.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Възможно ли е да съм бременна?

Здравейте, извинявам се за въпросите сигурно има много такива теми, но не намерих така че пиша тук. Момиче съм на 15 години и водя полов живот от около половин година. Имам си сериозен приятел от година и половина така че според мен е нормално. Преди няколко дни (четвъртък петък събота горе-долу) правихме малко повече секс без презерватив. Не е свършвал в мен, но в петък го правихме веднъж, той свърши и след това ходи до тоалетна, изми се и сигурно след 3 часа го правихме пак, и пак не е свършил в мен. Възможно ли е да са останали някакви сперматозоиди след като е свършил първия път? А и за предеякулационната течност знам че е малък шанса, но той има някакви проблеми и самата течност му е много и започва още преди да сме правили нещо. Цикъла ми е нередовен попринцип, но трябва да ми дойде около 23ти, обаче съм много притеснена дали може да е станало нещо? А ако е станало при аборт задължително ли е да си с родител? Благодаря предварително за отговорите... (

Мечтаеше да има на конкурента периметъра..мечтаеше сега!На 3 квадратни метъра...

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от peperYdkaa Виж мнението
    сигурно има много такива теми, но не намерих така че пиша тук...
    Айде бе, как така не намери - май не си и търсила.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    като знаете какви са шансовете,защо го правите,деба?
    Под 18 години аборт се прави със знанието на родител. Сметни си овулацията и прецени дали има въобще шанс да се притесняваш.
    maDamn

Помолих за мнения, не за критики.

Не бях в овулация.

Мечтаеше да има на конкурента периметъра..мечтаеше сега!На 3 квадратни метъра...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Чудя ви се на смелостта, наистина. На 15 деца, с нередовен цикъл и не се пазят...

Шанс има, мисли му. За аборт задължително трябват родители.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    Beyond reality
    ^ Прави.
    Кат' не си била в овулация - кво се косиш? 14 дни - тест - отрицателен и си купувайте шибани презервативи. Като сте дребни и не знаете как да се пазите ще си търпите критиките,това е форум, не сдружение "Майка Тереза"
    maDamn

Е попринцип като не е свършил в мен и не съм била в овулация шанса не е ли минимален?

Град
    Beyond reality
    Милимунда е, ама с нередовен цикъл - овулацията ти също се мести.
    maDamn

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Ти с тоя нередовен цикъл как пък знаеш дали си била в овулация?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Добре, мерси много след няколко дни ще направя тест и ще видим, надявам се да ми дойде цикъла до тогава

Гинеколожката ми каза кога горе-долу съм в овулация и тогава не бях.

Нека аз да ти дам един отговор от личен опит, защото и н мен ми се е случвало. Възможно е да забременееш без да е свършил в теб, но по-добре бързо си направи тест, защото колкото по-рано го узнаеш, толкова по-добре за теб. Аз направих аборт без родителите си, но не знам дали ще намериш такива лекари, а и е много по-добре и те знаят. Просто трябва да знаеш, че на тази възраст е много опасно, заради нередовния цикъл. Желая ти успех и дано да няма нищо, защото не е много приятно да ти случи такова нещо....

Добре, мерси много след няколко дни ще направя тест и ще видим, надявам се да ми дойде цикъла до тогава
    нали знаеш, че за да си направиш тест трябва да са минали 14 дни от акта или да ти е закъсняло?
    Иначе - нищо ти няма най-вероятно. Шанса да е станало нещо не е толкова голям. Ама щом си с нередовен МЦ по-добре не практикувайте небезопасен секс, че то веднъж се обръща каруцата...

Цитирай Първоначално написано от looney tunes Виж мнението
    Нека аз да ти дам един отговор от личен опит, защото и н мен ми се е случвало. Възможно е да забременееш без да е свършил в теб, но по-добре бързо си направи тест, защото колкото по-рано го узнаеш, толкова по-добре за теб. Аз направих аборт без родителите си, но не знам дали ще намериш такива лекари, а и е много по-добре и те знаят. Просто трябва да знаеш, че на тази възраст е много опасно, заради нередовния цикъл. Желая ти успех и дано да няма нищо, защото не е много приятно да ти случи такова нещо....
    Благодаря много, а ти как успя да направиш аборт без родител, аз четох че трябва подпис на място?

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    нали знаеш, че за да си направиш тест трябва да са минали 14 дни от акта или да ти е закъсняло?
    Иначе - нищо ти няма най-вероятно. Шанса да е станало нещо не е толкова голям. Ама щом си с нередовен МЦ по-добре не практикувайте небезопасен секс, че то веднъж се обръща каруцата...
    Да да, знам за теста и ще изчакам, дано ми няма нищо и да повече без презерватив не точно никога, обаче няма да е скоро.. :д

Аз искам да попитам какво е усещането по време на секс ? че не съм правил още а винаги ми е било интересно хахаха
    Много си изостанал, братО. Накратко - кофти е, пари и боцка, ако ползваш презерватив - скърца, ако не ползваш, стават е такива работи, каквито са се случили на мацката от темата.

Според мен, за да е по-достоверно, заглавието на темата трябва да е: Възможно ли е ОТНОВО да съм бременна?

Абе хора, на 15 години вече година и половина се чука, значи е почнала от 7ми клас, когато въпросният сериозен приятел я е запознал със себе си. баси мамата, баси змията. Е тфа са съвременните родители, очакват всичко да научим от улицата. Я сподели на колко години е този сериозен приятел, душата, като е толкова сериозен, що не те пази? Може да е сериозен, обаче е прост. Тоя си е от расовата порода "чук и бег", ще видиш, че като те забременее, ще го фане шубето и ще офейка. Сладка история, случи се на една моя съученичка, а тя милата си гледа дъщеричката в момента.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Честито!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от gabe Виж мнението
    година и половина се чука, значи е почнала от 7ми клас, когато въпросният сериозен приятел я е запознал със себе си.
    Момичето казва, че води полов живот от около половин година...

Цитирай Първоначално написано от gabe Виж мнението
    Много си изостанал, братО. Накратко - кофти е, пари и боцка, ако ползваш презерватив - скърца, ако не ползваш, стават е такива работи, каквито са се случили на мацката от темата.

Според мен, за да е по-достоверно, заглавието на темата трябва да е: Възможно ли е ОТНОВО да съм бременна?

Абе хора, на 15 години вече година и половина се чука, значи е почнала от 7ми клас, когато въпросният сериозен приятел я е запознал със себе си. баси мамата, баси змията. Е тфа са съвременните родители, очакват всичко да научим от улицата. Я сподели на колко години е този сериозен приятел, душата, като е толкова сериозен, що не те пази? Може да е сериозен, обаче е прост. Тоя си е от расовата порода "чук и бег", ще видиш, че като те забременее, ще го фане шубето и ще офейка. Сладка история, случи се на една моя съученичка, а тя милата си гледа дъщеричката в момента.
    Достатъчно сериозен е тоя приятел, чака ме 1 година да спя с него? И не няма да е ''чук и бег'' защото въпреки всичките съмнения сега той пак си е до мен? Чети преди да пишеш.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Кога ти дойде за последно?
    Какво разбираш под "нередовен" цикъл - веднъж ти идва на 23-ти, на другия месец на 25-ти, на третия - на 30-ти?
    Или ти пропуска направо месеци?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Кога ти дойде за последно?
    Какво разбираш под "нередовен" цикъл - веднъж ти идва на 23-ти, на другия месец на 25-ти, на третия - на 30-ти?
    Или ти пропуска направо месеци?
    Не пропуска месеци, обаче ми се е случвало в 1 месец да съм в цикъл 2 пъти и всеки месец ми идва с около 4-5 дни по-рано от предишния път. За последно ми дойде на 26 април.

Град
    Варна
    Не пропуска месеци, обаче ми се е случвало в 1 месец да съм в цикъл 2 пъти и всеки месец ми идва с около 4-5 дни по-рано от предишния път. За последно ми дойде на 26 април.
    Значи, ако ти идва 4-5 дни по-рано не е съвсем ненормално. По принцип, ако ти е съвсем точен, трябва да ти идва на 28-мия ден - ако ти е дошло на 20 април, трябва да ти дойде на 17 май и т.н. Женският цикъл е нормален когато е на 28-30 дни. Има жени, на които е и по-дълъг.
    Много съмнително в петък да си била в овулация. Щом не е свършвал в теб и се е измил добре (надяваме се), шансът ти да си бременна е почти никакъв. Спри да се притесняваш, притеснението води до закъснение на цикъла.
    Между другото, продават и тестове за овулация, а можеш да започнеш да си следиш цикъла, да си отбелязваш на календарче и да си смяташ дните. Овулацията обикновено настъпва около 14-тия ден от цикъла (надявам се знаеш как да ги броиш). За да си съвсем сигурна, изчисли си веднъж 14-тия ден и отиди точно тогава на лекар, за да те увери, че овулираш.

Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Значи, ако ти идва 4-5 дни по-рано не е съвсем ненормално. По принцип, ако ти е съвсем точен, трябва да ти идва на 28-мия ден - ако ти е дошло на 20 април, трябва да ти дойде на 17 май и т.н. Женският цикъл е нормален когато е на 28-30 дни. Има жени, на които е и по-дълъг.
    Много съмнително в петък да си била в овулация. Щом не е свършвал в теб и се е измил добре (надяваме се), шансът ти да си бременна е почти никакъв. Спри да се притесняваш, притеснението води до закъснение на цикъла.
    Между другото, продават и тестове за овулация, а можеш да започнеш да си следиш цикъла, да си отбелязваш на календарче и да си смяташ дните. Овулацията обикновено настъпва около 14-тия ден от цикъла (надявам се знаеш как да ги броиш). За да си съвсем сигурна, изчисли си веднъж 14-тия ден и отиди точно тогава на лекар, за да те увери, че овулираш.
    И аз се надявам, че е малък шанса, но четох за момичета които точно така са забременяли и се панирах още повече. Сега ми остава само да чакам или да ми дойде или да стане време за тест.. Мерси все пак за информацията.

Град
    Варна
    Пак заповядай.
    Но информацията е по-добре да си я набавиш преди да смъкнеш гащите, така да се каже

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си