View Full Version : Забременяване,без изпразване в мен
Искам просто да ми кажете дали е възможно и каква е вероятността,без да започвате ебавки..присмиване и така..не всеки човек знае всичко
ShtrudeL
04-15-2013, 13:01
Напротив. Само учениците под 7-8 клас не знаят, защото не са го учили все още. И евентуално не са тръгнали да правят секс, без да знаят.
Amore-Mio*
04-15-2013, 14:01
Възможно.
Ако си в овулация, сексът е бил без презерватив и от предеякулационната течност, да стане оплождането, тъй като тая течност също съдържа някакви сперматозоиди. Все пак на теория се води, че рискът е малък, но все пак си го има.
xXxPETYAxXx
04-15-2013, 14:03
Възможно е, ако си в овулация. Точно в проценти ли искаш да ти кажем каква е вероятността?! Малка е, но все пак съществува!
johnjohn
04-15-2013, 17:01
По принцип и да е в овулация, шансът е минимален доколкото знам. Голяма вероятност има при свършване и силна струя.
Забременяването изобщо не е така лесно. Има двойки, които опитват с месеци и дори години.
Много е малък шанса да стане просто така.
UniCoWN - Да, именно тези, които не искат да имат деца забременяват случайно, без да искат..
johnjohn
04-16-2013, 11:27
Шансът да забременее при некачествен презерватив е значително по-голям отколкото без свършване.