- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Забременяване при не пулно проникване,след цикъл
Здравейте! С гаджето ми се опитахме да го направим за първи път но спряхме,защото много ме болеше. Преди да почнем леко му се движих на кура без презерватив и е взможно да е излязла малко сперма! След това той си сложи презерватив вкара ми го няколко пъти (не целия) и спряхме!Тoй дори не свърши! Това се случи веднага след цикала ми ! Ципата ми е леко скъсана! Въпросат ми е дали е възможно да съм забременчла по някакъв начин докато съм му се движела на кура? Дали ще има проблем следващия път проблем с девствената ципа,защото не се скъса цялата!? вузможна ли е инфекция ? Аз съм на 15 и ако може да ми препоръчате сигурни противозачатъчни ?
Последно редактирано от alexandra13 : 05-27-2013 на 13:23
нали знаеш, че няма как да е "излезнала сперма", като не е свършвал ?!? може би имаш предвид предякулационната течност - шанса за забременяване от нея е много малък, теоритически възможно е, но щом не си била в овулация .. спокойноняма да имаш проблеми следващия път
щом тъкмо ти е минал цикъла значи няма за какво да се притесняваш
следващия път с презерватив
колко мъка има по тоя святи един сериозен въпрос : ципата с някаква камерка ли си я гледа,че си толкова сигурна ?
Не си бременна, дишаи!
Следващия път като му се движиш на кура, използвай презерватив.. просто ей така. Противозачатъчни ти предписва лекар, девствената ципа се късата цялата, чак като родиш и като тръгнеш да правиш секс следващия път, прочети нещо по темата. Много бебета са се пръкнали по тоя начин..само да си знаеш.
Добре бе вие не четете ли из интернет малко така информация, преди да започнете да се клецате?!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Мен пък ми е мъчно като ви гледам половината какви сте неграмотни, а сте легнали секс да правите.
Към авторката: Казаха ти, че едва ли си бременна, казаха ти да ползваш презерватив, а аз ти казвам, че противозачатъчни се продават само с рецепта, защото това са хормони, индивидуални за всеки човек и трябва да ги предпише лекар, който се е запознал с цялостното ти състояние. Това да не са ти Тик-Так бонбонки да си ги глъткаш ей така.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Момиче, ти нямаш представа какво се случва в тялото ти и в това на партньора ти, а си тръгнала да правиш секс. Както и да е, това си е твое решение и няма да те съдя. По въпроса:
Не си бременна. Потребителите над мен ти обясниха защо. Просто следващия път се пази и слагайте презерватив. Втория път също може да те заболи, ако ципата наистина не е разкъсана изцяло. А за противозачатъчни дори и не си помисляй на тези години.
Не си бременна. И се спрете с тия противозачатъчни, вредни са за организма, а и не се изписват от нас, а от гинеколог.