View Full Version : по време на цикъл може ли да се забременее?
precakani
07-02-2013, 11:03
Правихме секс докато бях в цикъл и се скъса кондома партньора ми не е сигурен дали е свършил да взимам ли хапче .
НЕ. Но обмисли самоубииство
МОЖЕ ЕСТЕСТВЕНО.... НЕ ГИ ЛИ ПРОВЕРЯВАТЕ БЕ
xXxPETYAxXx
07-02-2013, 13:17
много често прочитам "не е сигурен дали е свършил" и всеки път ми е странно и комично...
Smrazqvashta
07-02-2013, 13:38
много често прочитам "не е сигурен дали е свършил" и всеки път ми е странно и комично...
+1 :lol:
Изглежда презерватива на приятеля ти му е бил голям ,или не го е сложил както трябва..Образовайте се малко ДЯЦА
BlueFace
07-02-2013, 14:56
С чужд хуй ли те ебе, че не е сигурен? ...аман вече
anonymous708973
07-02-2013, 15:04
Тъжно е, но това да беше проблемът.
Авторке, препоръчвам ти да поемеш по едно голямо пътешествие, наречено "Учебник по биология за 8. клас" в търсене на отговор на въпроса "Откъде идва тая кръв всеки месец?".
Не е сигурен дали е свършил... интересно... :razz:
Когато си разбереш какво е овулация и какво е менструация, ще си отговориш сама на въпроса.
anonymous929647
07-02-2013, 17:57
Все едно питаш "ако си счупя ръката, ще ме боли ли" :D :D :D
LadyTerrible
07-02-2013, 19:04
След като всички ти казаха,че трябва да се образоваш,считам,че си го осъзнала.Следващия път внимавайте с презервативите и ги проверявайте !
Иначе:има вероятност да си бременна,това,че си в цикъл изобщо не значи,че си застрахована от забременяване!Ако е свършил в теб,още по-голяма вероятност...
baby_baby
07-02-2013, 20:14
винаги може да се забременее
baby_baby току що ти забременя :)
AngelAntichrist
07-03-2013, 05:21
baby_baby току що ти забременя :)
Ами, възможно е, право е девойчето. Овулацията по време на "цикъл" е напълно възможна. Влезте в БГмама и питайте колко са забременели така, ако учебниците по биология ги четете през ред.
Правила съм си тест за овулация по време не менструация и е излизал положителен.
Но вие като не знаете дори дали сте свършили...Живи и здрави, няма какво да си говорим.