Влез

View Full Version : Какво да правя?

freefrog
05-27-2013, 19:02
Ами имам си приятел даже наскоро направихме и 3 месеца. Той е първото сериозно момче в живота ми, отнася се сериозно с мен почти всеки ден или аз съм в тях при техните или той в нас при нашите абе изобщо постоянно сме заедно. Той ми е първи в доста отношения (ако се сещате) и го заобичах. И сега не мога и ден без него. Чувствата ни са заимни, но проблемът ми е, че той завърши и сега краят на август заминава да учи в Дания. Аз съм доста по-малкичка от него и въпросът ми е когато заминава дали ще е по-добре да се разделим, защото съм чувала че връзки от разстояние няма, или пък да остана с него, все пак той ще се връща и ходих по доста гледачи и когато съм питала за него ми казват винаги че ще си останем заедно и връзката ни ще продължи доста време. Но все пак се колебая ..

MarkKnight
05-27-2013, 19:06
положението при вас е свирен мач...

freefrog
05-27-2013, 19:06
смисъл?

freefrog
05-29-2013, 18:18
какво ще рече това ?

avgo01
05-29-2013, 18:28
Не се притеснявай излишно. Трудно ще е, но не и невъзможно. В крайна сметка каквото има да става ще става, не го мисли, като замине ще се върне, после пак така... Иии сами ще разберете в един момент дали ви устройва или не. :)

r0073x
05-29-2013, 19:01
Нищо не пречи да опитате, пък ако не се получи - разделяте се и всеки си търси щастието на друго място.

BloodyDreamer
05-29-2013, 20:32
Приятелят на сестра ми е една година по-голям от нея. Сега той учи медицина в Германия, сестра ми ще учи същата специалност във Франция. Дори след като тя завърши, те ще са далеч един от друг. И то в продължение на поне пет години. Но това не им пречи да са заедно. Много се обичат, много се радвам, че се намериха. Тяхната любов е по-голяма от разстоянието. Ако и вашата е, ще се справите.

Amore-Mio*
05-30-2013, 05:38
Щом го обичаш, не трябва изобщо да ти минава такъв въпрос през ума.
Вярно, заминава за Х време, но нали ще се върне и пак ще сте си заедно. Предполага се, че сте си изградили поне едно малко доверие и ще можете да издържите, само с разговори по скайп, примерно.

LadyDi
05-30-2013, 07:13
Изобщо не мога да разбера защо при появата на каквото и да е изпитание, повечето веднага се опитват да хванат шорткъта и да се измъкнат от връзка и отговорност.
Уж много се обичате, уж всичко е прекрасно, но пред перспективата да прекарвате повечето време разделени, веднага свириш отбой и край на мача (сега разбра ли какво има предвид MarkKnight?).

shusha
05-30-2013, 07:26
Любовта няма граници ;)