Влез

View Full Version : Хаааресвам едно момиче >.>

CookieMonsta321
04-27-2013, 21:06
Не съм сигурен как да започна, горе долу сме на една и съща възраст, но не се познаваме в реалния живот. Живеем на доста разстояние един от друг..И не съм сигурен, че на моята възраст това чувство може да се определи като любов или просто симпатия..тая чувства към нея..Не знам какво да и кажа, нито как..Запознахме се чрез общи приятели и си пишем във фейсбук...Ясно ми е, че ще е малоумно да призная чувствата си по фейсбук, но съм почти напълно сигурен, че никога няма да се срещнем ;________;
what do i do ;c

Ospi
04-27-2013, 21:12
Недей се обяснява в любов. Сближи се с нея и някой ден я накарай да излезете.

CookieMonsta321
04-27-2013, 21:16
Недей се обяснява в любов. Сближи се с нея и някой ден я накарай да излезете.

Да речем, че сме на 500 километра разстояние
welp ;c

Obey
04-27-2013, 21:26
Любовта изисква жертви, все някога ще се срещнете, както ти казаха-сближи се с нея, пък после ще му мислиш..

melany94
04-27-2013, 22:08
Забрави едва ли нещо ще се получи, ще мине след известно време.

nosferatu23
04-27-2013, 23:47
Не съм сигурен как да започна, горе долу сме на една и съща възраст, но не се познаваме в реалния живот. Живеем на доста разстояние един от друг..И не съм сигурен, че на моята възраст това чувство може да се определи като любов или просто симпатия..тая чувства към нея..Не знам какво да и кажа, нито как..Запознахме се чрез общи приятели и си пишем във фейсбук...Ясно ми е, че ще е малоумно да призная чувствата си по фейсбук, но съм почти напълно сигурен, че никога няма да се срещнем ;________;
what do i do ;c

недей ги слуша тия , кажи и че винаги си я обичал безумно и ако не се съберете ....ще я посетиш у дома и , да и го кажеш лично ;) после кажи развитието кво е

Delziec
04-28-2013, 00:54
вие нормални ли сте , как да й го каже като едвам се познават по неговите думи. Може да греша , но по това , което пише по горе няма смисъл да й казваш и да й се обясняваш в любов само ще съжаляваш на този етап. Сближи се с нея , говорете си , вижте се 1-2 пъти (ще намериш начин) , докато това се случва ще разбереш дали тя изпитва нещо към тебе и тогава й кажи каквото мислиш и чувстваш....

nosferatu23
04-28-2013, 01:10
недей го слуша тоя , има 30 поста , нищо не разбира

няма нищо по секси от това да се обясниш на жена в любов , ще си хлътне по тебе
действай докато не е станало късно ;) след време ако не си го напраил ще съжеляваш
така се прави , директно , отиваш и казваш обичам те и казваш че искаш да се грижиш за нея и т.н там квото измислиш го кажи ;)

melany94
04-28-2013, 06:26

действай докато не е станало късно ;) след време ако не си го напраил ще съжеляваш
така се прави , директно , отиваш и казваш обичам те и казваш че искаш да се грижиш за нея и т.н там квото измислиш го кажи ;)
Важното е тръпка да има пък дали ще стане..

Ospi
04-28-2013, 10:30

Да, вярвай си. Съгласен съм да действа, докато не е късно, обаче.

Edit: Добре де, може да си изразиш чувствата, само недей звуча отчаяно, сякаш се молиш за да я имаш.

nosferatu23
04-28-2013, 14:47
Да, вярвай си. Съгласен съм да действа, докато не е късно, обаче.

Edit: Добре де, може да си изразиш чувствата, само недей звуча отчаяно, сякаш се молиш за да я имаш.

аз бих пробвал да взема маняшки рент а кар и да я повозя за впечатление ;) автора да го пробва

Mary_Jane_69
04-28-2013, 20:05
Бъди мъж, бе!

nosferatu23
04-28-2013, 20:11
Бъди мъж, бе!

и аз това казвам , колкото по скъп рента кара толкос по добре

CookieMonsta321
04-28-2013, 20:58
Прецаках малко нещата, няма да се получи..
п.с: не е първата, нито ще е последната, с която ще прееба нещата, та аз съм без мозък ^.^

CookieMonsta321
04-28-2013, 21:00
Бъди мъж, бе!

бе не съм мъж, малък съм още =D

Ospi
04-28-2013, 21:24
Я разкажи сега кво си направил. И стига си се самосъжалявал. Не е голяма работа, други ще дойдат :). Тя губи.

Kolekcioner
04-29-2013, 11:01
Чувството е познато... Връзките от разстояние никога не са били на добре, повярвай ми.
Общо-взето зарежи, няма да е единствената която ще ти направи интересно впечатление. :)

bonitooo
04-29-2013, 20:26
spored men nqma kak po dobre da q zabravi666 sorrry brat :@ :@ :@