PDA

View Full Version : Кафяво течение. Още колко време?

PetqIlcheva
06-23-2013, 15:01
Цикълът ми дойде на 13 този месец. Оттогава пия противозачатъчни. На 20ти ми свърши, като както винаги за последен ден не беше кръв, а кафява течност. На 21 правих секс с приятеля си, като УЖ нямаше нищо вече. Но след това имаше не само кафява течност, но и кръв по презерватива и чаршафите. До днес кафявата течност продължава да си я има, не е много обилна, седи си същата. Също така има и кръв от време на време. Нормално ли е да е толкова дълго това... "течение"? От хапчетата може ли да бъде? За пръв път ми се случва...

lyuba991
06-23-2013, 16:00
Не мисля, че толкова дълго е нормално, а за хапчетата не би трябвало да е от тях. :)

s.dance33
06-23-2013, 16:39
На мен ми е и преди и след кръвотечението .. но ми е 4 дена и на 5-тия най-много 6-тия имам такова течение .. На една приятелка и трае 8 или 9 дни като последните са по-слаби /кръв и кафяво течение/ .. Ходи на гинеколог и няма нищо ненормално .По принцип не е нормално да е повече от 7 и по-малко от 3 дни, но не откриха нищо .. различно е при всеки , не мисля и аз че е от хапчетата ,но щом не е обилно кървене не е страшно и мисля ,че ще спре тези дни

In*The*Face
06-23-2013, 16:40
Причините за кафяво течение могат да са десетки. Понякога кистичка също причинява такова, друг път причината е за хормонална свърхстимулация на маточната лигавица, която се получава при напрежение и стрес, някои контрацептиви също могат да бъдат причина. При всички положения обаче трябва да отидеш на преглед, за да установи от къде е проблема и какво трябва да се предприеме. Гинекологът може дори да ти предпише друг вид противозачатъчни, ако сметне, че причината е в тях.

baby_baby
06-23-2013, 19:20
Не мисля, че толкова дълго е нормално

LadyTerrible
06-24-2013, 13:11
Аз също взимах противозачатъчни и имах същия проблем.Не мисля,че е страшно,но ако се безпокоиш иди на гинеколог.Надявам се хапчетата да са ти предписани,а не да си ги пиеш на свое усмотрение.