View Full Version : Здравейте! Имам мъничък проблем!
muci_shalqlq
06-16-2013, 11:34
Здравейте! Моят проблем е, че с гаджето ми (който е на 18) и още един (на 19) правихме любов, но презервативът се скъса, когато той му лапах и падна сперма в устата ми.Другият пък ми се изпразни в дупето. Искам да питам мога ли да имам бебе или близнаци? Благодаря предварителну. :smt007
Сексиматска
06-16-2013, 11:40
офф !
ние секс правим с ескапел, след вс сношение взимам по 1 :) но цикала ми още не е дошал :(
muci_shalqlq
06-16-2013, 11:42
trollll
млъквай ма, лунна. имай уважение към хората. овца в овцата ти.
HollyGolightly
06-16-2013, 11:53
Някои заслужавате да сте 365 дни в годината на училище и да ви пускат от там само колкото да се приберете да спите. Аман от хора без работа :?
Сексиматска
06-16-2013, 11:54
Някои заслужавате да сте 365 дни в годината на училище и да ви пускат от там само колкото да се приберете да спите. Аман от хора без работа :?
искам бащати да ме ебе
muci_shalqlq
06-16-2013, 11:56
ТИ ПА ГЛЕАШ КЛИУКАРКАТА САМО МА ОВЦОООООООООООООООООООО ДА ТА ЕБАТ 365 ПЪТИ 365 БОЛНИ КОНЯ С 366 ЧЕРНИ ГОЛЕМИ ХУЯ МААААААА КОЗАААААА ТАКАААА! ЩЕ МЕ УВАЖАВАШ ОВЦОООООООО
Eдно време поне тролването си беше качествено, вие сега нищо не можете да направите..
problem4eeee
06-16-2013, 17:59
ТИ ПА ГЛЕАШ КЛИУКАРКАТА САМО МА ОВЦОООООООООООООООООООО ДА ТА ЕБАТ 365 ПЪТИ 365 БОЛНИ КОНЯ С 366 ЧЕРНИ ГОЛЕМИ ХУЯ МААААААА КОЗАААААА ТАКАААА! ЩЕ МЕ УВАЖАВАШ ОВЦОООООООО
дори само от начина ти на писане разбирам, че си простачка :)
ireallyloveu
06-16-2013, 18:06
нямам думи ...
Това тролване даже не е и забавно.
DragonLady
06-16-2013, 20:07
Това тролване даже не е и забавно.
Дам, не е и интересно вече ...
JuStElly
06-17-2013, 02:17
Поне да си поизпипват историите, а то...
Наистина вече се изумявам от безхаберието на модераторите в тоя форум. Много ми е любопитно, защо такива малоумни индивиди директно не получават бан...
Не.
Това за модераторите е вярно де - затварят само хубави теми, а такива простотии си стоят
Е, айде, модераторите намесихте. Има достатъчно сол в коментарите, че троловете да си умират.
Хубавите теми си заслужават да бъдат модерирани и не се затварят току-така.
Трето, има ЛС-та, модераторите отговарят.
Но като се замисля, тая тема и сол не заслужава.
pifiella
06-17-2013, 11:55
Умри бе,мършо!
sweetycherry33
06-17-2013, 15:18
Жалък опит за тролване.
Ще изядеш БАНана... усещам
По-голям проблем е аватарът ти.
Е, айде, модераторите намесихте. Има достатъчно сол в коментарите, че троловете да си умират.
Хубавите теми си заслужават да бъдат модерирани и не се затварят току-така.
Трето, има ЛС-та, модераторите отговарят.
Но като се замисля, тая тема и сол не заслужава.
Да ей сега ще тръгна да пиша на модератор, след като те трябва да следят за точно такива теми и да ги затриват барабар с авторите им.
ЛС-то беше за "хубавите затворени теми". А теми като тази никой не им обръща прекалено много внимание. И да се заключат, и да не се заключат, както виждаш, се отсяват. Преди се заключваше и за малки дози спам, сега се заключва когато някой пречи. Ако не беше улекнала модерацията, нямаше да си говорим толкова лежерно и да се отклоняваме от темите в събралите интерес посоки. По-добре така, тия теми се преживяват.
baby_baby
06-25-2013, 12:37
ха т'ва шега ли е? Не няма да имаш дете и близнаци само ако ти се испрази в п*тката иначе ако се испразни в устата или в дупето няма как да забременееш и преди да правиш секс малко прочети някои работи ;)
Ходи си мий устата че е хванала кора
BlueFace
06-27-2013, 23:24
Вече дори и троловете не са качествени в този форум....