View Full Version : Как да отслабна драстично до края на седмицата?
Just a dreamer..
05-06-2013, 13:56
Миналото лято надебелях много,сега горе/долу си възвърнах нормалното тегло,
но вече ми писна да ми се подиграват!
Помогнете ми,за мен е важно да сваля поне 3-4 кг. до
края на седмицата..и да остана жива (сериозно)
Не искам да те разочаровам,ама до края на седмицата няма да успееш да свалиш 4кг по здравословен начин.
Защо поставяш външния вид пред здравето си?
:lol:
Всяка нова тема за отслабване ми се струва ВСЕ по-малоумна от предхождащите я.
BonnieandClyde666
05-06-2013, 14:12
Яж лук, бееееееее! :lol:
Just a dreamer..
05-06-2013, 14:19
Досегашните ви коментари са ми абсолютно излишни.
Или ми оттоворете,или изобщо не пишете..
nosferatu23
05-06-2013, 14:22
Вземи си добавка със серотонин , така няма да ти се яде изобщо и ще фърляш по кило на ден ;) Ама после внимавай с хапването да не стане йо-йо ефект ;)
TheBeliever
05-06-2013, 14:22
А защо трябва да отслабнеш с точно 3-4 кг до края на точно тази седмица?
nosferatu23
05-06-2013, 14:24
А защо трябва да отслабнеш с точно 3-4 кг до края на точно тази седмица?
Тъп тъп въпрос , защото може да я е харесало някое гадже например :?: И за да има самочувствие иска да свали
FuckingFreak
05-06-2013, 14:28
А въобще ти сериозно ли очакваш да получиш някакъв адекватен отговор? Метод, дето да работи? Що пък всички да не сме стройни и слаби, ако ставаше "до края на седмицата"? Ама не става само ядене, трябва и акъл.
TheBeliever
05-06-2013, 14:39
Тъп тъп въпрос , защото може да я е харесало някое гадже например :?: И за да има самочувствие иска да свали
И тъп тъп отговор. То ако гаджето я е харесало едва ли ще я сложи на кантар и ще й каже "Ааа, имаш тука едни 3 килограма, дето развалят работата".
Тя нека да иска да свали, ама ако може да каже как точно ги изчисли тея 3 килограма и какво толкова жизненоважно има в края на тая седмица? Щото то самочувствието не се гради за 5 дни, нито пък хубавата фигура.
nosferatu23
05-06-2013, 14:43
И тъп тъп отговор. То ако гаджето я е харесало едва ли ще я сложи на кантар и ще й каже "Ааа, имаш тука едни 3 килограма, дето развалят работата".
Тя нека да иска да свали, ама ако може да каже как точно ги изчисли тея 3 килограма и какво толкова жизненоважно има в края на тая седмица? Щото то самочувствието не се гради за 5 дни, нито пък хубавата фигура.
Естествено че НЯМА ДА Я сложи на кантар , обаче знаеш как работи човешката психика , почти всеки се опитва да се хареса в подобни случаи , хубави дрехи, външен вид и т.н.. Откъде падаш , марс :?: Срещна ли кюриосити :?:
помогнете ми да отслабна..цяла зимаа ям макдоналдс и кфс ,но сега за лятото искам да съм в супер форма
хаххахаха
TheBeliever
05-06-2013, 14:52
Естествено че НЯМА ДА Я сложи на кантар , обаче знаеш как работи човешката психика , почти всеки се опитва да се хареса в подобни случаи , хубави дрехи, външен вид и т.н.. Откъде падаш , марс :?: Срещна ли кюриосити :?:
Нека да се опитва да се харесва, бе, кой е казал да не го прави. Но стремежът да влезе в някакви измислени рамки за еди-какъв-си нереалистичен период от време е глупав. Като не се харесва да предприеме нещо сериозно по въпроса, не да търси лесни, бързи и, в повечето случаи, нездравословни и нетрайни резултати.
Няма как. Ако искаш да отслабваш прави го бавно и балансирано, с хранителен режим и спорт. И не за "до края на седмицата".
DownloadVirus
05-06-2013, 15:07
Ако си много дебела може да стане работата,то първите 2-3 дена ще изхвърлиш толкова вода сигурно ,но визуално няма да се промениш въобще.Каква е работата,че до края на седмицата трябва да бързаш?
nosferatu23
05-06-2013, 15:10
Нека да се опитва да се харесва, бе, кой е казал да не го прави. Но стремежът да влезе в някакви измислени рамки за еди-какъв-си нереалистичен период от време е глупав. Като не се харесва да предприеме нещо сериозно по въпроса, не да търси лесни, бързи и, в повечето случаи, нездравословни и нетрайни резултати.
То цялата работа е непостижима , понеже организма ще влезе в energy saving режим , за да запази мускулна маса и мазнини , ще почне да компенсира от други процеси но кила няма да свали за 2 дни.Трябват много сериозни добавки , да удари нисковъглехидратна диета и да тренира много здраво , но няма да има сила да се дигне ;) Ще е шок за организма
ShtrudeL
05-06-2013, 15:14
в 90 дневната диета на мама има 3 дни (не един след друг), в които се пие САМО вода и се сваляло около 2 кг. така :3
Според мен е глупост. ^
Аз искам да сваля 5 кила, че не мога да се дишам. ^^
highgirl
05-07-2013, 12:16
Ами освен да стоиш по цели дни гладна и да пиеш само вода... друго не знам
TheBeliever
05-07-2013, 15:21
То цялата работа е непостижима , понеже организма ще влезе в energy saving режим , за да запази мускулна маса и мазнини , ще почне да компенсира от други процеси но кила няма да свали за 2 дни.Трябват много сериозни добавки , да удари нисковъглехидратна диета и да тренира много здраво , но няма да има сила да се дигне ;) Ще е шок за организма
И как всичко това се вписва с първия ти пост по темата и "ще фърляш по кило на ден"?
в 90 дневната диета на мама има 3 дни (не един след друг), в които се пие САМО вода и се сваляло около 2 кг. така :3
Според мен е глупост. ^
Аз искам да сваля 5 кила, че не мога да се дишам. ^^
с щракане по форумите ще стане да знаеш
Glamour92
05-07-2013, 16:12
Не става тъй тая работа ...
Кила не се качват за 3-4 дена,не се и свалят за толкова . За това време можеш да свалиш единствено и само вода,която ще си върнеш също толкова бързо ...
Соре.
Или почни да мислиш. Да не би да става от днес за вчера?!
nosferatu23
05-07-2013, 20:29
И как всичко това се вписва с първия ти пост по темата и "ще фърляш по кило на ден"?
Казвам истината , това не трябва да спира мотивацията , а да мотивира още
BlackMeow
05-08-2013, 09:12
Щом изобщо можеш да зададеш подобен въпрос явно си доста глупава. И няма как. Като толкова да те тормозят някакви мизерни 3-4 кг, да си се мобилизирала по-рано! Това се опитваха да ти кажат и по-горе.
И си помисли ако можеш да си изградиш повече самочувствие на базата на друго, не на 3-4 кг. Защото 3-4 кг не си личат чак толкова много и може да не са единствената причина да ти се подиграват.
Последното е казано с най-добри чувства.
BeautyBeast
05-08-2013, 09:57
Възможно е да ги свалиш, но ще е неизбежно след това да не си ги върнеш, ако не и повече от колкото си била. Сериозно, това ли искаш ?
Bunny ^.^
05-08-2013, 10:12
Няма как да стане (а ако има, после една мазна баничка и ще си ги върнеш двойно)
По-добре не предприемай нищо толкова драстично. Не мога да се сетя за каквато и да е причина, която да те принуждава да стигаш чак до такива мерки. Ти казваш, че не искаш повече да ти се подигрват. Начии...спирай всички вредни храни и почвай да се храниш чисто, заминавай редовно на фитнес, тичай сутрин (може и някоя програма от тези за вкъщи да правиш). И след 3-4 месеца ще има страхотни резултати и няма да ти се иска да спираш. (но не за 3-4 дена)
я напиши колко ди висока,колко тежиш и годините си
Ако изкараш на вода и чай само, ще свалиш (но после ще си ги върнеш )
Другия вариант ти е http://www.tialoto.bg/a/29-dieti/23682-slabi-i-zdravi-s-klenov-sirop/
Just a dreamer..
05-12-2013, 08:47
Темата не се отнася за мен 8-)
Ии 'се пак,мерсаж за съветите ^^
за 3-4 кг не знам , вие нормални ли сте , всяка следваща тема е с по-абсурдни амбиции и нереалистични цели.. да можеш да ги свалиш ,ако копаеш на полето картофи от сутрин до вечер и си само на вода , ще си припадаш , ще си ставаш и ще продължаваш да работиш и отслабваш .. какви 3,4 килограма за една седмица , какво след това ще ходиш на плаж с приятели и трябва да си слаба ли , а докато "прежиляш" банички зимата и ядеш боклуците от аладин и макдоналдс не ти се мисли за това , айде научете се да се храните балансирано през цялата година
Just a dreamer..
05-12-2013, 10:41
Темата не се отнася за мен 8-)
Ии 'се пак,мерсаж за съветите ^^
ЧЕТИ!!
TheBeliever
05-12-2013, 10:44
Да, бе, да. За приятелка е, нали? :lol:
Just a dreamer..
05-12-2013, 11:49
^ *братовчедка
TheBeliever
05-12-2013, 11:56
И тая твоя братовчедка не може да си направи регистрация и да пита сама? Кого и защо се опитваш да заблуждаваш? Искаш да отслабнеш - ок. Образовай се по въпроса и предприеми мерки. Няма нужда да излизаш с детински оправдания пред група непознати.
Just a dreamer..
05-12-2013, 16:35
Тц..умряла съм да ти доказвам каквото и да е!
Изобщо не съм тръгнала да те заблуждавам,а дори да е така,слабо би ме интересувало специално твоето мнение ;)
Сега,след като прочете това и може би вече се чудиш как да ми отговориш,спокойно можеш да цъкнеш върху ,Х' и да си разкараш комплексарския задник от тук :)
TheBeliever
05-12-2013, 17:00
Ама как се надъхвате малките. А аз с такава добронамереност тръгнах. :lol:
Just a dreamer..
05-12-2013, 17:08
:дд
TheBeliever
05-12-2013, 17:10
:lol: Нали? Трябваше вместо това да те посъветваме да караш на вода и половин ябълка на ден, за да ти отслабне дупето с три кила до края на седмицата. :lol:
Just a dreamer..
05-12-2013, 17:10
Ххаахх..бая добронамереност изкарахте дъртите ;оо
Just a dreamer..
05-12-2013, 17:13
Дупето ми си е добре,ти него не го мисли ;)
Тогава защо питаш нас как да отслабнеш, при положение, че не ни искаш мнението? о.о Fuck logic, baby. :д Не става така. Ако искаш да си слаба - спорт и добър хранителен режим през цялата година , а не да караш на въздух една седмица преди някакъв повод, да отслабнеш и после като почнеш да ядеш отново, да си върнеш килата тройно и петорно. Отделно дето можеш да си причиниш и хранително разстройство от типа на булимия и анорексия. Пък и теми за отслабване бол, поне почети малко.
FuckingFreak
05-13-2013, 10:00
^ Само ще си позволя да направя една поправка. Хранителните разтройства от типа на булимия и анорексия не идват в следствие на диети, те са болести най-вече на психиката, а това че болният отслабва/надебелява е само външна промяна, която е следствие :)
Just a dreamer..
05-13-2013, 14:14
ЧЕТИ!!
tori,ти тъпа ли си,или да??
края на седмицата..и да остана жива (сериозно) само на вода и плодове(без банан и грозде)...без газирано,сладко,тестено... Хляб може само пълнозърнест,без нищо мазно и пържено.Най-добре варена храна.В момента съм на такава диета и определено има ефект :) И ако можеш не яж след 7:30!Успех!
о боже,кво става тука бее :lol:
Душа, те не ти се подиграват на теглото, а на акъла. Егото ти тежи повече от килата. Ма той келешлъка на нас не ни пречи, на теб ти вреди.
Ъъъъ...такова.. на братовчедка ти.
BonnieandClyde666
05-13-2013, 16:22
само на вода и плодове(без банан и грозде)...без газирано,сладко,тестено... Хляб може само пълнозърнест,без нищо мазно и пържено.Най-добре варена храна.В момента съм на такава диета и определено има ефект :) И ако можеш не яж след 7:30!Успех!
Мхм, добре си го подкарала!
scioquoniamsuccedere
05-13-2013, 18:28
Ако това на снимката си ти, изобщо не мисля, че имаш нужда да слваляш 3-4 кг и как реши, че можеш да получиш адекватни отговори при толкова неадекватен въпрос?
scioquoniamsuccedere
05-13-2013, 18:39
Ако това на снимката си ти, изобщо не мисля, че имаш нужда да слваляш 3-4 кг и как реши, че можеш да получиш адекватни отговори при толкова неадекватен въпрос?
^ Само ще си позволя да направя една поправка. Хранителните разтройства от типа на булимия и анорексия не идват в следствие на диети, те са болести най-вече на психиката, а това че болният отслабва/надебелява е само външна промяна, която е следствие :)
Точно де. Или ще отслабне твърде много и ще започне да яде пак, или ще си повярва и ще почне да повръща, защото няма да и стигнат смъкнатите килограми.
Към авторката сега. Колко съм тъпа не е твой проблем, не съм те питала за мнение или IQ, мерси. Ти ни питаш за съвети, ние даваме, на теб не ти харесва и почваш с хранилките. just saying
SHPAIdURmeN
05-13-2013, 19:47
Всяка нова тема за отслабване ми се струва ВСЕ по-малоумна от предхождащите я.
Май, май :D
~sweeettt~
05-14-2013, 18:41
На колко години си понеже на снимката ми изглеждаш на 10-12 , еми дай по - собре снимка да преценим дали си дебела или слаба ии също не яж много примерно кисело мляко, салати пии много вода и мвесто трудни упражнения се разхождай много БЕЗ да си купуваш мазни закуски и т.н. А и прави коремни преси
Julia P.
05-18-2013, 14:23
Абсурдно е да искаш съвет от хора изкарвайки, че 3-4 кг. са съдбовни и трябва да ги свалиш за една седмица. Хората пишат, опитвайки се да ти налеят акъл в главата да не правиш глупости и ти после да излизаш от ситуацията с оправданието "не е за мен".
По темата, почваш да се храниш здравословно:за закуска овесени ядки с плод примерно,за обяд-салата,за вечеря-риба и салата и още 2 пъти ако огладнееш като междинно хранене-плодове. В момента има избор и на плодове и на зеленчуци. Пий много вода и прави дори за 30 мин. на ден упражнения.