View Full Version : Да го направя ли? ? ?
ahzashtoli
04-13-2013, 18:05
Сигорно ще имам правописни грешки но не им обръщайте внимание;с
Така от много време мисля да го направя с едно момче защото съм девствена и ми се иска да го направя само и само колкото да не съм девствена нито го обичам просто малко го харесвам но .... абеее харесвам го ;д Но се колебая много защото е ТУРЧИН! :( но наистина ми харесва мн ме дразни факта че го харесвам ! И той мн ме харесва и се чудя според вас да го направя ли с него колкото да не съм девствена или да не го правя понеже е турчин.... :( оффф :(
Направи го когато си готова и го искаш. Най - тъпото оправдание е всички около мен са правили само аз съм девствена дай да се ебем. И какво ще постигнеш? Нищо.
Време има за всичко, не прибързвай за да не съжаляваш после. Мисли с твоята глава остави ги другите.
Не го прави не защото е турчин, а защото не ти се иска. Ако ти се прави секс с него, направи го, но не защото ей така, да не си девствена. Имаш тъпа логика.
DownloadVirus
04-13-2013, 18:09
Ебати,жалкото е,че сигурно си на 13-14 години.
ahzashtoli
04-13-2013, 18:12
не съм на 14 пфф просто искам мнение кое му е жалкото
freakydeakymonster
04-13-2013, 18:17
Значи си на има няма 11/12 хаха ? Жалко е защото питаш из сай товете дали да му пуснеш ..Нищо не ти пречи че е турчин,ако ти пречи за какво си се хванала с него ? Щом е чист човек,има си хигиена и всичко няма страшно,но просто ти не си готова.Да правиш секс само за да не си девствена пък е толкова тъпо нещо,я се стягай хлапе.
ahzashtoli
04-13-2013, 18:20
ако го направя с него ако разберат моите фр сигорно ще ме убият ;х затова питам за съвет от други хора , харесвам го и го искам... но от една страна като се сетя че е турчин и че ще се похвали на приятелите си .... каза ми че няма но аз не му вярвам ... оф незнам просто питам за съвет
anonymous908491
04-13-2013, 18:22
Дай му да те оправи в дупето, на него ще му хареса, а ти ще си останеш момиче.
ahzashtoli
04-13-2013, 18:23
ти върви на доктор _|_
IseeDEADbodies
04-13-2013, 18:30
но се колебая много защото е ТУРЧИН!
БАХАХХАХАХХАА, you made my day !
Колкото до въпроса ти - Както се пее в една песен - "ади нидьеей..."
Shenaiit
04-13-2013, 18:48
Не го прави ,. !
sweetycherry33
04-13-2013, 18:49
Недей.
ahzashtoli
04-13-2013, 18:50
на 17 години съм за това се чудя...
СМЪРТ ЗА РЯЗАНИТЕ ! Абе тези боклуци са ебали родата ти преди 500 години.. Ти намери на кой да пуснеш, мама ви деба простите момичета. Гледам ги ония ден 3 КРАСИВИ българки вървят с 3 мангала и им се натискат.. Абе курви мръсни, умрете и Вие заедно с турците и циганите. Аре смърт, да ви бъде тегаво цял живот, лайна. Нахраних ли Ви ?
EDIT: Първото нещо което ще направи е да се похвали на циганските му приятели, че те е ебал, от там разбират и твоите приятели и ставаш за смях. Аз пък ако имам такава приятелка която е пуснала на турчин ще я плювна в лицето и няма да я погледна повече. :)
IseeDEADbodies
04-13-2013, 18:54
Ама к'во значение има на колко си, ве ? Леле, уникало бавно парче. Да се наеба ли с тоя щото съм девствена или с някой друг, щото първия е турчин. Алооооо, фтобуса, фтогарата... де фтива ?!?! Мега дроб ;х
Едит - тоз над мен, и той напра'о не издържа, хахаха. Я са гръмни е, расист :lol: К'ви рао'ти, лек... не мога xDDD !
HollyGolightly
04-13-2013, 18:55
Ми то на 17 половината ти живот минал, за къде ще се пазиш, още днес му се обаждай и определяйте среща.
Къде бля последните 4-5 години, та не го направи :?
Ми то на 17 половината ти живот минал, за къде ще се пазиш, още днес му се обаждай и определяйте среща.
Къде бля последните 4-5 години, та не го направи :?
Да бре, сега е модерно още по на 12,13 години да се клецат. Има и друг вариант, явно си твърде грозна и се притесняваш да не си останеш девствена цял живот ? :) Даже си мисля, че точно това е причината да му пуснеш..
СМЪРТ ЗА РЯЗАНИТЕ ! Абе тези боклуци са ебали родата ти преди 500 години.. Ти намери на кой да пуснеш, мама ви деба простите момичета. Гледам ги ония ден 3 КРАСИВИ българки вървят с 3 мангала и им се натискат.. Абе курви мръсни, умрете и Вие заедно с турците и циганите. Аре смърт, да ви бъде тегаво цял живот, лайна. Нахраних ли Ви ?
Това точно не би трябвало да е мотив, защото трябва да гледаш човека, не расата. Това, че са измъчвали българите, е кофти, но тези точно турци не са виновни с нищо за това какво е било преди 5 века. Все едно прадядо ти да е убил човек и тебе да те заобикалям заради това и да минавам на другия тротоар. Или да те мразя за чужди грешки. Тъпа логика вадиш.
IseeDEADbodies
04-13-2013, 18:59
Те тука 90% от хората са с логики от този тип, изненадваш ли се ? xDD хааааааа...
Те тука 90% от хората са с логики от този тип, изненадваш ли се ? xDD хааааааа...
Абе не ама ме дразни, щото грам мисъл не се вкарва.
IseeDEADbodies
04-13-2013, 19:04
Ем, да е. То т'ва е новата мода. Колкото си по-тъп/необразован/немислещ, толкова по-вървежен си :lol:.
Amore-Mio*
04-13-2013, 19:19
Щом питаш, значи не искаш.
Когато се почувстваш готова - тогава.
Това да го направиш, за да следваш "модата" е глупаво.
Вие сте същите малоумници, ако дядо ми е убил човек и е бил боклук, значи и аз ще съм боклук.. Сега турците нямат никаква вина?! ХАХАХАХА Кой ограбва БЪЛГАРИЯ вече 23 години? Циганите и турците взимат помощи и не работят, по цял ден си крепят мъдете, а Вие работите по 9 часа на ден и ми взимате по 450лв. Няма проблем , щом Ви харесва така, значи никой не е виновен, плащайте си данъците и ги хранете :) Те защо да плащат ток и вода като Вие нямате нищо против да си хванат от вас? Айде малко по - сериозно!
IseeDEADbodies
04-13-2013, 19:24
ХХАХахаххахахахахах, ей т'ва е логиката, щом дядо ти е крадец и убиец => и ти си такъв :lol: МанЯк, млъкни !
Иначе си прав за циганите и всичките им помощи, ама не са виновни те. Щото и ти да видиш далаверката в нещо и ти ще искаш да оближеш пръстите. Виновни са тия които позволяват тия цигани и т.н. да ги взимат тия помощи. И същите тези (политиците), са тези които крадат и разграбват България, не циганина дето взима 150 лева помощ. Ама тоя разговор няма място, нито в тая тема, нито в тоя раздел.
ahzashtoli
04-13-2013, 19:32
Да бре, сега е модерно още по на 12,13 години да се клецат. Има и друг вариант, явно си твърде грозна и се притесняваш да не си останеш девствена цял живот ? :) Даже си мисля, че точно това е причината да му пуснеш..
Не, имам цици имам гъз ;д имам и акъл но наистина го харесвам и ме спира точно това че е турчин Пък и всичките ми фр ми казват че не ми ходи и че мога да си намеря мн по хубав .... но аз го харесвам и ..... незнаммм
Nikolay_Iliev
04-13-2013, 19:34
дай на момчето да те оправи да не стане като мен на 100 години не е целунал момиче
ShtrudeL
04-13-2013, 19:35
Като те чета и си представям текста ти така:
кОпих си краставици днес. Винаги съм яла краставици. Ама видях и ебати яките домати, които искам да изям, 'ма се колебая, защото (забележете) са РОЗОВИ! Какво да ям?!
anonymous708973
04-13-2013, 19:38
Вие сте същите малоумници, ако дядо ми е убил човек и е бил боклук, значи и аз ще съм боклук.. Сега турците нямат никаква вина?! ХАХАХАХА Кой ограбва БЪЛГАРИЯ вече 23 години? Циганите и турците взимат помощи и не работят, по цял ден си крепят мъдете, а Вие работите по 9 часа на ден и ми взимате по 450лв. Няма проблем , щом Ви харесва така, значи никой не е виновен, плащайте си данъците и ги хранете :) Те защо да плащат ток и вода като Вие нямате нищо против да си хванат от вас? Айде малко по - сериозно!
Има хора, които живеят от помощи и в Англия.
Турчин не значи циганин. Има много готини млади турци.
Както и да е.
Авторке, да правиш секс само и само за да не си девствена е глупава мисъл, ще е голяма грешка да го направиш. Не си изтървала влака, успокой се.
Не, имам цици имам гъз ;д имам и акъл но наистина го харесвам и ме спира точно това че е турчин Пък и всичките ми фр ми казват че не ми ходи и че мога да си намеря мн по хубав .... но аз го харесвам и ..... незнаммм
Имам акъл вика хахахах ти ако имаше акъл нямаше да питаш по форумите " ДА МУ ПУСНА ЛИ " На турчин и циганин не пускай . Намери си някой който не е само заради секса с теб, ще те направи много по щастлива от колкото тоя като те наклеца :)
Edit: Т'ва, че имаш гъз и цици не те прави красива :FACEPALM:
На 17 си, а имаш акъл и грамотност на някое 11-12 годишно дете.
Колкото до въпроса : НЕ
ahzashtoli
04-13-2013, 19:47
според мене ква жена е щом няма гърди примерно или хубаво тяло или нещо от сорта?
Eskapel4o
04-13-2013, 19:49
Едно е да с ром , друго е да си турчин , научете се да ги различавате !!! ..
България я ограбват Българите моето момче ей тези нашите министри ако мога така да го кажа !!! . Всеки гледа да си прибере в неговия джоб ... Нямам думи за България само да стана на 18 и се омитам от тука .
IseeDEADbodies
04-13-2013, 21:10
Има хора, които живеят от помощи и в Англия.
Хората в Англия взимат съвсем различни помощи, от помощите които взима Бай ти Мангау у Нас. Кат' цяло ниш' не каза..
Иначе за другото съм съгласен. Не на расизма ;) Много мразя такива хора, които съдят за човека по няк'ъв "етикет".
П.П. - Пък тая все повече почва да ми бие на трол.
Fisherman
04-13-2013, 21:24
и ми се иска да го направя само и само колкото да не съм девствена
x_x
anonymous708973
04-13-2013, 21:43
Хората в Англия взимат съвсем различни помощи, от помощите които взима Бай ти Мангау у Нас. Кат' цяло ниш' не каза..
Иначе за другото съм съгласен. Не на расизма ;) Много мразя такива хора, които съдят за човека по няк'ъв "етикет".
П.П. - Пък тая все повече почва да ми бие на трол.
Идеята беше, че навсякъде има хора, които си клатят краката на гърба на другите. Като не си разбрал, не пиши.
IseeDEADbodies
04-13-2013, 21:46
Идеята е, че в Англия хората не взимат издръжа за 430957384574 деца които не могат да изхранват. Кой кое не е разбрал ? :)
EDIT: Първото нещо което ще направи е да се похвали на циганските му приятели, че те е ебал, от там разбират и твоите приятели и ставаш за смях. Аз пък ако имам такава приятелка която е пуснала на турчин ще я плювна в лицето и няма да я погледна повече. :)
ТОВА Е!
Това е до някъди правдоподобдо, аз викнах заради горния ти пост. И това, че дядо ти е боклук, не те прави такъв. Много жалко ако приемаш нещата така.
Takaki Tono
04-14-2013, 08:10
Имаш 2 бири от мене :)
Takaki Tono
04-14-2013, 08:12
На турчин ше пуска... ай да ти еба путката майна курвенска. Няма ли българи, че на турци си тръгнала да пускаш мама ти да еба курвенска долна. Яд ме е, че има момичета като тебе.
anonymous708973
04-14-2013, 08:34
Идеята е, че в Англия хората не взимат издръжа за 430957384574 деца които не могат да изхранват. Кой кое не е разбрал ? :)
Айде бе :Д Поинтересувай се малко.
Slobbery
04-14-2013, 08:47
Повечето турци имат мания за собственост,от край време за тях е "гордост" да спят с българка...Най-добрата ми приятелка в момента ходи с турчин,от който не може да се оттърве от край време,доста пъти са късали ,но той си и казва "Ти си моя,ходи се забивай с който искаш,после ще ги смачкам"или нещо от този род...Та недей .:)
IseeDEADbodies
04-14-2013, 09:33
Окей, ти знаеш всичко, права си, съгласявам се.
Violenza
04-14-2013, 10:00
Хайде стига с тези тролове де. :(
ahzashtoli
04-14-2013, 10:17
На турчин ше пуска... ай да ти еба путката майна курвенска. Няма ли българи, че на турци си тръгнала да пускаш мама ти да еба курвенска долна. Яд ме е, че има момичета като тебе.
Ква курба бе нещастник жалък аз съм писала че съм девствена оня курва ми вика ти си мн зле бе лайнар мръсен дано тебе турчин те наебе у гъза бахти жалкия обижда без причина Боклук!
ahzashtoli
04-14-2013, 10:18
Повечето турци имат мания за собственост,от край време за тях е "гордост" да спят с българка...Най-добрата ми приятелка в момента ходи с турчин,от който не може да се оттърве от край време,доста пъти са късали ,но той си и казва "Ти си моя,ходи се забивай с който искаш,после ще ги смачкам"или нещо от този род...Та недей .:)
Мда има нещо такова не ме оставяше на мира....
Eskapel4o
04-14-2013, 10:35
"Ти си моя,ходи се забивай с който искаш,после ще ги смачкам"или нещо от този род...
Това не е чувство за собственост , това е истински мъж . Моята приятелка ако ходи да се зарибява с хората и аз бих ги смачкал....
nqmaznacheniee
04-14-2013, 10:41
Това не е чувство за собственост , това е истински мъж . Моята приятелка ако ходи да се зарибява с хората и аз бих ги смачкал....
дано никога не си хванеш приятелка :D
Акъла няма да Ви дойде, ей ...
Така от много време мисля да го направя с едно момче защото съм девствена и ми се иска да го направя само и само колкото да не съм девствена нито го обичам просто малко го харесвам но .... абеее харесвам го ;д Но се колебая много защото е ТУРЧИН! :( но наистина ми харесва мн ме дразни факта че го харесвам ! И той мн ме харесва и се чудя според вас да го направя ли с него колкото да не съм девствена или да не го правя понеже е турчин.... :( оффф :(
А защо не му правиш свирки за начало...?Поне ще си сигурна искаш ли го.
Ш алооо курвата която е лапала 13 кура, ти нямаш право да пишеш тук !
Ш алооо курвата която е лапала 13 кура, ти нямаш право да пишеш тук !
Ех мама му , чаках тя да пише за свирки :D , просто няма как .
Иначе , не му пускай че после лошо .
ahzashtoli
04-14-2013, 14:51
бляяяяк не искам да прая свирки (пюк)
ahzashtoli
04-14-2013, 14:54
Ех мама му , чаках тя да пише за свирки :D , просто няма как .
Иначе , не му пускай че после лошо .
в какъв смисъл по лошо?
тая пък с нейните свирки
бтв по-добре си сядай на задните части и не прави нищо
в какъв смисъл по лошо?
Ми ти сама каза че не искаш приятелите ти да знаят за това , ето ти една причина .
Гаранция ти давам че и ваще ако разберът че си била с турчин , пак лошо .
Ся като гледам "бляяяяк не искам да прая свирки (пюк)" , това бляяяяк и пюк си казва че нямаш 17 , а по-скоро си от рода на 14-15 , и си малка за такива работи , не сушаи рибалката , тя .. просто нямам думи за нея .
Чакай си там за подходящия човек , а не само за някакъв там дето ще го вкара изкара и няма да те търси повече . И КАКВО толкова като не си го правила , нее нещо лошо все пак .
nqmaznacheniee
04-14-2013, 15:12
Rabalka не се ли оказа фейк в крайна сметка ? :D
Rabalka не се ли оказа фейк в крайна сметка ? :D
Бе да ти кажа , кат и видях снимките от другата тема , мисля че пишка нее виждала , ма сега не съм гадател .
whitediamond
04-14-2013, 15:34
Българите да не са на изчезване,че се хващаш с турци?
Нищо лично,но като видя някоя хубава жена с някой циганин,турчин,негър ми идва да и ударя 2-3 шамара.
Като е турчин нека си ходи с туркините и да не се бърка.
ahzashtoli
04-14-2013, 15:59
Ми ти сама каза че не искаш приятелите ти да знаят за това , ето ти една причина .
Гаранция ти давам че и ваще ако разберът че си била с турчин , пак лошо .
Ся като гледам "бляяяяк не искам да прая свирки (пюк)" , това бляяяяк и пюк си казва че нямаш 17 , а по-скоро си от рода на 14-15 , и си малка за такива работи , не сушаи рибалката , тя .. просто нямам думи за нея .
Чакай си там за подходящия човек , а не само за някакъв там дето ще го вкара изкара и няма да те търси повече . И КАКВО толкова като не си го правила , нее нещо лошо все пак .
ее аз казах на колко съм годин... кви 13, 14 г..............
Eskapel4o
04-14-2013, 16:58
дано никога не си хванеш приятелка :D
Ако някой сополанко закача приятелката ти ще стоиш вдървен и ще гледаш ли ?
ее аз казах на колко съм годин... кви 13, 14 г..............
Е то може и на 17 да си ма ти гледам ума ти е на 13 годишна .
nqmaznacheniee
04-14-2013, 17:17
Ако някой сополанко закача приятелката ти ще стоиш вдървен и ще гледаш ли ?
Естествено, че не, но ако тя ходи да се навира при него ? Ще тръгнеш да се излагаш, като се занимаваш и с двамата или просто ще и теглиш майните ?
И кое му е мъжкото да се държиш с нея, като с предмет :D
Българите да не са на изчезване,че се хващаш с турци?
Нищо лично,но като видя някоя хубава жена с някой циганин,турчин,негър ми идва да и ударя 2-3 шамара.
Като е турчин нека си ходи с туркините и да не се бърка.
1 бира от мен
ahzashtoli
04-14-2013, 17:24
Е то може и на 17 да си ма ти гледам ума ти е на 13 годишна .
и как разбра че ума ми е като на 13 годишна ...... нали за това са форумите да питаме пфф кажи ми само кое те накара да мислиш че ума ми е на 13 годишна или просто се праиш щот си зле и колкото да напишеш нещо пффф сдух...
elle_123
04-14-2013, 17:25
Предполагам, че живееш в малък град или село, щом за теб това, че момчето е от турски произход те притеснява. Той може даже да има българско гражданство и да е много по-добро момче от някои твои съученици българчета, които ще ти се смеят, че родителите му не са българи. Глупаво е да решаваш оповавайки се на религията. Проблемът е друг: след като правите секс, може постепенно да се сближете и да тръгнете. Готова ли си да го представиш пред приятелите си? Ако не тръгнете, няма ли да ти е гадно, че не можеш да кажеш на близките си с кого ти е бил първият път? Трябва да преодолееш религиозната дискриминация/нетърпимост! Моят съвет е: ако правиш секс с някого и то за първи път при това, увери се, че момчето е свястно. Дори и да нямате връзка, след време ще ти е кофти, че си се чукала с някой задник.
sevisevi16
04-14-2013, 17:27
Давай смело, ти можеш
И СВИРКАДЖИЙКАТА на форума се обади :D която има много богат опит за 14-те си години жалък живот.
Eskapel4o
04-14-2013, 21:22
Естествено, че не, но ако тя ходи да се навира при него ? Ще тръгнеш да се излагаш, като се занимаваш и с двамата или просто ще и теглиш майните ?
И кое му е мъжкото да се държиш с нея, като с предмет :D
Аз казах ако някои я закача , не ако тя се закача ;) , но разбира се ако тя се закача , тегля и майните .
Апък съм на бара със приятелката си и ако някой дойде каже , ало как си ала бала и ако тя не обръща внимание и ония продължава да нахалства , ще го смачкам . Не , не се държиш с нея като с предмет , а я закриляш .
SkylineDrift
04-14-2013, 21:39
Това трябва да си е лично твое решение,което не се влияе от другите.Сама си решаваш дали да го правиш или не.
Изчакай.. за всичко има време, а ако искаш да говорят за теб ходи и го прави с турчина.. после тебе ще те сочат с пръст и кво ще си казват? знаеш ли? ;)
IseeDEADbodies
04-14-2013, 23:14
Туй па и то с тия свирки на всеки пост. Ти имаш ли друго решение за.. к'вото и да е, освен свирки, рофл ? Я, бягай да си пшеш домашните и не давай по много акъли.
едит - написах го преди да видя, че и вие я гаврите за т'ва със свирките :lol:
така, не си определила Турчин като Турчин найстина роден там и дошъл тук или просто Българин с Турско име.
Аз съм роден в България, и съм БЪЛГАРИН, мойте роднини в миналото са имали общо с Турция както и сега повечето. но мен тва не ме бърка. БЪЛГАРИН съм със Турско име и повярвай че има доста по-прости и не образовани момчета на моята възраст който УЖ СЕ ВОДЯТ БЪЛГАРИ и са против турците и викат резаци и т.н.
На моята възраст си 17 години, достатъчно си умна и имаш акъл да решиш какво да правиш а не да ти дават савети за такава простотия. Както виждаш, всеки с своето мнение.
Айде стегни се малко и не пиши такива простотии а взимай сама решение, точно по този въпрос ние не сме НИКОЙ да ти казваме кво да правиш, ако ти се ебе , давай ... ако се колебаеш, нека твойте приятелки да се праскат и пу*ката да им стане кат некакъв буфер, а ти просто се пази и когато си готова ! :)
Peaz
be_yourself
04-16-2013, 09:12
ти от каде си?
dream1707
04-16-2013, 09:21
бляяяяк не искам да прая свирки (пюк)
Да ти кажа, не мисля, че ти е време за секс .. Това, че си на 17 не те прави твърде остаряла и не означава, че обезателно трябва скоро да те дефлорират, да не ти увехне цветенцето случайно.
На къде отива света?! ....
shmatarok
04-17-2013, 15:08
Не, имам цици имам гъз ;д имам и акъл
последното изглежда доста съмнително ;д
по някакво стечение на обстоятелствата, зачетох се днес из темите - доста смях имало тези дни. И много мъка.
Slobbery
04-17-2013, 19:34
Забравих да спомена ,че и нея си я потупва системно...редовно е посинена,я ръка,я устна...
nosferatu23
04-24-2013, 19:49
очаквам следващата тема да е за циганин, ще го напиша РОМ (ликьор) че да няма цензура . яко кръвосмешение, долу българската раса, да живеят хибридите :D
Ако питаш хора от форум ддали да го направиш или не очевидно е, че не си готова ! Не разбирам защо не искаш да си девствена да не би да те е срам (рофл)
Всъщност наистина ли е турчин?Познавам мангали,които твърдят,че са турци...На твое място щях да го забравя веднага! :)
CheFfo0o
04-25-2013, 08:58
До някаде е прав !
НАПРАВИ ГО
ама запомни - нагоре по протежение, а не напреки на вените
ahzashtoli
04-26-2013, 11:16
Всъщност наистина ли е турчин?Познавам мангали,които твърдят,че са турци...На твое място щях да го забравя веднага! :)
омг ест че е турчин ... как ще се занимавам с цигани... черни гадни мазни миризливи мършиии бяяяй . и да тряя да забравя май....
Takaki Tono
04-26-2013, 18:39
Ква курба бе нещастник жалък аз съм писала че съм девствена оня курва ми вика ти си мн зле бе лайнар мръсен дано тебе турчин те наебе у гъза бахти жалкия обижда без причина Боклук!
За мен не се притеснявай мършо. По жалкото е, че тебе ТУРЧИН вече те е наебал отзад.......
muhtesemfan
04-26-2013, 19:20
Те повечето мъже са така?Познавам 37484827484723472342347238472348324723483274834723 7483472348234723 българи,които бият други момчета само защото са писали на приятелката им?
по темата:това,че е турчин не трябва да те спира.Ако искаш да го правиш,правиш ако не-не.Но щом си на 17,направи го.
muhtesemfan
04-26-2013, 19:22
Да му е*а майката.На 14,си забога?Отивай си играеш с кукли,не с пишки..
Според мене не те притеснява тва, че е турчин, а по-скоро това как изглежда отстрани да бъдеш с турчин.
И щото хем ти се иска да си с него, хем те е страх как ше бъде прието, и не знаеш накъде да тръгнеш.
Един ден ше се омъжиш за някакъв стереотип само щото чрез него ше получаваш признание.
И няма и да знаеш, че не си щастлива.
ahzashtoli
04-27-2013, 16:02
!
ahzashtoli
04-27-2013, 16:04
За мен не се притеснявай мършо. По жалкото е, че тебе ТУРЧИН вече те е наебал отзад.......
...............
Takaki Tono
04-27-2013, 16:40
хаха не ме е ебал отзад нито отпред смешникооо... вари си гледай анимацииките там и са спасявай смешник!
!
Моето момиченце като нищо може да съм ти баща. Винаги съм мразил пикли който правят сефтето с турци/ цигани. СРАМ И ПОЗОР!!!
ahzashtoli
04-27-2013, 16:55
Моето момиченце като нищо може да съм ти баща. Винаги съм мразил пикли който правят сефтето с турци/ цигани. СРАМ И ПОЗОР!!!
hhhhhhhh
reneta545
04-27-2013, 17:41
Абе според мене не бързай.Казваш че е турчин-няма значение какъв е по националност.Пък и така като гледам какво се писала,само го харесваш.Трябва взаимно да се обичате и да го направите когато и двамата сте готови.Спокойно винаги ще има първи път.:D А и на теб май ти се прави колкото да казваш,че си го правила и само колкото да изгубиш девствеността си. :)
melany94
04-27-2013, 20:51
Недей ще вземеш да забременееш и ще се роди още един идиот.
Един вариант е да му дадеш дупето си. Така хем си запазваш цветчето за някого, който наистина си сигурна, че харесваш, хем ще му се харесаш, защото турците си падат по този отвор. ;)
Fisherman
04-27-2013, 21:59
хвани ме за християнския кур
melany94
04-27-2013, 22:10
Напълноо те подкрепям. Евала.
ahzashtoli
04-28-2013, 10:55
до последните потребители.... вървете моляви и се самоубийте .. заключете скапаната тема
ShtrudeL
04-28-2013, 11:01
заключете скапаната тема
Мисля, че направи едно добро дело в темата си.