Влез

View Full Version : Как да отслабна драстично до края на седмицата?

Just a dreamer..
05-06-2013, 13:56
Миналото лято надебелях много,сега горе/долу си възвърнах нормалното тегло,
но вече ми писна да ми се подиграват!
Помогнете ми,за мен е важно да сваля поне 3-4 кг. до
края на седмицата..и да остана жива (сериозно)

fizzyg
05-06-2013, 13:57
Не искам да те разочаровам,ама до края на седмицата няма да успееш да свалиш 4кг по здравословен начин.

.Wonder
05-06-2013, 14:02
Защо поставяш външния вид пред здравето си?

tonssy
05-06-2013, 14:03
:lol:
Всяка нова тема за отслабване ми се струва ВСЕ по-малоумна от предхождащите я.

BonnieandClyde666
05-06-2013, 14:12
Яж лук, бееееееее! :lol:

Just a dreamer..
05-06-2013, 14:19
Досегашните ви коментари са ми абсолютно излишни.
Или ми оттоворете,или изобщо не пишете..

nosferatu23
05-06-2013, 14:22

Вземи си добавка със серотонин , така няма да ти се яде изобщо и ще фърляш по кило на ден ;) Ама после внимавай с хапването да не стане йо-йо ефект ;)

TheBeliever
05-06-2013, 14:22
А защо трябва да отслабнеш с точно 3-4 кг до края на точно тази седмица?

nosferatu23
05-06-2013, 14:24
А защо трябва да отслабнеш с точно 3-4 кг до края на точно тази седмица?

Тъп тъп въпрос , защото може да я е харесало някое гадже например :?: И за да има самочувствие иска да свали

FuckingFreak
05-06-2013, 14:28

А въобще ти сериозно ли очакваш да получиш някакъв адекватен отговор? Метод, дето да работи? Що пък всички да не сме стройни и слаби, ако ставаше "до края на седмицата"? Ама не става само ядене, трябва и акъл.

TheBeliever
05-06-2013, 14:39
Тъп тъп въпрос , защото може да я е харесало някое гадже например :?: И за да има самочувствие иска да свали

И тъп тъп отговор. То ако гаджето я е харесало едва ли ще я сложи на кантар и ще й каже "Ааа, имаш тука едни 3 килограма, дето развалят работата".

Тя нека да иска да свали, ама ако може да каже как точно ги изчисли тея 3 килограма и какво толкова жизненоважно има в края на тая седмица? Щото то самочувствието не се гради за 5 дни, нито пък хубавата фигура.

nosferatu23
05-06-2013, 14:43
И тъп тъп отговор. То ако гаджето я е харесало едва ли ще я сложи на кантар и ще й каже "Ааа, имаш тука едни 3 килограма, дето развалят работата".

Тя нека да иска да свали, ама ако може да каже как точно ги изчисли тея 3 килограма и какво толкова жизненоважно има в края на тая седмица? Щото то самочувствието не се гради за 5 дни, нито пък хубавата фигура.
Естествено че НЯМА ДА Я сложи на кантар , обаче знаеш как работи човешката психика , почти всеки се опитва да се хареса в подобни случаи , хубави дрехи, външен вид и т.н.. Откъде падаш , марс :?: Срещна ли кюриосити :?:

cunt
05-06-2013, 14:45
помогнете ми да отслабна..цяла зимаа ям макдоналдс и кфс ,но сега за лятото искам да съм в супер форма
хаххахаха

TheBeliever
05-06-2013, 14:52
Естествено че НЯМА ДА Я сложи на кантар , обаче знаеш как работи човешката психика , почти всеки се опитва да се хареса в подобни случаи , хубави дрехи, външен вид и т.н.. Откъде падаш , марс :?: Срещна ли кюриосити :?:

Нека да се опитва да се харесва, бе, кой е казал да не го прави. Но стремежът да влезе в някакви измислени рамки за еди-какъв-си нереалистичен период от време е глупав. Като не се харесва да предприеме нещо сериозно по въпроса, не да търси лесни, бързи и, в повечето случаи, нездравословни и нетрайни резултати.

marilyn
05-06-2013, 15:03
Няма как. Ако искаш да отслабваш прави го бавно и балансирано, с хранителен режим и спорт. И не за "до края на седмицата".

DownloadVirus
05-06-2013, 15:07
Ако си много дебела може да стане работата,то първите 2-3 дена ще изхвърлиш толкова вода сигурно ,но визуално няма да се промениш въобще.Каква е работата,че до края на седмицата трябва да бързаш?

nosferatu23
05-06-2013, 15:10

Нека да се опитва да се харесва, бе, кой е казал да не го прави. Но стремежът да влезе в някакви измислени рамки за еди-какъв-си нереалистичен период от време е глупав. Като не се харесва да предприеме нещо сериозно по въпроса, не да търси лесни, бързи и, в повечето случаи, нездравословни и нетрайни резултати.

То цялата работа е непостижима , понеже организма ще влезе в energy saving режим , за да запази мускулна маса и мазнини , ще почне да компенсира от други процеси но кила няма да свали за 2 дни.Трябват много сериозни добавки , да удари нисковъглехидратна диета и да тренира много здраво , но няма да има сила да се дигне ;) Ще е шок за организма

ShtrudeL
05-06-2013, 15:14
в 90 дневната диета на мама има 3 дни (не един след друг), в които се пие САМО вода и се сваляло около 2 кг. така :3

Според мен е глупост. ^

Аз искам да сваля 5 кила, че не мога да се дишам. ^^

highgirl
05-07-2013, 12:16
Ами освен да стоиш по цели дни гладна и да пиеш само вода... друго не знам

TheBeliever
05-07-2013, 15:21
То цялата работа е непостижима , понеже организма ще влезе в energy saving режим , за да запази мускулна маса и мазнини , ще почне да компенсира от други процеси но кила няма да свали за 2 дни.Трябват много сериозни добавки , да удари нисковъглехидратна диета и да тренира много здраво , но няма да има сила да се дигне ;) Ще е шок за организма

И как всичко това се вписва с първия ти пост по темата и "ще фърляш по кило на ден"?

cunt
05-07-2013, 15:25
в 90 дневната диета на мама има 3 дни (не един след друг), в които се пие САМО вода и се сваляло около 2 кг. така :3

Според мен е глупост. ^

Аз искам да сваля 5 кила, че не мога да се дишам. ^^

с щракане по форумите ще стане да знаеш

Glamour92
05-07-2013, 16:12
Не става тъй тая работа ...
Кила не се качват за 3-4 дена,не се и свалят за толкова . За това време можеш да свалиш единствено и само вода,която ще си върнеш също толкова бързо ...
Соре.

tori
05-07-2013, 20:23
Или почни да мислиш. Да не би да става от днес за вчера?!

nosferatu23
05-07-2013, 20:29
И как всичко това се вписва с първия ти пост по темата и "ще фърляш по кило на ден"?
Казвам истината , това не трябва да спира мотивацията , а да мотивира още

BlackMeow
05-08-2013, 09:12

Щом изобщо можеш да зададеш подобен въпрос явно си доста глупава. И няма как. Като толкова да те тормозят някакви мизерни 3-4 кг, да си се мобилизирала по-рано! Това се опитваха да ти кажат и по-горе.
И си помисли ако можеш да си изградиш повече самочувствие на базата на друго, не на 3-4 кг. Защото 3-4 кг не си личат чак толкова много и може да не са единствената причина да ти се подиграват.
Последното е казано с най-добри чувства.

BeautyBeast
05-08-2013, 09:57
Възможно е да ги свалиш, но ще е неизбежно след това да не си ги върнеш, ако не и повече от колкото си била. Сериозно, това ли искаш ?

Bunny ^.^
05-08-2013, 10:12
Няма как да стане (а ако има, после една мазна баничка и ще си ги върнеш двойно)
По-добре не предприемай нищо толкова драстично. Не мога да се сетя за каквато и да е причина, която да те принуждава да стигаш чак до такива мерки. Ти казваш, че не искаш повече да ти се подигрват. Начии...спирай всички вредни храни и почвай да се храниш чисто, заминавай редовно на фитнес, тичай сутрин (може и някоя програма от тези за вкъщи да правиш). И след 3-4 месеца ще има страхотни резултати и няма да ти се иска да спираш. (но не за 3-4 дена)

WPotter
05-11-2013, 19:55
я напиши колко ди висока,колко тежиш и годините си

bijou
05-12-2013, 08:38
Ако изкараш на вода и чай само, ще свалиш (но после ще си ги върнеш )
Другия вариант ти е http://www.tialoto.bg/a/29-dieti/23682-slabi-i-zdravi-s-klenov-sirop/

Just a dreamer..
05-12-2013, 08:47
Темата не се отнася за мен 8-)
Ии 'се пак,мерсаж за съветите ^^

analgin
05-12-2013, 09:53
за 3-4 кг не знам , вие нормални ли сте , всяка следваща тема е с по-абсурдни амбиции и нереалистични цели.. да можеш да ги свалиш ,ако копаеш на полето картофи от сутрин до вечер и си само на вода , ще си припадаш , ще си ставаш и ще продължаваш да работиш и отслабваш .. какви 3,4 килограма за една седмица , какво след това ще ходиш на плаж с приятели и трябва да си слаба ли , а докато "прежиляш" банички зимата и ядеш боклуците от аладин и макдоналдс не ти се мисли за това , айде научете се да се храните балансирано през цялата година

Just a dreamer..
05-12-2013, 10:41
Темата не се отнася за мен 8-)
Ии 'се пак,мерсаж за съветите ^^

ЧЕТИ!!

TheBeliever
05-12-2013, 10:44
Да, бе, да. За приятелка е, нали? :lol:

Just a dreamer..
05-12-2013, 11:49
^ *братовчедка

TheBeliever
05-12-2013, 11:56
И тая твоя братовчедка не може да си направи регистрация и да пита сама? Кого и защо се опитваш да заблуждаваш? Искаш да отслабнеш - ок. Образовай се по въпроса и предприеми мерки. Няма нужда да излизаш с детински оправдания пред група непознати.

Just a dreamer..
05-12-2013, 16:35
Тц..умряла съм да ти доказвам каквото и да е!
Изобщо не съм тръгнала да те заблуждавам,а дори да е така,слабо би ме интересувало специално твоето мнение ;)
Сега,след като прочете това и може би вече се чудиш как да ми отговориш,спокойно можеш да цъкнеш върху ,Х' и да си разкараш комплексарския задник от тук :)

TheBeliever
05-12-2013, 17:00
Ама как се надъхвате малките. А аз с такава добронамереност тръгнах. :lol:

Just a dreamer..
05-12-2013, 17:08
:дд

TheBeliever
05-12-2013, 17:10
:lol: Нали? Трябваше вместо това да те посъветваме да караш на вода и половин ябълка на ден, за да ти отслабне дупето с три кила до края на седмицата. :lol:

Just a dreamer..
05-12-2013, 17:10
Ххаахх..бая добронамереност изкарахте дъртите ;оо

Just a dreamer..
05-12-2013, 17:13
Дупето ми си е добре,ти него не го мисли ;)

tori
05-13-2013, 08:25
Тогава защо питаш нас как да отслабнеш, при положение, че не ни искаш мнението? о.о Fuck logic, baby. :д Не става така. Ако искаш да си слаба - спорт и добър хранителен режим през цялата година , а не да караш на въздух една седмица преди някакъв повод, да отслабнеш и после като почнеш да ядеш отново, да си върнеш килата тройно и петорно. Отделно дето можеш да си причиниш и хранително разстройство от типа на булимия и анорексия. Пък и теми за отслабване бол, поне почети малко.

FuckingFreak
05-13-2013, 10:00
^ Само ще си позволя да направя една поправка. Хранителните разтройства от типа на булимия и анорексия не идват в следствие на диети, те са болести най-вече на психиката, а това че болният отслабва/надебелява е само външна промяна, която е следствие :)

Just a dreamer..
05-13-2013, 14:14
ЧЕТИ!!
tori,ти тъпа ли си,или да??

Seli94
05-13-2013, 15:23
края на седмицата..и да остана жива (сериозно) само на вода и плодове(без банан и грозде)...без газирано,сладко,тестено... Хляб може само пълнозърнест,без нищо мазно и пържено.Най-добре варена храна.В момента съм на такава диета и определено има ефект :) И ако можеш не яж след 7:30!Успех!

POLLINA
05-13-2013, 15:44
о боже,кво става тука бее :lol:

Chacho
05-13-2013, 15:53
Душа, те не ти се подиграват на теглото, а на акъла. Егото ти тежи повече от килата. Ма той келешлъка на нас не ни пречи, на теб ти вреди.

Ъъъъ...такова.. на братовчедка ти.

BonnieandClyde666
05-13-2013, 16:22
само на вода и плодове(без банан и грозде)...без газирано,сладко,тестено... Хляб може само пълнозърнест,без нищо мазно и пържено.Най-добре варена храна.В момента съм на такава диета и определено има ефект :) И ако можеш не яж след 7:30!Успех!
Мхм, добре си го подкарала!

scioquoniamsuccedere
05-13-2013, 18:28
Ако това на снимката си ти, изобщо не мисля, че имаш нужда да слваляш 3-4 кг и как реши, че можеш да получиш адекватни отговори при толкова неадекватен въпрос?

scioquoniamsuccedere
05-13-2013, 18:39
Ако това на снимката си ти, изобщо не мисля, че имаш нужда да слваляш 3-4 кг и как реши, че можеш да получиш адекватни отговори при толкова неадекватен въпрос?

tori
05-13-2013, 19:20
^ Само ще си позволя да направя една поправка. Хранителните разтройства от типа на булимия и анорексия не идват в следствие на диети, те са болести най-вече на психиката, а това че болният отслабва/надебелява е само външна промяна, която е следствие :)
Точно де. Или ще отслабне твърде много и ще започне да яде пак, или ще си повярва и ще почне да повръща, защото няма да и стигнат смъкнатите килограми.
Към авторката сега. Колко съм тъпа не е твой проблем, не съм те питала за мнение или IQ, мерси. Ти ни питаш за съвети, ние даваме, на теб не ти харесва и почваш с хранилките. just saying

SHPAIdURmeN
05-13-2013, 19:47
Всяка нова тема за отслабване ми се струва ВСЕ по-малоумна от предхождащите я.

Май, май :D

~sweeettt~
05-14-2013, 18:41
На колко години си понеже на снимката ми изглеждаш на 10-12 , еми дай по - собре снимка да преценим дали си дебела или слаба ии също не яж много примерно кисело мляко, салати пии много вода и мвесто трудни упражнения се разхождай много БЕЗ да си купуваш мазни закуски и т.н. А и прави коремни преси

Julia P.
05-18-2013, 14:23
Абсурдно е да искаш съвет от хора изкарвайки, че 3-4 кг. са съдбовни и трябва да ги свалиш за една седмица. Хората пишат, опитвайки се да ти налеят акъл в главата да не правиш глупости и ти после да излизаш от ситуацията с оправданието "не е за мен".
По темата, почваш да се храниш здравословно:за закуска овесени ядки с плод примерно,за обяд-салата,за вечеря-риба и салата и още 2 пъти ако огладнееш като междинно хранене-плодове. В момента има избор и на плодове и на зеленчуци. Пий много вода и прави дори за 30 мин. на ден упражнения.