View Full Version : Въпрос
GerichkaaA
06-14-2013, 21:57
Днес, два часа след като цикълът ми дойде, с приятеля ми правихме секс, но той свърши в мен. Въпросът ми е дали е възможно да се забременее в такъв случай. Овулацията ми е на 14-тия ден, тоест сега не съм в овулация. Ще съм благодарна, ако не критикувате действията ни, а отговорите на въпроса.
не прави секс без капут и като си в цикъл?!
аааа представих си гооо :lol:
хем е свършил в теб, хем цикъл иллл
не си бременна
mlakniwe
06-15-2013, 07:48
Станало е МАЗАЛО
Е на това му се вика мартеничка, само не знам как сте толкова безбожно тъпи че да правите секс докато си в цикъл, че и без презерватив хахаха. Явно много държи приятеля ти да хване някоя колония на оная му работа.
FuCKkK13
06-15-2013, 10:51
Е на това му се вика мартеничка, само не знам как сте толкова безбожно тъпи че да правите секс докато си в цикъл, че и без презерватив хахаха. Явно много държи приятеля ти да хване някоя колония на оная му работа.
за инфекциите не знам, ама ако знаеха колко други проблеми могат да си навлекът
GerichkaaA
06-15-2013, 11:24
Щом толкова ви интересува- бяхме с презерватив, но той се скъса. За инфекции и тем подобни знаем, затова винаги ползваме предпазни средства. Това обаче не мисля, че има някакво отношение към зададения въпрос, а именно дали има възможност от забременяване. Дали е било със или без- все тая, щом е станал гаф.
Щом толкова ви интересува- бяхме с презерватив, но той се скъса. За инфекции и тем подобни знаем, затова винаги ползваме предпазни средства. Това обаче не мисля, че има някакво отношение към зададения въпрос, а именно дали има възможност от забременяване. Дали е било със или без- все тая, щом е станал гаф.
:lol:
Ще повърна.
Щом даже Рабалката се отвращава, смятайте кви сте гадни :D
При първите 1-4 дена на цикала на теория няма шанс да стане нищо,но имам познати които това го използваха като предпазно средство против забременяване и след година и малко си имаха едно такова малко, сладко изчадие.
theblackfairy13
06-21-2013, 18:10
отврат :Х
FuCKkK13
06-21-2013, 18:22
апффф :? образовай се малко.. както казах инфекциите са ви най-малкия проблем при положение,че могат да станат много по-сериозни неща...
sweetycherry33
06-21-2013, 18:37
Блаа ужас :Х :Х :Х
Ще повърна.
Абе точно ти... айде не?
lyuba991
06-23-2013, 11:31
Ебати мазалото :D Като цяло опасността да си бременна е минимална.
baby_baby
06-23-2013, 19:08
Никога несъм го правила като съм в цикъл и то без презерватив но ми се стува че е било голямо мазало а и защо не изчакате
като не си в цикъл? Така ем няма да има мазало ем ще ви е спокойно