PDA

View Full Version : Клинчета, а-у :3

lamer4e7o
07-01-2013, 21:43
Виждам вече всяко момиченце с някакъв клин или от тия, които са като клинове, но от тия по-бляскавите, не знам как се казват… та, въпросът ми е някои може ли да ми даде някакво логично обяснение какво красиво има в това да отидеш на даскало с подобен клин и п*тката ти да се вижда отвсякъде? виждам, че дори и 13-годишните започнаха с тия клинчета, ама вече става банално, пък и на даскало е малко… как да кажа… на тия момиченца не и им ли е малко кофти, като се замислят, че цяло даскало им гледа… ахъм.

Иначе нямам нищо против тия клинчета, млинчета, ама примерно на даскало всеки ден така… малко кофти работа. ^^ Вие какво мислите, приятели? :D

P.S.: Нарочно темата е в този раздел. Сами се досетете защо. ^^ Пък и мисля, че тук е най-подходящото ѝ място, а и съм виждал и други подобни теми… та така.

D*Rose
07-01-2013, 22:20
Има добри попадения... особено задника - как се очертава и си е секси, но за излизане, дискотека - ок, ама в училище наистина е малко.. slutty, все едно си го проси :D Във фитнеса идва едно такова пиче на 20-22 и винаги е с клинче - мотивира ме!

ameli
07-01-2013, 23:04
Ти остай, при нас даже и нацепените мъжаги почнаха да носят клинчета. Пък и е удобно, като не ви харесва - не гледайте.

N1K17Y123
07-01-2013, 23:16
Не знам как не ги е срам. Малко е курвенско, всичко ти се очертава, ама поне е радост за очите. (поне за моите) :Д

nqmaznacheniee
07-01-2013, 23:39
идеални са си.. Някое слабо, стегнато момиче с такъв клин изглежда перфектно. Друг е въпроса, че всякакви дебелани почнаха да ги носят и да се мислят за неповторими. Пълен ужас, от къде самочувствие да сложат подобно нещо.

kammi
07-02-2013, 00:02
Мода е и повечето я следват.
По-малките момичета като 12-13 годишните едва ли ги слагат с цел да предизвикват погледи,но по големите със сигурност.

HollyGolightly
07-02-2013, 02:25
Страшно грозно нещо са тези клинове, до сега не съм виждала някоя, на която такъв клин да и стои добре, освен ако не се носи с някоя по-дълга туника.

marilyn
07-02-2013, 06:57
Аз не мога да разбера защо ги носят по улиците. Да ходят да си тренират с такива клинчета, ок. Но по улиците разбирам само ако е с дълга туника, която да ѝ покрива задника.

Има някои момиченца, на които добре им стои... ама като видя прасе, обуто в клин и о.O

DisappointedDreamer
07-02-2013, 06:57
Грозно е. Тъпо. Не нося.

Ivaaaaa
07-02-2013, 07:54
не е грозно, стига да имаш хубаво тяло и да знаеш с какво да го облечеш
аз понякога обличам и не мисля, че съм курва омгг :lol:
просто трябва да го съчетаеш правилно

Christina13
07-02-2013, 07:57
Абе не е грозно, друг е въпроса, че не е за всички. Трябва да имаш хубаво и стегнато тяло, за да ги носиш.

ge6aaaa3
07-02-2013, 08:06
И на мен ми е интересно защо толкова държат да си показват сливките навсякъде, ама не ми пречат, стига да не съм с тесни дънки.

AnarchyBoy
07-02-2013, 08:22
И аз донякъде се дразня, навсякъде около мен да обикалят сливки :D Едно такова провокативно ми се струва..
А пък като е някоя дебела и НАДЕНЕ клина.. направо ми се повръща, няма ли кой да им каже на тия, че тези неща не са за хора тежащи 120 кила, бате... :?

Одобрявам го това клинче в много редки случай за, който ме мързи да изброявам. :D

Баща Ти
07-02-2013, 08:29
Аз по физкултура си играя по шорти-клин и си развявам пакета пред всичките момичета. Досега недоволни е нямало.

anonymous708973
07-02-2013, 08:59
Безкрайно са ми смешни позьорите, които уж не харесват едно нещо, ама бият чикии на него.
Да, за теб говоря.

T-Rawww
07-02-2013, 10:06
Вие гейове ли сте бе? Знаете ли колко им се точим на яките мацки със стегнати задничета и клинчета тука.. Секси, провокативно = яко

МОмичетата с готини дупенца да не се притесняват да излизат така :*

AlokiNn
07-02-2013, 10:54
Всеки ще си излиза и показва каквото си иска. Ходете с пуловери - завиждащи дебелани!

fUcKsMiLe
07-02-2013, 12:17
И аз съм съгласна с някои мнения по-горе, но какво му е лошото на това да обуваш клин?
Особено ако имаш стегнато и хубаво тяло, можеш само да го подчертаеш с този вид дрехи.
Също така модата напоследък е да обличаш онези асиметрични блузи/туники които са по-дълги отзад, за да се прикрива именно дупето. Ако някой иска да го покрие винаги може да си купи едно такова. И не са скъпи.

Отделно съм съгласна за това, че само по-слабички момичета (нямам предвид анорексички, а нормални) трябва да обличат такива клинчета, защото съм сигурна, че на никой няма да му е приятно да гледа сланини да изкачат от тях. И аз самата не го харесвам.

Rabalka
07-02-2013, 15:23
И мен ме кефят клинчетата, но нямам много.Не виждъм нищо лошо във тях.

D*Rose
07-02-2013, 17:54
И мен ме кефят клинчетата, но нямам много.

И по-добре, че нямаш.

whysosad
07-02-2013, 18:30
Аз пък си харесвам тялото, нося докато спортувам, но да изляза навън с клин.. не.
Наистина ми изглежда супер грозно. Да вървиш сред хората (млади, възрастни, всякакви) и да ти се описва всяка една извивка.
Някак си не ми се вписва. Според мен да излезеш само по клин - е да искаш да привлечеш вниманието на всички върху задните си части. И после защо имало чикибойци и педофили..
А да не говорим за дебелите момичета, които без никакво притеснение си джиткат по клин. И им се тресе всичко... а те се имат за секси. Без коментар :)

BlueFace
07-02-2013, 19:17
Всичко е за позата, за да привлекат внимание, гадното е, че не само момичета с хубави тела ги носят. Ужасно е да видиш някакво момиче със сланинест задник да се разкарва в такова нещо ... :? Може да е удобно, но някои хора трябва да се усещат малко повече кое им стои добре и кое не ....

Supermassive____
07-02-2013, 19:56
Определено ги одобрявам, но не на всяка и отива.

baby_baby
07-02-2013, 20:05
Аз попринцип хода само с клинчета обаче обличам туника за да не ми се вижда нищо

Баща Ти
07-02-2013, 20:06
Ако си хубавка ще ти позволя да махнеш туниката..

stanislava99
07-02-2013, 20:37
Да съгласна съм с теб . +1

PainInTheAss
07-05-2013, 08:57
Гаджето ми ако излезне с нещо такова особенно ако не е в мое присъствие ще и отрежа краката! :D

fenastz
07-05-2013, 09:33
За да се кефят хетеросексуалните мъже/момчета (знам, че не спадаш към тази категория)

Mitizaro
07-05-2013, 13:08
Вие гейове ли сте бе? Знаете ли колко им се точим на яките мацки със стегнати задничета и клинчета тука.. Секси, провокативно = яко

МОмичетата с готини дупенца да не се притесняват да излизат така :*

Евалата, някой да е достатъчно смел да признае нещата както са си.

Природата и биологията... въобще к'ви са тия напатки у форумите?
Жените били к*рви, нз си к'во... хммм... щото има "праведни" разбириши. И щото някак си нещо от това е "лошо". О, нека църквата печели гласове..

ge6aaaa3
07-05-2013, 13:25
Да, бе, ама като си със шорти е кофти в автобуса особено като стане време да слизаш. :D

PainMonopoly
07-05-2013, 13:29
идеални са си.. Някое слабо, стегнато момиче с такъв клин изглежда перфектно. Друг е въпроса, че всякакви дебелани почнаха да ги носят и да се мислят за неповторими. Пълен ужас, от къде самочувствие да сложат подобно нещо.

This.

А за момиче дори няма нищо провокативно в клина, не разкриват нищо повече от впити дънки примерно.