PDA

View Full Version : Скарахме се и убидих приятелката си...и тя ме заряза

sheisthenumberone
05-17-2013, 02:48
Ще бъда кратък правех нещо важно тя ми звънна по телефона и аз и казах кажи? Ест тя се нацупи и затвори след това нещата продължиха да се караме,според нея съм я убидил по тоя начин вместо да и кажа че имам работа съм и казал кажи. По късно тя ми каза да не разговарям с една неина приятелка аз говорих по точно си писах с нея и казах на гаджето ми че е манипулаторка праи се на сардита иначе ми забранява с кого да си пиша че чак и хистори му иска да видела какво съм бил казал по неин адрес!!!!
Да отбележа неината приятелка си има приятел от много години и аз и тя знаем тва....
Та гаджето ми ме изтри и блокна от скаип и тн тея номера ест ми ги прави над 2г като каза че това било за последно и краи, ние не сме от един и същ гград и се виждаме по скоро рядко особбено като имаме изпити и други..
Тя е най големия инат и сърдещ се човек на планетата, аз я обичам въпреки че според нея не съм я обичал само тя ме обичала преди и тн аз искам да си я върна и да възкреся връзката ни,за съжаление не разполагам с много време,поради факта че тя отида да работи в америка за няколко месеца и заминава след няколко седмици.няма как да и ида на гости и да и се натрапя нито тя на мен защото не иска да ми доиде на гости нито иска аз да и ходя нито иска да ме вижда чува и тн
Ще съм благодарен ако някои даде съвет евентуално как да закрепя нещата,моля без неща от сорта търси си друга и тн

bijou
05-17-2013, 05:32
Според мен ти не й показваш достатъчно колко всъщност я обичаш, и за това тя ти се сърди и ревнува и един вид е несигурна в любовта ти. Не знам може и да греша, но просто така си мисля.
Щом имате няколко седмици преди тя да замине заведи я някъде, отидеде на екскурзия за 2-3 дни, планина дрън дрън, изненадай я като отидеш в града й без тя да знае с букет рози пред тях, прати и малко колетче по пощата, такива малки нещица, с които ще й покажеш че държиш на нея и я обичаш.

valdesbg
05-17-2013, 07:31
Вземи се научи първо да пишеш, после си намери някоя от твоя град. Не се лъжи че имаш връзка.

Държите се като във втори клас, порастнете малко.

marilyn
05-17-2013, 07:42
Колко си неграмотен!

Въобразяваш си, че имаш някаква връзка, Влади е прав, държите се като деца. Изтрила те от фейсбук, защото сте се скарали. Поведението и на двама ви е под всякаква критика.

girlwithblueeyes
05-17-2013, 07:45
Деца.

sheisthenumberone
05-17-2013, 10:16
Аз не съм я трил от никъде, мога да отида до неиния град но тя не ми говори и няма как да се свържа с нея как мислите да стане да идем на екскурзия идеята не е лоша .чакам други идеи.

prosto_chovek
05-17-2013, 10:18
Наистина, нямаш точно връзка. Държите се като деца, да. Обаче ти казваш, че това е от 2 години насам. Аз лично такова нещо не бих търпял повече от месец.

shmatarok
05-17-2013, 11:25
Не се занимавай с глупости. Вашето връзка не е, затова по-добре си хващай пътя вече и си намери момиче, а не глезла.

P.s. малко поограмотяване няма да ти се отрази зле.

valdesbg
05-17-2013, 13:34
Абе момче не се излагай бе, вземи се стисни малко по ташаците.... за кво са ти? Кво ще ходиш до нейния град все едно ти е някаква принцеса. Махай я тая фльорца и си оправяй живота. Не знам как си го търпял тва 2 години верно, при мен повече от седмица ако се случи е аут.

Chacho
05-17-2013, 13:38
Единственият ти проблем е, че не си убедителен. Ето тук има малко съвети за това, после можеш да я убедиш да си подновите връзката:
http://www.rinkworks.com/persuasive/

ShtrudeL
05-17-2013, 13:50
Приятелката ти е ебати кифлата.
И аз се 'цупя' понякога за такива неща, ама не го правя на ебати проблема, да не говорим за късане о м г..

ShtrudeL
05-17-2013, 13:51
Единственият ти проблем е, че не си убедителен. Ето тук има малко съвети за това, после можеш да я убедиш да си подновите връзката:
http://www.rinkworks.com/persuasive/

8-)

Amore-Mio*
05-17-2013, 13:59
Вашето не е никаква връзка.
И по - скоро тя е осъзнала това, защото й е писнало да си губи времето и вече се чуди как да се отърве от теб.

FuCKkK13
05-17-2013, 14:12
Приятелката ти е ебати кифлата.
И аз се 'цупя' понякога за такива неща, ама не го правя на ебати проблема, да не говорим за късане о м г..

ъхъ .... и как така от 2 години сте заедно и правите такива детски истории ?! от скоро ли е така или винаги е било така ? говорил ли си с нея за цупенето ? с какъв тон и ги каза тия неща ? опита ли се да и се извиниш ? - нали имате обща приятелка,прати и нещо по нея

Tsukuda_Hiroshi
05-17-2013, 18:17
М... и за какво изобщо ти е такава? Хайде прати я по дяволите!

MarkKnight
05-18-2013, 00:28
oтново тая тема показва,че тва интернета е*а майката на всичко