View Full Version : Моля за съвет....
welovezaynmalik
06-24-2013, 01:35
Така.. Запознах се на един купон с момче по голямо от мен, което адски ми допадна и цяла вечер пушихме наргиле и си говорихме ии после към 5 сутринта ни се доспа и си легнахме заедно ии първо той легна и започна да ме щипе и закача и така сещате се искаше да легна до него и да се гушкаме но нищо повече ии това ставаше пред брат ми което ми говори че момчето наистина имаше симпатии към мен и така спахме заедно с момчето и беше много приятно но на сутринта си тръгна малко преди мен и оттогава )2 дни) си пишем нон стоп и АЗ му предложих да излезем и май ще излезем но въпросът ми е дали ще стане нещо между нас, дали е сериозен?
aquaposh
06-24-2013, 06:38
по-скоро да, обаче и ти му помогни малко - дай му някакъв знак
Smrazqvashta
06-24-2013, 06:45
Мисля, че е много рано да се каже каквото и да е било. Изчакай и ще разбереш. Всеки друг отговор мисля, че ще е гадаене от наша страна.
lyuba991
06-24-2013, 08:43
Трябва първо да се поопознате малко, за да разбереш дали наистина има нещо между вас! ;)
welovezaynmalik
06-24-2013, 09:27
Благодаря. Знам че е глупаво но на купона беше страхотно и постоянно го викаха да отиде с другите но той стоеше при мен, а пък и е свестен не би си легнал с което и да е момиче?
Smrazqvashta
06-24-2013, 10:27
В началото всички са свестни и добри, свалят луна и звезди. Просто от какъвто и ъгъл да погледнем ситуацията наистина е много рано да се каже каквото и да е било. Имай в предвид, че един мъж, за да получи своето е способен да бъде всякакъв. Докато не си наясно какво таи и какъв е няма как да разбереш намеренията му.
А ти как разбра, че не би си легнал с което и да е било момиче? Не позволявай на първото впечатление да оказва изцяло влияние върху мнението ти. Не казвам, че той е лош или несериозен от към намерения спрямо теб, просто няма как да разбереш какъв е за толкова кратък период от време.
BlueFace
06-24-2013, 11:28
Технически като сте спали заедно си е легнал с момиче, което среща за първи път ; ) Съгласен съм с горния пост
sexa_na_kompleksa
06-24-2013, 11:42
И аз съм съгласна със Смразяваща. Изчакай, недей да бързаш и да хлътваш преди да го опознаеш.
LadyTerrible
06-24-2013, 12:45
Първо излезте двамата само,виж как ще се държи и после мисли какво и как ще става.