PDA

View Full Version : Имам нужда от съвет...

X.Ilieva
06-02-2013, 18:09
Здравейте, искам да ви помоля за съвет какво да направя в следната ситуация... Преди 3 месеца се запознах с едно момче (няма да обяснявам как защото е доста такаа дълго ;д) ей така на улицата и си говорихме после си разменихме Фейсбука и там продължихме да си пишем. При запознанството ние не си казахме всъщност на колко сме и по-късно аз реших да попитам и то се оказа че това момче било на 24 а аз на 14.. останах изумена защото аз му дадох максимум 18-19 години. Но това не попречи да си пишем.. продължихме даже започнахме да се виждаме така доста често.. накрая взехме че и двамата се влюбихме... Поговорихме си доста и той ми каза че доста ме бил харесвал но съм била малолетна.. вика ми аз съм 50 на 50.. ем да, ем не. В този момент аз спях да чувствам абсолютно всичко.. все едно бях ударена с мокър парцал.. не можех да осъзная какво се случва в момента, човека когото наистина харесвам и той мен да ми каже че няма как да се получи.. а всъщност може защото всеки път като сме заедно ние се целуваме прегръщаме, даже много повече.. но аз разбрах какво го притеснява... не годините, а родители те мии.. аз съм казала на майка ми яе се виждам с него и тя го прие, но не съм и казвала че имам чувства към него, а доколкото до баща ми той не ми се бърка в жиивота така да кажа или в личнотоо пространство, имам пъна свобода.. тва той го знае и пак се притеснява... нз вече.. И така да си дойдем на думата.. какво да правя.. да се боря още за него (пак казвам много съм влюбена, както и той в мен) или да прекратим връзка за известно време докато се позабравим малко, защото пък не искам и завинаги да се отдалечавам от него..

nevermind...
06-02-2013, 18:19
Toва не е любов ами педофилия.. :lol: Живей си детството, заеби ги тия простотии..

POLLINA
06-02-2013, 18:22
мхмм...мисля,че зад думите му се крие и нещо друго. Прекалено си малка за него

pifiella
06-02-2013, 18:33
КОЛКО СЛАДКО!

пак казвам много съм влюбена, както и той в мен..

Пук,пук,пук розов балон и здравей реалност!

пак казвам много съм влюбена, както и той в мен,ЗАЩОТО ИСКА ДА МЕ ИЗЧУКА И ДА МЕ ОСТАВИ!..

POLLINA
06-02-2013, 18:35
Момчето е на 24 години, едва ли разсъждава точно така. Това не ти е 18 годишен келеш
Според мен проблемът е точно в това, че ти си малка са него.

pifiella
06-02-2013, 18:41
Момчето е на 24 години, едва ли разсъждава точно така. Това не ти е 18 годишен келеш
Според мен проблемът е точно в това, че ти си малка са него.

Поли,да не би да мислиш,че няма 24-годишни,които да разсъждават точно като келеши?
Моля те. Никой нормален 24-годишен не би тръгнал с 14-годишна само от любов и без никакви користни чувства.
Тоя може да е некъв играч,да се прави на свестен в началото и после - Сбогом, ти коя беше?

POLLINA
06-02-2013, 18:43
Така е, не е изключено,ама.. според мен просто е осъзнал,че нямат бъдеще заедно.

pifiella
06-02-2013, 18:47
Така е, не е изключено,ама.. според мен просто е осъзнал,че нямат бъдеще заедно.
Дано поне е свестен и я остави невредима :D

BrokenKnight
06-02-2013, 18:52
няма смисълл, откажи се и си намери някой 18-19 годишен МАКС ,защо - отговори си сама ...

LadyTerrible
06-03-2013, 18:06
Ееее чакай малко де,10 години си е стабилна разлика.Може сега да си мислиш,че всичко е рози и слоумоушън,ама всъщност в един момент разликата между вас ще си каже думата и то стабилно.24 годишните се интересуват от доста по-различни неща от 14 годишните и тук нямам предвид само секс.Според мен просто се опитай да забравиш това и си намери момче близко до твоята възраст.

analgin
06-04-2013, 08:18
Разликата ви е много голяма на такъв етап , ако ти беше на 24 , той на 34 вероятно щеше да е по-различно , но на 14 наистина си си още малка . Не знам дали има любов , но и да има е нормално момчето да се притеснява , не знам каква битка искаш да водиш ,но все пак барбитата още са ти в стаята , а искаш да се бориш за връзка с 24 годишен .