.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Smile Забременяване,без изпразване в мен

Искам просто да ми кажете дали е възможно и каква е вероятността,без да започвате ебавки..присмиване и така..не всеки човек знае всичко

Мега фен
    Град
    <3
    Напротив. Само учениците под 7-8 клас не знаят, защото не са го учили все още. И евентуално не са тръгнали да правят секс, без да знаят.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Възможно.
    Ако си в овулация, сексът е бил без презерватив и от предеякулационната течност, да стане оплождането, тъй като тая течност също съдържа някакви сперматозоиди. Все пак на теория се води, че рискът е малък, но все пак си го има.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Възможно е, ако си в овулация. Точно в проценти ли искаш да ти кажем каква е вероятността?! Малка е, но все пак съществува!

Бременна си !

По принцип и да е в овулация, шансът е минимален доколкото знам. Голяма вероятност има при свършване и силна струя.

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Забременяването изобщо не е така лесно. Има двойки, които опитват с месеци и дори години.
    Много е малък шанса да стане просто така.

UniCoWN - Да, именно тези, които не искат да имат деца забременяват случайно, без да искат..

Шансът да забременее при некачествен презерватив е значително по-голям отколкото без свършване.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си