.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Избелване на зъбки полезно или не,цена и трайност ???

Може ли да ми кажете за избелването за зъбките и на каква цена,каде,вредно ли е,благодаря предварително

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Вредно е, разбира се. На мен ми изработиха силиконови шини по моите зъби и си купих избелващ гел. Излезе около 100лв. Доста стоматолози предлагат това. За трайност не мога да ти кажа.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Избелване при дентален лекар с лазер? Те нещата си вървят ръка за ръка - цена и вреда, т.е - с колкото повече тона искаш да избелиш зъбите си, толкова цената ще бъде по-висока на услугата, но и по-вредна за тях.

Трайност - относителна, ако човек посмили логично и сам може да се досети - от личната хигиена и грижа - приемът на червено вино, кафе, тютюнопушене, газирани напитки и т.н ще бъдат причина за по-кратотраен ефект (примерно 6 месеца след процедурата ще започнат да жълтеят), ест зависи и от самите зъби.

Цени - най-разнообразни, да кажем начална цена 200-250лв.

И още нещо да вмъкна - ако предпочитате домашно избелване, преди това посетете личния си зъболекар за почистване на зъбен камък, ако нямате нужда от това - полиране на зъбите. Ефектът ще бъде по-равномерен (при избелването с лазер тези неща са включени).
    Последно редактирано от canopy_ : 05-18-2013 на 14:19
    bn

а фасети ??? какво ще кажете по въпроса ?

Повече от фен Аватара на BlackMeow
    Просто разпитай някой зъболекар.
    Само внимавай да не е някой тъпанар, който да ти окепази зъбите само за да ти вземе парите за избелването.
    Das Feuer liebt mich

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си