View Full Version : Като заговорим за бивши
urlittlelady
04-30-2013, 19:22
може да ме помислите за всякаква, но бившата на приятеля ми ми бърка в здравето. Всичка започна още в началото на нашата връзка. Тя си беше намерила някакъв нов и всичко, което аз правех за своята връзка и за приятеля ми, тя директно го копираше и го прилагаше в своята "връзка"... пишеше му, правеше се на интересна, опитваше се да събуди вниманието му, но без успех. После пък си намери някакъв от нашия град и когато се засечем, тя започва да се гуши и да го целува за да и обърнем внимание или пък говори нещо против нас и ни гледа и се смее.. просто с всичките си изпълнения и лигавщини ми дойде до гуша. Един път и казах всичко, което мислех, но не тя си продължава. Опитвам се да не и обръщам внимание, но тя е като досадна реклама по телевизията, прекъсва ти филма точно на най-интересното....
Имах нужда да излея някъде цялата тази ярост.. ако решите изтрийте темата :)
anonymous708973
05-01-2013, 08:01
Много ми е интересно тя как има толкова подробни наблюдения върху вашата връзка, че да прилага същите неща в своята?
Колкото и тривиално да звучи, не й обръщай внимание. Ще осъзнае, че не е интересна.
Ако много прекали, приятелят ти да се стегне и да се държи като мъж, като говори с нея.
Защо ѝ обръщаш внимание. Остави я, тя като види, че не е интересна, ще спре.
azetomazeto5
05-01-2013, 10:06
Да се шиба във гъ*а бившата ми :) И грам не ме ебе вече за нея!
xXxPETYAxXx
05-01-2013, 11:23
Много ми е интересно тя как има толкова подробни наблюдения върху вашата връзка, че да прилага същите неща в своята?
И на мен. Също и как вие имате наблюдения за нейната връзка?! :D
Не мога да разбера, приятелят ти не се нерви толкова, а ти се ядосваш, че я виждаш да му вре в очите новия си?! Тъпо е да се нервиш за това, че има нов и прави опити да натрие носа на твоя(ако наистина е така).
Tsukuda_Hiroshi
05-01-2013, 14:22
И на мен. Също и как вие имате наблюдения за нейната връзка?! :D
Не мога да разбера, приятелят ти не се нерви толкова, а ти се ядосваш, че я виждаш да му вре в очите новия си?! Тъпо е да се нервиш за това, че има нов и прави опити да натрие носа на твоя(ако наистина е така).
Според мен е точно това! Майната й!
Да се шиба във гъ*а бившата ми :) И грам не ме ебе вече за нея!
Това да не е въпросният приятел на авторката? :D
nosferatu23
05-01-2013, 18:00
може да ме помислите за всякаква, но бившата на приятеля ми ми бърка в здравето. Всичка започна още в началото на нашата връзка. Тя си беше намерила някакъв нов и всичко, което аз правех за своята връзка и за приятеля ми, тя директно го копираше и го прилагаше в своята "връзка"... пишеше му, правеше се на интересна, опитваше се да събуди вниманието му, но без успех. После пък си намери някакъв от нашия град и когато се засечем, тя започва да се гуши и да го целува за да и обърнем внимание или пък говори нещо против нас и ни гледа и се смее.. просто с всичките си изпълнения и лигавщини ми дойде до гуша. Един път и казах всичко, което мислех, но не тя си продължава. Опитвам се да не и обръщам внимание, но тя е като досадна реклама по телевизията, прекъсва ти филма точно на най-интересното....
Имах нужда да излея някъде цялата тази ярост.. ако решите изтрийте темата :)
защо не си разрешиш проблема чрез саморазправа ? няма нищо по секси от това да се бият жени ;)
urlittlelady
05-01-2013, 18:45
Това да не е въпросният приятел на авторката? :D << ами не е :D
приятелят ми не говори с нея от доста време. Аз гледам да избягвам каквито и да е контакти с нея и изобщо да я игнорирам, но сякаш си го е поставила за цел в живота...
не мисля да се бия с когото и да било, а и никога не съм го правила. Винаги си решавам проблема с разговори, но тук те не помагат независимо как са проведени...
FuCKkK13
05-01-2013, 18:55
Колкото и тривиално да звучи, не й обръщай внимание. Ще осъзнае, че не е интересна.
Ако много прекали, приятелят ти да се стегне и да се държи като мъж, като говори с нея.
и аз това се зачудих и се върнах да прочета дали пък не пише ''бившата ми приятелка'' 8-) та,тя от къде има такава информация ?
и да.. игнор - все някога ще и омръзне
Amore-Mio*
05-01-2013, 19:40
Не й обръщай внимание.
Докато тя забелязва, че ти привлича вниманието и успява да те дразни, ще продължава.
Не й доставяй това удоволствие.