View Full Version : Ревност!
Ivanov233
06-14-2013, 21:04
Здравейте , значи проблемът ми е следния.. Ходя с едно момиче от 8 месеца и всичко е супер освен това , че много я ревнувам. Отначало не бях така , но с времето започна да ме лъже за дребни неща , но това ме накара да спра да й вярвам и сега , когато ми каже нещо ми е трудно да й повярвам без значение какво е то .. Та ревнувам я много , защото си прави специално отделен акаунт във Фейсбук , на който всичко е толкова секретно .. Не се вижда кого добавя , какво споделя , а бе нищо .. Та там тя добавя уж "приятели" разбирасе само от мъжки род и си пращат сърца , целувки , прегръдки и т.н , което ме кара да ревнувам.. Тя все повтаря , че те са само приятели и нещата , които си пращат са с чисто приятелски цели.. Да ама аз го разбирам по друг начин.. Защо й е да си прави други акаунти без снимки , фейк нейм и да си пишела там (САМО С МОМЧЕТА) защото нямала приятели , вярно е , че приятелките й я зарязаха доста жестоко ама ако искаш приятели излез навън и си намери , а не в интернет пространството да флиртува едва ли не с момчета и да праща целувки , прегръдки и да им казва "Обичам те" (чисто приятелски било) .. Кажете ми как да постъпя .. Говорил съм с нея за това и само ми повтаря , че ревнувам напразно и , че никога не била способна да флиртува докато е с мен , а за изневяра даже не си и помисля , тъй като не била от тези момичета.. ДА ама не , върти флирт на 100 процента (поне аз така го разбирам) .. Кажете ми как да постъпя , да говоря ли с нея , какво да правя .. Тази ревност ме побърква..
Първо - за да започне да те лъже много е лошо.
Второ - има друг ФБ ,еми и ти направи един фейк женски профил събери приятели в него снимки и я добави :)
Трето - 110% сигурен,че флиртува с други.
Четвърто - като искаш да си сигурен нека ти покаже съобщенията си когато си в тях или тя у вас внезапно.
Пето - На колко сте?
FuCKkK13
06-15-2013, 10:48
1во - лъже те ? - до някъде ти си си виновен.. не трябва да и позволяваш да те лъже,все пак 8 месеца не са малко
2ро - такива думи вярно вече ги използват за ''здрасти'' ама я накарай да престане -С РАЗГОВОР !
3то - какви са тия простотии с фб и не знам си какво ?
4то - един сериозен разговор,без да я оставяш да се измъква и и казваш директно да прекрати всичко това.. ако иска приятели не и е нужно да е от друг профил 1во и 2ро може да ги намери навън и 3то тия отношения не бият само на приятелски
един сериозен разговор и ако не престане я оставяй ...
Ivanov233
06-15-2013, 17:21
[QUOTE=AnzaRe;10735949]Първо - за да започне да те лъже много е лошо.
Второ - има друг ФБ ,еми и ти направи един фейк женски профил събери приятели в него снимки и я добави :)
Трето - 110% сигурен,че флиртува с други.
Четвърто - като искаш да си сигурен нека ти покаже съобщенията си когато си в тях или тя у вас внезапно.
Пето - На колко сте? - Аз съм на 19 , Тя е на 17. Благодаря за отзивите , но вече й казах , че това не може повече да продължава и й казах , че всичко е свършило.. И да говорили сме 1 път , но тя все повтаря " КАК може да си толкова ревнив , това е чисто приятелски "
sexa_na_kompleksa
06-15-2013, 18:11
Ти виждал ли си какво прави в този фалшив профил, или само предполагаш? Ако си виждал, и си сигурен, че флиртува с други, попитай я как би се почувствала, ако и ти правиш същото.
eclipse06
06-15-2013, 19:00
Момичето явно обича мъжкото внимание. Покажи й, че това, което прави, не ти харесва. Ако трябва направи сцена, игнорирай я известно време или й демонстрирай същото поведение отстрани, но според мен за такива момичета няма оправия..
Зарежи тъпата путка (по възможност я изчукай брутално преди това)
Ivanov233
06-16-2013, 10:36
Ти виждал ли си какво прави в този фалшив профил, или само предполагаш? Ако си виждал, и си сигурен, че флиртува с други, попитай я как би се почувствала, ако и ти правиш същото.
Да виждал съм , едното момче го познавам и ми праща чатове , единият чат беше нещо като от сорта " Момчето : Защо изобщо ме харесваш , Какво те привлича :Д ? Тя: Ти ми кажи , Момчето : Ми не мога да гадая , Тя: Ами забавен си и си оптимист". Снощи поговорих с нея за тия профили и глупости и отговорът й беше : "Какви са тия глупости , че флиртувам , щом мислиш така ще го деактивирам добре. Това са просто приятели омг"
ShtrudeL
06-16-2013, 11:57
лол
много ясно, че лъже за аканунта
много долно
eclipse06
06-16-2013, 11:59
Интересно ми е ти как я оставяш да мине с номера "какви са тези глупости" като имаш черно на бяло доказателства, с които можеш да я притиснеш в ъгъла. Просто питам.
Ivanov233
06-16-2013, 18:00
Интересно ми е ти как я оставяш да мине с номера "какви са тези глупости" като имаш черно на бяло доказателства, с които можеш да я притиснеш в ъгъла. Просто питам.
Просто ми е жал за нея , да постъпя така.. До сега постоянно си затарях очите и й прощавах , обаче това направо ме събори и все пак не мога да я оставя , защото не мога да си представя живота си без нея и на хората , които казват да направя същото като нея , не няма и не мога , защото :
1. не съм такъв човек
2. СЪЖАЛЯВАМ я И НЕ мога да и причиня такова нещо
И в момента съм много объркан , говорих с нея , че мисля че трябва да се разделим заради тези неща , но ми е много много трудно и не знам..
lyuba991
06-16-2013, 18:44
помоли я да не го прави и ако наистина те харесва ще уважи желанието ти :)
направи си fake account и почни да я забиваш от него. Прати ѝ fake снимки, представи се за интересен за нея човек, уговорете си среща и я изненадай :)
sneering
06-16-2013, 19:38
Няма смисъл да си играеш,тя е от ония искащи хем гадже да и слуша семейните повърни ,хем допълнително момчешко внимание,да си има от всичко.
Не е толкова специална,кажи и да си избере и ако не иска и тегли едни майни,и да ходи при ония клоуни във фейсбука.
Явно е някаква attention whore. Не вярвам в реалността да смее и да заговори на улицата някое момче. Много е незряла. Поговорете си.