- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е да съм бременна?
Здравейте, извинявам се за въпросите сигурно има много такива теми, но не намерих така че пиша тук. Момиче съм на 15 години и водя полов живот от около половин година. Имам си сериозен приятел от година и половина така че според мен е нормално. Преди няколко дни (четвъртък петък събота горе-долу) правихме малко повече секс без презерватив. Не е свършвал в мен, но в петък го правихме веднъж, той свърши и след това ходи до тоалетна, изми се и сигурно след 3 часа го правихме пак, и пак не е свършил в мен. Възможно ли е да са останали някакви сперматозоиди след като е свършил първия път? А и за предеякулационната течност знам че е малък шанса, но той има някакви проблеми и самата течност му е много и започва още преди да сме правили нещо. Цикъла ми е нередовен попринцип, но трябва да ми дойде около 23ти, обаче съм много притеснена дали може да е станало нещо? А ако е станало при аборт задължително ли е да си с родител? Благодаря предварително за отговорите...(
Мечтаеше да има на конкурента периметъра..мечтаеше сега!На 3 квадратни метъра...
като знаете какви са шансовете,защо го правите,деба?
Под 18 години аборт се прави със знанието на родител. Сметни си овулацията и прецени дали има въобще шанс да се притесняваш.
maDamn
Не бях в овулация.
Мечтаеше да има на конкурента периметъра..мечтаеше сега!На 3 квадратни метъра...
Чудя ви се на смелостта, наистина. На 15 деца, с нередовен цикъл и не се пазят...
Шанс има, мисли му. За аборт задължително трябват родители.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
^ Прави.
Кат' не си била в овулация - кво се косиш? 14 дни - тест - отрицателен и си купувайте шибани презервативи. Като сте дребни и не знаете как да се пазите ще си търпите критиките,това е форум, не сдружение "Майка Тереза"
maDamn
Е попринцип като не е свършил в мен и не съм била в овулация шанса не е ли минимален?
Милимунда е, ама с нередовен цикъл - овулацията ти също се мести.
maDamn
Ти с тоя нередовен цикъл как пък знаеш дали си била в овулация?
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Добре, мерси много след няколко дни ще направя тест и ще видим, надявам се да ми дойде цикъла до тогава
Гинеколожката ми каза кога горе-долу съм в овулация и тогава не бях.
Нека аз да ти дам един отговор от личен опит, защото и н мен ми се е случвало. Възможно е да забременееш без да е свършил в теб, но по-добре бързо си направи тест, защото колкото по-рано го узнаеш, толкова по-добре за теб. Аз направих аборт без родителите си, но не знам дали ще намериш такива лекари, а и е много по-добре и те знаят. Просто трябва да знаеш, че на тази възраст е много опасно, заради нередовния цикъл. Желая ти успех и дано да няма нищо, защото не е много приятно да ти случи такова нещо....
нали знаеш, че за да си направиш тест трябва да са минали 14 дни от акта или да ти е закъсняло?
Иначе - нищо ти няма най-вероятно. Шанса да е станало нещо не е толкова голям. Ама щом си с нередовен МЦ по-добре не практикувайте небезопасен секс, че то веднъж се обръща каруцата...
Много си изостанал, братО. Накратко - кофти е, пари и боцка, ако ползваш презерватив - скърца, ако не ползваш, стават е такива работи, каквито са се случили на мацката от темата.Аз искам да попитам какво е усещането по време на секс ? че не съм правил още а винаги ми е било интересно хахаха
Според мен, за да е по-достоверно, заглавието на темата трябва да е: Възможно ли е ОТНОВО да съм бременна?
Абе хора, на 15 години вече година и половина се чука, значи е почнала от 7ми клас, когато въпросният сериозен приятел я е запознал със себе си. баси мамата, баси змията. Е тфа са съвременните родители, очакват всичко да научим от улицата. Я сподели на колко години е този сериозен приятел, душата, като е толкова сериозен, що не те пази? Може да е сериозен, обаче е прост. Тоя си е от расовата порода "чук и бег", ще видиш, че като те забременее, ще го фане шубето и ще офейка. Сладка история, случи се на една моя съученичка, а тя милата си гледа дъщеричката в момента.
Честито!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Кога ти дойде за последно?
Какво разбираш под "нередовен" цикъл - веднъж ти идва на 23-ти, на другия месец на 25-ти, на третия - на 30-ти?
Или ти пропуска направо месеци?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Значи, ако ти идва 4-5 дни по-рано не е съвсем ненормално. По принцип, ако ти е съвсем точен, трябва да ти идва на 28-мия ден - ако ти е дошло на 20 април, трябва да ти дойде на 17 май и т.н. Женският цикъл е нормален когато е на 28-30 дни. Има жени, на които е и по-дълъг.
Много съмнително в петък да си била в овулация. Щом не е свършвал в теб и се е измил добре (надяваме се), шансът ти да си бременна е почти никакъв. Спри да се притесняваш, притеснението води до закъснение на цикъла.
Между другото, продават и тестове за овулация, а можеш да започнеш да си следиш цикъла, да си отбелязваш на календарче и да си смяташ дните. Овулацията обикновено настъпва около 14-тия ден от цикъла (надявам се знаеш как да ги броиш). За да си съвсем сигурна, изчисли си веднъж 14-тия ден и отиди точно тогава на лекар, за да те увери, че овулираш.
Пак заповядай.
Но информацията е по-добре да си я набавиш преди да смъкнеш гащите, така да се каже![]()