View Full Version : Осмокласници 2013/2014
black pearl
02-09-2014, 15:59
Мда, така е. Английския наистина е много , много лесен. Аз уча испански и направо ми се еба майката (поне ми харесва и ми е приятно, за разлика от английския) :Д То времена, та неправилни глаголи , та за положителня и отрицателня ф-ма всичко различно.. :Д А сме взели 10 времена , а имаме още 8..
Но иначе и на мен английския не ми е много по сърцето, но ще го уча , няма как. Най-малкото , че в цял свят се говори и една свястна работа няма да си намериш без него.. :)
perry_the_platypus
02-10-2014, 11:03
Но иначе и на мен английския не ми е много по сърцето, но ще го уча , няма как. Най-малкото , че в цял свят се говори и една свястна работа няма да си намериш без него.. :)
Изобщо не съм съгласен с болднатото, но не мисля, че има смисъл да спорим. Бъдете си заблудени, че английският е всичко. :lol:
black pearl
02-10-2014, 12:10
Навсякъде се търсят знания по английски език. Както и да е , не ми се спори.
П.П - Днес ни казаха оценките
БЕЛ -6
Испнски -5
Сип испански -6
Математика -4 :хх
ФВС-6 :Д
anonymous895156
02-10-2014, 13:03
Изобщо не съм съгласен с болднатото, но не мисля, че има смисъл да спорим. Бъдете си заблудени, че английският е всичко. :lol:
английският е всичко
Никой не ти казва, че английският е всичко (освен dimitar., :lol:), ама отваря много врати. Пък и каквато и да е причината да го учим, всяко знание е полезно.. :) А, за това, че ако него не разбираш не можело да ти вървят други езици изобщо не съм съгласна. Познавам хора, които не са добри в английския, но немският и испанският им вървят. И да, пак казвам, че не съм добра в езиците, но само в точните науки ли да се развивам тогава? Това е прекалено едностранчиво според мен. Друг въпрос е, че ако оставим професионалното развитие на страна, огромен процент информация е на английски - филми, книги, статии и тн и тн. Е, какво, ако искаш да прочетеш някоя интересна книга на английски, да си чакаш някой да благоволи да я преведе и преиздаде ли? Дори и с не желание, ученето на английски (и на други езици) е от полза.
perry_the_platypus
02-10-2014, 14:20
А, за това, че ако него не разбираш не можело да ти вървят други езици изобщо не съм съгласна. Познавам хора, които не са добри в английския, но немският и испанският им вървят.
Точно за това съм съгласен, хахаха. Както ТИ самата каза, всеки си има мнение. :)
А, за това, че английският не е всичко. Ами представи си, че кандидатстваш за работа, но има и друг човек, който кандидатства за същата позиция. Ти имаш ниво С1 на английския, а той има B2 на френски и английски. Е, почти 100% сигурен съм, че ще изберат него/я. ;)
anonymous895156
02-10-2014, 14:27
А, за това, че английският не е всичко. Ами представи си, че кандидатстваш за работа, но има и друг човек, който кандидатства за същата позиция. Ти имаш ниво С1 на английския, а той има B2 на френски и английски. Е, почти 100% сигурен съм, че ще изберат него/я. ;)
да работодателите вземат предвид единственото това. Ясно е, че само с английски не може да се направи нищо, но конкуренцията на пазара на труда е толкова голяма, че без чужд език (особено пък английски) в повечето случаи си отписан.
Точно за това съм съгласен, хахаха. Както ТИ самата каза, всеки си има мнение. :)
Еми, с друго впечатление останах от предишните ти коментари, но е относително, така че явно не си имал това предвид.
Така казано, да, съгласна съм.
koce1313
02-25-2014, 22:35
Чак сега виждам тази тема :D иначе здравейте !