View Full Version : За хората с комплекси по размера ^_^
igotthebenjamins
07-02-2013, 18:31
Ей, пичове, ще гледам да съм кратък, за което съжалявам, но просто исках да ви споделя какво ми се случи наскоро. Аз, както много от вас, съм млада кожа, момче на 15 и аз, както много от вас, имах известни притеснения за размера на члена ми. Беше ми (и сега е) около 15.5 см. и си мислех, че приятелката ми няма да е доволна от мен, тъй като преди мен е прекарала година и половина в обиятията на 18 годишен младеж. С нея ходим от 20 дена и в чатовете и разговорите нещата се разгорещяват всяка вечер и това започна от една вечер, в която аз реших да се направя наударен и да си втълпя, че 15.5 й е повече от достатъчно и така й говорих за секс и така нататък, докато (май) миналата вечер й пратих някак снимка на члена ми. Просто си лежах възбуден и ми хареса и реших да го снимам, споделих с нея, че съм си направил снимка и, колкото и да не й се искаше да сподели, ми каза, че много иска да я види. (много обичам, защото ми казва всичко и за мен доста често маха етикетите и обноските на сдържана млада дама, каквато е) Та, и така започна, сподели ми, че всъщност го смята за доста голям и й е повече от достатъчно. Също така сподели, че ми е по-голям от на бившия й възрастен приятел и, хора, никога повече няма да си го погледна по същия начин. Гледам 15см, а ги мисля за 30. За тези, които не са сханали, просто бъдете уверени в себе си. Някои китайци, там, навън, отвъд, се кефят на 6см ;) Просто, ако имате повече от 12см, не берете грижа за нищо и умната ^_^ Надявам се да съм помогнал!
ти какво очакваш след , като се харесвате нормално да ти каже така.
Smrazqvashta
07-02-2013, 18:50
От кога 18годишните са възрастни?
От кога 18годишните са възрастни?
от когато той е на 15 предполагам.
whysosad
07-02-2013, 18:53
Е, той май е на 15, затова 18 годишните му се струват възрастни :Д
whysosad
07-02-2013, 18:56
Иначе браво на момчето, че се чувства добре. Това е най-важното
Според мен е нормален размер, достатъчен...
По-нагоре има подобна тема.
Smrazqvashta
07-02-2013, 18:56
Аз тогава съм ви баба...
И от какъв зор си сравняваш оная работа с тази на бившият й? Какво значение има изобщо тя к'ви хуйове е виждала.. Егати сбърканият народ..
Аз тогава съм ви баба...
И от какъв зор си сравняваш оная работа с тази на бившият й? Какво значение има изобщо тя к'ви хуйове е виждала.. Егати сбърканият народ..
к'во става , бабе
еми момчето иска да е сигурно , че ще я задоволи с размера си.
whysosad
07-02-2013, 18:58
Явно е имал комплекси относно размера???
Затова е "сравнявал", в което няма нищо лошо. Какво толкова?!
Smrazqvashta
07-02-2013, 19:05
к'во става , бабе
еми момчето иска да е сигурно , че ще я задоволи с размера си.
:lol: ахааа
Явно е имал комплекси относно размера???
Затова е "сравнявал", в което няма нищо лошо. Какво толкова?!
Не става дума за нищо лошо. Звучи неправдоподобно. Не мога да го разбера просто. Примерно аз да отворя тема: гръдната ми обиколка е по голяма от тези на бившите на приятелят ми...
Къде е логиката? И какво самочувствие въобще може да ми дава нещо подобно? Изглежда ми супер жалко.
igotthebenjamins
07-02-2013, 19:13
Не е това, че й е бивш, а че съм по-малък и ми е повече и някак сега се чувствам повече от уверен в себе си. Ох, с това мислене заядливо, изобщо не очаквам вече да ме разберете ...
:lol: ахааа
Не става дума за нищо лошо. Звучи неправдоподобно. Не мога да го разбера просто. Примерно аз да отворя тема: гръдната ми обиколка е по голяма от тези на бившите на приятелят ми...
Къде е логиката? И какво самочувствие въобще може да ми дава нещо подобно? Изглежда ми супер жалко.
не , той иска да каже на другите пичове , че и да имат 14-15 см всичко е окей.само дето няма смисъл да го казва , защото още не го е използвал..
Smrazqvashta
07-02-2013, 19:18
Не е това, че й е бивш, а че съм по-малък и ми е повече и някак сега се чувствам повече от уверен в себе си. Ох, с това мислене заядливо, изобщо не очаквам вече да ме разберете ...
Изчакай малко, младежо. Това, че ясно ти споделям мнението си по въпроса не ме прави човек със заядливо мислене. Наречи ме каквото искаш, но мисленето ти ми изглежда адски повърхностно и ограничено.
Нямам какво повече да кажа.
BlueFace
07-02-2013, 19:29
Браво, че си успял да придобиеш малко самочувствие, ама нали се сещаш, че това, което ти е казало момичето не е задължително истината ; ) Благородните лъжи с цел повдигане на самочувствието на партньора никак не са нещо ново под слънцето ; ) И един съвет от мен - не изпращай снимки на хуя си на хората, защото не знаеш след време къде може да се озове тая снимка ; )
П.П. А и още нещо - това, че ти е по-голяма магическата пръчка, не означава , че я владееш по-добре ; ) Не се опитвам да се заяждам, прсото ти давам някакво обективно мнение по въпроса : )
Supermassive____
07-02-2013, 19:45
Аз тогава съм ви баба...
Ахаха така, така.
baby_baby
07-02-2013, 20:00
Офф има време да ти порасне каде бързаш?
Малък ти е, съжалявам. И като скъсате ще го качи във facebook и ще ти се смеят всички.
ЧАО.