PDA

View Full Version : Досаждам ли му?

BloodyDreamer
06-03-2013, 18:15
Преди време пуснах една тема за едно момче от Унгария, по което бях хлътнала. Все още си го харесвам, но той си има приятелка. Ясно ми е, че не може да сме заедно, но все пак искам да поддържам връзка с него, да бъдем приятели. Писахме си два пъти, после пак го търсих, но той не ми отговаря. Как мислите - досаждам ли му, или просто наистина не му се удава възможност да ми отговори?

---

Малко ми е тъпо така да си показвам разговора. След малко ще го изтрия, просто искам да получа мнение от страничен човек, ще се радвам да чуя момчетата какво мислят.
Ох. То само аз пиша... Май наистина съм досадна. Иначе емотиконките не излизат, но като пише доста често употребява ":)"... но пък то е стил на писане, така че не знам дали значи нещо.

Fuck. Наистина го харесвам, но... явно нищо няма да се получи. Очаквах подобно нещо. Ще го оставя на спокойствие.

pifiella
06-03-2013, 18:20
Малко ми се струва,че му вадиш думите с ченгел, досадна ми се виждаш...ма няма лошо,де!

BloodyDreamer
06-03-2013, 18:34
Да го оставя на мира значи? -.-

Mase
06-03-2013, 18:36
Дa?

DisappointedDreamer
06-03-2013, 18:39
Досаждаш.

pifiella
06-03-2013, 19:37
Аха,може да му пишеш,а гаджето му да е до него в този момент,сигурно не е приятно чувството...

fenkaaa
06-03-2013, 20:51
Fuck. Наистина го харесвам, но... явно нищо няма да се получи. Очаквах подобно нещо. Ще го оставя на спокойствие.

Абе момиче,ти нормална ли си? На теб ще ти е приятно ли да си имаш приятел и някаква друга постоянно да му пише.Хубаво го харесваш,но какво изобщо очакваш да се получи? Просто няма как да не ти го кажа това,представям си как аз съм на мястото на момичето и ако стоя до него и виждам какво се пише,много ще се издразня.Боже,толкова ли няма свободни момчета..

leadyflame
06-03-2013, 21:50
Разбирам колко си ентусиазирана да привлечеш вниманието на младежа, ама изгубена кауза е..

Ivaaaaa
06-04-2013, 06:53
казаха го и преди мен
досаждаш!

BloodyDreamer
06-04-2013, 07:19
Абе момиче,ти нормална ли си? На теб ще ти е приятно ли да си имаш приятел и някаква друга постоянно да му пише.Хубаво го харесваш,но какво изобщо очакваш да се получи? Просто няма как да не ти го кажа това,представям си как аз съм на мястото на момичето и ако стоя до него и виждам какво се пише,много ще се издразня.Боже,толкова ли няма свободни момчета..

Разбрах, че няма да се получи, поне десет пъти съм го писала вече в тоя форум. Ще спра да му пиша - това ясно, само не мога да разбера - той като си има приятелка, няма право да общува с други момичета ли? Смисъл аз не му се натискам, нито флиртувам или нещо такова...