PDA

View Full Version : Една история с банален сюжет.

masochistic'love
05-28-2013, 12:53
Хей, :)
Допреди около 2 месеца най-близката ми приятелка си харесваше едно момче, което не познаваше, а и нямаше намерения да го направи. Аз имах възможност и се запознах с него, с цел да го опозная и да докладвам на приятелката ми. (той е голям колкото нас - 9 клас, също така е супер зубърест, супер висок, супер умен и ужасно сладък...но хората много не му се кефят и мислят, че е обратен). Така, та с него още от първия ден супер много си допаднахме...лигавихме се, смеехме се и определено имаше за какво да си говорим. И така се оказа, че го харесвам...много. Не след дълго и приятелката ми разбра...изпокарахме се...like never before...около месец отношенията ни с нея бяха отвратителни, а през това време с момчето се опознавахме, имаше и много сладки и романтични моменти, и аз бавно се влюбвах в него. Най-накрая приятелката ми го преживя и се сдобрихме...и с него всичко вървеше добре. Твърде много хора разбраха за него, но все пак всички казваха, че най-вероятно ме харесва...а и с него се разбираме супер и аз се влюбвах все повече и повече. Обаче. Преди около седмица бях на един купон...малко се напих, бях over-excited и реших, че ще му се обяснявам в любов...и му пратих смс, в който бях написала колко го харесвам. 24 часа по-късно той ми писа, каза, че ме харесва, но не иска да бърза с етикетите. Но след 2 дена ми каза, че е по-добре да си останем така, защото се ''пазил'' да не се влюбва, защото се бил провалил на някакъв изпит заради някакво негово старо, разочароващо влюбване..и засега си останахме просто приятели..and that's how my heart was broken.

Niakoitam
05-28-2013, 14:24
Току виж наистина се оказал обратен твоя човек. :D
Друго обяснение освен това,страх от връзки или деликатно отрязване не се сещам. :)

masochistic'love
05-28-2013, 14:46
Еми...вярно, че има малко такова излъчване...а най-добрият му приятел е най-гейственото момче, което някога съм виждала и най-странното е, че си има гадже...момиче :D И някои приятелки твърдят, че си имал гадже само за да прикрива тайната си връзка с момчето, което си харесвам...но това звучи твърде ужасно... :D

Mase
05-28-2013, 15:11
е тоя е яко зле

LadyTerrible
05-28-2013, 17:52
Мацко,май стабилно си го уплашила господина. :D Като е помислил за връзка,се е шашнал. Такива под път и над път,остави го да порасне малко.

masochistic'love
05-29-2013, 14:54
А според вас добра идея ли е да поддържам връзка с него (смисъл, казва, че иска да сме пиятели и се ръчкаме (по фейсбук) и си пишем...от време на време се виждаме и скоро има рожден ден) ? ....иначе всички ми казват, че ме харесва, просто не знае какво иска или се е уплашил, или просто е гей (въпреки че твърди, че не е) :D ...и просто трябва да му дам време.

LadyTerrible
05-29-2013, 15:41
Няма лошо в това да си комуникирате,просто не му давай зор с някакви срещи,обяснения в любов и тнт,защото ще вземе да спече още повече. :D