View Full Version : Колко голям флеш да си сложа?
belieberxforever
04-21-2013, 07:38
Здравейте,
вчера си взех разширител, който стига до 3мм, но като потърсих видях, че флешчетата 3мм са много малки..не искам да е някакъв огромен и да си личи много, но в същото време искам да има дупка по средата, което с 3мм няма как да стане.. затова ако някой знае горе/долу до колко милиметра зараства след като се махне да сподели, както и полезна информация за грижи и т.н.
Мерси предварително с:
Your.Passion
04-21-2013, 09:17
Еми май само с до 3мм може да се свие.
mimsssssss
04-21-2013, 10:18
Знам, че до 10мм може да ти се свие. Аз си бях правила за една седмица до 5мм, после за три дена стана нормална, ама не бях държала много :)
belieberxforever
04-21-2013, 17:12
сега съм на 2, утре мисля да го бутна на 3ката, ако не ме боли толкова много и ще си взема нов разширител 5 или 6 някъде искам с: само дано не ме боли много и като реша да го махам да се свие, мерси за инфото с:
belieberxforever
04-23-2013, 14:31
Хора, помагайте, спешно е!
Днес сутринта си изкарах целия разширител /3ката/ и почти не усетих нищо. След това си сложих 6ицата, която ми казаха, че започва от 3, но имам чувството, че е повече и не мога да си го сложа добре в дупката. Отзад излиза съвсем мъничко и днес даже падна, няма как да не падне и като легна да спя, а ако падне ще зарастне и цялата мъка напразно..
ТА, въпросът ми е как да го вкарам по-навътре без толкова да ме боли, за да не се изважда..страх ме е да не си скъсам ухото или да не си направя някоя инфекция.. МОЛЯ ВИ, пишете ;/
Тамии ..^^
04-23-2013, 18:24
Вземи си скъсай ухото, че да ти дойде акъла. От такива детски импулсивни прищявки остават белези за цял живот. Ама нали трябва да сме ,,фешън''. Дай да си разширяваме и ноздрите.
mimsssssss
04-23-2013, 21:13
Мажеш ли с нещо, за да влиза по-добре? Ако не, това е първото, което трябва да направиш. Ако не става, слагай тройката за през нощта, а през деня придържай, върти и бутай новата по-голяма. Ще влезе, 6 е малък размер все пак :)
Me4encety
04-24-2013, 03:52
Стискай зъби .
2 км предлагам да е първоначалната. Стига сте ги правили тея глупости, че не знам. За момче айде пак-пак, но момиче.. стига бе. Сигурно ще стане мода да имаш флеш и на вагината, носа, езика, а може и до черния дроб да се стигне..
Your.Passion
04-24-2013, 17:21
2 км предлагам да е първоначалната. Стига сте ги правили тея глупости, че не знам. За момче айде пак-пак, но момиче.. стига бе. Сигурно ще стане мода да имаш флеш и на вагината, носа, езика, а може и до черния дроб да се стигне..
На някой им харесва не заради модата.
Не разбрах само тебе това какво толкова те притеснява.Нали не е на теб? Всеки прави каквото иска с тялото си.
И аз не съм почитателка на флешовете ,но всеки както си реши.
ubuntureload
04-24-2013, 17:38
Глупава история е тая мода ... а на всичкото отгоре флешовете смърдят особено през лятото , а на жена е хипер, мега грозно, не че на мъж е много красиво, а при даден работодател ако се появи някъв/някаква пикльо/пикла на интервю за работа целите в татуси, пиърсинг и с разните флешове, нямат абсолютно никакъв шанс, както е в над 90% от грамотните фирми. И какво излиза, не мислим ли когато трябва, страдаме когато не трябва ;) На 15 може да е яко, но на 35 със сигурност е много глупаво ;) И тези 6+мм разширение на ухото чакай да стане малко отворче ;)
На някой им харесва не заради модата.
Не разбрах само тебе това какво толкова те притеснява.Нали не е на теб? Всеки прави каквото иска с тялото си.
И аз не съм почитателка на флешовете ,но всеки както си реши.
Аха и после ще има теми като : '' Искам да си махна флеша, но имам инфекция !! '' или '' Дупката от флеша НЕ зараства.ПОМОООЩ '' Ахамм.. ясно. :)
Your.Passion
04-24-2013, 20:03
Аха и после ще има теми като : '' Искам да си махна флеша, но имам инфекция !! '' или '' Дупката от флеша НЕ зараства.ПОМОООЩ '' Ахамм.. ясно. :)
Това ,че ще го има не го отричам.
Това ,че 13-14 годишните си правят флешове е глупост защото после ще съжаляват. И това не отричам.
Но има хора които са го обмислили предварително и не го правят заради модата.
Не всички хора живеят за да се харесат на другите ,по дяволите. ;)
belieberxforever
04-25-2013, 18:02
Това ,че ще го има не го отричам.
Това ,че 13-14 годишните си правят флешове е глупост защото после ще съжаляват. И това не отричам.
Но има хора които са го обмислили предварително и не го правят заради модата.
Не всички хора живеят за да се харесат на другите ,по дяволите. ;)
аз това решение съм го взела след като съм обмислила, спокойно
в крайна сметка всеки си има живот и прави каквото иска /говоря в рамките на нормалното/ , но аз в тази тема не ви питам какво мислите за флешовете, а моля някой, който има опит или знае нещо повече по темата да го сподели
та, успях да стигна до 4 и ми казаха да го оставя малко време да зарасне по разширителя и тогава да продължа до 6 с;
SsisiixD
04-25-2013, 18:18
Лично аз не искам флеш защото не понасям много болка, но щом си решила... -,- едно ще ти кажа .. на възраст от този флеш ухото ти ще виси грозно (чичо ми е така и ушите са му като на слон). ;) и междо другото защо ти е флеш като има и такива обеци просто е ;)
О, да! Как обичам някой като почне да се прави на интересен, а даже и не знае що за животно е това, за което говори... Разширяването на дупки по ушите, устните, носа и езика се е правело още в дълбока древност, там някъде из Африка и пустините и. Не бих казала, че е мода, аз поне приемам пиърсинга и татуировките като начин на живот и изкуство. Дали миришат зависи от това дали като се къпеш ги чистиш или не. Като с краката общо взето. Към авторката - остави на 4ка да си почине няколко дни и после пак. Освен това си вземи гумичка за отзад. И се мажи с разни омекотяващи кремчета или вазелин както ти казах и в пиърсинг манията.
Сега към последния коментар. Флешовете зарастват до около десетина милиметра и в зависимост от това колко време си ги държал.
Your.Passion
04-26-2013, 12:25
О, да! Как обичам някой като почне да се прави на интересен, а даже и не знае що за животно е това, за което говори... Разширяването на дупки по ушите, устните, носа и езика се е правело още в дълбока древност, там някъде из Африка и пустините и. Не бих казала, че е мода, аз поне приемам пиърсинга и татуировките като начин на живот и изкуство. Дали миришат зависи от това дали като се къпеш ги чистиш или не. Като с краката общо взето. Към авторката - остави на 4ка да си почине няколко дни и после пак. Освен това си вземи гумичка за отзад. И се мажи с разни омекотяващи кремчета или вазелин както ти казах и в пиърсинг манията.
Сега към последния коментар. Флешовете зарастват до около десетина милиметра и в зависимост от това колко време си ги държал.
+
belieberxforever
04-28-2013, 13:49
Дупката вече е 6мм - целия разширител излиза без болка, но когато го махна дупката като че става много по-малка и не мога да сложа самия флеш.. какво да правя?
Мда, животно!! Знам за какво говори момичето.. имам приятелка с флеш ( направи го преди 2 месеца, а вече съжалява. ) Ама разбира се..нямам право на мнение. Това не е форум, не се изразяват различни гледни точки!! ;о |( GOD PLEASE
Пп : Честит да ти е флеша. :)
Дупката вече е 6мм - целия разширител излиза без болка, но когато го махна дупката като че става много по-малка и не мога да сложа самия флеш.. какво да правя?
Нищо, сложи флеш шестица и остави а почива. Това се получава защото кожата ти е еластична. И също не е свикнала с размера. Мда, имам приятелка с флеш. Хубаво.
Your.Passion
04-28-2013, 20:34
Мда, животно!! Знам за какво говори момичето.. имам приятелка с флеш ( направи го преди 2 месеца, а вече съжалява. ) Ама разбира се..нямам право на мнение. Това не е форум, не се изразяват различни гледни точки!! ;о |( GOD PLEASE
Пп : Честит да ти е флеша. :)
О, да може да изразяваш мнение ,но не и да хейтваш.В темата трябва да помогнеш ,а не да казваш колко тъпо постъпва човека ;)
Това ,че имаш приятелка с флеш и ,че съжалявала не значи ,че belieberxforever задължително трябва да съжалява.
Това си е нейния живот,нейното тяло. Ако ще да се татуира,да се дупчи ,не мога да разбера тебе какво толкова те яде :?
Не ,че няма такива ,които действат без да мислят ,но..
Относно темата :Не сваляй шестицата.
Не мога да разбера кой се заяжда в момента ? Много интересно ще стане ако продължа, но има една поговорка и ще се придържам към нея. Не знам кога съм казала нещо хейтващо от сорта на : '' Тъпачко не си слагай флеш, щот е животинско.'' или '' Ей пикло..не прави това.'' и някакви такива. Дори с теб мисля, че се разбрахме, ноо.. Все едно. ;) Както казах вече..направила го е, нека да й е честит и да не и пълним темата с глупости. :)
П.п: Възможно е да съм прекалила, но видях това още преди да пиша в темата, затова реагирах толкова ''остро'' : :)
http://shoulditattoo.com/wp-content/uploads/2012/12/Infected-gauge1.jpg
http://i.imgur.com/IpcHTLp.jpg
Божеее, Божеее, Божеее..
Как от току що разширен на 3мм отиваш веднага на 6. Нещо умствени забавяния ли имате? Как това е окей?КАК
Първо, това е адска болка.
Второ, недей да си спестяваш парите за 4 и 5 милиметров разширител. За какво са измислени те?
Пък и разбира се, че този до 6мм започва от 3. Въпроса е да влезе плавно и постепенно да разшири с ЕДИН размер.
А за размера.. Лично на мен всичко под 8-10 са ми много малки. Дори моите са ми малки.
За това до колко мм може да ти се свие дупката на ухото.. Според начина, по който ти разширяваш- до към 8мм.
На мен 12 ми се сви без проблем.
Не е от току що, минали са няколко дни. Но е прибързала малко, да. И все пак от три е минала на четири, така че няма нужда да се караш. Колкото до снимките първата е на блоуаут. От твърде бързо разширване става. Другото е скъсано ухо. Става и от обеци. Айде стига сме се керели за глупости.
Уоу,снимките са ужасни.
Но това се получава при недобра хигиена и цепене на ушето,когато разширите бързо.
От 1.2 на 14мм го правих 3-4 месеца,ако не и повече, защото си пазех ухото и сега вече година и половина след началото нямам никакви проблеми,да чукна на дърво.. а пък и това колко голям го искаш си е лично твой избор. имала съм 16мм и 10мм и двата ги обичах еднакво. 16 ми е много,но приятното ,че се сви до 10 за два дни. А ако го оставя повече съвсем съвсем ще се свие. Сега съм с 12мм и няма да го пипам повече. За сега.
Supermassive____
04-29-2013, 10:29
Много грозно и безсмислено е това. Аман от пyбертетски глупости. Защо трябва да си го причинявате? Заради тъпата мода ли? Не мога да ви разбера. Глупави деца.
scrooper
04-29-2013, 10:39
Не можеш ли да си вземеш 4ка? Разширението става постепенно.
Надявам се тая мода да отмине скоро!
хаха...предпочитам тая мода да остане, пред вашата страхотна изискана фешън мода тип от подиум на версаче.
аре мола ва
Въпроса със модата не го ли разнищихме по-горе? Айде стига вече, ако вие правите всичко от поза, то има и хора дето хич не им дреме дали са по модата.
anonymous895156
04-29-2013, 12:24
Направи си голям флеш на бузата, ще бъдеш модерна
belieberxforever
04-29-2013, 17:11
Така, виждам, че има доста мнения, за което благодаря с:
Но се случи така, че разширителя е паднал миналата нощ докато съм спала и на сутринта дупката беше нормална...като се замисля не съжалявам за нищо + това майка ми е много против, ще помисля дали да си направя пак след време с:
отново благодаря за мненията
SummerHit
05-17-2013, 20:58
Не мога да разбера как има толкова много ограничени и глупави хора. Защо когато видите някой да търси съвет за нещо което не харесвате веднага трябва да почнете да обяснявате как е отвратително и как го смятате за детска прищявка ? Дори да има хора с флешове с по 30 мм, какво ви пречи това ? И аз като ви видя с оскубаните вежди при момчетата и тоновете грим при момичетата ми е гадно ама не ви казвам какво да правите и не си натяквам мнението при всеки възможен случай.
По темата - може би е за добро, поне знаеш вече какво е и ако решиш пак да си правиш ще си подготвена :)
belieberxforever
05-18-2013, 19:31
Не мога да разбера как има толкова много ограничени и глупави хора. Защо когато видите някой да търси съвет за нещо което не харесвате веднага трябва да почнете да обяснявате как е отвратително и как го смятате за детска прищявка ? Дори да има хора с флешове с по 30 мм, какво ви пречи това ? И аз като ви видя с оскубаните вежди при момчетата и тоновете грим при момичетата ми е гадно ама не ви казвам какво да правите и не си натяквам мнението при всеки възможен случай.
По темата - може би е за добро, поне знаеш вече какво е и ако решиш пак да си правиш ще си подготвена :)
огромен + с:
badassoverhere
09-13-2013, 14:41
[QUOTE=SummerHit;10702216]Не мога да разбера как има толкова много ограничени и глупави хора. Защо когато видите някой да търси съвет за нещо което не харесвате веднага трябва да почнете да обяснявате как е отвратително и как го смятате за детска прищявка ? Дори да има хора с флешове с по 30 мм, какво ви пречи това ? И аз като ви видя с оскубаните вежди при момчетата и тоновете грим при момичетата ми е гадно ама не ви казвам какво да правите и не си натяквам мнението при всеки възможен случай.
+1 от мен :))
аз за един ден от нормална дупка разширих 5мм :D
аз за един ден от нормална дупка разширих 5мм :D
Мисля, че е много. Хората не си позволяват да разширяват повече от 4-5-6 мм нагоре за месец, ти тръгваш с приблизително 3 за ден.
cookie dough
03-28-2014, 20:45
Глупава история е тая мода ... а на всичкото отгоре флешовете смърдят особено през лятото , а на жена е хипер, мега грозно, не че на мъж е много красиво, а при даден работодател ако се появи някъв/някаква пикльо/пикла на интервю за работа целите в татуси, пиърсинг и с разните флешове, нямат абсолютно никакъв шанс, както е в над 90% от грамотните фирми. И какво излиза, не мислим ли когато трябва, страдаме когато не трябва ;) На 15 може да е яко, но на 35 със сигурност е много глупаво ;) И тези 6+мм разширение на ухото чакай да стане малко отворче ;)
++++++
Това за намирането на работа е изключително вярно. Да не говорим, че изглежда сякаш имаш някакво заболяване на ушите..
IncendiaSanctus
03-28-2014, 20:58
Махни го. Флешовете са много грозни, единствено до 2-3 мм мога да приема, оттам нататък са отвратителни...
2 милиметра далеч не е флеш.
IncendiaSanctus
03-28-2014, 21:19
Още по-добре, мога да си ги категоризирам тогава в две групи :
не е грозно | флеш е.