View Full Version : Избелване на зъбки полезно или не,цена и трайност ???
Може ли да ми кажете за избелването за зъбките и на каква цена,каде,вредно ли е,благодаря предварително :)
MaLkaTa_LaDy
05-18-2013, 13:53
Вредно е, разбира се. На мен ми изработиха силиконови шини по моите зъби и си купих избелващ гел. Излезе около 100лв. Доста стоматолози предлагат това. За трайност не мога да ти кажа.
Избелване при дентален лекар с лазер? Те нещата си вървят ръка за ръка - цена и вреда, т.е - с колкото повече тона искаш да избелиш зъбите си, толкова цената ще бъде по-висока на услугата, но и по-вредна за тях.
Трайност - относителна, ако човек посмили логично и сам може да се досети - от личната хигиена и грижа - приемът на червено вино, кафе, тютюнопушене, газирани напитки и т.н ще бъдат причина за по-кратотраен ефект (примерно 6 месеца след процедурата ще започнат да жълтеят), ест зависи и от самите зъби.
Цени - най-разнообразни, да кажем начална цена 200-250лв.
И още нещо да вмъкна - ако предпочитате домашно избелване, преди това посетете личния си зъболекар за почистване на зъбен камък, ако нямате нужда от това - полиране на зъбите. Ефектът ще бъде по-равномерен (при избелването с лазер тези неща са включени).
а фасети :) ??? какво ще кажете по въпроса ?
BlackMeow
05-22-2013, 18:01
Просто разпитай някой зъболекар.
Само внимавай да не е някой тъпанар, който да ти окепази зъбите само за да ти вземе парите за избелването.