повод.. ей така като видя нещо в някой магазин и се сетя 'абе.. тва е много яко и идеално за еди-кой-си', я да му го взема..), искам да мога да кажа 'чакай бе, аз ще ти дам', когато в дадена ситуация на някой му трябва нещо..
Искам.. дори и да не са ми достатъчно парите, да мога да си ги разпределям правилно..
мф.. и определено бих подходила към тях като на.. детенце в 'игра на магазин'.. 8-) И определено ще има неща, за които ще ми казват 'даваш си парите за глупости' (като декоративни цветенца, ароматизирани свещички, нещата от левчетата като цяло, нещо абсолютно ненужно, но с готина визия и т.н.. 8-) )
Общо взето.. искам Аз да си изкарвам пари и финансово всичко да се върти около това.. 8-) Т.е. повече си мисля за това как да имам мои собствени и да имам самочувствие от това (защото мисля сега е нулево ;3) (мисля, че това им е главната положителна страна)..
ИнаК достойнството и най-вече гордостта ми биха били бая наранени, ако някой ме води по магазините да ми купува парцалки и всякакви женски неща, които трябва Аз да си взимам.. ;3 Бих се чувствала като в сапунен сериал, в който някаква разглезена кифлеса с палто от нам си какви животни и лисица около врата, ходи под ръчичка с мъжа си за обувки/дрехи/етц..

Едит: Видях поста на Чачо след като пуснах моя.. и се сетих, че ще е сууупер готино и много, ама много ще се радвам самичка да си изкарам книжка и самичка да си взема някоя много тъпа и грозна кола, в която да ми е супер кеф, защото си е моя.. 8-) Дори ще ми е яко да ме ебават с нея, а аз да казвам, че си е лично моя и прекрасна. 8-)

Deadlock
04-24-2013, 15:52
Chacho, това важи, преди да станете семейство.

Chacho
04-24-2013, 15:56
Chacho, това важи, преди да станете семейство.

Това важи за семейства, които живеят средностатистически, които се изправят пред проблемите на държавата, пред проблемите на управлението, пред манталитета на хората, пред всички останали житейски проблеми. Ако се ожениш за някого и ви бия по една хилядарка в масата ежедневно, ще ви е все тая, дали парите ви са общи, отделни и кой как ги харчи. Тъй като обаче няма кой да ни презадоволява с пари, решаваме в един момент, че е по-добре да си обединим парите, да обмисляме за какво ги даваме, да пестим, да се грижим и двамата да сме добре. И кой е виновен, когато някой от двамата дойде в тежест на другия? Половинките трябва да се грижат една за друга, нали? Което е причината единия да помага на другия в тежко положение. Но не е ли също толкова отговорност на другия да не е в тежест на любимия си? Щото, ако си тръгне "имащият", тогава кво ше прави "нямащият"? Ще се оправя сам. Ебати пък да не може и да е толкова зависим от "имащият", това не е ли равносилно на обсебване, което така сме заклеймили за пагубно, когато заместим парите с внимание?

seek&destroy
04-24-2013, 17:58
Добре, като ти се вози в скъпи коли, защо е нужен мъж, който да изкарва прилични пари, а сами не си скъсате задника, за да си създадете желания стандарт? Или това е задължение на мъжа?

Може мама и тати да дават пари за всичко, и детето да е презадоволено. Това не значи, че ще е разглезено. Може някой сам да си е изкарал цялото състояние и да е абсолютно лайно.

В крайна сметка, за да не реве двойката за финансови проблеми, е хубаво връзката да не се създава с цел да се задоволи единия или двамата финансово. Всеки да си е отговорен за собствените си пари и как ги разходва. Жестовете са добро дело, но е нахално да ги очакваш.

Чакай сега, естествено че ако си купя скъпата кола с мой пари ще ми е много по кеф да се возя в нея. Естествено че ако направя всичко изброено с мой пари ще ми бъде в пъти по-добре, но тука темата е за благосъстоянието на мъжа. Не извъртай нещата, моля!

edDinstVenNa
04-24-2013, 18:17
/но да не изгрубяваме/

пак ли ?????????????? :D:D
Btw има хубави мнения по надолу :)

Chacho
04-24-2013, 18:54
Чакай сега, естествено че ако си купя скъпата кола с мой пари ще ми е много по кеф да се возя в нея. Естествено че ако направя всичко изброено с мой пари ще ми бъде в пъти по-добре, но тука темата е за благосъстоянието на мъжа. Не извъртай нещата, моля!

Какво извъртам? Странно е да ти се прищява гаджето ти да ти ги осигурява.

seek&destroy
04-24-2013, 18:58
Темата извърташ и пак на едно място тъпчеш, при положение, че обясних.

nosferatu23
04-24-2013, 19:30

изкефих се , правилно казано :D

моралът във форума е голям , интересно ми е в реалността как стоят нещата ;)

ledenakrasota
04-24-2013, 19:49
пф.. аз пък като почна да си изкарвам сама пари (надявам се да е скоро, мамка му!), искам на моменти да се чувствам като мъж! 8-) Искам да мога да си плащам всичко самичка (бих се чувствала мега горда 8-) ), искам да правя подаръчета (без повод.. ей така като видя нещо в някой магазин и се сетя 'абе.. тва е много яко и идеално за еди-кой-си', я да му го взема..), искам да мога да кажа 'чакай бе, аз ще ти дам', когато в дадена ситуация на някой му трябва нещо..
Искам.. дори и да не са ми достатъчно парите, да мога да си ги разпределям правилно..
мф.. и определено бих подходила към тях като на.. детенце в 'игра на магазин'.. 8-) И определено ще има неща, за които ще ми казват 'даваш си парите за глупости' (като декоративни цветенца, ароматизирани свещички, нещата от левчетата като цяло, нещо абсолютно ненужно, но с готина визия и т.н.. 8-) )
Общо взето.. искам Аз да си изкарвам пари и финансово всичко да се върти около това.. 8-) Т.е. повече си мисля за това как да имам мои собствени и да имам самочувствие от това (защото мисля сега е нулево ;3) (мисля, че това им е главната положителна страна)..
ИнаК достойнството и най-вече гордостта ми биха били бая наранени, ако някой ме води по магазините да ми купува парцалки и всякакви женски неща, които трябва Аз да си взимам.. ;3 Бих се чувствала като в сапунен сериал, в който някаква разглезена кифлеса с палто от нам си какви животни и лисица около врата, ходи под ръчичка с мъжа си за обувки/дрехи/етц..

Едит: Видях поста на Чачо след като пуснах моя.. и се сетих, че ще е сууупер готино и много, ама много ще се радвам самичка да си изкарам книжка и самичка да си взема някоя много тъпа и грозна кола, в която да ми е супер кеф, защото си е моя.. 8-) Дори ще ми е яко да ме ебават с нея, а аз да казвам, че си е лично моя и прекрасна. 8-)

+++

Deadlock
04-24-2013, 20:56
Чачо,
имах предвид, че това със стандарта, който всеки си осигурява сам за себе си, и личните пари, които си харчиш както прецениш, е неприложимо, ако сте семейство и живеете в един дом. много ваши решения стават общи и е неизбежно да се влияят и от финансовото състояние на другия. чисто практически пример - ако живеете в готин апартамент на центъра, ще ви излиза скъпо, а ако живеете в панелка в краен квартал, ще ви излиза евтино. та с други думи 'мъжът с прилични пари' е нужен не за да ни изхранва и нас и да замества нашия труд, а защото финансовите ни съдби са обвързани. аз конкретно говоря за мъж със сходно на моето отношение към парите, независимо от това какви има в момента.

anonymous708973
04-25-2013, 07:40
Много добре казано :)

Chacho
04-25-2013, 08:05
Чачо,
имах предвид, че това със стандарта, който всеки си осигурява сам за себе си, и личните пари, които си харчиш както прецениш, е неприложимо, ако сте семейство и живеете в един дом. много ваши решения стават общи и е неизбежно да се влияят и от финансовото състояние на другия. чисто практически пример - ако живеете в готин апартамент на центъра, ще ви излиза скъпо, а ако живеете в панелка в краен квартал, ще ви излиза евтино. та с други думи 'мъжът с прилични пари' е нужен не за да ни изхранва и нас и да замества нашия труд, а защото финансовите ни съдби са обвързани. аз конкретно говоря за мъж със сходно на моето отношение към парите, независимо от това какви има в момента.

Явно не съм се изказал като хората.

1. Ако гаджето ти изкарва повече, това не означава, че трябва да дава повече от теб в общите разходи.
2. Искай неща, които са спрямо собствените ти възможности. Дали ще е с общи пари, ако аз изкарвам 1500 лева, гаджето ми изкарва 500 и допреди това е пила колички по кафетата, ще очаквам от нея, да не ми писка за маркови уискита ежедневно. Дори и да мога да си го позволя, трябва да си знае мястото. Може да взимаме общи решения, но трябва и свобода. Едно е да си осигуряваме жизненоважните битови потребности, друго е да се приравняваме изцяло.

И когато казах, че човек сам се грижи за стандарта си, имах предвид, че не можеш да разчиташ на парите на мъжа си да живееш по-добре. Щото в семейството, освен че има общи решения, има и риск от развод и раздяла. Ще се чудите един ден, как обяснявате на мъжа си, че е по-важно да си пренасочи парите в няква друга посока, а той ще ходи да ви изневерява и да живее отделно.

kalpazanka
04-25-2013, 08:47
Ей, сОпрете се! Толкова томове не съм изчела дори и в сесия!

И когато казах, че човек сам се грижи за стандарта си, имах предвид, че не можеш да разчиташ на парите на мъжа си да живееш по-добре. Щото в семейството, освен че има общи решения, има и риск от развод и раздяла. Ще се чудите един ден, как обяснявате на мъжа си, че е по-важно да си пренасочи парите в няква друга посока, а той ще ходи да ви изневерява и да живее отделно.

Най-накрая. :)

Violenza
04-25-2013, 08:52
На мен пък това с деленето на парите винаги ми се е виждало адски налудничава идея. Може би защото съм израснала в такова семейство (т.е. където нищо не се е деляло, защото майка ми никога не е работела).

Ама... тук прилагам двоен стандарт малко, признавам. :D

anonymous708973
04-25-2013, 10:46
Напълно съм съгласна с Виоленца. Делене на парите при семейство е толкова гнусна и пошла идея, че думи нямам. Едно е всеки да си има отделна спестовна сметка, където да отделя определен процент от заплатата по собствено усмотрение, ама това... "бях до Била, купих това, това и онова за 150 лв, дай ми 75" е пълна цигания.

Явно не съм се изказал като хората.

1. Ако гаджето ти изкарва повече, това не означава, че трябва да дава повече от теб в общите разходи.

Глупости. Точно това значи. Че на това се гради цялата икономика. Тъй де, в сегашния си вариант с плоския данък.

Един и същи процент се дава от всички. Тоест, ако с партньора се договаряте всеки да отделя 50% от бюджета си за дома - това значи 750 лв от теб и 250 от нея. Естествено, че ще е така.
Не става въпрос за гъзареене и пиене на марково уиски, а за битови нужди - ще можете да си позволите по-качествен латекс за стените, по-удобен диван, по-добра марка кухненски шкафове и техника, отколкото ако ти даваш също 250 лв.

На който му се спори - на лично, моля. Темата не е за битови доходи в едно семейство.

kalpazanka
04-25-2013, 10:51
^Ако жилището е на името на техните, няма да си мръдна пръста за ремонт. Не само няма да дам пари за латекс, ами и кутия блажна боя няма да взема.

anonymous708973
04-25-2013, 13:08
Въх, защо така?

Ако са ви го дали изцяло на ваше разположение, просто все още е на тяхно име, какво от това? Ти ще си прецениш дали са разбрани и дали има шанс да се направят на интересни и да ви изгонят...

kalpazanka
04-25-2013, 14:34
^Щото апартаментът е не знам колко стаен и не е ремонтиран от поне 30 години. Рискувам яко да се нашия с кинти, ако се прави ремонт и в един прекрасен момент да ми заяви да си обирам багажа. На името на родителите му е, а наследник е и брат му.
Затва ще кътам пари за жилище на мое име, а дотогава и кутия блажна боя няма да взема. :)

anonymous708973
04-25-2013, 14:36
Въпрос на избор е явно. За мен не е хубав тоя страх "ако ми заяви да си обирам багажа", не бих тръгнала с такъв страх от самото начало, още по-малко да го имам след толкова години заедно.

kalpazanka
04-25-2013, 14:38
Хора сме и всичко се случва. Предпочитам да съм се подсигурила, а не да съм направила ремонт на жилището за 40 бона и в един момент да съм на улицата с дете или две като последна глупачка.

draid
04-25-2013, 15:02
Ако не е подарен и на документи си е голям риск да набиваш пари в нещо което може да ти изтекат просто парите от него. Отделно, че дори да е на негово име, никога не се знае какво може да стане, но пък от друга страна все някога трябва да се направи нещо общо, макар и да съществува опасност дори след това да се разделите и да се карате кой да го вземе.

seek&destroy
04-25-2013, 17:52
Е добре де, ако погледнем реално, в тоя случай милиони семейства да си живеят по отделно и 20 години преди да се вземат да кътат пари за апартамент. Както у нас, както у вас повечето, както и почти навсякъде в България е прието жената да отиде в дома на мъжа, нали ? А ако отсега тръгнем с мисли как ще ни нагони някой накъде сме ..
Зависи си и от възможности, де ...

kalpazanka
04-25-2013, 18:08
^Отивам в дома на мъжа, тегля кредит 40 бона за ремонт и цъфва брат му да си иска дела. Ако не мога да му наплатя дела, у вас ли да се пренеса?!

PainMonopoly
04-25-2013, 19:02
Мързи ме да чета цялата тема, може и някой да го е казал, но моята теория е, че сред момичетата в пубертета не преобладава материализма, защото основните им нужди са задоволени от родителите им. Сред по-големи момичета, над 21-22 вече започва да играе роля и материалното благосъстояние, все пак започват да се оглеждат за човек с когото да живеят.

anonymous708973
04-25-2013, 20:20
^Отивам в дома на мъжа, тегля кредит 40 бона за ремонт и цъфва брат му да си иска дела. Ако не мога да му наплатя дела, у вас ли да се пренеса?!

Затова си имаш мъж, за да измислите нещо заедно.
Винаги има вариант да се разберете с брата преди да захванете ремонт. Тоест, за вас - тоя апартамент, за него друг имот.
Винаги има вариант да продадете тоя апартамент и да си разделите разходите. Това може да стане преди ремонта, може и след него, когато даже ще струва повече пари.

sneering
04-25-2013, 22:55
Снощи излизах с едно момиче на 18,все едно разговарях с леля ми.Във фейсбука с 300 харесвания,един силен откъм самочувствено клиширани фрази профил,пълен с клоуни и коментатори под снимките,силна работа...На живо гледа в земята с един акцент странен и говори за себе си толкова,че в един момент забравих че имам мой живот.

С една десятка цигари и две железни левчета,работа щяла да почва.

Въпроса ми е следния,как такива индивиди с нисък стандарт на живот имат такова самочувствие??? Кой го гради тва нищо общо с реалността самочувствие,масата идиоти без варианти за секс,които я лъжат че е много вървежна с цел секс или деградиралото население,което не различава цици с човешки ценности?
Нищо против стандарта,аз съм най-големия фен на равното отношение между хората,просто ми е интересно как може си толкова яко заслепена че си умна,готина,ексцентрична,с ойностна,а всъщност си поредната като всички останали сиви от масата народ..
Които ми отговори на въпроса,откъде и как идва сляпото самочувствие,ще съм му фен цял живот :D
Направо тема с този въпрос искам да пусна.

tireheb
04-25-2013, 23:11
деба таа логика
начи ако си паля пура със стотачка, мога да иам самочувствие и с две думи съм яко пич
ама ако имам 2 железни левчета требе да съм сдухан боклук

евалата, братя българи

Auriss
04-26-2013, 02:10
^той по-скоро че е няк'ва вчерашна имаше предвид - грозно и просто, пък с големи мераци. В такива моменти си мислиш поне кинти да имаше, че да има няква основа за тая самозаблуда, ама ниц. То не че не може да си се чувстваш ОК и при такива обстоятелства, но случаят едва ли е бил такъв.

Емчи идваме ти на гости с по кофа калциев оксид и така ;д

kalpazanka
04-26-2013, 05:27
Винаги има вариант да се разберете с брата преди да захванете ремонт. Тоест, за вас - тоя апартамент, за него друг имот.
Винаги има вариант да продадете тоя апартамент и да си разделите разходите. Това може да стане преди ремонта, може и след него, когато даже ще струва повече пари.

Пантер, продаде ли се апартамента, моя ще стане мъж под чехъл. Идеята с другия имот не е добра, защото не е равностоен на апартамента. Повдигала съм въпроса, при което ми се излиза с номера, че брат му имал още доста годинки до пенсия и че тоя апартамент няма да му дотрябва (скоро). Затова докато нямам дял оттам или докато не бъде преписан на внук/внучка/внуци, никви кинти за ремонт. По-добре собствено жилище, та да има къде да се пренеса, като се стигне до там.

mishopi4o
04-26-2013, 06:40
sneering

Пич много се смея на смешните ти коментари,поради простата причина че доста пъти в темата за снимки съм те срещал да ''падаш на колене'' буквално за да искаш снимка на оная кити .. тва буквално те прави пълен форумен ''сваляч'' и смешнк .. а другите ти постове се изкарваш голямата работа .. в булгаристан може и да си следващия сводник или дилър,но другаде не може и да говорим за твой ''успех'' : )

machoka
04-26-2013, 08:29

тия семейни отношения са крайно отегчителни и низки в повече случаи. Съвсем не е толкова лесно, колктоо го описваш. Дано не се сблъскаш с това ))

Chacho
04-26-2013, 08:31
тия семейни отношения са крайно отегчителни и низки в повече случаи. Съвсем не е толкова лесно, колктоо го описваш. Дано не се сблъскаш с това ))

Тру дат.

Иначе ме затапи Пантерка по-нагоре. :D

kalpazanka
04-26-2013, 08:39

Мачо, ще те разцелувам!

LadyDi
04-26-2013, 08:49
Eла у нас.
Каня те от памтивека, ама ти се страхуваш да не те обезчестя... :(

kalpazanka
04-26-2013, 08:50
Поне няма риск от кръвосмешение :-)

LadyDi
04-26-2013, 08:51
Поне няма риск от кръвосмешение :-)

Тъй ще те смеся, че мъж няма да погледнеш повече :-)

kalpazanka
04-26-2013, 08:51
Ихааааааа :smt118

Chacho
04-26-2013, 08:57
Тъкмо щях да кажа, че връзката ви е по изгода.

kalpazanka
04-26-2013, 09:03
Ми, да! Ще помагам в чистенето, гладенето, мачкането на котака :D

granger
04-26-2013, 10:39
мачкането на котака
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTTvW9Cve-pqjH3xVK7k6AvyorfZs90LMdU6soT1XOarTcaNdjA

kalpazanka
04-26-2013, 10:46
Знаех си, че тези с мръсно подсъзнание няма да закъснеят да се включат в темата :D

granger
04-26-2013, 10:48
Нямам мръсно подсъзнание , а секси въображение :lol:

LadyDi
04-26-2013, 12:56
Ми, да! Ще помагам в чистенето, гладенето, мачкането на котака :D

Ще те назнача на стаж - главен котомачкатор.

NomNomNom
04-26-2013, 17:01
Бтв, ако някога намеря достоен и много по-интелигентен от мен мъж, бих си оставила кариеристкото и самостоятелно мислене, и бих хвърлила много усилия,за да му помогна да постигне мечтите си и т.н.
В такъв случай, никак няма да ми е гузно и неприятно, като ме глези.
Даже деца бих му родила.
Стига да ме кара да му се възхищавам и да му се радвам всеки ден, щях да гукам кротко и да го оставям да ме прави каквото иска :D
Бих се оставила да ме доминира, същевременно имам буден характер, много борбен и бих му помагала, каквото и да става.

Уви, силно се съмнявам, че ще срещна такъв човек на тези години, та ще се наложи да съм си гаден кариерист и някакви мъже да ме мразят :D

nosferatu23
05-03-2013, 11:02
Бтв, ако някога намеря достоен и много по-интелигентен от мен мъж, бих си оставила кариеристкото и самостоятелно мислене, и бих хвърлила много усилия,за да му помогна да постигне мечтите си и т.н.
В такъв случай, никак няма да ми е гузно и неприятно, като ме глези.
Даже деца бих му родила.
Стига да ме кара да му се възхищавам и да му се радвам всеки ден, щях да гукам кротко и да го оставям да ме прави каквото иска :D
Бих се оставила да ме доминира, същевременно имам буден характер, много борбен и бих му помагала, каквото и да става.

Уви, силно се съмнявам, че ще срещна такъв човек на тези години, та ще се наложи да съм си гаден кариерист и някакви мъже да ме мразят :D

хахаха това прозвуча като атъничка доза самоковско самочувствие , ама предвид вашата развита сфера с подземни агрокултури това е нормално :smt077

сега сериозно , "много по интелигентен мъж от мен" звучи или че не си попаднала на повече от идиот , или жените сте мноо интелектуално развити , "по принцип" :smt116 кое от двете е

NomNomNom
05-03-2013, 11:39
хахаха това прозвуча като атъничка доза самоковско самочувствие , ама предвид вашата развита сфера с подземни агрокултури това е нормално :smt077

сега сериозно , "много по интелигентен мъж от мен" звучи или че не си попаднала на повече от идиот , или жените сте мноо интелектуално развити , "по принцип" :smt116 кое от двете е

:D:D

Покани ме на кафе и ще ти обясня, аххауахуа :D

Неее, сериозна съм, не се шегувам :D:D:D:D:D

Може да ми демонстрираш интелект, аз съм глуповато дете от село, ще лапна веднага и ще ти се превъзнасям и ти ще ме биеш, и аз ще ти родя деца, защото за мен ще си господ :*

nosferatu23
05-03-2013, 11:55
деца не искам , ама за лапането......уточни точно , да не стане объркване :smt077

от побережье-то съм съм , иначе с удоволствие ще оставя да ме затапиш :-P аз ще имам много малък шанс , не твърдя че съм особено умен , славя се с друга слава :smt077

Hilary_
05-04-2013, 14:36
Като по - малка се биех в гърдите, че парите нямат никакво значение, НО животът ми поднесе няколко безпарични мъжленца, които стабилно се възползваха от мен и съответно вижданията ми се промениха коренно. Не, все още не е важно с какво ще идва да ме взима, нито къде живее, нито марковите дрехи, нито парите му, НО е желателно да не му ставам лична банка. Искам да е финансово стабилен и да умее да се грижи за себе си. Грижата за мен си я поемам самостоятелно - обичам да си угаждам! Единствено искам, когато бъда поканена на кино (от него), да не мисля за това как ще си делим билетите/пуканките или как ще се прибирам сама по улиците. Това търся, но уви - щом го кажа гласно, отсреща винаги чувам: "материалистка". Относно гъзарите - смешни са ми. Компенсират нещо, което им липсва.

Котка
05-04-2013, 14:38
отсреща винаги чувам: "материалистка". .
Чудно, че ти не подвикват, че си девствена стара мома

Hilary_
05-04-2013, 14:40
Чудно, че ти не подвикват, че си девствена стара мома
Чудно е да .. вече взе да ми липсва ..

nosferatu23
05-04-2013, 18:14
Като по - малка се биех в гърдите, че парите нямат никакво значение, НО животът ми поднесе няколко безпарични мъжленца, които стабилно се възползваха от мен и съответно вижданията ми се промениха коренно. Не, все още не е важно с какво ще идва да ме взима, нито къде живее, нито марковите дрехи, нито парите му, НО е желателно да не му ставам лична банка. Искам да е финансово стабилен и да умее да се грижи за себе си. Грижата за мен си я поемам самостоятелно - обичам да си угаждам! Единствено искам, когато бъда поканена на кино (от него), да не мисля за това как ще си делим билетите/пуканките или как ще се прибирам сама по улиците. Това търся, но уви - щом го кажа гласно, отсреща винаги чувам: "материалистка". Относно гъзарите - смешни са ми. Компенсират нещо, което им липсва.

Само кажи ми кво значи гъзари :?: Тва да не искаш да се прибираш сама по улицата и да ти платят царевицата не е ли тип гъзария :?:

Hilary_
05-04-2013, 19:39
Само кажи ми кво значи гъзари :?: Тва да не искаш да се прибираш сама по улицата и да ти платят царевицата не е ли тип гъзария :?:
Означава да парадира с всичко, което или няма, или го има в недостиг.
Мразя царевица!!

anonymous708973
05-04-2013, 19:42

Ти в ред ли си?!

nosferatu23
05-04-2013, 19:47
Означава да парадира с всичко, което или няма, или го има в недостиг.
Мразя царевица!!

Ще ти поясня щото ме кефиш , ника ти ме кефи всъщност , тва тряя да бъде от Хилари Клинтън ли , жената на президента :?: :smt077

Значи пуканките са изпечена царевица , продават се даже в пакети , може да си купиш маняшки пакет с масло и да си ги изпукаш на микровълновата , не ми благодари :smt023

Сега ми стана ясно , ми значи аз съм гъзар , щото парадирам с ВСИЧКО ма го нямам , разсеях ли съмненията :?: :smt077

Пантер , стига с тия догатки , бъди смела и ми го кажи директно , щото не ти схващам на намеците :smt023

LadyDi
05-04-2013, 19:48
Пантер , стига с тия догатки , бъди смела и ми го кажи директно , щото не ти схващам на намеците :smt023

Нека аз?
Някоя жичка сериозно ти дава на късо...

nosferatu23
05-04-2013, 20:00
Тъй като се кефя на русалките , тоест момичетата от крайбрежието , да ти разреша ли да ми "споиш" жичката :?: :smt077

Тва е само риторичен въпрос , няма да ти дам щото ми засегна чувствата :smt077 Мислех те за готина , а ти ме нападна рязко . Не трябва ли ние в този район да се подкрепяме срещу западняците :?: :smt077

LadyDi
05-04-2013, 20:04
Аз съм от дълбоко средния север. Нищо че пребивавам по крайбрежието.

umri
05-07-2013, 13:08
Ще ти поясня щото ме кефиш , ника ти ме кефи всъщност , тва тряя да бъде от Хилари Клинтън ли , жената на президента :?: :smt077

Значи пуканките са изпечена царевица , продават се даже в пакети , може да си купиш маняшки пакет с масло и да си ги изпукаш на микровълновата , не ми благодари :smt023

Сега ми стана ясно , ми значи аз съм гъзар , щото парадирам с ВСИЧКО ма го нямам , разсеях ли съмненията :?: :smt077

Намери ли секретарка за гаражната бакалия? По-кух си от батка.

nosferatu23
05-07-2013, 13:26
Намери ли секретарка за гаражната бакалия? По-кух си от батка.

Виж ся студен , студент , студентяга :smt077 ТУРАНАГА :smt077

В гаража сложих сестра ти , момичето я беше срам да работи другаде , искаше там където да не я гледат , понеже има един дефект , не може да се стиска и пикае където и свари :smt077 Затова и приспособих оттечен канал , като пикае да не наводнява гаража лек , и да не мирише :smt077 Куха ми е главата така е , за разлика от теб , с кухи кости , един удар един счупен кокал :smt077 Умри :smt023

Chacho
05-07-2013, 13:29
с кухи кости , един удар един счупен кокал :smt077 Умри :smt023

То по принцип всички кости са кухи, но колкото по-малко са кухи, толкова повече чупят. Peace!

nosferatu23
05-07-2013, 19:59
То по принцип всички кости са кухи, но колкото по-малко са кухи, толкова повече чупят. Peace!

Хахаха ето я следващата гугутка поръчала капитулацията си. Добре Чачо-ГАСПАЧО,Чайник :smt077 Ти си следващият , само че днес няма да те подхвана щото съм изморен , ще те смачкам утре , ясно :?: :smt077 Давам ти шанс да се потготвиш защото милост към теб няма да има :smt077

EinGutesKind
05-07-2013, 20:10
Като цяло не обичам да ми правят подаръци, защото или няма да ми харесат, или ще ми стане неудобно и после и аз трябва да обикалям да търся да върна жеста. Иначе ако бях жена, щях да искам да не е от най-големите красавци, нито да е милионер - средно положение. Ако е най-красивият, всички ще го искат за тях си, а ако е супер беден и цял живот ходи с едни дрехи, ще ме е гнус и срам, колкото и да го обичам.

Chacho
05-08-2013, 08:03
Хахаха ето я следващата гугутка поръчала капитулацията си. Добре Чачо-ГАСПАЧО,Чайник :smt077 Ти си следващият , само че днес няма да те подхвана щото съм изморен , ще те смачкам утре , ясно :?: :smt077 Давам ти шанс да се потготвиш защото милост към теб няма да има :smt077

Не ме занимавай с глупости. Похвали се, че си говориш сам, така че ти давам възможност да го демонстрираш.

girlwithblueeyes
05-08-2013, 08:08
:lol: Пхаа този е новата звезда тука

LadyDi
05-08-2013, 08:44

Капитулация предполага другата страна да се предаде.

Предупреждавам те отново - спри да се заяждаш с всеки срещнат. Следващият, който засека, че хапеш за щяло и нещяло, ще ти спечели еднопосочен билет към Банленд.

anonymous708973
05-08-2013, 12:01
Крайно време е даже.

thewhitelotus
05-08-2013, 12:50
Така, аз съм на 22г. и не може да се каже, че наш'те са богати, така че съм свикнала да пестя и да не харча много пари. Ако момчето има - това е в плюс, разбира се, но и без тях мога да мина без проблем, още повече, че съм на възраст, в която мога да работя и да си ги изкарам сама.

Важно е също откъде ги има тези пари, дали се прави на "гъзар" пред жените, а всъщност плаче на мама да му прати парички всеки месец. Такъв човек не ми трябва до мен. Това мъжът да има пари, власт и пр. е секси, но само ако той сам е постигнал всичко това, така изглежда силен в очите на дамите. Ако е някакъв разглезен и безотговорен пикльо е просто смешен.

Важното е човекът до теб да е умен, оптимист и упорит. Ако е такъв дори сега да няма пари го вземам, защото такива хора се справят с трудностите в живота и с малко късмет си намира стабилна работа. Ако обаче е хем незрял, хем беден... ами, то си зависи от човека, но ако на всичкото отгоре и аз нямам работа в този момент, мисля, че не бих се захванала с него. Колкото и да твърдиш, че не те интересуват парите, човек има нужда от някакъв минимум, за да живее и рано или късно липсата им ще доведе до караници, драми, раздели... Предпочитам да пропусна. ;)

nosferatu23
05-08-2013, 14:40
Капитулация предполага другата страна да се предаде.

Предупреждавам те отново - спри да се заяждаш с всеки срещнат. Следващият, който засека, че хапеш за щяло и нещяло, ще ти спечели еднопосочен билет към Банленд.

Бейб , Мога да бъда баннат , докато не последва нова регистрация , но и това не е много мъдра постъпка , предвид засиления интерес който има към постовете ми ;) Хората са изкефени ;) Затова пуснах анкетата и дори враговете ми бяха ОЗАДАЧЕНИ и учудени от маняшкия ми лайнян речник и БЕЗКРУПОЛНОТО ми поведение :smt077 Още нещо , дори и да не пиша тук , винаги мога да дойда да всея смут на живо , там няма как да бъда баннат :smt077 BRACE YOURSELF :smt077 Още нещо за накрая , нападам когато съм нападнат или когато не ми допадне нещо ;) Както се вика всяко действие има равно по големина противодействие ;)

LadyDi
05-08-2013, 14:47
Знаеш ли от къде ми минава твойта криворазбрана справедливост?

nosferatu23
05-08-2013, 14:54
Знаеш ли от къде ми минава твойта криворазбрана справедливост?

Не , просветли ме ;)

Криворазбрана за този който не ми е прочел всички постове и не е образувал повтарящ се паттерн ;)

LadyDi
05-08-2013, 14:59
Трансвагинално.
Предизвестието ти си важи :)

nosferatu23
05-08-2013, 15:01
Трансвагинално.
Предизвестието ти си важи :)

Още не ми стана ясно , но ми стана интересно , дай по подробно :smt077

Може ли и аз да пусна предизвестие към теб сега , като ответен удар :smt077 Обещавам ще бъда много нежен тъй като ме кефиш ;)

NomNomNom
05-08-2013, 16:02
Ей палячо не плаши децата, и онези които имат сила колкото да държат цигарите си и кафето .. колкото и да си сменяш годините на профила всеки ден с цел да останеш скрит, както ти казах открих йп то ти, вчера моя човек ми каза и адреса ти , сега квото било било , сега както ти казах зареждам пушката и идвам да те ловя готви се и си приготви швейцарските ножчета,а след тва гори в ада хАХАХХАХ
Не, че nosferatu23 ме кефи, ама това кой ip адрес от кой краен клиент на конкретния доставчик се използва, е поверителна информация, и служителите на телкото нямат право да я издават, и гледай да не се окаже, че някой от форума те има в скайп и ти вземе твоя ip адрес, и накрая да дойдат да те разпитват за твоя човек, защо е шернал такова инфо с теб.

nosferatu23
05-08-2013, 16:17
Ей палячо не плаши децата, и онези които имат сила колкото да държат цигарите си и кафето .. колкото и да си сменяш годините на профила всеки ден с цел да останеш скрит, както ти казах открих йп то ти, вчера моя човек ми каза и адреса ти , сега квото било било , сега както ти казах зареждам пушката и идвам да те ловя готви се и си приготви швейцарските ножчета,а след тва гори в ада хАХАХХАХ
77.71.57.58 това ми е айпито на сегашното пребиваване , ти нямаш нищо , но те улесних. ела да ме убиеш сухлес ;)

nosferatu23
05-08-2013, 16:21
Ето вече не съм анонимен :smt023 , провери го в нета и ела де ме килнеш , мисир :smt077

NomNomNom
05-08-2013, 16:25
Това което съм написал може да е вярно,а може и да не е единствено нещо което трябва да знаеш е че няма как да разбереш : )
Дреме ми на шушката

nosferatu23
05-08-2013, 16:28
Не, че nosferatu23 ме кефи, ама това кой ip адрес от кой краен клиент на конкретния доставчик се използва, е поверителна информация, и служителите на телкото нямат право да я издават, и гледай да не се окаже, че някой от форума те има в скайп и ти вземе твоя ip адрес, и накрая да дойдат да те разпитват за твоя човек, защо е шернал такова инфо с теб.
Само да поправя искаше да кажеш "само дето носферату не че НЕ ме кефи " нали :smt023 Може и да приема поканата ти , да ме разведеш из самоковските планини и да хапна малко от вашите картофи ;) Можеш ли да готвиш ?

umri
05-08-2013, 18:07
Бейб , Мога да бъда баннат , докато не последва нова регистрация , но и това не е много мъдра постъпка , предвид засиления интерес който има към постовете ми ;) Хората са изкефени ;) Затова пуснах анкетата и дори враговете ми бяха ОЗАДАЧЕНИ и учудени от маняшкия ми лайнян речник и БЕЗКРУПОЛНОТО ми поведение :smt077 Още нещо , дори и да не пиша тук , винаги мога да дойда да всея смут на живо , там няма как да бъда баннат :smt077 BRACE YOURSELF :smt077 Още нещо за накрая , нападам когато съм нападнат или когато не ми допадне нещо ;) Както се вика всяко действие има равно по големина противодействие ;)

Речникът ти е беден. Поведението ти е като на полуидиот с основно образование, че нали за книжка да може, за тирове. Можеш да бъдеш баннат отвсякъде, ама от форума ще е с най-малки последствия за всички. По-добре стъпи малко на земята, недей да скачаш на всеки и да изказваш крайни мнения, които не са подплатени дори със средно ниво на грамотност. Самоувереността ти е правопропорционална на слабоумието. Въпросът е дали наистина си толкова тъп, на колкото се правиш.

nosferatu23
05-08-2013, 18:09
Наистина съм толкова тъп , да , и това всички го знаят , ай сега.......УМРИ :smt023

fenkaaa
05-09-2013, 08:44
аджеба, има ли значение баткото с ква кола ви взима от даскало, с ква кола спира и слизате пред дискотеката, охраната пази ли ви мястото точно отпред, купува ли ви дрешки или е по-скоро сиромашко момче, иска ви заем да си купи бира, пуши от ваще цигари и ви баламосва, че новото му якенце не е от Mania-та за 4,85лв, щото пишело версаче на етикета. Колите и парите са до време.Ще се кефиш известно време и ще ти омръзне,казвам го от личен опит.Ако искам милионер,ще си хвана милионер.Приятелят ми не е 'богат' и не кара последен модел на BMW,с което да ме спира пред "училище и дискотеките",но това какво значение има? Излизала съм с момчета,които са имали пари,хубави коли и т.н,но те са ми били и все още са ми просто приятели.Мисля,че с този отговор няма смисъл да отговарям на по-долните въпроси.

fenkaaa
05-09-2013, 08:50
аджеба, има ли значение баткото с ква кола ви взима от даскало, с ква кола спира и слизате пред дискотеката, охраната пази ли ви мястото точно отпред, купува ли ви дрешки или е по-скоро сиромашко момче, иска ви заем да си купи бира, пуши от ваще цигари и ви баламосва, че новото му якенце не е от Mania-та за 4,85лв, щото пишело версаче на етикета. Колите и парите са до време.Ще се кефиш известно време и ще ти омръзне,казвам го от личен опит.Ако искам милионер,ще си хвана милионер.Приятелят ми не е 'богат' и не кара последен модел на BMW,с което да ме спира пред "училище и дискотеките",но това какво значение има? Излизала съм с момчета,които са имали пари,хубави коли и т.н,но те са ми били и все още са ми просто приятели.За мен любовта не се измерва в това,колко ти е широк джоба и нека някой ми каже,че просто така говоря.Ще говоря.Ако не го мислех,нямаше да съм с това момче вече 2 години и половина,ами щях да си търся някой,който може да ми осигури "лачения живот".Но за какво ми е? Преди да тръгна с приятелят си,излизала съм с такива хора,които са ми осигурявали многократно този начин на живот,видяла съм как е,харесва ми,но аз обичам и спокойствието,а него ми го осигурява моето момче.Мисля,че с този отговор няма смисъл да отговарям на по-долните въпроси.

nosferatu23
05-09-2013, 11:52
тея хора които са ти осигурявали тия работи сигурно не си ги харесвала , ако беше комбинация да харесваш човека и нещата около него шяха да дойдат като бонус , вярвай ми знам за тея неща ;) този който се прави на много морален се оказва че е празна хралупа , винаги ;) няма човек на тоя свят който да не се кефи на материалните работи , именно за това бачкаме да вадим кинти и да си купуваме маняшки работи ;) всичко останало е шматкенски разсъждения

KostenurkataSpindi
05-09-2013, 14:34
До сега съм бил само със служебни пари и кучките винаги са се лъгали енжуй

fenkaaa
05-09-2013, 15:42
тея хора които са ти осигурявали тия работи сигурно не си ги харесвала , ако беше комбинация да харесваш човека и нещата около него шяха да дойдат като бонус , вярвай ми знам за тея неща ;) този който се прави на много морален се оказва че е празна хралупа , винаги ;) няма човек на тоя свят който да не се кефи на материалните работи , именно за това бачкаме да вадим кинти и да си купуваме маняшки работи ;) всичко останало е шматкенски разсъждения

Може би не си ме разбрал правилно.Тези хора ми бяха просто приятели и все още са.Харесвала съм ги като такива,не като нещо повече.Също така не отричам и в горният си пост,че ми харесва този начин на живот,на всеки му харесва,но просто нямам нужда да живея така постоянно,щом вече 2 години и отгоре предпочитам да съм всяка вечер при любимият човек,да се радваме един на друг,а не да се радвам на "хай-лайф" живота,след като той няма да е до мен.

nosferatu23
05-09-2013, 15:50
Може би не си ме разбрал правилно.Тези хора ми бяха просто приятели и все още са.Харесвала съм ги като такива,не като нещо повече.Също така не отричам и в горният си пост,че ми харесва този начин на живот,на всеки му харесва,но просто нямам нужда да живея така постоянно,щом вече 2 години и отгоре предпочитам да съм всяка вечер при любимият човек,да се радваме един на друг,а не да се радвам на "хай-лайф" живота,след като той няма да е до мен.

е тогава щом не си ги харесвала като нещо повече що сравняваш , то тва е безмислено :?:

сравни двете , примерно сухлес който харесваш много с хонда сивик с десен волан , и сухлес който също харесваш толкова , с мерцедес примерно ;) и бъди обиктивена , става ли ? ;)

stOlen``EyEs
05-10-2013, 22:59
Избирате ли си момче спрямо това колко е ''силен''? За да съм напълно искрена, ще кажа просто, че искам човека до мен да се държи на положение. Харесвам хората с достойнство, с качества, а според мен тези хора са обречени на успех. Ако под "силен" трябва да разбирам "с пари" имат значение, но не голямо. Искам да можем да си осигуряваме минимум някакви удоволствия.

Кефят ли ви гъзарите / дупетата? Харесвам мъжете, израстнали периода да се правят на посочените.

Има ли отношение състоянието му към това дали ще тръгнете с него, ако той ви сваля? Не. Първоначалните ми впечатления от един човек се основават на други качества и парите нямат отношение там.

Определещо / водещо ли е във връзката ви? Не.

Искате ли да ви купува дрешки и играчки? Ако дам пример с мъжа до мен - аз му правя много повече подаръци. Просто обичам да го правя щастлив. Купувал ми е много скъпи неща, но пък никога не ми е купувал цвете, а искам точно това :(

Искате ли да парадирате с това къф як пич сте забили пред колежки/съученички? Не парадирам с нищо. Стига ми това, че хората виждат колко много се обичаме и подкрепяме. Ако някой ми завижда за нещо, предпочитам да е за това.

Въобще, падате ли си по хайлайфа, правите ли си резервации в нощните барове и заведения.. кво мислите за по-'лаченият' живот. Фенове сме на друг тип места. Предпочитаме да сме сами или ако сме с компания да е в домашна обстановка.

Късали ли сте с гадже защото вече ви е писнало да се занимавате със сиромашките му изцепки? Не.

GRMypsilon
05-11-2013, 01:09
Не съм чел предишните постове но моето мъжко мнение е такова. РАЗБИРА СЕ че жените се кефят на мъже с пари. Еволюционно е напълно разбираемо да търчат при мъже които могат да им покрият нуждите. Всяка жена която го отрича, лъже. Защото готиния пич като повози мацката на мерцедеса/бмв-то и като я заведе на скъп ресторант и сърцето и омеква, за пичето да не говорим. Ако преди 10 000 години от един мъж се е искало само да може да ловува, то сега от един мъж се иска много повече. Този който е красив, готин, здрав, умен, с много пари разбирасе че ще грабне най-готината мацка. Натурална и сексуална селекция. Теория на еволюцията. Нищо повече.

Така че, ти, този който се дразниш на красивите готини мъже с пари, явно не си като тях, и ако искаш готините мадами, стани като тях. Хубавото на днешно време е, че дори и да си сексуално не атрактивен, пак би могъл да привлечеш някоя красива жена с финансовата си стабилност.

nosferatu23
05-11-2013, 01:12
Не съм чел предишните постове но моето мъжко мнение е такова. РАЗБИРА СЕ че жените се кефят на мъже с пари. Еволюционно е напълно разбираемо да търчат при мъже които могат да им покрият нуждите. Всяка жена която го отрича, лъже. Защото готиния пич като повози мацката на мерцедеса/бмв-то и като я заведе на скъп ресторант и сърцето и омеква, за пичето да не говорим. Ако преди 10 000 години от един мъж се е искало само да може да ловува, то сега от един мъж се иска много повече. Този който е красив, готин, здрав, умен, с много пари разбирасе че ще грабне най-готината мацка. Натурална и сексуална селекция. Теория на еволюцията. Нищо повече.

Така че, ти, този който се дразниш на красивите готини мъже с пари, явно не си като тях, и ако искаш готините мадами, стани като тях. Хубавото на днешно време е, че дори и да си сексуално не атрактивен, пак би могъл да привлечеш някоя красива жена с финансовата си стабилност.
Най накрая някой който е в час :smt023 Ама не знам как да те нарека младеж или мома , надявам се да не си траверс , понеже в профила ти пише че си момиче , пък пишеш "не съм ЧЕЛ" :smt023 Ако си траверс , имаш юмрук в носа от мен ;) Ако си хомо, също ;)

GRMypsilon
05-11-2013, 01:28
Най накрая някой който е в час :smt023 Ама не знам как да те нарека младеж или мома , надявам се да не си траверс , понеже в профила ти пише че си момиче , пък пишеш "не съм ЧЕЛ" :smt023 Ако си траверс , имаш юмрук в носа от мен ;) Ако си хомо, също ;)

Хахаха, не съм такъв споко, явно по defalut системата на сайта ги слага така профилите, ей сега ще го променя. :D Но и да бях такъв, какво лошо има? Както писах в другата тема, не съм расист, тук ще добавя че не обичам и да дискриминирам срещу други сексуалности, хора с други идеологии и т.н. Най-мразя когато хората почнат да дискриминират другите. Може би проблема ми е че съм прекалено добър и толерантен към всички. Имаше едно такова американско лафче " Why do you all hate gay people, it's good that there are gay people, that means more pussy for us!" :D :D

GRMypsilon
05-11-2013, 01:29

Хахаха, не съм такъв споко, явно по defalut системата на сайта ги слага така профилите, ей сега ще го променя. :D Но и да бях такъв, какво лошо има? Както писах в другата тема, не съм расист, тук ще добавя че не обичам и да дискриминирам срещу други сексуалности, хора с други идеологии и т.н. Най-мразя когато хората почнат да дискриминират другите. Може би проблема ми е че съм прекалено добър и толерантен към всички. Имаше едно такова американско лафче " Why do you all hate gay people, it's good that there are gay people, that means more pussy for us!" :D :D

PS: Извинявам се за дъбъл поста, браузъра ми се бъгна, а виждам че тук май няма опция за триене на пост.

nosferatu23
05-11-2013, 01:34
Това са тъпотии с расизма заеби всеки е расист донякъде , ама глей ся за горното дето го написа няма как да не се съглася ;) Ама приготви се добре щото утре ще получиш нападение от женичките опитващи се да разубедят ;) Ще се изкарат много СТОИНОСТНИ и не интересуващи се от материалното и от външната визия на един мъж , ето даже мога да кажа всичко което ще споменат , колко е важен характера да си грижовен , добродушен демек да помагаш на разни пумяри и бездомни животни като ги храниш , да бъдеш галантен джентълмен да я взимаш с колата , да я чакаш да се гримира , да и плащаш обяда мухаха и т.н. А то всъщност момента в който останат на саме с някой който ти описа и ще почнат да им минават мислички през кратуните :smt077

machoka
05-11-2013, 06:00

мисля, че грешно интерпретираш 'хай-лайф' живот. Влагаш някакъв смисъл, който не е правилен. Високият стандарт на живот е едно, а показната парвенющена тип 'Парис Хилтън' е друга. Хубаво е това, да си 'при любимия човек, да се радвате един на друг, да си пърхате с криле и да се цункате романтично' .. обаче когато социалния ви статус ви притиска до стената със стиснати гърла, когато се гушкате на студено или гладни, тогава няма да си толкова доволна от живота, който водиш .. най-вероятно.

GRMypsilon
05-11-2013, 09:46
да бъдеш галантен джентълмен да я взимаш с колата , да я чакаш да се гримира , да и плащаш обяда мухаха и т.н. А то всъщност момента в който останат на саме с някой който ти описа и ще почнат да им минават мислички през кратуните :smt077

Хаха, жените може да не го знаят, за тях света е пеперудки и розови понита, но един мъж ако е в краката на една жена, той престава да бъде интересен. Всеки мъж който иска да задържи едно момиче до себе си, няма да се държи като гей пред нея. И мисля че това е общоизвестен факт. Да, трябва да бъде джентълмен, но също така не трябва да показва слабост. Особенно в началото на една връзка когато все още се опознават хората, мъжа да бъде оставен да бъде тъпкан и жената да има думата за всичко. Тцтц няма как да стане просто! Правил съм я тая грешка. Никога повече!

Е разбирасе това се отнася за красивите жени, които знаят че са такива и се държат все едно притежават света. Грозните и дебелите се радват да си намерят някакъв мъж въобще, просто защото левъла не им стига за красивите и богатите. И сори момичета ако думите ми ви обиждат ама реалността е такава. Прочетете малко книжки за еволюцията и ще разберете. Светът е такъв какъвто е. Ако тези неща нямаха значение, то тогава въобще нямаше да се дискутират толкова много.
Така че имам един съвет за путколизовците - или почнете да се грижите за външния си вид и да преосмислите поведението си пред жените, или оставате на опашката. Толкова е просто. И в същото време толкова сложно.

nosferatu23
05-11-2013, 09:54
Хаха, жените може да не го знаят, за тях света е пеперудки и розови понита, но един мъж ако е в краката на една жена, той престава да бъде интересен. Всеки мъж който иска да задържи едно момиче до себе си, няма да се държи като гей пред нея. И мисля че това е общоизвестен факт. Да, трябва да бъде джентълмен, но също така не трябва да показва слабост. Особенно в началото на една връзка когато все още се опознават хората, мъжа да бъде оставен да бъде тъпкан и жената да има думата за всичко. Тцтц няма как да стане просто! Правил съм я тая грешка. Никога повече!

Е разбирасе това се отнася за красивите жени, които знаят че са такива и се държат все едно притежават света. Грозните и дебелите се радват да си намерят някакъв мъж въобще, просто защото левъла не им стига за красивите и богатите. И сори момичета ако думите ми ви обиждат ама реалността е такава. Прочетете малко книжки за еволюцията и ще разберете. Светът е такъв какъвто е. Ако тези неща нямаха значение, то тогава въобще нямаше да се дискутират толкова много.
Така че имам един съвет за путколизовците - или почнете да се грижите за външния си вид и да преосмислите поведението си пред жените, или оставате на опашката. Толкова е просто. И в същото време толкова сложно.

не им давай съвети няма никой оттук да те разбере , аз съм единствения на твойто мнение ;) аз пробвах и минах през тва и ти казвам загуба е . всички си коткат женичките защото от малкото им самочувствие и ниска самооценка ги е страх да не ги оставят. лижат им гъза и им угаждат , и кво получават отнета свобода и женска доминация мухаха ;) остави ги що трябва да светваш някой , остави да мре в невидение ;)

anonymous708973
05-11-2013, 09:59

Не откриваш топлата вода, да ти кажа.
Повечето момичета/жени го знаем това, просто момчетата не правите границата между милото, загрижено поведение за момичето до теб и лазенето в краката. Второто няма как да е интересно - и нормално :)

И доказателството, че не правите граница - много съжалявам, ако за вас да вземеш момичето с кола и да я изчакаш да се гримира е лазене в краката. Много жалко.

xToxiic
05-11-2013, 10:11
Не, не и не. И всяка, която би се държала по този мега просташки начин и избирала мъжете до себе си по финансовото му състояние е плиткоумна, фалшива патка, която живее живота си по възможно най-жалкия начин.

nosferatu23
05-11-2013, 10:14
Не откриваш топлата вода, да ти кажа.
Повечето момичета/жени го знаем това, просто момчетата не правите границата между милото, загрижено поведение за момичето до теб и лазенето в краката. Второто няма как да е интересно - и нормално :)

И доказателството, че не правите граница - много съжалявам, ако за вас да вземеш момичето с кола и да я изчакаш да се гримира е лазене в краката. Много жалко.

пинк пантер , това прилича досущ на име на порноактриса , добра ли си :?: я кажи по колко време се гримирате :?: 1 час , час и половина :smt077 , един час ли искаш да бъдеш чакана да се почустваш духовно извисена ;)

GRMypsilon
05-11-2013, 10:21

Aдресирах съвсем друг начин на поведение. И всички които ми прочетат поста ще го разберат без да влагат много умствени усилия. Не знам дали се правиш че не разбираш за да си изкажеш аргумента, който в случая не важи поради причината кото посочих, или наистина не разбираш за какво говоря. Ако е второто, това говори доста зле за теб.

ShtrudeL
05-11-2013, 11:19
просто момчетата не правите границата между милото, загрижено поведение за момичето до теб и лазенето в краката. Второто няма как да е интересно - и нормално :)

мхмхмххмм
Гордостта е кофти нещо.

anonymous708973
05-11-2013, 11:26
пинк пантер , това прилича досущ на име на порноактриса , добра ли си :?: я кажи по колко време се гримирате :?: 1 час , час и половина :smt077 , един час ли искаш да бъдеш чакана да се почустваш духовно извисена ;)

Слабо, готин.
Гримирам се за максимум 15 минути в ежедневна ситуация и не карам хората да ме чакат, обикновено аз чакам тях, включително и приятеля ми.

Auriss
05-11-2013, 11:28
^и той ли се гримира :D

// ох днеска ме е хванала лиготията и се държа като инфантил ;д извинявам се ;д

nosferatu23
05-11-2013, 11:31
Слабо, готин.
Гримирам се за максимум 15 минути в ежедневна ситуация и не карам хората да ме чакат, обикновено аз чакам тях, включително и приятеля ми.

Е тогава като го правиш за 15 мин и не го правиш в последния момент , що се засегна :?: за чакането :smt023 Нещо намирисва на женско послъгване :smt023 Я кажи обичаш ли да послъгваш ;)

ShtrudeL
05-11-2013, 11:33
Е тогава като го правиш за 15 мин и не го правиш в последния момент , що се засегна :?: за чакането :smt023 Нещо намирисва на женско послъгване :smt023 Я кажи обичаш ли да послъгваш ;)

ЧОвек, като досадна въшка си. Дори по-зле. Като мъж с женски характер си. Поне в момента.
По какво видя, че се е засегнала? Боже, колко си зле. Това, че някой ти отговаря, не значи че се е засегнал. Разбирач.

Auriss
05-11-2013, 11:39
ЧОвек, като досадна въшка си. Дори по-зле. Като мъж с женски характер си. Поне в момента.
По какво видя, че се е засегнала? Боже, колко си зле. Това, че някой ти отговаря, не значи че се е засегнал. Разбирач.
Таз пък. Я не хейтвай носферату, че ще дойде да ти пусне лютеница от зъбите

nosferatu23
05-11-2013, 11:41
Хахах засегна се усетих го :smt023 Знаеш ли кво успявам да правя :?: Агресията ти да я превърна в мяукане :smt077 Ама няма да ти кажа как тва е моя техника :smt023

Таз пък. Я не хейтвай носферату, че ще дойде да ти пусне лютеница от зъбите

Мухаха :smt077 Жени не бия ве лек , с тях се отнасям леко , нежно и подобаващо :smt077

ShtrudeL
05-11-2013, 11:45
Хахах засегна се усетих го :smt023 Знаеш ли кво успявам да правя :?: Агресията ти да я превърна в мяукане :smt077 Ама няма да ти кажа как тва е моя техника :smt023

Ако беше очарователен, сигурно щеше да успееш. ;)
Но си чисто и просто самоуверен идиот, което е опасно, защото увереността е хубаво нещо, но в комбинация с дебилизма е нещо пагубно.
Бас ловя, че ти вързват само някакви момиченца, които се кефят като им кажеш, че имат красиви очи. ;)

nosferatu23
05-11-2013, 11:48
Ако беше очарователен, сигурно щеше да успееш. ;)
Но си чисто и просто самоуверен идиот, което е опасно, защото увереността е хубаво нещо, но в комбинация с дебилизма е нещо пагубно.
Бас ловя, че ти вързват само някакви момиченца, които се кефят като им кажеш, че имат красиви очи. ;)
Ами всъщност не , на мен ми го казват това за очите :smt023 Аз не се трудя особено :smt023Не се натягам особено , това е щото не страдам от липса на внимание :smt023 Запиши си всичко което пишеш , дано ми го кажеш същото , да не стане само да сънуваш сънища с мен някой ден :smt023 И да имаш пеперудки както ги наричаш и тъй нататък :smt023

ShtrudeL
05-11-2013, 11:52
Ами всъщност не , на мен ми го казват това за очите :smt023 Аз не се трудя особено :smt023Не се натягам особено , това е щото не страдам от липса на внимание :smt023 Запиши си всичко което пишеш , дано ми го кажеш същото , да не стане само да сънуваш сънища с мен някой ден :smt023 И да имаш пеперудки както ги наричаш и тъй нататък :smt023

http://www.youtube.com/watch?v=yPuC4Cy2ZuI

nosferatu23
05-11-2013, 11:55
http://www.youtube.com/watch?v=yPuC4Cy2ZuI

Тва го знам ся ли го разбра :smt077 Доста съм тъп и ще ме въртиш на пръста лесно :smt077 Точно както го обичаш :smt077

shadowcrew
05-11-2013, 19:14
Мисля, че златотърсачките намаляха през последните 1-2 години. Слагам се в графата на хората с повече възможности и преди година се преориентирах към по-сериозни момичета, виждам, че приятели и познати правят същото. Дано това един ден да намалее до минимум.

delinkataaaaa
05-12-2013, 12:35
Избирате ли си момче спрямо това колко е 'силен' - Не конкретно.Ако говорим за физическа сила изразена в мускули или нещо подобно- далеч не предпочитам. Не че предпочитам кльощави хърби но просто което си е нормално да е съразмерен.Ако говорим за "силен" като кой съм аз .. не не предпочитам.

кефят ли ви гъзарите / дупетата- Не определено, не!

има ли отношение състоянието му към това дали ще тръгнете с него, ако той ви сваля- Не . най-важният фактор за мен е да ме привлече първо визуално след това с някоя и друга мозъчна клетка .

искате ли да ви купува дрешки и играчки- Не .. обикновено мъжете не знаят какво да купуват така че предпочитам да пазарувам сама, поне знам че ще ми хареса на 100 процента.

искате ли да парадирате с това къф як пич сте забили пред колежки/съчуенички- Искам .. ако е достоен за претендиране с акъл и държание спрямо мен а не с това колко е богат или велик... тъпо...

въобще, падате ли си по хайлайфа, правите ли си резервации в нощните барове и заведения.. кво мислите за по-'лаченият' живот.- Не ходя по дискотеки -- колко изтъркано а..??? Настина не ходя не че никога не съм ходила просто не предпочитам малко тъмно мазе с весели светлинки тинейджъри който пият 2 и не знаят накъде.. аз съм студентка и образованието ми заема цялото време.!

късали ли сте с гадже защото вече ви е писнало да се занимавате със сиромашките му изцепки?- Не съвсем .. но и това е било вариант.. като под сиромашки изцепки аз разбирам викане и крещене по кафенетата и някакви такива нща невъзпитани ако мога да кажа...

snatural
05-12-2013, 14:13
Естествено, че е плюс мъжа да има пари.. все едно да питаш по какви си падаш по, грозни или хубави и някой да ти отговори по грозни. Друг е въпроса, че това дали си богат или беден не е от голямо значение. Важното е да бъдеш отговорен спрямо парите, които получаваш или изкарваш. Стига да не го издържат напълно мама и тате и да не пропилява парите на комар става. Парите са временно нещо. Може днес да си най- бедния сред приятелите си, а утре да уцелиш шестица от тотото. След някоя седмица хубавата мацка, с която си се запознал да те окраде до шушка. Ако си намерил добър и отговорен приятел, знаеш, че няма след първото препятствие да те остави.