PDA

View Full Version : Университети по актьорско майсторство.

milen.donchev.33
06-19-2013, 17:30
Здравейте!
На 16 години съм и се занимавам с актьорско майсторство от известно време.Искам след две години да замина в чужбина и да продължа да се занимавам с театър и кино в университет.Може ли да ми предложите някои такива или просто да споделите вашето мнение.Друг въпрос е:Трябва ли да мина изпита "Toefl".Моля ви за смислени мнения и ви благодаря предварително! :)

girlwithblueeyes
06-19-2013, 17:47
Сертификата за език ти е задължителен навсякъде в чужбина .
За университети виж този
http://www.hmtm-hannover.de/en/university/

За другаде и в Бг няма представа знам само тук в Германия

milen.donchev.33
06-19-2013, 18:25
Мдаа ... може би забравих да спомена , че единствения чужд език , който знам перфектно (както писмено , така и устно) е английският.Иначе благодаря за бързото отзоваване! :)

girlwithblueeyes
06-20-2013, 10:51
Ами тогава с английски щом друг език не знаеш толкова добре

Охх сега се сетих че в БГ може в НАФТИЗ но идея си нямам каква е процедурата по кандидастване .

shusha
06-29-2013, 11:21

Охх сега се сетих че в БГ може в НАФТИЗ но идея си нямам каква е процедурата по кандидастване .
В сайта всичко е описано най-подробно.

dark_girl
06-29-2013, 13:32

Искаш да кажеш НАТФИЗ.:D

NikafNqkaf
06-29-2013, 14:11
Има около 4-5 такива университета в България. Тези, които си струват са Любен Гроис и НАТФИЗ. Като Гроис е частен университет и годишно ти излиза около 3 хилярдарки (може и малко нагоре). Там се влиза лесно, но се излиза трудно. Юлиян Вергов е завършил там. В НАТФИЗ годината излиза 1400 лв, там пък трудно се влиза и доста по-лесно се излиза.