- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- по време на цикъл може ли да се забременее?
Правихме секс докато бях в цикъл и се скъса кондома партньора ми не е сигурен дали е свършил да взимам ли хапче .
НЕ. Но обмисли самоубииство
много често прочитам "не е сигурен дали е свършил" и всеки път ми е странно и комично...
Изглежда презерватива на приятеля ти му е бил голям ,или не го е сложил както трябва..Образовайте се малко ДЯЦА
С чужд хуй ли те ебе, че не е сигурен? ...аман вече
--------------------------------------------------------
Не е сигурен дали е свършил... интересно...
Когато си разбереш какво е овулация и какво е менструация, ще си отговориш сама на въпроса.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Все едно питаш "ако си счупя ръката, ще ме боли ли"![]()
![]()
![]()
След като всички ти казаха,че трябва да се образоваш,считам,че си го осъзнала.Следващия път внимавайте с презервативите и ги проверявайте !
Иначе:има вероятност да си бременна,това,че си в цикъл изобщо не значи,че си застрахована от забременяване!Ако е свършил в теб,още по-голяма вероятност...
baby_baby току що ти забременя![]()
Ами, възможно е, право е девойчето. Овулацията по време на "цикъл" е напълно възможна. Влезте в БГмама и питайте колко са забременели така, ако учебниците по биология ги четете през ред.
Правила съм си тест за овулация по време не менструация и е излизал положителен.
Но вие като не знаете дори дали сте свършили...Живи и здрави, няма какво да си говорим.
Frozen is heaven and frozen is hell.
And I am dying in this living human shell.
I am a dying God, coming into human flesh.
I am a dying God.
Frozen my heart.
Frozen my soul.
Frozen my love...ﻩﻩﻩ