View Full Version : ПРИТЕСНЯВАМ СЕ ОТ ЕДНО..
MiTk0_dRuMnbAsS
04-20-2013, 19:01
Значи имам желанието,но се притеснявам от едно :D Понеже обръщам огромно внимание на това дали едно момиче си бръсне мустака и дали се поддържа :D се притеснявам от това като си събуе гащичките и имаме Рила или Пирин насреща... какво по дяволите правим тогава :D ????????????
xXxPETYAxXx
04-20-2013, 19:04
В днешно време шанса да попаднеш на такова момиче е доста малък.
1) изкачваш планината, ако си пич. 2) бягаш да ревеш на приятелите ти олигофрени за случая.
ShtrudeL
04-20-2013, 19:22
1) изкачваш планината, ако си пич. 2) бягаш да ревеш на приятелите ти олигофрени за случая.
+
+ това както казаха по-горе, шанса да попаднеш на такова момиче е минимален..
Ако пък има някое друго косъмче или не е идеално гладко (при бръсненето е така) И ако все още ти е проблем, значи си заблудил много успешно момичето си, че си ебати пича..
MiTk0_dRuMnbAsS
04-20-2013, 19:42
Абе 5 косъма не са кой знае кво ама ако е нещо сериозно тогава вече незнам :D Май ще трябва да катеря :D
Я сега, мойто момче, кажи на колко си.
lamer4e7o
04-20-2013, 21:26
В профила му пише, че е на 16. ^^
ledenakrasota
04-20-2013, 21:31
Момичетата не си бръснат мустака. ;)
mishopi4o
04-20-2013, 22:33
Къв пич си ти бе , той ти говори за цяла гора а не 5 косъма .. чукай фрикове и се чувствай както искаш ако искаш се мисли за батман ХААХАхАХааХа
mishopi4o
04-20-2013, 22:34
Момичетата не си бръснат мустака. ;)
Еми крайно време е да си го обръснеш ако имаш такъв ..
Малее, представих си я с Gilette Fusion пред огледалото цялата в пяна за бръснене и после как си слага афтършейв :D :D :D :D
Иначе ако си пич няма да си вдигнеш гащите и да си отидеш ;)
Amore-Mio*
04-21-2013, 12:25
Надали ще попаднеш на такова момиче, ама хайде.
SuperСтар
04-21-2013, 13:13
E, Рила и Пирин едва ли. Най-много Средна гора :D
Violenza
04-21-2013, 18:21
И мен силно ме съмнява в днешно време да попаднеш на такъв натурален екземпляр.
Иначе ако си пич няма да си вдигнеш гащите и да си отидеш ;)
А да се мъчи ли?
И мен силно ме съмнява в днешно време да попаднеш на такъв натурален екземпляр.
А да се мъчи ли?
Какво ще се мъчи любов моя? Просто констатирам, че не би следвало реакцията му да е "Бляяяяк" и да си отиде.
Violenza
04-21-2013, 19:54
Какво ще се мъчи бе душа ? Просто констатирам, че не би следвало реакцията му да е "Бляяяяк" и да си отиде.
Първо, това "душа" да ми го махаш, второ, след като автора се отвращава от това, нормално е да му е такава реакцията.
Violenza
04-21-2013, 19:55
Какво ще се мъчи бе любов моя ?
Ще ядеш бой! :D
SweetZombie
04-21-2013, 19:57
.... какво по дяволите правим тогава :D ????????????
+
Чувстваш се късметлия! :D
dream1707
04-21-2013, 20:28
Само на мен ли ми се струва по-странно да попаднеш на момиче, което си БРЪСНЕ мустака.. отколкото на такова, което не е баш идеално гладко отдолу.
Колкото до въпроса ти, вече ти казаха, че много рядко ще попаднеш на такова момиче в днешно време. А ако случайно се случи.. стискаш зъби :D
mishopi4o
04-21-2013, 20:44
Е добре ако имаш мустак не трябва ли да си го избръснеш ?
dream1707
04-21-2013, 21:05
Да, ако бях момче .. Ти някога виждал ли си момиче с набол мустак, така като мъжките.. и като те целува да ти боцка.. ?
mishopi4o
04-21-2013, 21:06
Естествено,че ги има такива и ти го знаеш : )
отдавна не бях срещала мнение в тоя форум, което да ме подтикне да използвам наркотици....
xXxPETYAxXx
04-22-2013, 04:30
ох, не се излагай повече. Явно не разбра защо ти се смеят на глагола "бръснат". Та, момичетара, които имат "мустак" си го обезкосмяват по друг начин, не чрез бръснене. Поне повечето, обедена съм, че има редки случаи с бръснача.
mishopi4o
04-22-2013, 07:50
бати злето бате .. добре махни си го ако искаш с горелка дрееми на кура.. важното е да не ходиш и да преличаш на хитлер ? чаткаш ли : )
BluepsychO
04-22-2013, 08:07
Еми братле жените не се бръснат ;) А си ги махат с лепенки :) Не знам ти на какви момичета си попадал ама явно на такива
дето са наболи :X А може и заедно да се бръснете пред огледалото кой знае :D
mishopi4o
04-22-2013, 08:34
нот икзактли.. ма пич така като те гледам кво си наркоманче най-вероятно си биете хероина заедно : ) .. иначе ти знаеш всяка подробност, нали си жена от части хахаха
ubuntureload
04-22-2013, 09:29
Ти луд ли си, запалваш и путака и скубеш докато чукаш... следващият път ще е джам :D
anonymous908491
04-22-2013, 21:04
Значи имам желанието,но се притеснявам от едно :D Понеже обръщам огромно внимание на това дали едно момиче си бръсне мустака и дали се поддържа :D се притеснявам от това като си събуе гащичките и имаме Рила или Пирин насреща... какво по дяволите правим тогава :D ????????????
Връщаш се на старото, което да е спиш с мъже, защото си прикрит гей и явен метросексуал.
Точно тия изцяло обръснати путки са голяма простотия, сякаш ебеш някоя 12 годишна.
BAN.ili.NE
04-23-2013, 19:20
Напълно гладка нетрябва да е. Едно оформено триъгълниче задължително над п*така треа да има иначе нищо не става... щото вида ли триъгълниче и напраооо...
Всяко уважаващо се момче носи малък комплект от принадлежности за бръснене и подстрижка , може да си вземеш и машинка за бръснене . Удобен начин за пренасяне са малки черни чантички за през кръста , много мъже ги носят и през рамо . Не се притеснявай много момичета намират това за възбуждащо и да най-важното обръсване на гората й със сигурност е първото и първият , който го извърши и остава спомен за цял живот .