Влез

View Full Version : Възможно ли е да съм бременна?

peperYdkaa
05-20-2013, 19:26
Здравейте, извинявам се за въпросите сигурно има много такива теми, но не намерих така че пиша тук. Момиче съм на 15 години и водя полов живот от около половин година. Имам си сериозен приятел от година и половина така че според мен е нормално. Преди няколко дни (четвъртък петък събота горе-долу) правихме малко повече секс без презерватив. Не е свършвал в мен, но в петък го правихме веднъж, той свърши и след това ходи до тоалетна, изми се и сигурно след 3 часа го правихме пак, и пак не е свършил в мен. Възможно ли е да са останали някакви сперматозоиди след като е свършил първия път? А и за предеякулационната течност знам че е малък шанса, но той има някакви проблеми и самата течност му е много и започва още преди да сме правили нещо. Цикъла ми е нередовен попринцип, но трябва да ми дойде около 23ти, обаче съм много притеснена дали може да е станало нещо? А ако е станало при аборт задължително ли е да си с родител? Благодаря предварително за отговорите... :((

xXxPETYAxXx
05-20-2013, 19:33
сигурно има много такива теми, но не намерих така че пиша тук...
Айде бе, как така не намери - май не си и търсила.

granger
05-20-2013, 19:34
:lol: като знаете какви са шансовете,защо го правите,деба?
Под 18 години аборт се прави със знанието на родител. Сметни си овулацията и прецени дали има въобще шанс да се притесняваш.

peperYdkaa
05-20-2013, 19:35
Помолих за мнения, не за критики.

peperYdkaa
Не бях в овулация.

Violenza
Чудя ви се на смелостта, наистина. На 15 деца, с нередовен цикъл и не се пазят...

Шанс има, мисли му. За аборт задължително трябват родители.

granger
05-20-2013, 19:37
^ Прави.
Кат' не си била в овулация - кво се косиш? 14 дни - тест - отрицателен и си купувайте шибани презервативи. Като сте дребни и не знаете как да се пазите ще си търпите критиките,това е форум, не сдружение "Майка Тереза"

peperYdkaa
05-20-2013, 19:37
Е попринцип като не е свършил в мен и не съм била в овулация шанса не е ли минимален?

granger
05-20-2013, 19:38
Милимунда е, ама с нередовен цикъл - овулацията ти също се мести.

Violenza
05-20-2013, 19:39
Ти с тоя нередовен цикъл как пък знаеш дали си била в овулация?

peperYdkaa
05-20-2013, 19:40
Добре, мерси много след няколко дни ще направя тест и ще видим, надявам се да ми дойде цикъла до тогава

peperYdkaa
05-20-2013, 19:41
Гинеколожката ми каза кога горе-долу съм в овулация и тогава не бях.

looney tunes
05-20-2013, 19:48
Нека аз да ти дам един отговор от личен опит, защото и н мен ми се е случвало. Възможно е да забременееш без да е свършил в теб, но по-добре бързо си направи тест, защото колкото по-рано го узнаеш, толкова по-добре за теб. Аз направих аборт без родителите си, но не знам дали ще намериш такива лекари, а и е много по-добре и те знаят. Просто трябва да знаеш, че на тази възраст е много опасно, заради нередовния цикъл. Желая ти успех и дано да няма нищо, защото не е много приятно да ти случи такова нещо....

xXxPETYAxXx
05-20-2013, 19:48
Добре, мерси много след няколко дни ще направя тест и ще видим, надявам се да ми дойде цикъла до тогава
нали знаеш, че за да си направиш тест трябва да са минали 14 дни от акта или да ти е закъсняло?
Иначе - нищо ти няма най-вероятно. Шанса да е станало нещо не е толкова голям. Ама щом си с нередовен МЦ по-добре не практикувайте небезопасен секс, че то веднъж се обръща каруцата...

peperYdkaa
05-20-2013, 19:52
Нека аз да ти дам един отговор от личен опит, защото и н мен ми се е случвало. Възможно е да забременееш без да е свършил в теб, но по-добре бързо си направи тест, защото колкото по-рано го узнаеш, толкова по-добре за теб. Аз направих аборт без родителите си, но не знам дали ще намериш такива лекари, а и е много по-добре и те знаят. Просто трябва да знаеш, че на тази възраст е много опасно, заради нередовния цикъл. Желая ти успех и дано да няма нищо, защото не е много приятно да ти случи такова нещо....

Благодаря много, а ти как успя да направиш аборт без родител, аз четох че трябва подпис на място?

peperYdkaa
05-20-2013, 19:53
нали знаеш, че за да си направиш тест трябва да са минали 14 дни от акта или да ти е закъсняло?
Иначе - нищо ти няма най-вероятно. Шанса да е станало нещо не е толкова голям. Ама щом си с нередовен МЦ по-добре не практикувайте небезопасен секс, че то веднъж се обръща каруцата...

Да да, знам за теста и ще изчакам, дано ми няма нищо и да повече без презерватив не точно никога, обаче няма да е скоро.. :д

gabe
05-20-2013, 20:08
Аз искам да попитам какво е усещането по време на секс ? че не съм правил още а винаги ми е било интересно хахахаМного си изостанал, братО. Накратко - кофти е, пари и боцка, ако ползваш презерватив - скърца, ако не ползваш, стават е такива работи, каквито са се случили на мацката от темата.

Според мен, за да е по-достоверно, заглавието на темата трябва да е: Възможно ли е ОТНОВО да съм бременна?

Абе хора, на 15 години вече година и половина се чука, значи е почнала от 7ми клас, когато въпросният сериозен приятел я е запознал със себе си. баси мамата, баси змията. Е тфа са съвременните родители, очакват всичко да научим от улицата. Я сподели на колко години е този сериозен приятел, душата, като е толкова сериозен, що не те пази? Може да е сериозен, обаче е прост. Тоя си е от расовата порода "чук и бег", ще видиш, че като те забременее, ще го фане шубето и ще офейка. Сладка история, случи се на една моя съученичка, а тя милата си гледа дъщеричката в момента.

ledenakrasota
05-20-2013, 20:11
Честито! :)

xXxPETYAxXx
05-20-2013, 20:12
година и половина се чука, значи е почнала от 7ми клас, когато въпросният сериозен приятел я е запознал със себе си.
Момичето казва, че води полов живот от около половин година...

peperYdkaa
05-20-2013, 20:14
Много си изостанал, братО. Накратко - кофти е, пари и боцка, ако ползваш презерватив - скърца, ако не ползваш, стават е такива работи, каквито са се случили на мацката от темата.

Според мен, за да е по-достоверно, заглавието на темата трябва да е: Възможно ли е ОТНОВО да съм бременна?

Абе хора, на 15 години вече година и половина се чука, значи е почнала от 7ми клас, когато въпросният сериозен приятел я е запознал със себе си. баси мамата, баси змията. Е тфа са съвременните родители, очакват всичко да научим от улицата. Я сподели на колко години е този сериозен приятел, душата, като е толкова сериозен, що не те пази? Може да е сериозен, обаче е прост. Тоя си е от расовата порода "чук и бег", ще видиш, че като те забременее, ще го фане шубето и ще офейка. Сладка история, случи се на една моя съученичка, а тя милата си гледа дъщеричката в момента.

Достатъчно сериозен е тоя приятел, чака ме 1 година да спя с него? И не няма да е ''чук и бег'' защото въпреки всичките съмнения сега той пак си е до мен? Чети преди да пишеш.

LadyDi
05-20-2013, 20:53
Кога ти дойде за последно?
Какво разбираш под "нередовен" цикъл - веднъж ти идва на 23-ти, на другия месец на 25-ти, на третия - на 30-ти?
Или ти пропуска направо месеци?

peperYdkaa
05-20-2013, 20:57
Кога ти дойде за последно?
Какво разбираш под "нередовен" цикъл - веднъж ти идва на 23-ти, на другия месец на 25-ти, на третия - на 30-ти?
Или ти пропуска направо месеци?

Не пропуска месеци, обаче ми се е случвало в 1 месец да съм в цикъл 2 пъти и всеки месец ми идва с около 4-5 дни по-рано от предишния път. За последно ми дойде на 26 април.

LadyDi
05-20-2013, 21:01
Не пропуска месеци, обаче ми се е случвало в 1 месец да съм в цикъл 2 пъти и всеки месец ми идва с около 4-5 дни по-рано от предишния път. За последно ми дойде на 26 април.

Значи, ако ти идва 4-5 дни по-рано не е съвсем ненормално. По принцип, ако ти е съвсем точен, трябва да ти идва на 28-мия ден - ако ти е дошло на 20 април, трябва да ти дойде на 17 май и т.н. Женският цикъл е нормален когато е на 28-30 дни. Има жени, на които е и по-дълъг.
Много съмнително в петък да си била в овулация. Щом не е свършвал в теб и се е измил добре (надяваме се), шансът ти да си бременна е почти никакъв. Спри да се притесняваш, притеснението води до закъснение на цикъла.
Между другото, продават и тестове за овулация, а можеш да започнеш да си следиш цикъла, да си отбелязваш на календарче и да си смяташ дните. Овулацията обикновено настъпва около 14-тия ден от цикъла (надявам се знаеш как да ги броиш). За да си съвсем сигурна, изчисли си веднъж 14-тия ден и отиди точно тогава на лекар, за да те увери, че овулираш.

peperYdkaa
05-20-2013, 21:08
Значи, ако ти идва 4-5 дни по-рано не е съвсем ненормално. По принцип, ако ти е съвсем точен, трябва да ти идва на 28-мия ден - ако ти е дошло на 20 април, трябва да ти дойде на 17 май и т.н. Женският цикъл е нормален когато е на 28-30 дни. Има жени, на които е и по-дълъг.
Много съмнително в петък да си била в овулация. Щом не е свършвал в теб и се е измил добре (надяваме се), шансът ти да си бременна е почти никакъв. Спри да се притесняваш, притеснението води до закъснение на цикъла.
Между другото, продават и тестове за овулация, а можеш да започнеш да си следиш цикъла, да си отбелязваш на календарче и да си смяташ дните. Овулацията обикновено настъпва около 14-тия ден от цикъла (надявам се знаеш как да ги броиш). За да си съвсем сигурна, изчисли си веднъж 14-тия ден и отиди точно тогава на лекар, за да те увери, че овулираш.

И аз се надявам, че е малък шанса, но четох за момичета които точно така са забременяли и се панирах още повече. Сега ми остава само да чакам или да ми дойде или да стане време за тест.. Мерси все пак за информацията. :)

LadyDi
05-20-2013, 21:11
Пак заповядай.
Но информацията е по-добре да си я набавиш преди да смъкнеш гащите, така да се каже ;)

Slynchiicee
05-21-2013, 14:12
По принцип шанса е минимален,но го има,да и за Бога презервативите не са милиони използвайте ги не само за бременност а за общо предпазване.... и да ако си непълнолетна със сигурност ще ти трябва родител,който да се подпише освен ако не го направиш някъде евтино и както е очаквано незаконно и после да те осакатят и цял живот да нямаш деца и това е вариант зависи кой ти харесва повече :)

bloodylips
05-21-2013, 14:47
аз не мога да разбера как така за някой неща сте все още малки а за други сте мноого големи.... залягай над учебниците а не над други неща

LadyDi
05-21-2013, 17:35
аз не мога да разбера как така за някой неща сте все още малки а за други сте мноого големи.... залягай над учебниците а не над други неща

*клати глава*

Когато се дава такъв съвет, не е излишно и съветващият да го спазва :)

gabe
05-21-2013, 20:57
Достатъчно сериозен е тоя приятел, чака ме 1 година да спя с него? И не няма да е ''чук и бег'' защото въпреки всичките съмнения сега той пак си е до мен? Чети преди да пишеш. Хубаво, значи си почнала на 14. на 13 или 14 - няма особена разлика. Чакал те е 1 година? Да разбирам, че приятелят ти е доста по-голям? И откъде знаеш, че няма да е "чук и бег", да не би мъжът до теб да е твоя собственост. При положение, че освен теб има още хиляди други млади и красиви момичета, с какво по-точно ще го задържиш, ако му родиш дете?

Дано да е малкия дявол, стискам ти палци нещата да се развият добре за тебе. Пак повтарям, отговорността за случилото се не е изцяло твоя, а на родителите ти, щото са те оставили на самотек и не са ти обяснили за особеностите на половия живот, когато ти е било времето. А твоят проблем е че си още много малка и неосъзната, но ще научиш за нещата от живота по грубия начин.

И моите не ми разясниха навремето, но аз започнах да си играя с момиченцата на доста по-късна и зряла възраст. Не бих махнал презерватива, ако не съм готов да правя дечица.

peperYdkaa
05-21-2013, 21:06
Хубаво, значи си почнала на 14. на 13 или 14 - няма особена разлика. Чакал те е 1 година? Да разбирам, че приятелят ти е доста по-голям? И откъде знаеш, че няма да е "чук и бег", да не би мъжът до теб да е твоя собственост. При положение, че освен теб има още хиляди други млади и красиви момичета, с какво по-точно ще го задържиш, ако му родиш дете?

Дано да е малкия дявол, стискам ти палци нещата да се развият добре за тебе. Пак повтарям, отговорността за случилото се не е изцяло твоя, а на родителите ти, щото са те оставили на самотек и не са ти обяснили за особеностите на половия живот, когато ти е било времето. А твоят проблем е че си още много малка и неосъзната, но ще научиш за нещата от живота по грубия начин.

И моите не ми разясниха навремето, но аз започнах да си играя с момиченцата на доста по-късна и зряла възраст. Не бих махнал презерватива, ако не съм готов да правя дечица.

Започнах на 15 и не е доста по-голям, с една година по-голям е и няма да му раждам дете.