PDA

View Full Version : Колко голям флеш да си сложа?

belieberxforever
04-21-2013, 07:38
Здравейте,
вчера си взех разширител, който стига до 3мм, но като потърсих видях, че флешчетата 3мм са много малки..не искам да е някакъв огромен и да си личи много, но в същото време искам да има дупка по средата, което с 3мм няма как да стане.. затова ако някой знае горе/долу до колко милиметра зараства след като се махне да сподели, както и полезна информация за грижи и т.н.
Мерси предварително с:

Your.Passion
04-21-2013, 09:17
Еми май само с до 3мм може да се свие.

mimsssssss
04-21-2013, 10:18
Знам, че до 10мм може да ти се свие. Аз си бях правила за една седмица до 5мм, после за три дена стана нормална, ама не бях държала много :)

belieberxforever
04-21-2013, 17:12
сега съм на 2, утре мисля да го бутна на 3ката, ако не ме боли толкова много и ще си взема нов разширител 5 или 6 някъде искам с: само дано не ме боли много и като реша да го махам да се свие, мерси за инфото с:

belieberxforever
04-23-2013, 14:31
Хора, помагайте, спешно е!
Днес сутринта си изкарах целия разширител /3ката/ и почти не усетих нищо. След това си сложих 6ицата, която ми казаха, че започва от 3, но имам чувството, че е повече и не мога да си го сложа добре в дупката. Отзад излиза съвсем мъничко и днес даже падна, няма как да не падне и като легна да спя, а ако падне ще зарастне и цялата мъка напразно..
ТА, въпросът ми е как да го вкарам по-навътре без толкова да ме боли, за да не се изважда..страх ме е да не си скъсам ухото или да не си направя някоя инфекция.. МОЛЯ ВИ, пишете ;/

Тамии ..^^
04-23-2013, 18:24
Вземи си скъсай ухото, че да ти дойде акъла. От такива детски импулсивни прищявки остават белези за цял живот. Ама нали трябва да сме ,,фешън''. Дай да си разширяваме и ноздрите.

mimsssssss
04-23-2013, 21:13
Мажеш ли с нещо, за да влиза по-добре? Ако не, това е първото, което трябва да направиш. Ако не става, слагай тройката за през нощта, а през деня придържай, върти и бутай новата по-голяма. Ще влезе, 6 е малък размер все пак :)

Me4encety
04-24-2013, 03:52
Стискай зъби .

Kyisi
04-24-2013, 15:55
2 км предлагам да е първоначалната. Стига сте ги правили тея глупости, че не знам. За момче айде пак-пак, но момиче.. стига бе. Сигурно ще стане мода да имаш флеш и на вагината, носа, езика, а може и до черния дроб да се стигне..

Your.Passion
04-24-2013, 17:21
2 км предлагам да е първоначалната. Стига сте ги правили тея глупости, че не знам. За момче айде пак-пак, но момиче.. стига бе. Сигурно ще стане мода да имаш флеш и на вагината, носа, езика, а може и до черния дроб да се стигне..

На някой им харесва не заради модата.
Не разбрах само тебе това какво толкова те притеснява.Нали не е на теб? Всеки прави каквото иска с тялото си.
И аз не съм почитателка на флешовете ,но всеки както си реши.

ubuntureload
04-24-2013, 17:38
Глупава история е тая мода ... а на всичкото отгоре флешовете смърдят особено през лятото , а на жена е хипер, мега грозно, не че на мъж е много красиво, а при даден работодател ако се появи някъв/някаква пикльо/пикла на интервю за работа целите в татуси, пиърсинг и с разните флешове, нямат абсолютно никакъв шанс, както е в над 90% от грамотните фирми. И какво излиза, не мислим ли когато трябва, страдаме когато не трябва ;) На 15 може да е яко, но на 35 със сигурност е много глупаво ;) И тези 6+мм разширение на ухото чакай да стане малко отворче ;)

Kyisi
04-24-2013, 17:58
На някой им харесва не заради модата.
Не разбрах само тебе това какво толкова те притеснява.Нали не е на теб? Всеки прави каквото иска с тялото си.
И аз не съм почитателка на флешовете ,но всеки както си реши.

Аха и после ще има теми като : '' Искам да си махна флеша, но имам инфекция !! '' или '' Дупката от флеша НЕ зараства.ПОМОООЩ '' Ахамм.. ясно. :)

Your.Passion
04-24-2013, 20:03
Аха и после ще има теми като : '' Искам да си махна флеша, но имам инфекция !! '' или '' Дупката от флеша НЕ зараства.ПОМОООЩ '' Ахамм.. ясно. :)

Това ,че ще го има не го отричам.
Това ,че 13-14 годишните си правят флешове е глупост защото после ще съжаляват. И това не отричам.
Но има хора които са го обмислили предварително и не го правят заради модата.
Не всички хора живеят за да се харесат на другите ,по дяволите. ;)

belieberxforever
04-25-2013, 18:02
Това ,че ще го има не го отричам.
Това ,че 13-14 годишните си правят флешове е глупост защото после ще съжаляват. И това не отричам.
Но има хора които са го обмислили предварително и не го правят заради модата.
Не всички хора живеят за да се харесат на другите ,по дяволите. ;)

аз това решение съм го взела след като съм обмислила, спокойно
в крайна сметка всеки си има живот и прави каквото иска /говоря в рамките на нормалното/ , но аз в тази тема не ви питам какво мислите за флешовете, а моля някой, който има опит или знае нещо повече по темата да го сподели
та, успях да стигна до 4 и ми казаха да го оставя малко време да зарасне по разширителя и тогава да продължа до 6 с;

SsisiixD
04-25-2013, 18:18
Лично аз не искам флеш защото не понасям много болка, но щом си решила... -,- едно ще ти кажа .. на възраст от този флеш ухото ти ще виси грозно (чичо ми е така и ушите са му като на слон). ;) и междо другото защо ти е флеш като има и такива обеци просто е ;)

tori
04-25-2013, 19:24
О, да! Как обичам някой като почне да се прави на интересен, а даже и не знае що за животно е това, за което говори... Разширяването на дупки по ушите, устните, носа и езика се е правело още в дълбока древност, там някъде из Африка и пустините и. Не бих казала, че е мода, аз поне приемам пиърсинга и татуировките като начин на живот и изкуство. Дали миришат зависи от това дали като се къпеш ги чистиш или не. Като с краката общо взето. Към авторката - остави на 4ка да си почине няколко дни и после пак. Освен това си вземи гумичка за отзад. И се мажи с разни омекотяващи кремчета или вазелин както ти казах и в пиърсинг манията.
Сега към последния коментар. Флешовете зарастват до около десетина милиметра и в зависимост от това колко време си ги държал.

Your.Passion
04-26-2013, 12:25
О, да! Как обичам някой като почне да се прави на интересен, а даже и не знае що за животно е това, за което говори... Разширяването на дупки по ушите, устните, носа и езика се е правело още в дълбока древност, там някъде из Африка и пустините и. Не бих казала, че е мода, аз поне приемам пиърсинга и татуировките като начин на живот и изкуство. Дали миришат зависи от това дали като се къпеш ги чистиш или не. Като с краката общо взето. Към авторката - остави на 4ка да си почине няколко дни и после пак. Освен това си вземи гумичка за отзад. И се мажи с разни омекотяващи кремчета или вазелин както ти казах и в пиърсинг манията.
Сега към последния коментар. Флешовете зарастват до около десетина милиметра и в зависимост от това колко време си ги държал.

+

belieberxforever
04-28-2013, 13:49
Дупката вече е 6мм - целия разширител излиза без болка, но когато го махна дупката като че става много по-малка и не мога да сложа самия флеш.. какво да правя?

Kyisi
04-28-2013, 19:09

Мда, животно!! Знам за какво говори момичето.. имам приятелка с флеш ( направи го преди 2 месеца, а вече съжалява. ) Ама разбира се..нямам право на мнение. Това не е форум, не се изразяват различни гледни точки!! ;о |( GOD PLEASE

Пп : Честит да ти е флеша. :)

tori
04-28-2013, 19:56
Дупката вече е 6мм - целия разширител излиза без болка, но когато го махна дупката като че става много по-малка и не мога да сложа самия флеш.. какво да правя?
Нищо, сложи флеш шестица и остави а почива. Това се получава защото кожата ти е еластична. И също не е свикнала с размера. Мда, имам приятелка с флеш. Хубаво.

Your.Passion
04-28-2013, 20:34
Мда, животно!! Знам за какво говори момичето.. имам приятелка с флеш ( направи го преди 2 месеца, а вече съжалява. ) Ама разбира се..нямам право на мнение. Това не е форум, не се изразяват различни гледни точки!! ;о |( GOD PLEASE

Пп : Честит да ти е флеша. :)

О, да може да изразяваш мнение ,но не и да хейтваш.В темата трябва да помогнеш ,а не да казваш колко тъпо постъпва човека ;)
Това ,че имаш приятелка с флеш и ,че съжалявала не значи ,че belieberxforever задължително трябва да съжалява.
Това си е нейния живот,нейното тяло. Ако ще да се татуира,да се дупчи ,не мога да разбера тебе какво толкова те яде :?
Не ,че няма такива ,които действат без да мислят ,но..

Относно темата :Не сваляй шестицата.

Kyisi
04-28-2013, 20:40
Не мога да разбера кой се заяжда в момента ? Много интересно ще стане ако продължа, но има една поговорка и ще се придържам към нея. Не знам кога съм казала нещо хейтващо от сорта на : '' Тъпачко не си слагай флеш, щот е животинско.'' или '' Ей пикло..не прави това.'' и някакви такива. Дори с теб мисля, че се разбрахме, ноо.. Все едно. ;) Както казах вече..направила го е, нека да й е честит и да не и пълним темата с глупости. :)

П.п: Възможно е да съм прекалила, но видях това още преди да пиша в темата, затова реагирах толкова ''остро'' : :)

http://shoulditattoo.com/wp-content/uploads/2012/12/Infected-gauge1.jpg
http://i.imgur.com/IpcHTLp.jpg

marble
04-28-2013, 21:41
Божеее, Божеее, Божеее..
Как от току що разширен на 3мм отиваш веднага на 6. Нещо умствени забавяния ли имате? Как това е окей?КАК
Първо, това е адска болка.
Второ, недей да си спестяваш парите за 4 и 5 милиметров разширител. За какво са измислени те?
Пък и разбира се, че този до 6мм започва от 3. Въпроса е да влезе плавно и постепенно да разшири с ЕДИН размер.

А за размера.. Лично на мен всичко под 8-10 са ми много малки. Дори моите са ми малки.
За това до колко мм може да ти се свие дупката на ухото.. Според начина, по който ти разширяваш- до към 8мм.
На мен 12 ми се сви без проблем.

tori
04-29-2013, 04:24
Не е от току що, минали са няколко дни. Но е прибързала малко, да. И все пак от три е минала на четири, така че няма нужда да се караш. Колкото до снимките първата е на блоуаут. От твърде бързо разширване става. Другото е скъсано ухо. Става и от обеци. Айде стига сме се керели за глупости.

dirtyyy
04-29-2013, 10:12
Уоу,снимките са ужасни.
Но това се получава при недобра хигиена и цепене на ушето,когато разширите бързо.
От 1.2 на 14мм го правих 3-4 месеца,ако не и повече, защото си пазех ухото и сега вече година и половина след началото нямам никакви проблеми,да чукна на дърво.. а пък и това колко голям го искаш си е лично твой избор. имала съм 16мм и 10мм и двата ги обичах еднакво. 16 ми е много,но приятното ,че се сви до 10 за два дни. А ако го оставя повече съвсем съвсем ще се свие. Сега съм с 12мм и няма да го пипам повече. За сега.

Supermassive____
04-29-2013, 10:29
Много грозно и безсмислено е това. Аман от пyбертетски глупости. Защо трябва да си го причинявате? Заради тъпата мода ли? Не мога да ви разбера. Глупави деца.

scrooper
04-29-2013, 10:39
Не можеш ли да си вземеш 4ка? Разширението става постепенно.
Надявам се тая мода да отмине скоро!

dirtyyy
04-29-2013, 11:00
хаха...предпочитам тая мода да остане, пред вашата страхотна изискана фешън мода тип от подиум на версаче.
аре мола ва

tori
04-29-2013, 12:18
Въпроса със модата не го ли разнищихме по-горе? Айде стига вече, ако вие правите всичко от поза, то има и хора дето хич не им дреме дали са по модата.

anonymous895156
04-29-2013, 12:24
Направи си голям флеш на бузата, ще бъдеш модерна

belieberxforever
04-29-2013, 17:11
Така, виждам, че има доста мнения, за което благодаря с:
Но се случи така, че разширителя е паднал миналата нощ докато съм спала и на сутринта дупката беше нормална...като се замисля не съжалявам за нищо + това майка ми е много против, ще помисля дали да си направя пак след време с:
отново благодаря за мненията

SummerHit
05-17-2013, 20:58
Не мога да разбера как има толкова много ограничени и глупави хора. Защо когато видите някой да търси съвет за нещо което не харесвате веднага трябва да почнете да обяснявате как е отвратително и как го смятате за детска прищявка ? Дори да има хора с флешове с по 30 мм, какво ви пречи това ? И аз като ви видя с оскубаните вежди при момчетата и тоновете грим при момичетата ми е гадно ама не ви казвам какво да правите и не си натяквам мнението при всеки възможен случай.

По темата - може би е за добро, поне знаеш вече какво е и ако решиш пак да си правиш ще си подготвена :)

belieberxforever
05-18-2013, 19:31
Не мога да разбера как има толкова много ограничени и глупави хора. Защо когато видите някой да търси съвет за нещо което не харесвате веднага трябва да почнете да обяснявате как е отвратително и как го смятате за детска прищявка ? Дори да има хора с флешове с по 30 мм, какво ви пречи това ? И аз като ви видя с оскубаните вежди при момчетата и тоновете грим при момичетата ми е гадно ама не ви казвам какво да правите и не си натяквам мнението при всеки възможен случай.

По темата - може би е за добро, поне знаеш вече какво е и ако решиш пак да си правиш ще си подготвена :)

огромен + с:

badassoverhere
09-13-2013, 14:41
[QUOTE=SummerHit;10702216]Не мога да разбера как има толкова много ограничени и глупави хора. Защо когато видите някой да търси съвет за нещо което не харесвате веднага трябва да почнете да обяснявате как е отвратително и как го смятате за детска прищявка ? Дори да има хора с флешове с по 30 мм, какво ви пречи това ? И аз като ви видя с оскубаните вежди при момчетата и тоновете грим при момичетата ми е гадно ама не ви казвам какво да правите и не си натяквам мнението при всеки възможен случай.
+1 от мен :))

danch0o
03-28-2014, 12:04
аз за един ден от нормална дупка разширих 5мм :D

tori
03-28-2014, 20:36
аз за един ден от нормална дупка разширих 5мм :D
Мисля, че е много. Хората не си позволяват да разширяват повече от 4-5-6 мм нагоре за месец, ти тръгваш с приблизително 3 за ден.

cookie dough
03-28-2014, 20:45
Глупава история е тая мода ... а на всичкото отгоре флешовете смърдят особено през лятото , а на жена е хипер, мега грозно, не че на мъж е много красиво, а при даден работодател ако се появи някъв/някаква пикльо/пикла на интервю за работа целите в татуси, пиърсинг и с разните флешове, нямат абсолютно никакъв шанс, както е в над 90% от грамотните фирми. И какво излиза, не мислим ли когато трябва, страдаме когато не трябва ;) На 15 може да е яко, но на 35 със сигурност е много глупаво ;) И тези 6+мм разширение на ухото чакай да стане малко отворче ;)

++++++
Това за намирането на работа е изключително вярно. Да не говорим, че изглежда сякаш имаш някакво заболяване на ушите..

IncendiaSanctus
03-28-2014, 20:58
Махни го. Флешовете са много грозни, единствено до 2-3 мм мога да приема, оттам нататък са отвратителни...

tori
03-28-2014, 21:09
2 милиметра далеч не е флеш.

IncendiaSanctus
03-28-2014, 21:19
Още по-добре, мога да си ги категоризирам тогава в две групи :
не е грозно | флеш е.