Влез

View Full Version : Нещо странно-първи път.

LetItRainn
04-21-2013, 17:40
Здравейте,та аз реших да се допитам към...по-опитните от мен.
Вчера ми беше първият път,мисля че не е важно да обяснявам-как къде и защо.
Но въпросът ми е-възможно ли е да е влязъл пенисът,не целият и да не е успял да ме дефлорира,защото имаше болка но тя по-скоро беше нещо като..дразнене,все пак не седя по цял ден да си завирам пръсти хах.
На някой случвало ли му се е? Знам че звучи тъпо,целият пост...но аз нямам опит и тъй.

elena_zartova
04-21-2013, 18:32
хм ... по обяснението ти щом ти е първи път, не си се отворила преди това ... може би не е успял докрай да проникне, да скъса '' девствената ципа'', може би не му е бил напълно надървен ... много неща може да са ... има го и другото и при моя пръв път нямаше силна болка, а по скоро дразнене, а си беше влезнал напълно и продължи доста време ... опитайте отново, като преди това може да подходи с пръсти, или да използвате овлажнител, за да е по-лесно проникването... отпусни се и не го мисли толкова

mishopi4o
04-21-2013, 18:36
Аз мисля,че всичко е в мозъка ти , плацебо ефект : )

CTPAXX
04-21-2013, 20:56
накарай друг да я отвори

albena.georgieva.92505
05-17-2013, 20:25
da ina me mi se sluchi tochno taka kakto kazva vtoriq komentar i bez bolka n i nqmashe krav imo vlezi celiq .beshemi teknalo krav dokato qbh v banqta no i pak ne osetih bolka .

kalzzz
05-18-2013, 07:48
оф тая девствена ципа колко дълбоко мислите, че е разположена ? Просто си от късметлийките, които са се разминали без болка и кръв. Радвай се, а не се шашкай. :)

AnarchyBoy
05-18-2013, 07:55
:lol: Тя е на има няма 30-40 метра навътре в тялото, спокойно :lol: търси се със специални уреди, и ти трябва екип от 25 обучени бургаски батки с кирки, да я скъсат "девствената ципа" :razz:

Wednesday666
05-18-2013, 08:04
:lol: Тя е на има няма 30-40 метра навътре в тялото, спокойно :lol: търси се със специални уреди, и ти трябва екип от 25 обучени бургаски батки с кирки, да я скъсат "девствената ципа" :razz:

Не беше нужно да се отнасяш толкова иронично, не всички са наясно кое как става.

По темата : спокойно, станало е, просто явно си от тези момичета с по-тънки ципи, при които по-лесно се получава.

AnarchyBoy
05-18-2013, 08:12
Не беше нужно да се отнасяш толкова иронично, не всички са наясно кое как става.

По темата : спокойно, станало е, просто явно си от тези момичета с по-тънки ципи, при които по-лесно се получава.

:lol:Хмм във форума има още поне 200 такива теми, даже на миналата страница има..
И как да не го иронизирам?!
Името не може да си напише правилно.. не може да си отговори на толкова елементарен въпрос,
а секс прави?! :? :razz:
Аре, моля ти се :D

Wednesday666
05-18-2013, 08:16
:lol:Хмм във форума има още поне 200 такива теми, даже на миналата страница има..
И как да не го иронизирам?!
Името не може да си напише правилно.. не може да си отговори на толкова елементарен въпрос,
а секс прави?! :? :razz:
Аре, моля ти се :D

И ти не си могъл едно време да си го напишеш, ама си го правил нали?
Като не знае ще се научи, какво лошо има в това?
И 500 да има още - за това е форума.

AnarchyBoy
05-18-2013, 08:18
:lol: Всичко, к'вото ми e трябвало, съм си го разбрал самичък, без чужда помощ, а и все пак това е секс не е ядрена физика, близко е до акъла да се сетиш за това и онова.. :? :lol:

Wednesday666
05-18-2013, 08:20
:lol: Всичко, к'вото ми e трябвало, съм си го разбрал самичък, без чужда помощ, а и все пак това е секс не е ядрена физика, близко е до акъла да се сетиш за това и онова.. :? :lol:

Аха, сега ти е близко до акъла, като си имал вече достатъчно опит.
Ма след първия път какво, да не би да си знаел всичко точно какво е, как е станало и защо?
А, моля ти се.

AnarchyBoy
05-18-2013, 08:23
Аха, сега ти е близко до акъла, като си имал вече достатъчно опит.
Ма след първия път какво, да не би да си знаел всичко точно какво е, как е станало и защо?
А, моля ти се.

Ъмм, не просто след първия ми път преди, който признавам не знаех въобще к'во точно правя..
Изядох целия Интернет барабар с библиотеката и учебниците по Биология .. :lol: и разбрах кое, как и защо, а пък и е много сложно да вложиш малко акъл в цялата ситуация, девствената ципа в действителност не е на 30-40 метра, влезе ли пенис.. ъмм.. "дефлорирана е" :? :lol:

Wednesday666
05-18-2013, 08:26
Ъмм, не просто след първия ми път преди, който признавам не знаех въобще к'во точно правя..
Изядох целия Интернет барабар с библиотеката и учебниците по Биология .. :lol: и разбрах кое, как и защо, а пък и е много сложно да вложиш малко акъл в цялата ситуация, девствената ципа в действителност не е на 30-40 метра, влезе ли пенис.. ъмм.. "дефлорирана е" :? :lol:

Добре, доктор Хаус.

AnarchyBoy
05-18-2013, 08:29
Радвам се, че достигнахме до съгласие :lol:

Wednesday666
05-18-2013, 08:39
Радвам се, че достигнахме до съгласие :lol:

Не сме, просто не ми се спори с теб.
Аз имам по-различно мнение по въпроса, била съм и много НЕинформирана, сега не е баш така.
И не виждам смисъл от това да скачам или да се смея на някого, който все още не е.
Ще се информира, има време :).

AnarchyBoy
05-18-2013, 08:42
Не сме, просто не ми се спори с теб.
Аз имам по-различно мнение по въпроса, била съм и много НЕинформирана, сега не е баш така.
И не виждам смисъл от това да скачам или да се смея на някого, който все още не е.
Ще се информира, има време :).

:lol:Е, тя ще се информира, това ясно, но все пак, щом вече е започнала с тъпите въпроси, IQ-то е сериозно занижено..
Ма, к'во пък разбирам аз викаш? ;)

mimmyxx
05-20-2013, 22:32

ааа нашите батки са много добре обучени и до 3-4 дена туко виж са я открили :razz: