PDA

View Full Version : ЗАСЛУЖАВА ЛИ СИ?

Bebsinkaa3
05-20-2013, 19:30
Здравейте , приятели искам да споделя с вас и моята история и желая вашите мнения !!
запознах се с въпросния преди 4 месеца от тогава до днес аз съм влюбена в него...
в началото всичко беше на ред , излизахме , разхождахме се наистина беше много хубаво .
Но един ден той спря да ми пише ..
след няколко дни той ми каза че се е целувал с друга която му се е натискала ..стана ми кофти ии реших дда му тегля пълен игнор но не просто много го харесвам! и така да ви разкажа малко за него зодия рак е , самочувствието му е в повече , кара се с приятелките ми но просто толкова много го харесвам че и от това не се впечетлявам .
Та този месец излиезнахме онзи ден за малко и той ме пита дали още имам нещо към него и аз му казах да..
каза ми че е по добре да си намеря някой по свестен ..... -.-
след това ми заяви че щом излизал с мен значи имал нещо към мен....... (определено не знае какво иска)
държи се гадно с мен но аз го харесвам ........:@
ПЛС дайте съвет какво да правя!?

prosto_chovek
05-20-2013, 20:06
Да спреш да се занимаваш с него.

ledenakrasota
05-20-2013, 20:08
Не допускай да бъдеш нечия изтривалка!

xXxPETYAxXx
05-20-2013, 20:08
О, той много добре знае какво иска. ;)

ledenakrasota
05-20-2013, 20:10
О, той много добре знае какво иска. ;)

Иска, ако може, още една дупка за кеф. ;)

r0073x
05-21-2013, 05:00
Вижда те, че си хлътнала по него и те разиграва така, както на него му е удобно :)
Просто спри контакт с него и наистина си намери по-свестен. Не мога да ви разбера, за какво момичетата си харесвате някакви пълни комплексирани кретени, дето ви мачкат, после слагате свестните хора в графа friendzone, и накрая на последните им ревете, че всички мъже са еднакви...
Ми, нека ви :lol:

Amore-Mio*
05-21-2013, 05:17
Не си заслужава.
Не се занимавай повече с него.

smilelady
05-21-2013, 06:21
Без да съм прочела темата, мога да ти кажа, че щом си задаваш този въпрос, значи не си заслужава

krissssy
05-22-2013, 12:01
Не си струва да се занимаваш,щом от сега се държи гадно за в бъдеще ще става по зле. Спри да го търсиш и да му показваш че имаш чувства към него и държанието му ще се промени. :)

kammi
05-22-2013, 23:26
Остави го и ще видиш,че това ще отмине и ще си харесаш друг.

valdesbg
05-23-2013, 08:56
Ебати.... по малоумни въпроси можете ли да задавате? Тва повече от половин секунда размисъл не му трябва.

"GL&HF" и си допиваш биричката :)

free33
05-23-2013, 15:04
Не допускай да бъдеш нечия изтривалка!

+1

analgin
05-23-2013, 18:43
Харесва ти ,защото е лош , ако беше добро и кротко момче , което да прави всичко за теб нямаше да проявиш голям интерес и не , не си заслужава , но вероятно ще се откажеш след като бъдеш достатъчно наранена и избереш себе си пред него .

melany94
05-24-2013, 22:48
Тъп плейбой с прекалено самочувствие и кифла, която се кефи да я правят на гъз, мислейки си, че това е мъжко поведение.

tireheb
05-24-2013, 23:10
щом е зодия рак.. нема кво да стане

marilyn
05-24-2013, 23:16
Не се занимавай.

valentão
05-25-2013, 08:15
Харесва ти ,защото е лош , ако беше добро и кротко момче , което да прави всичко за теб нямаше да проявиш голям интерес и не , не си заслужава , но вероятно ще се откажеш след като бъдеш достатъчно наранена и избереш себе си пред него .
Everything Bad Is Good for You

LadyTerrible
05-26-2013, 11:39
Недей,просто недей.Всички ти го казаха по един или друг начин.Той само те разиграва,нищо не изпитва към теб.Най-много на един или няколко пъти секс можеш да се надяваш,но това няма да доведе до абсолютно нищо.Господинът пак ще те зареже и ще си търси други мацки,без изобщо да му пука как се чувстваш или какво изпитваш към него.

Glamour92
05-26-2013, 12:22
Ебати.... по малоумни въпроси можете ли да задавате? Тва повече от половин секунда размисъл не му трябва.

"GL&HF" и си допиваш биричката :)

...друго си е да разгласиш с патос пред тийнсвета и после да броиш цъкванията с език,които ще последват xDD

по темата: да,не се занимавай :)
или си изиграй картите,но не се оплаквай после

girlwithblueeyes
05-26-2013, 12:30
Зодиите наямат нищо общо взете го разберете вече
Абе защо нападате така момчето той й е казал да си търси някой по -добър явно е усещал че не е стока . И все пак никой не заслужава лошо отношение просто го забрави това е решението .