.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Лятна работа за непълнолетни?

Съжелявам,ако темата е в неподходящо звено,просто мисля,че има общо с училището и не намерих по подходящо място. Та някой знае ли къде търсят непълнолетни няма значение за каква работа,говоря за Варна конкретно и още по конкретно за Макдоналдс,знам че взимат след 16 години (п.с на 17 съм) какво е заплащането там?

Мега фен Аватара на ameli
    Как да няма значение каква работа, като говориш за точно конкретна? В Мака се подписват договори, има мега гадна 'йерархия' и трябва да си крайно закъсал, за да се набуташ там. Условията са ужасни и не ти го препоръчвам.
    Иначе можеш да пробваш с флаери, аз това правя

Голям фен Аватара на kamen971
    Град
    Varna
    Може ли малко инфо за флаерите ,защото и аз си търся работа за през лятото.

Голям фен
    Най-добрата алтернатива е с вестници, флаери и плакати. При останалите места е много по-сложна процедурата, а и заплатата не е много по-висока от разносвач на вестници.

за флаерите , търсите в интернет рекламни фирми , които търсят хора за разпространение , г/д заплащането е на бройка , не е много добро , но ако имаш свободно време може да изкараш някой и друг лев. Всеки дава различно.

Попринцип за мен няма значение от работата,просто знам че рядко има работа за непълнолетни (по законен път) и съм чувала за Макдоналдс.

Доколкото знам, след 16 г. трябва да имаш някаква декларация от родителите, че са съгласни да бачкаш почасово. Пробвай в някой супермаркет като касиер.
    pxaxpaxpaxaxaxa..... otvorkovci i otvorki..

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Да,щото то в супермаркетите ламтят за непълнолетни...
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Град
    the state of disorder
    Щом си от Варна пробвай някъде из близките курорти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си