PDA

View Full Version : Обичам я



divakaa_3445
06-25-2013, 21:01
Здравейте,хора!Като всеки нормален човек-влюбих се!Не за пръв,най-вероятно не и за последен път,но този път го усещам по-специално.Става въпрос за момиче,и двамата сме от Пловдив,аз от Кичука,а тя от Тракия.Та не сме се виждали още,но аз съм я канил веднъж-два пъти,тя все вика ще видим.Но ето как започна всичко-тя ме намери във фейсбук и ми иска приятелство(аз естествено я приех) и започнахме да си пишем.Отначало тя,като че ли изтъкваше,че я кефя,но дотам.Но след ден-два аз и пиша,тя не отговаря,или пък само я питам какво прави,тя ми каже нищо и толкова...Та помогнете,ако можете-за какво да си пишем,как бих могъл да я спечеля и т.н. :)

pamito14
06-25-2013, 21:48
на сила хубост не става изчакай ако има нещо ще пише сама щом си опитвал и не отговаря не прекалявай да не излезеш досадник в очите на момичето

Glamour92
06-26-2013, 08:13
Здравейте,хора!Като всеки нормален човек-влюбих се!..............
Та не сме се виждали още

Не си влюбен в нея.
Влюбен си в представата си за нея и няма да е лошо да го осъзнаеш.
Излезте,ако тя пожелае,опознайте се,но не я натоварвай излишно с очакванията си и не й нахлузвай образът,който си си втълпил,че е неин.

AnzaRe
06-26-2013, 08:31
Хахахахах влюбен пък не си се виждал с нея абе излез от филма

Smrazqvashta
06-26-2013, 15:26
Темата ти е със заглавие "Обичам я", твърдиш, че си влюбен, не си я виждал, а тя дори не те отразява? Правилно ли разбрах?

Я СЕ СЪВЗЕМИ !!

Take_That
06-26-2013, 18:18
Не насилвай нещата, изчакай поне веднъж и тя да ти пише, ако има нещо, което ще се случва, то ще се случи и без ти да насилваш нещата. Не знам до колко си влюбен в нея (но все пак ти си знаеш), може би просто ти е влязла под кожата, вие мъжете сте си такива - едно момиче колкото повече ви бяга, толкова повече го искате, а в случая тя ти бяга

divakaa_3445
06-26-2013, 19:17
Хахахахах влюбен пък не си се виждал с нея абе излез от филма



Темата ти е със заглавие "Обичам я", твърдиш, че си влюбен, не си я виждал, а тя дори не те отразява? Правилно ли разбрах?

Я СЕ СЪВЗЕМИ !!



Аре стига с тоя хейт,бе...Пфф...бахти народа нещастен :@

Smrazqvashta
06-26-2013, 19:20
Аре стига с тоя хейт,бе...Пфф...бахти народа нещастен :@

Мило дете, надали аз съм нещастната. Не моя живот изглежда, като анекдот отстрани. А относно хейта, ти попита, аз отговорих. Харесва или не, това е моето мнение.

divakaa_3445
06-26-2013, 19:51
Да,мнението си е твое...изрази го,затова е форума.Обаче закво е тоя хейт не мога да разбера.....

Smrazqvashta
06-26-2013, 19:54
Какъв хейт, човеко? Казах ти да се съвземеш, колко по дружелюбно трябваше да го кажа, за да ме разбереш?

BlueFace
06-27-2013, 22:49
Не ги слушай тия хейтъри, вашата любов е предопределена от звездите. Така да те намери във фейсбук, това не са случайни работи. А и щом любовта ви е толкова силна без да сте се виждали, представите като се видите какво ще е. Айде, чакам покана за сватбата : )

NikafNqkaf
06-28-2013, 09:17
- Изобщо не си влюбен. В филма си. В най-гадния филм и то. Заблуждаваш се и си втълпяваш, а това е много кофти. Предразполага към това да й тичаш след гъза, което пък на нея й прави ебати кефа и сигурно вече те е добавила към графата си с фенове, обожатели и не знам си кво, които използва само за да си вдига самочувствието и да си мисли, че е много велика.

- Поканил си я да излезете. Тя ти е казала: "Ще видим", което си е чисто НЕ, само че по заобиколния начин. А за да е такова не - не си й интересен, не я кефиш, не те харесва и т.н.

- Как по-точно е изтъквала, че я кефиш? Разясни. И дай повече подробности за разговорите ви, ако искаш да ти помогнем, така на сляпо няма как да стане, не можем да гадаем ( Е, аз мога де, ама на другите им е трудничко :D )

- От това, което си написал ми става ясно, че в началото наистина има шанс да те е харесала по снимки, обаче си си отворил устата ( или пръстите ) и си развалил всичко, ахахха. Издънил си се някъде, тва е единственото обяснение за такова поведение. И пак ти казвам - дай подробности за разговора, за да разберем къде си се издънил и дали можеш да оправиш нещата.

- И pls, спри с тва ОБИЧАМ Я, АМА ВЛЮБЕН СЪМ, АМА ТЯ Е ЖЕНАТА НА ЖИВОТА МИ, АМААААААА ...