Влез

View Full Version : Какво да правя,бе,хора?

bossbgm
04-15-2013, 08:11
Здравейте.От доста време съм регистриран тук,но не пускам теми,не отговарям,само си чета...Така,преди да започна с проблема ми,не искам да получавам подигравателни отговори от рода на Малък си,глупав,прави каквото искаш и така нататък,щом питам вас,искам да чуя мнението ви.Аз съм на 14 години,има едно момиче от моя клас,харесвам я от 3 клас (сега сме в края на 7).Тя още тогава разбра,но нищо не стана.Бях разочарован,но някак ми олекна.Ходих с друго момиче,беше ми добре,но все пак не я обичах така.Тя също ходи с един мой приятел,но на скоро се разделиха.( И сега искам да се възползвам от това,все пак ще кандидастваме,ще се разделим след 7 клас и не знам дали ще се виждаме.Веднъж казах на Вагина за това,в 7 клас,началото.Тя се натъжи,защото ходи с другото момче,и наистина много го обича,познавам я добре.Тя каза,че има добри чувства към мен,но не точно харесва,а ме има като по-голям брат,каза ,че може да ми има огромно доверие.В училище наистина си отделяме голямо внимание,облича якето ми,сяда до мен,закача се,правим си услуги...Аз съм и казал,че ако има проблем с някой,може да ми има доверие,все пак не съм от най-забилите в града (мога да се бия добре,познавам хора..) и така...Много ми е приятно,че прави тези неща,но все пак като знам,че не можем да сме заедно...И знам,че наистина имам огромни чувства към нея,защото от 4 години я харесвам,и не ми е омръзналп,не съм се отказал...Веднъж в училище валеше,и тя е спортистка,лекичка,аз съм набит така и също тренирам,и си я вдигнах да я нося , и после всички от класа ни,ми казваха да тръгнем,че сме мега яките,че мислят,че тя ме харесва и т.н....Но...Ужасно страшно,невероятно много я харесвам...Косата...очите,тя ото,гърдите,ако щеш(не си мислите,че за мен това е най-важното :Д) Страхувам се,че след всички тези случки,години,ще се разделим след 7 клас и това ще е ....... Моля дайте мнение,излях си всичко :) И проявете разбиране :) Поздрави!

marin4itu
04-15-2013, 08:55
Ти "вагина" знаеш ли какво значи, че да я наричаш така :D

Иначе мисля, че тя наистина те има само за приятел, ако искаше да сте нещо повече, щяхте вече да сте.

bossbgm
04-15-2013, 09:01
Да,знам.Беше в кръга на шегата.Изобщо не я мисля за такава.Не ме разбирайте погрешно! :) Все пак мерси за отговора.

Amore-Mio*
04-15-2013, 10:43
Опитвай се и виж какво ще се получи, но без да си даваш напразни надежди.

minchorna
04-15-2013, 11:53
Курчо,попаднал си във френд зоун на Вагина.Сори.

brokeninside13
04-15-2013, 12:39
^ няма какво повече да се добави.

balu4ka
04-15-2013, 14:51
Курчо,попаднал си във френд зоун на Вагина.Сори.
Пхахах,добре казано :D
К'ви са тея гаджета и любов в 7 клас,говори ни за привличане и пубертет,ще те разберем по-добре,защото при теб е точно това; ).

bossbgm
04-15-2013, 18:40
Мерси,Балъчка.Все пак получих няколко отговора,но не и толкова съвети какво да правя.Явно тук има доста хора,които просто искат да се присмиват на другите,особено по-малките :) Вие да не мислите,че сега като сте на по 16-18 и като тръгнете с някой/я ще се ожените?Иначе благодаря на Аморе-Мио.И да...явно са ме френдзоун-нали яко :/

joro46
04-15-2013, 21:09
Като за начало я наричай членка по-културно е от вагина ;) :D :D :D

F4ence
04-16-2013, 18:34
Абе пробвай да поговорите, да видиш дали наистан си във френд зоната. Но и според мен си там. Отделно е според мен, малко се закача,дразни те, но и те използва, защото и даваш внимание и подкрепа. По-добре поговорете, питай дали има някакви намерения със всичко, което прави,иска ли нещо... Но ако няма нищо по-добре я забрави. Ще ти мине ... като спреш да я виждаш. С времето ще отмине.
Не виждам нищо лошо в това на тази възраст да описваш чувствата си като любов. Понякога първото влюбване трае най-дълго и е най- паметно. Но с времето си отминава и остава или добро приятелство, или не остава нищо. Ако държиш на нея, я задръж поне като приятелка /след време ще се смеете на случилото ви се/ , ще ти е трудно... но в гимназията живота и новите приятели ще ти помогнат да я превъзмогнеш.
Успех!

Ospi
04-17-2013, 11:23
Мисля, че си баш големия брат на тая кака. А големите батковци не виждат вагините на малките си какички. Абе не знам... почти няма начин да се излезе от там.

bossbgm
04-18-2013, 07:39
Много ви благодаря за последните 2 отговора.Точно такива отговори исках,а не хейт или ебавка :) Скоро ще ходим целият клас на екскурзия за няколко дни и тогава ще я питам.Благодаря много,отново!

Just a dreamer..
04-18-2013, 16:26
Така и така ще я питаш-защо не направиш нещо специално за нея?
Покажи и колко много означава тя за теб!Защо не й купиш нещо или не й направиш?
Има и такъв вариант-Предложи й пред някои твой близки приятели-така тя ще разбере,че не те е срам да й покажеш чувствата си!

Късмет :*