PDA

View Full Version : Има ли значение за вас дали приятелката ви е девствена?

Dreamer789
06-30-2013, 18:51
Та това е въпрос предимно към мъжката част от форума, но и момичетата могад да обсъждат.
За вас има ли значение, ако приятелката ви е девствена, и то не само ако е на 16-17 г. ами ако е дори на 21-22? Бихте ли прекратили отношенията си с такова момиче? Много ми е интересно мнението на момчетата по този въпрос.

lamer4e7o
06-30-2013, 19:22
Естествено, че няма значение. Поне за мен. :)

Smrazqvashta
06-30-2013, 19:24
Няма.

*Женска гледна точка.

sunshine333
06-30-2013, 19:26
Няма.

*Женска гледна точка.

+ 1.
Кво, като е девствена ще я оставиш ли ахаххаа

pi4a2
06-30-2013, 19:31
задай обратния въпрос към момичетата щото някои казват не правели свирки еми и аз не правя шпакли и не мисля че е задължително .. ( сега веднага някой ще каже стой си сам блабла да аланколу не съм задължен да тренирам с език да и лижа путката и ме е гнус не ми прай кеф да лижа разбираш ли .... тя да ми го лиже може :D )

BlueFace
06-30-2013, 19:44
Има всякакви. За едни е по-добре, защото смятат, че след като са първия ще останат специални в съзнанието на момичето, на други не им се занимава с процеса по отварянето и отделянето на време и усилия докато сексът стане задоволителен и за двамата и момичето се отпусне достатъчно, за да прави нещо по-различно от стоенето в легнало положение. Има такива, които ако сметнат, че е достатъчно яка и си струва чакането, за да и влязат в гащите също няма да имат нищо против. Има и такива, които ще имат реални чувства към нея и също няма да им пречи. Има такива, на които девствениците са им фетиш. Ако и момчето също е девствено изобщо пък няма да му е проблем.

Поздрав с този гениален soundtrack - http://www.youtube.com/watch?v=mfFQuhWaA_k

heartshapedbox
06-30-2013, 19:53
Няма.

*Женска гледна точка.

И още една женска подкрепя. :д

Ivaaaaa
06-30-2013, 20:36
Няма.

*Женска гледна точка.

мдаа

моят приятел беше девствен до скоро, а аз не
и някак си ми беше интересно, странно и тнт не се сещам точната дума 8-)

Aquafresh4o
06-30-2013, 20:48
Пиши на кирилица

$h@d0w

lamer4e7o
06-30-2013, 21:03
А ако е обратното? Някаква аномалия ли става или жената става прекалено агресивна?

PainMonopoly
06-30-2013, 21:05
По принцип дали е девствена или не, не би ме бъркало, но ако ме кара да я чакам прекалено дълго време да ми пусне, бих се изнервил.

DENKAZ
06-30-2013, 22:33
Да, има значение. Не, няма да я оставя.

AlokiNn
06-30-2013, 23:51
Да, има значение за мен. Гледам да ги избягвам и да нямам много вземане - даване с тях :)

marilyn
07-01-2013, 07:19
Според мен е хубаво и двамата да не са девствени. Сега не говорим за някакви 14 годишни дечица, но примерно на 16-17 вече си е напълно нормално да не си девствен/а. Не мога да си представя момиче на 20-21 и да не е правило секс. Самата аз като знам каква огромна нужда имам от секс, ми е странно как другите хора нямат. А и то кога човек ще прави най-много секс? Ами именно в тези години, когато е млад, красив, способен и има повече свободно време и по-малко грижи.

Като цяло опитът е важен и за двата пола. Каквото и да си говорим девствено момче не е готино (от опит го казвам), но не мисля, че е готино и девствено момиче (особено в коментираната възраст). С времето човек опознава тялото си, знае какво му харесва, знае какво иска и какво да даде на партньора. С опита се придобива и по-голяма увереност, човек се отпуска и секса става по-хубав.

FuCKkK13
07-01-2013, 08:37
Да, има значение за мен. Гледам да ги избягвам и да нямам много вземане - даване с тях :)

що бе ? 8-) да не би някоя да ти е казала '' кога ще се женим'' след като си и откъснал цветето,че толкова те е страх 8-)

FuCKkK13
07-01-2013, 08:37
Няма.

*Женска гледна точка.

+

Chacho
07-01-2013, 08:41
Все ми е тая.

Pedigree
07-01-2013, 10:40
Ох, разбира се, че има значение, стига нежности. Едно е да чукаш опитна мацка, друго е неопитна. 8-)
Колко значение трябва да се придава на това обаче е друг въпрос. : )

Chacho
07-01-2013, 10:44
Едно е да чукаш опитна мацка, друго е неопитна. 8-)

Всяко с чара си?

Pedigree
07-01-2013, 10:49
Разбира се, аз съм убедена, че да изчукаш девственица, особено докато чакаш 2-3 месеца да станеш Специалният, има своя чар.

muhtesemfan
07-01-2013, 10:55
а по-добре ли е да отиде при опитна курва,която е на 18 и е имала само 2 или 3 партньора ..пфф

Chacho
07-01-2013, 10:56
Разбира се, аз съм убедена, че да изчукаш девственица, особено докато чакаш 2-3 месеца да станеш Специалният, има своя чар.

:lol:

Жалко е да чакаш за секс, било то 3 месеца, или 2 часа в дискотека докато я черпиш питиета.

psychopath
07-01-2013, 10:57
Айде да не е баш девственица, но прохождаща в нещата всъщност е доста яко нещо.
Стига да не е затворена и да е склонна на експерименти си е направо супер, можеш да си я научиш по свой вкус.
Докато примерно с опитна може да се случи да не си паснете и да се кефите на различни неща.

Chacho
07-01-2013, 11:00
Айде да не е баш девственица, но прохождаща в нещата всъщност е доста яко нещо.
Стига да не е затворена и да е склонна на експерименти си е направо супер, можеш да си я научиш по свой вкус.
Докато примерно с опитна може да се случи да не си паснете и да се кефите на различни неща.

Или да го модифицираме малко, ще й зяпаш първите преживявания, което е като да разкажеш виц на някой, който го знае и на някой, който не го знае.

psychopath
07-01-2013, 11:02
И ще, не ще...ще те запомни, с добро или лошо. :D

Pedigree
07-01-2013, 11:02
Сладко е да си имаш неопитно момиченце, да попива всичко и да я развращаваш, в случая говорим за девственици обаче. И да, жалко е да чакаш и в двата случая - и тя, и ти. Ебати, аз съм в съвсем по-различен филм за секса... ахахаха.

Chacho
07-01-2013, 11:03
Сладко е да си имаш неопитно момиченце, да попива всичко и да я развращаваш, в случая говорим за девственици обаче. И да, жалко е да чакаш и в двата случая - и тя, и ти. Ебати, аз съм в съвсем по-различен филм за секса... ахахаха.

Всъщност, просто не сме във филм за секса :D

psychopath
07-01-2013, 11:09
Ами аз да ти кажа, не съм го играл Мара Отварачката, ама просто така се е случило, не е било целенасочено.

anonymous908491
07-01-2013, 12:19
Докато станеш на 20 е кеф да ги отваряш, след това почваш да търсиш качеството, каквото девствена няма как да ти предложи.

AlokiNn
07-01-2013, 14:25
що бе ? 8-) да не би някоя да ти е казала '' кога ще се женим'' след като си и откъснал цветето,че толкова те е страх 8-)

Не, не ми се е случвало това. Но предпочитам опитни момичета за да саи доставим взаимно удоволствие.
А както каза и BlueFace :
Не обичам да чакам момичето се отпусне достатъчно, за да прави нещо по-различно от стоенето в легнало положение.

mlakniwe
07-01-2013, 14:38
По добре и двамата да са девствени-чисти и невинни :) Соу кют

Chacho
07-01-2013, 14:50
По добре и двамата да са девствени-чисти и невинни :) Соу кют

А така, а не ония, оцапаните със сексове (puke)

John_Deep
07-01-2013, 16:14
Та това е въпрос предимно към мъжката част от форума, но и момичетата могад да обсъждат.
За вас има ли значение, ако приятелката ви е девствена, и то не само ако е на 16-17 г. ами ако е дори на 21-22? Бихте ли прекратили отношенията си с такова момиче? Много ми е интересно мнението на момчетата по този въпрос.

Ако ти е първа - няма да си последен :)

Chacho
07-01-2013, 16:15
Ако ти е първа - няма да си последен :)

Освен ако не я убиеш с камъни след акта и да я минеш пак след тва.

John_Deep
07-01-2013, 16:40
Абсолютно :D Но звучи неправдоподобно, ако си избереш даден субект за приятелка..

In*The*Face
07-01-2013, 16:58
Срещала съм и двата варианта. Първото момче с което аз съм спала, се радваше много за тази "чест", която съм му оказала и непрестанно, дори и след раздялата ни ми обясняваше, че аз съм най-добрия му сексуален партньор. Второто момче пък ми обясни, че ако съм била девствена, едва ли връзката ни е щяла да потръгне, защото той не бил от момчетата, които искали да чакат и да се "заробват" като първия и специалния. Така че нещата са относителни. Сега като попитах мъжа ми, то например заяви, че не ги подбирал по това и за него е било без значение.

The One and Only
07-01-2013, 17:45
С приятелката ми взаимно си бяхме първите. И двамата бяхме неопитни и девствени, но това не ни попречи на преживяването. Напротив, дори още първия път тя стигна до края...

На въпроса - ако е момиче за една вечер, много ясно, че предпочитам да не е девствена, но ако съм обвързан не ми пречи това. Опит се придобива бързо (зависи от учителя), а първия път не е чак такава касапница, каквато си представят повечето май...

shusha
07-01-2013, 18:23
Няма.

*Женска гледна точка.

оюе един + от мен

xoxi
07-01-2013, 19:13
защото той не бил от момчетата, които искали да чакат и да се "заробват" като първия и специалния

Че то това въобще не зависи от момчето, а от разбиранията на момичето.

Cameo
07-02-2013, 02:30
...Не мога да си представя момиче на 20-21 и да не е правило секс. Самата аз като знам каква огромна нужда имам от секс, ми е странно как другите хора нямат.

девствено момче не е готино (от опит го казвам), но не мисля, че е готино и девствено момиче (особено в коментираната възраст)

Не мисля че има нужда да коментирам... :\ o.O

In*The*Face
07-02-2013, 07:26
Че то това въобще не зависи от момчето, а от разбиранията на момичето.

Напълно точно, но човекът вече си беше патил и не му се рискуваше отново. А пък разбиранията на момичето могат и да се променят. Аз например наистина си мислех точно така при първия път, че ще е специален, единствен, неповторим и вълшебен. Питай ме после колко бързо си промених мнението.

baby_baby
07-02-2013, 17:41
Няма никакво значение