- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПРИТЕСНЯВАМ СЕ ОТ ЕДНО..
Значи имам желанието,но се притеснявам от едноПонеже обръщам огромно внимание на това дали едно момиче си бръсне мустака и дали се поддържа
се притеснявам от това като си събуе гащичките и имаме Рила или Пирин насреща... какво по дяволите правим тогава
????????????
В днешно време шанса да попаднеш на такова момиче е доста малък.
1) изкачваш планината, ако си пич. 2) бягаш да ревеш на приятелите ти олигофрени за случая.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Абе 5 косъма не са кой знае кво ама ако е нещо сериозно тогава вече незнамМай ще трябва да катеря
![]()
Я сега, мойто момче, кажи на колко си.
Schhh! Hear the silence...
Момичетата не си бръснат мустака.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Малее, представих си я с Gilette Fusion пред огледалото цялата в пяна за бръснене и после как си слага афтършейв![]()
![]()
![]()
Иначе ако си пич няма да си вдигнеш гащите и да си отидеш![]()
E, Рила и Пирин едва ли. Най-много Средна гора![]()
Само на мен ли ми се струва по-странно да попаднеш на момиче, което си БРЪСНЕ мустака.. отколкото на такова, което не е баш идеално гладко отдолу.
Колкото до въпроса ти, вече ти казаха, че много рядко ще попаднеш на такова момиче в днешно време. А ако случайно се случи.. стискаш зъби![]()
Да, ако бях момче .. Ти някога виждал ли си момиче с набол мустак, така като мъжките.. и като те целува да ти боцка.. ?
отдавна не бях срещала мнение в тоя форум, което да ме подтикне да използвам наркотици....
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
бати злето бате .. добре махни си го ако искаш с горелка дрееми на кура.. важното е да не ходиш и да преличаш на хитлер ? чаткаш ли : )