PDA

View Full Version : Бръснене.. ;х

ReBornBelphegor
04-25-2013, 15:11
Момиче съм,9ти клас. Преди 2 години започнах да ходя да ми правят кола маска на ръцете и нямах никакви проблеми. Обаче това лято се обръснах.. И адски много ми драскаха ръцете. ;х Повече не си ги пипнах. Февруари месец пак отидох на кола маска,но така и не облякох къс ръкав. о.0 Сега времето се затопли и всички започнаха да ходят по потници и тениски! Мен ме досрамя да си облека,защото кожата ми е адски бяла,а космите са тъмни и големи. Т.Т Опитах сама да си направя кола маска днес,но не се получи и затова хванах самобръсначката. Сега ръцете ми малко драскат. Ако ги мина с епилатор ще се оправят ли? И как да предотвратя драскането или поне да си направя по-мека кожата?

arsenalllbaby
04-25-2013, 16:27
Защо не ти се получи кола маската?
И да не би да бръснеш срещу косъма?!

MaLkaTa_LaDy
04-25-2013, 16:28
За да ги хванеш с епилатора трябва да пораснат малко космите. След седмица някъде може и да можеш, до тогава се примири с положението, не е кой знае какво.
П.с. Ако си хидратираш кожата на ръцете, тя ще стане по-мека, а не космите.

Schatzi
04-25-2013, 17:43
Добре де, като знаеш, че космите ти са дълги и черни, защо ги бръснеш?!?!Това според мен могат да си го позволят само момичета с тънки светли косми на ръцете. Моите също са черни и не мога да си представя какво чудо ще стане ако ги обръсна. Само кола маска...