Влез

View Full Version : към ученичките:

machoka
04-19-2013, 20:11
само за учещите момичета, анкетата е АНОНИМНА и не се вижда какво сте отговорили от останалите, отговорете честно, че правимЕ социологическо проучване :D

Naive
04-19-2013, 20:18
каква е целта на темата ти? :Д

machoka
04-19-2013, 20:19
Целта е да допълни другата ми сходна тема в тоя раздел. :D

draid
04-19-2013, 20:44
Ама ти наистина ли не знаеш какъв ще е резултата от тая анкета :D

machoka
04-19-2013, 20:45
znam, тва е за неверниците, за да имат нещо черно на бяло :D

Canis_Dirus
04-19-2013, 20:48
мачока иска да докаже, че главната аудитория на сайта от женски пол - ученички и начеващи студентки, си пада по:

1. По-възрастни. ака батковци, а понякога и чичковци :)
2. По сравнително заможни представители на горната категория

Следващата стъпка е да разкрие, че той всъщност е такъв, да подмами нищо неподозиращата си жертва в мултиоргазмена ситуация с обещания за модераторски пост. Естествено важат критерите- дълга до дупето черна коса и дупе като две тарелки кайма (или по актуалната за деня мерна единица)

draid
04-19-2013, 20:49
znam, тва е за неверниците, за да имат нещо черно на бяло :D

Щом не вярват. Когато фактите говорят и боговете мълчат.

мачока иска да докаже, че главната аудитория на сайта от женски пол - ученички и начеващи студентки, си пада по:

1. По-възрастни. ака батковци, а понякога и чичковци :)

Следващата стъпка е да разкрие, че той всъщност е такъв, да подмами нищо неподозиращата си жертва в мултиоргазмена ситуация с обещания за модераторски пост. Естествено важат критерите- дълга до дупето черна коса и дупе като две тарелки кайма (или по актуалната за деня мерна единица)

То това, че си падат по батковци няма нужда от доказване :D

bloodyF
04-19-2013, 20:50
Мачо, имаш ЛС.

machoka
04-19-2013, 20:54

1. По-възрастни. ака батковци, а понякога и чичковци

^^ от горното се съгласявам и подкрепям с две ръце (и не само) мерната единица.

А всъщност искам да изследвам психологическо-социалния феномен на развитието във възрастта до около 20-25 години, при която момчетата са пъпчиви пубери интересуващи се от пълни глупости (циклещи пред компютъра или форсиращи голф 2-ка с агресивната физиономия на Шумахер пред старт-финалната права), а момичетата се осъзнават, че искат човек до себе си на едно по-зряло ниво. Заможността не е фактор тука, както за насочеността на другата тема. Говорим за зрялост на индивида.

Fisherman
04-19-2013, 20:57
Обичам ученички ей

draid
04-19-2013, 20:57
Ок говориш за зрялост на индивида. Тогава каква е гаранцията, че госпожица Х на 18 е на достатъчното интелектуално ниво, че и достатъчно зряла за да може да си позволи батко на 26-27 със стабилни виждания за живота, стабилна работа и бъдеще ? Дали въпросното девойче няма да бъде само за чукане ?

machoka
04-19-2013, 21:03
Няма гаранция. Различни хора - различни истории. А пък и нека си бъде само за чукане, ако с това са наясно и двамата. Сценариите са много, фактът е един - тя е с по-голям от нея. То и келешите на 30 не са малко.

marilyn
04-20-2013, 14:55
Ей ся.. само ученички... дискриминация... :(

machoka
04-20-2013, 17:28
Ей ся.. само ученички... дискриминация... :(

ще измисля нещо яко и за вас :oops:

DisappointedDreamer
04-20-2013, 21:52
Отговорих над 18 е. На 19 е, завършва след месец. Пояснението е, за да е точна анкетата :Д

anonymous908491
04-21-2013, 10:53
Правилно е да питаш за години, някои хора на по 16 , са още в 4-5 клас, в което няма нищо лошо, всеки заслужава втори, трети или четвърти шанс/клас.
Не говоря за мен, аз съм три висши и работя в чистотата.

UniCoWN
04-21-2013, 17:24
Аз завършвам тази година, той е по-голям от мен и не учи вече.

liglata_bg
04-22-2013, 04:42
Пича, който ме ебе е студент 2 курс.Винаги съм била с по-големи, не за друго ами за това, че са рядко момчетата мои набори или дори по-малки, които да са на същото интелектуално ниво - все пак момичетата се развиваваме доста по-бързо от момчетата - нищо лично доказано е :)

ShtrudeL
04-22-2013, 05:02
Пича, който ме ебе е студент 2 курс.Винаги съм била с по-големи, не за друго ами за това, че са рядко момчетата мои набори или дори по-малки, които да са на същото интелектуално ниво - все пак момичетата се развиваваме доста по-бързо от момчетата - нищо лично доказано е :)

Който те ебе, или който ти е приятел?
Защото май има разлика.

NomNomNom
04-22-2013, 05:25
Ооо, моя е в 12ти клас :D
За него ще да е анкетата, като съм кака.
//да се похваля, за 2ра поредна година е първи на националното по мрежи

anonymous708973
04-22-2013, 07:20
Разликата с човека до мен е била минимум 2 години винаги, ако не броим едно по-детско изпълнение с набор.

Тази година завършвам, моят човек е студент във втори курс. 18-20, тоест.

Chacho
04-22-2013, 07:46
Защото май има разлика.

В случая - надали.

xoxi
04-22-2013, 08:20
Тази година правя 18, той 21. Но сме заедно откакто аз бях на 15, той на 18 и учехме в едно училище.

Chacho
04-22-2013, 08:23
Тази година правя 18

А стига, бе...

xoxi
04-22-2013, 08:53
Хаха да, Чачо. Мислел си ме за по-голяма, казвал си ми го и друг път. :)

DarkTemplar
04-22-2013, 13:23
Ооо, моя е в 12ти клас :D
За него ще да е анкетата, като съм кака.
Пак развращаваш младото поколение ей. :D

Chacho
04-22-2013, 13:29
Хаха да, Чачо. Мислел си ме за по-голяма, казвал си ми го и друг път. :)

Забравил съм. Тва са неизвестни за теб проблеми с ЕГН-то. :D :D :D

liglata_bg
04-22-2013, 13:37
Който те ебе, или който ти е приятел?
Защото май има разлика.

Мисля, че анкетата се отнася точно за тоя дето ме ебе.

ShtrudeL
04-22-2013, 13:38
Аз като гледам, се пита 'Колко голям е вашия приятел?'
Освен ако не гледаш на него като на човек, чиято главна роля е просто да те ебе.

tori
04-22-2013, 19:38
Нито едно от трите. Една година по-малък е.

liglata_bg
04-22-2013, 20:28
Аз като гледам, се пита 'Колко голям е вашия приятел?'
Освен ако не гледаш на него като на човек, чиято главна роля е просто да те ебе.

Само не ми казвай, че с твоя приятел се държите за ръчичка само и се целувате по бузката.
А иначе какво се пита и каква е ролята му е въпрос на гледна точка!

draid
04-22-2013, 20:33
Само не ми казвай, че с твоя приятел се държите за ръчичка само и се целувате по бузката.

Ти си зле !

Анкетата върви, някак очаквано.

liglata_bg
04-22-2013, 20:39
Добре :)

_ivi_
04-23-2013, 07:18
Той е 90 аз съм 96

Chacho
04-23-2013, 08:36

Направо си е въпрос на мироглед.

ShtrudeL
04-23-2013, 09:06

Не разбира се. Но пред приятели/познати/непознати го споменавам като 'момчето ми/приятеля ми/човечето ми', а не като 'онзи дето ме ебе'. ;)

Rabalka
04-23-2013, 19:51
Две години разлика имаме - 98 аз, той 96

djoninhooo
04-23-2013, 22:51
Две години разлика имаме - 98 аз, той 96
mm kvo stava tuka :P

djoninhooo
04-23-2013, 22:58
Добре :)

ti si mn sladka pyk az mislq :P

ubuntureload
04-24-2013, 07:13
Какво се случва бе мамка му 90 набор с 96, тоя тип срам няма ли... и 98 с 96... ебаси майката аз ли съм толкова дърт или 98 ми звучи като детска ясла .. :D

draid
04-24-2013, 11:03
Какво се случва бе мамка му 90 набор с 96, тоя тип срам няма ли... и 98 с 96... ебаси майката аз ли съм толкова дърт или 98 ми звучи като детска ясла .. :D

Не си единствен, ама то реално 98 е на 14-15, така че не е чак толкова малка.

Kyisi
04-24-2013, 11:06
Същият випуск като мен. :) <3 95ти набор.

kalzzz
04-24-2013, 11:11
една година по-голям е от мен (97-96) :)

Chacho
04-24-2013, 11:17
ti si mn sladka pyk az mislq :P

И двете мацки, на които си отговорил, са си качили снимките (макар че имат различни таргет групи) и пишат коментарите, за да получават такива отговори. Да не мислиш, че наистина стои такъв човек зад профилите? :D

edDinstVenNa
04-24-2013, 18:28
Разликата с човека до мен е била минимум 2 години винаги, ако не броим едно по-детско изпълнение с набор.

Тази година завършвам, моят човек е студент във втори курс. 18-20, тоест.

и аз нещо такова... само че не е студент... :):):)

granger
04-24-2013, 18:30
Разликата ни е 7 години и 7 дни
Тая година чукваме съответно 19 и 26

AnarchyBoy
04-24-2013, 18:35
Разврат :D

ameli
04-24-2013, 18:51
2 години разлика имаме с мъжо.. той ми е първия приятел, който е по-голям от мен и разлика определено има :D

nosferatu23
04-24-2013, 19:32
ако предположим че анкетата е достоверна в смисъл не са излъгали драгите госпожици......трябва да изкарам джипа и да се позавъртя покрай училищата , в междучасията може да уловя някоя скумриика мухаха :D

ubuntureload
04-24-2013, 19:58
Ти луд ли си... аз не мога да си представя да се занимавам с такава пикла, най-много да й разбия фейса като се размрънка и разлигави, а те всички са такива по- малко от 93 не ми хвали :D Иначе сред тия малки парцалчета и с лада 2107 ще имаш успех :D

machoka
04-24-2013, 20:12
ако предположим че анкетата е достоверна в смисъл не са излъгали драгите госпожици......трябва да изкарам джипа и да се позавъртя покрай училищата , в междучасията може да уловя някоя скумриика мухаха :D

вярна е разбира се.. и си има естествените обяснения .. по-горе загатнах.

Violenza
04-24-2013, 22:02
ебаси майката аз ли съм толкова дърт или 98 ми звучи като детска ясла .. :D
Мхм.. и аз като чуя 97-98 и си представям някакво малко дете. А 99-00 направо пеленаче. :D

Дискриминирана съм в темата.

nosferatu23
04-24-2013, 22:23
Ти луд ли си... аз не мога да си представя да се занимавам с такава пикла, най-много да й разбия фейса като се размрънка и разлигави, а те всички са такива по- малко от 93 не ми хвали :D Иначе сред тия малки парцалчета и с лада 2107 ще имаш успех :D

абе за ладата ще поспорим, малките са мноо отракани вече, дигат им акциите във фейсбуците и такива разни,дават им там лайкчета ъпчета и вече са дигнали летвата, с ладата най мноо някоя засукана лелка на средна възраст от селската закусвалня да фанеш. мухаха ;)

колкото до малките парцалчета нека да не забравяме как изглежда тялото и организма кат си на 14/15/16/17/18 и как след тва ;) тука няма кво да спорим, фактите са на лице
най елементарното , има куп професии дето те пенсионират на 25-30 ;) щото вече не си capable да покриваш изискванията

тъй че аз бих се изкефил доста на някоя малка сладурана ;)

psychopath
04-25-2013, 05:58
Да, вярно...защо няма в анкетата "по-малък" от мен?
Сега форумните ми гаджета не могат да участват активно. :D

ubuntureload
04-25-2013, 08:30
абе за ладата ще поспорим, малките са мноо отракани вече, дигат им акциите във фейсбуците .......

колкото до малките парцалчета нека да не забравяме как изглежда тялото и организма кат си на 14/15/16/17/18 и как след тва ;) тука няма кво да спорим, фактите са на лице
най елементарното , има куп професии дето те пенсионират на 25-30 ;) щото вече не си capable да покриваш изискванията

тъй че аз бих се изкефил доста на някоя малка сладурана ;)

Ладата беше преносен смисъл...
А това как ще изглежда на 15-18 или след това зависи от нея, дали е на принципа "Да ме харесват такава квато съм и не ми пука за мнението на останалите" , а същевременно е 1,60 и тежи 60кг примерно, или се старае да изглежда много ок. Познавам 40годишни жени (без пластични операции), раждали, на които половината тинейджърки не могат да им стъпят на кутрето-яко поддържани....
А Само за едното опрашване .. ок мога да изпердаша и няква 17-18 год, но само толкова, няма миличко няма слънчице, лиговщини не понасям ... А това дали ще се пенсионираш на 25-30, не зависи от професията, а от теб самия ;)

Мхм.. и аз като чуя 97-98 и си представям някакво малко дете. А 99-00 направо пеленаче. :D

Дискриминирана съм в темата.

Доста сме дискриминирани , но тва не пречи да се намесваме в чуждите разговори :D

nosferatu23
04-25-2013, 11:50
Ладата беше преносен смисъл...
А това как ще изглежда на 15-18 или след това зависи от нея, дали е на принципа "Да ме харесват такава квато съм и не ми пука за мнението на останалите" , а същевременно е 1,60 и тежи 60кг примерно, или се старае да изглежда много ок. Познавам 40годишни жени (без пластични операции), раждали, на които половината тинейджърки не могат да им стъпят на кутрето-яко поддържани....
А Само за едното опрашване .. ок мога да изпердаша и няква 17-18 год, но само толкова, няма миличко няма слънчице, лиговщини не понасям ... А това дали ще се пенсионираш на 25-30, не зависи от професията, а от теб самия

Като смениш зъбите на една бабка с металокерамика спира ли тя да е бабка муаахах
Колкото и тунинг да направиш на един стар дирек пак ше си остане стар дирек , и твоя 40 годишен милф бръчките как ше ги скрие ми е чудно ;) Също тряя да я пратиш и на лабиопластика , и то стана пълен тунинг пакет кат на профила ти 600 коня с чипче муахахах :D
Тва за възрастта е много относително , има лапета които мислят като възрастни , явно не си попаднал ;)

ubuntureload
04-25-2013, 14:15
Брато, не говоря за тунинговани милфки, не мисля че е редно да качвам техни снимки, за да се съгласиш с мен и честно казано ми е се тая дали ще падаш в категория педофил понеже не можеш да си позволиш нещо по класно или ще се стремиш да ебеш качествено. Попадал съм и на грамотни лапета,които ми е било съвестно да изгърмя ;) И защо трябва да въртим двете крайности - майките или дъщерите им и защо трябва да се заяждаме, това е най лесното и безсмислено. Аз говорех за телосложението на едните и другите, искаш да ми кажеш че пазара не е наводнен с разплути "пикли" тъпчещи се с чипс и шоколад по цял ден? .....
И кое е смешното на тези 600 коня? Които така или иначе хванаха влака преди доста време...

anonymous708973
04-25-2013, 16:26
Като смениш зъбите на една бабка с металокерамика спира ли тя да е бабка муаахах
Колкото и тунинг да направиш на един стар дирек пак ше си остане стар дирек , и твоя 40 годишен милф бръчките как ше ги скрие ми е чудно ;) Също тряя да я пратиш и на лабиопластика , и то стана пълен тунинг пакет кат на профила ти 600 коня с чипче муахахах :D
Тва за възрастта е много относително , има лапета които мислят като възрастни , явно не си попаднал ;)

Бахти смешния.
Това, че твоята майка има един куп бръчки, не значи, че всички останали са така, сеш' се?
Язък, че не искам да качвам снимки, че щях да ти скрия шапката.

nosferatu23
04-25-2013, 16:59
Бахти смешния.
Това, че твоята майка има един куп бръчки, не значи, че всички останали са така, сеш' се?
Язък, че не искам да качвам снимки, че щях да ти скрия шапката.

Обичам да ми говорят мръсно , и бих се навил да направя threesome , в живота трябва да се опитва ново ;)

Брато, не говоря за тунинговани милфки, не мисля че е редно да качвам техни снимки, за да се съгласиш с мен и честно казано ми е се тая дали ще падаш в категория педофил понеже не можеш да си позволиш нещо по класно или ще се стремиш да ебеш качествено. Попадал съм и на грамотни лапета,които ми е било съвестно да изгърмя ;) И защо трябва да въртим двете крайности - майките или дъщерите им и защо трябва да се заяждаме, това е най лесното и безсмислено. Аз говорех за телосложението на едните и другите, искаш да ми кажеш че пазара не е наводнен с разплути "пикли" тъпчещи се с чипс и шоколад по цял ден? .....
И кое е смешното на тези 600 коня? Които така или иначе хванаха влака преди доста време...

тва понятие с педофилията вече е толкова объркано че и ти няма да можеш да ми го обясниш ;)

tori
04-25-2013, 18:51
Айде недей за всичките да говориш. Има хора и хора. И що за проблем е ако съм 1.60 и да тежа 60 килограма? (тука заебаваме факта, че съм 50, а не 60 кила както в примера и съм висока точно 1.60)
Иначе трябваше да има отговор "По-малък", много кофти така.

psychopath
04-25-2013, 19:18
Ако си 70кг проблем ли ще е? Ти кажи...

DENKAZ
04-25-2013, 20:24
само за учещите момичета, анкетата е АНОНИМНА и не се вижда какво сте отговорили от останалите, отговорете честно, че правимЕ социологическо проучване :D

Very clever...

tori
04-25-2013, 20:32
Ако си 70кг проблем ли ще е? Ти кажи...
Опитвам се да кажа, че не е важно, проблем или нещо такова. Докато има хора, които делят другите по тегло, красота или нещо такова, ще има и комплексари дето няма смисъл да се комплексират за такива неща. И после се що хората били все недоволни от себе си или твърде критични. Ще ми си отдавна да бяхме надживяли предрасъдъците относно външния вид.

anonymous708973
04-26-2013, 11:22
Не е важно, дръжки.

nosferatu23
04-26-2013, 20:03
Опитвам се да кажа, че не е важно, проблем или нещо такова. Докато има хора, които делят другите по тегло, красота или нещо такова, ще има и комплексари дето няма смисъл да се комплексират за такива неща. И после се що хората били все недоволни от себе си или твърде критични. Ще ми си отдавна да бяхме надживяли предрасъдъците относно външния вид.

съгласен съм напълно
например когато видя момиче с косми под ръцете или дебел гъз , последното нещо което ще направя е да и се смея , все пак не искам да деля хората по различия , и гледам да надживея предрасъдъците относно външния вид ;) 21 век е все пак