View Full Version : Лятна работа за непълнолетни?
krissssy
05-31-2013, 11:36
Съжелявам,ако темата е в неподходящо звено,просто мисля,че има общо с училището и не намерих по подходящо място. Та някой знае ли къде търсят непълнолетни няма значение за каква работа,говоря за Варна конкретно и още по конкретно за Макдоналдс,знам че взимат след 16 години (п.с на 17 съм) какво е заплащането там?
Как да няма значение каква работа, като говориш за точно конкретна? В Мака се подписват договори, има мега гадна 'йерархия' и трябва да си крайно закъсал, за да се набуташ там. Условията са ужасни и не ти го препоръчвам.
Иначе можеш да пробваш с флаери, аз това правя ;)
kamen971
05-31-2013, 18:50
Може ли малко инфо за флаерите ,защото и аз си търся работа за през лятото.
evtimow :3
05-31-2013, 18:53
Най-добрата алтернатива е с вестници, флаери и плакати. При останалите места е много по-сложна процедурата, а и заплатата не е много по-висока от разносвач на вестници.
за флаерите , търсите в интернет рекламни фирми , които търсят хора за разпространение , г/д заплащането е на бройка , не е много добро , но ако имаш свободно време може да изкараш някой и друг лев. Всеки дава различно.
krissssy
06-02-2013, 10:22
Попринцип за мен няма значение от работата,просто знам че рядко има работа за непълнолетни (по законен път) и съм чувала за Макдоналдс.
Доколкото знам, след 16 г. трябва да имаш някаква декларация от родителите, че са съгласни да бачкаш почасово. Пробвай в някой супермаркет като касиер.
pifiella
06-02-2013, 20:43
Да,щото то в супермаркетите ламтят за непълнолетни...
circlesquare
06-03-2013, 14:12
Щом си от Варна пробвай някъде из близките курорти.