Влез

View Full Version : Въпрос за една нелепица.... :x

innuendo
06-06-2013, 11:23
Здравейте, оказа се, че с един приятел, който е три набора по-малък от мене, сме полубратя. Значи, в началото на 2010 се запознахме по една съвсем нелепа случайност (макар че си знам, че случайни неща никога не е имало тук, а при мене пък съвсем!) и веднага си допаднахме. Оказа се, че той има с мене точно 40 месеца разлика (за капак на тази част - и двамата сме в сряда родени), освен това, правихме си при един стар и изпечен кабалист изследвания - оня пич се оказа с конфигурация 13:40 (13 - 1 и 3 - числата на Слънцето и Юпитер, а аз - 37:87, което, каза той тогава за 87 - е голяма работа).

И на тоя моя лудак преди четири месеца му дойде тая неземна мисъл да ме заведе в Съдебна Медицина на ВМА-Варна и дадем кръв за генни изследвания. Кихна пича хилядарка, чакахме три недели да стане изследването, после още две седмици чакахме за здравето на родните ни пощи да доставят резултатите и... I guess we know the score... (пред резултата немеем)
Оказа се, че сме полубратя!
Отначало - първите десет дни, бяхме някак си екзалтирани, правим се на големи гъзета - кой като нас, нъц-нъц...
Но после, като взех да си го прибирам у нас да спи човека (в момента е тъмна Индия кой има някакви родителски или попечителски права над него, та той е като избит електрон и го играе латинопартизанин), майка ми започна да ми ръмжи.
Появим се с маршова стъпка в апартамента, онази: "Рммммррх!!!". Започнем да слушаме музика от таблета му, пак вади едни звуци, по-характерни за стара чавдарка, която не може да си вземе баира, нежели за толкова божем умна жена като нея.
Баща ми знае какво е правил на онези години по-добре от когото и да било на тази планета, та си трае, но сега сме на път да се запердашим кой както свари.

Та, въпроса ми е:

Как да постъпя - да обявим резултатите от изследванията пред майка ми, пък каквото ще да става; или да си траем до по-удобен момент?

anonymous929647
06-06-2013, 16:44
Кажете й! Какъв по-удобен момент? Но гледайте да й го съобщите внимателно, защото съм сигурна, че няма да й е много приятно като разбере xD

FuCKkK13
06-06-2013, 17:13
Кажете й! Какъв по-удобен момент? Но гледайте да й го съобщите внимателно, защото съм сигурна, че няма да й е много приятно като разбере xD

+ 8-)

anonymous895156
06-06-2013, 17:23
Гледайте да ви хване на калъп и тогава й кажете ;)

pifiella
06-06-2013, 17:34
ОМГ...такова филмиране,та чак съдебна медицина :D

Cооkie
06-06-2013, 17:47
А не е ли по-добре първо с бащата да го обсъдите? Може да предпочете той да каже на майка ти?

Glamour92
06-06-2013, 18:08
http://i429.photobucket.com/albums/qq12/xasurax113/Cool-Story-Bro-.jpg

...след като й кажете,единият от вас да остане на пост през нощта
Тя със сигурност ще иска да ликвидира полубрат ти. С нож,с възглавница,с каквото й падне,стига да е ефективно.
И вероятно вината ще педне върху теб,като предполагаемият ти мотив ще е свързан с наследството на болният ви общ прачичо-милионер.
Внимавайте много! Вървите по тънък лед...

eclipse06
06-07-2013, 06:49
Никой нормален човек не те води на тестове във ВМА, ако не е намислил нещо. На брат ти не му е чиста работата.. :D

innuendo
06-08-2013, 14:04
Пича, да ви кажа, е луд за връзване.... Не мисля, че би могло да се даде точно описание на състоянието му. Щом заради една псувня на майка по мой адрес викна 10-тина циганина и с таран, направен от тролейбусен стълб, разбиха няколко стени на къщата на комшията, който се осмели да ме псува, смятайте.... Пък иначе ако не е сигурен, че резултатът от някоя си проверка няма да е реален, казва "Е#ал съм му майката и лъжци!" и повече не може да се говори на тази тема с него.
Добро момче е, ама да не си му на пътя, ако се ядоса...

Иначе ако майка ми научи, знам какво ще стане:

Ще поиска развод на дъртака, ще го изгони като бъхлява котка от нас, а на нас ще се погрижи да ни намери някакво какво да е прилично жилище (разбирайте - с дограма, здрави стени, вода, ток, легло, маса и две столчета - съвсем в аскетски стил, без значение колко стаи има сумарно).... Ама мамка му, хем мразя баща си в червата, хем ме е жал да го наглася да го докара до клошарство, че е болен от 1'001 болести..... Ей това ме раздвоява. Иначе братлето е готово да предостави пълноцветно копие на протокола на майка ми до 90 минути след заявено и потвърдено желание (Пита: "Искаш ли?". Ако кажа, че искам, след четвърт час пита: "Сериозно ли искаш?". Ако потвърдя и тогава, казва: "Айде, с тебе съм бате!"). Ей това с баща ми ме кара да се сдържам от подобни реакции, че не ми се иска да избързам с реакциите след някоя особено тежка разправия, а после да съжалявам (не е каквото да не съм си теглил и по-рано от такова бързане от сега за след малко, щото съм се бил ядосал....). Ей затова.....

@Glamour92: Добре си го измислила, ама майка ми знае, че ако с него се случи някакво нещастие и има вероятност тя да има пръст в това, на нея СЪС СИГУРНОСТ ще й се случи нещастие, в което АЗ ЩЕ ИМАМ ПРЪСТ!!!

@RadiND: Тази емотиконка ми напомни как преди години на първи април със същия идиот си изпросихме боя от майка ми..... Тя, очевидно чудейки се как да ми досади, пита: "Уууу, на мама! Какво пак си щастлив?". Отговарям й: "Бе с това момче красивото, което седи до мене, ще ставаме гейове... Утре отиваме на Топлата вода (известно сборище на гейове и манафи) вечерта, към 10.... Добре ще си прекараме!". И тя: "Как не те е срам бе, урод нещастен! Как не те досрамя на стари години да ме осрамиш!!!", а след това по нас заваляха ритниците и шамарите..... Щастливи години, innuendo беше млад!