PDA

View Full Version : Забременяване при не пулно проникване,след цикъл

alexandra13
05-27-2013, 13:12
Здравейте! С гаджето ми се опитахме да го направим за първи път но спряхме,защото много ме болеше. Преди да почнем леко му се движих на кура без презерватив и е взможно да е излязла малко сперма! След това той си сложи презерватив вкара ми го няколко пъти (не целия) и спряхме!Тoй дори не свърши! Това се случи веднага след цикала ми ! Ципата ми е леко скъсана! Въпросат ми е дали е възможно да съм забременчла по някакъв начин докато съм му се движела на кура? Дали ще има проблем следващия път проблем с девствената ципа,защото не се скъса цялата!? вузможна ли е инфекция ? Аз съм на 15 и ако може да ми препоръчате сигурни противозачатъчни ?

xXxPETYAxXx
05-27-2013, 13:31
Аз съм на 15 и ако може да ми препоръчате сигурни противозачатъчни ? [-X
Нищо ти няма. Занапред ползвайте презервативи, а за противозачатъчни по-добре не си помисляй на тия години.

sweetycherry33
05-27-2013, 13:36
взможно да е излязла малко сперма!Тoй дори не свърши!

нали знаеш, че няма как да е "излезнала сперма", като не е свършвал ?!? може би имаш предвид предякулационната течност - шанса за забременяване от нея е много малък, теоритически възможно е, но щом не си била в овулация .. спокойно :) няма да имаш проблеми следващия път

Ivaaaaa
05-27-2013, 13:53
щом тъкмо ти е минал цикъла значи няма за какво да се притесняваш
следващия път с презерватив

FuCKkK13
05-27-2013, 14:38
колко мъка има по тоя свят :? и един сериозен въпрос : ципата с някаква камерка ли си я гледа,че си толкова сигурна ?

Fisherman
05-27-2013, 15:15
http://www.freesmileys.org/emoticons/tuzki-bunnys/tuzki-bunny-emoticon-025.gif

DragonLady
05-27-2013, 19:58
Не си бременна, дишаи!

melany94
05-27-2013, 21:09
Следващия път като му се движиш на кура, използвай презерватив.. просто ей така. Противозачатъчни ти предписва лекар, девствената ципа се късата цялата, чак като родиш и като тръгнеш да правиш секс следващия път, прочети нещо по темата. Много бебета са се пръкнали по тоя начин..само да си знаеш.

marin4itu
05-28-2013, 08:12
Добре бе вие не четете ли из интернет малко така информация, преди да започнете да се клецате?!

LadyDi
05-28-2013, 08:16
Мен пък ми е мъчно като ви гледам половината какви сте неграмотни, а сте легнали секс да правите.

Към авторката: Казаха ти, че едва ли си бременна, казаха ти да ползваш презерватив, а аз ти казвам, че противозачатъчни се продават само с рецепта, защото това са хормони, индивидуални за всеки човек и трябва да ги предпише лекар, който се е запознал с цялостното ти състояние. Това да не са ти Тик-Так бонбонки да си ги глъткаш ей така.

Elisa*DaY
05-28-2013, 08:58
Момиче, ти нямаш представа какво се случва в тялото ти и в това на партньора ти, а си тръгнала да правиш секс. Както и да е, това си е твое решение и няма да те съдя. По въпроса:
Не си бременна. Потребителите над мен ти обясниха защо. Просто следващия път се пази и слагайте презерватив. Втория път също може да те заболи, ако ципата наистина не е разкъсана изцяло. А за противозачатъчни дори и не си помисляй на тези години.

dream1707
05-28-2013, 08:59
Не си бременна. И се спрете с тия противозачатъчни, вредни са за организма, а и не се изписват от нас, а от гинеколог.