Влез

View Full Version : Секс за секунди

XTREME_
05-26-2013, 17:00
Тъкмо бях приключила връзката с дългогодишния си приятел и го срещнах – момчето, което щеше да утеши скърбящото ми сърце. Излязохме няколко пъти, позабавлявахме се и аз без много да мисля му се отдадох. Бяхме на едно домашно пари, по средата на нощта отидох до банята да се освежи и той нахълта. Започна да ме целува страстно и да ме съблича. Дори нямах време да го попитам какво прави. Стори ми се диво и затова го оставих да продължи.

Тъкмо започнах да се разгорещявам и той въздъхна... Погледнах го учудено. Господи, беше свършил. За толкова кратко време?! Аз не усетих нищо. Въобразявам ли си, или той наистина приключи секса за... няма и 5 минути? ... Това бяха само малка част от мислите, които нахлуваха в главата ми за стотна от секундата. Докато се опитвах да асимилирам какво се случи преди малко той вече се бе облякъл. Дойде до мен и ме целуна. А аз като най-голямото „ девствено“ гимназиално момиче му казах: „Това беше най-хубавият секс, който съм правила някога!!!“
Ужас! Как можах да му го кажа!? Дори не успях да го премисля, направо се изплъзна от устата ми... Отворих широко очи и се опитах да се съвзема от емоционалната атака, която сама си причиних – той беше лепнал 24-каратова усмивка и самодоволно напусна банята, а аз останах няколко минути уж да се освежа.

На следващия ден не му вдигнах телефона, не му отговорих на есемесите и стоях инкогнито както във фейсбук, така и в скайп. Мислите ли, че постъпих правилно?

avgo01
05-26-2013, 17:17
Момчето те харесва, дай му шанс. :) ... самият факт, че те търси означава, че му пука за теб. А относно продължителноста може би просто го привличаш адски много и му е било достатъчно. (следващия път, ако има такъв, ще се постарае)

Fisherman
05-26-2013, 17:21
нали е бил хай-хубавия секс,който си правила някога,какво се оплакваш

asensi_85
05-26-2013, 17:24
Бързото свършване означава силна възбуда и харесване. И какво се оплакваш? Искаш някой педал да те лашка 3 часа без да свърши ли? Дай шанс на момчето и не се прави на ударена, защото се излагаш. Казвам го с най-добри намерения и без лоши чувства :)

problem4eeee
05-26-2013, 17:41
и според мен трябва да му дадеш шанс, но също съм на мнение, че си постъпила правилно, като си била инкогнито и не си му отговаряла, защото не е хубаво още на другия ден да му скочиш, би станала твърде лесна ;)

Fisherman
05-26-2013, 17:49
значи е хубаво да се преструва на нелесна

avgo01
05-26-2013, 18:18
Каквото било, било. Покани го да излезете. :)

DENKAZ
05-26-2013, 18:28
Свършил бързо и затова вече няма да му проговори, ти тъпа ли си?

Wednesday666
05-26-2013, 18:50
Дай му шанс, тва, че е свършил бързо първия път нищо не значи.
Пък и според мен е по-важно, че те търси, показва интерес и му пука, останалото може да се дозикусури.

DragonLady
05-26-2013, 19:32
Дай му шанс, тва, че е свършил бързо първия път нищо не значи.
Пък и според мен е по-важно, че те търси, показва интерес и му пука, останалото може да се дозикусури.
+1
Сексуалните проблеми се оправят с времто, важно е интереса и отношението му към теб.

sneering
05-26-2013, 19:40
Щом е повярвал на думите ти,значи няма реална представа за хубавия и лошия секс и не ги различава.Секса е един вид отношение и ако в другите отношения е такъв наивник пък и ако има пари,значи е супер вариант за гадже!

asensi_85
05-26-2013, 19:46
sneering - ти сериозно ли :lol: Значи който направи комплимент на някого - от тука нататъка не вярвайте! Егати генералното заключение. Ако момчето е новак и няма кой знае какъв опит е нормално да не различава добър/лош секс. Водя полов живот от над 10 години и аз също не знам кога съм се представил добре и кога не.

sneering
05-26-2013, 20:03
Аз че малко се изхвърлих така си е,за новак е нормално,но все пак съм убеден че може да се самообвиниш след такава 5 минутна аперитивка като тази,а не да си толкова пренаситен от самодоволство и да си толкова краен.

asensi_85
05-26-2013, 20:12
Айде стига сме съдили чуждите хора. Зависи с какъв тон е казано, какъв опит има момчето и много други неща. Самият факт, че след това е търсил контакт говори, че момчето има интерес. Самият факт, че момичето се е крило не прави чест. Та такива работи :)

skok
05-26-2013, 22:18
Е ти колко време искаш да те клати в некъв кенеф бе 1 час ли

dream1707
05-26-2013, 22:34
защото не е хубаво още на другия ден да му скочиш, би станала твърде лесна ;)

wut ? .. Значи ако пиша на човека, с който се занимавам и съм правила секс, на следващия ден, то ставам лесна ?! Яко.
Пък и като цяло идеята с, "прави се на много трудна", е глупава в случая, защото той вече е спал с нея.
До авторката: Дай му още един шанс на човека, може да се представи по-добре. И другия път не го лъжи, по-добре нищо не му казвай, защото като му обясняваш колко добре се е представил му разваляш преценката и ще има да се мисли за егати жребеца и, че за 5 минути ти прави големия кеф.

valentão
05-26-2013, 22:50
Тъкмо бях приключила връзката с дългогодишния си приятел и го срещнах – момчето, което щеше да утеши скърбящото ми сърце. Излязохме няколко пъти, позабавлявахме се и аз без много да мисля му се отдадох. Бяхме на едно домашно пари, по средата на нощта отидох до банята да се освежи и той нахълта. Започна да ме целува страстно и да ме съблича. Дори нямах време да го попитам какво прави. Стори ми се диво и затова го оставих да продължи.

Тъкмо започнах да се разгорещявам и той въздъхна... Погледнах го учудено. Господи, беше свършил. За толкова кратко време?! Аз не усетих нищо. Въобразявам ли си, или той наистина приключи секса за... няма и 5 минути? ... Това бяха само малка част от мислите, които нахлуваха в главата ми за стотна от секундата. Докато се опитвах да асимилирам какво се случи преди малко той вече се бе облякъл. Дойде до мен и ме целуна. А аз като най-голямото „ девствено“ гимназиално момиче му казах: „Това беше най-хубавият секс, който съм правила някога!!!“
Ужас! Как можах да му го кажа!? Дори не успях да го премисля, направо се изплъзна от устата ми... Отворих широко очи и се опитах да се съвзема от емоционалната атака, която сама си причиних – той беше лепнал 24-каратова усмивка и самодоволно напусна банята, а аз останах няколко минути уж да се освежа.

На следващия ден не му вдигнах телефона, не му отговорих на есемесите и стоях инкогнито както във фейсбук, така и в скайп. Мислите ли, че постъпих правилно?

кефиш ме как мислиш , затова ако ми паднеш , ето какво бих направил , бих те наебал половин един час , споко издържам по доста , и след това ще стоя инкогнито в фейса и няма да дигам мухаха :smt077 щи хареса гаранция ;)

analgin
05-27-2013, 20:21
и според мен трябва да му дадеш шанс, но също съм на мнение, че си постъпила правилно, като си била инкогнито и не си му отговаряла, защото не е хубаво още на другия ден да му скочиш, би станала твърде лесна ;)

хахах окей , с действията си предишната вечер се е доказала като трудна .
Според мен като се криеш от него по-скоро се създава впечатление ,че съжаляваш за случилото се или не искаш никакво развитие на отношенията ви . Прецени си сама дали искаш да опиташ с него или не , очевидно той има известен интерес щом те търси и след случилото се , ако сексът е единственото ,което те притеснява - бързото свършване може да е било провокирано от много неща , все пак не сте били в спокойна среда само двамата

fenkaaa
05-27-2013, 22:04
Не бъди такава егоистка.Може да има много причини,поради които да е свършил толкова бързо.Може да не е правил секс от месеци,или пък много да си го възбудила,за което трябва да се радваш.. Малко са момчетата,които ще те изч*кат в банята и след това ще те търсят.. Дай му шанс,пък получи ли се нещо,ще го направите още 2-3 пъти,ще му мине превъзбудата и секса ще си е 6,предполагам :D

Elisa*DaY
05-28-2013, 09:17
Има разлика между секс и секс. Понякога е доста приятен бързият, страстен и спонтанен секс. Лично според мен секса в банята, по средата на парти, спада точно към тази категория.