.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    igotthebenjamins
    Guest

За хората с комплекси по размера ^_^

Ей, пичове, ще гледам да съм кратък, за което съжалявам, но просто исках да ви споделя какво ми се случи наскоро. Аз, както много от вас, съм млада кожа, момче на 15 и аз, както много от вас, имах известни притеснения за размера на члена ми. Беше ми (и сега е) около 15.5 см. и си мислех, че приятелката ми няма да е доволна от мен, тъй като преди мен е прекарала година и половина в обиятията на 18 годишен младеж. С нея ходим от 20 дена и в чатовете и разговорите нещата се разгорещяват всяка вечер и това започна от една вечер, в която аз реших да се направя наударен и да си втълпя, че 15.5 й е повече от достатъчно и така й говорих за секс и така нататък, докато (май) миналата вечер й пратих някак снимка на члена ми. Просто си лежах възбуден и ми хареса и реших да го снимам, споделих с нея, че съм си направил снимка и, колкото и да не й се искаше да сподели, ми каза, че много иска да я види. (много обичам, защото ми казва всичко и за мен доста често маха етикетите и обноските на сдържана млада дама, каквато е) Та, и така започна, сподели ми, че всъщност го смята за доста голям и й е повече от достатъчно. Също така сподели, че ми е по-голям от на бившия й възрастен приятел и, хора, никога повече няма да си го погледна по същия начин. Гледам 15см, а ги мисля за 30. За тези, които не са сханали, просто бъдете уверени в себе си. Някои китайци, там, навън, отвъд, се кефят на 6см Просто, ако имате повече от 12см, не берете грижа за нищо и умната ^_^ Надявам се да съм помогнал!

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    ти какво очакваш след , като се харесвате нормално да ти каже така.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    От кога 18годишните са възрастни?

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    От кога 18годишните са възрастни?
    от когато той е на 15 предполагам.

Е, той май е на 15, затова 18 годишните му се струват възрастни :Д

Иначе браво на момчето, че се чувства добре. Това е най-важното
    Според мен е нормален размер, достатъчен...
    По-нагоре има подобна тема.

Аз тогава съм ви баба...

И от какъв зор си сравняваш оная работа с тази на бившият й? Какво значение има изобщо тя к'ви хуйове е виждала.. Егати сбърканият народ..

Град
    Sofiq
    Аз тогава съм ви баба...

И от какъв зор си сравняваш оная работа с тази на бившият й? Какво значение има изобщо тя к'ви хуйове е виждала.. Егати сбърканият народ..
    к'во става , бабе

еми момчето иска да е сигурно , че ще я задоволи с размера си.

Явно е имал комплекси относно размера???
    Затова е "сравнявал", в което няма нищо лошо. Какво толкова?!

Цитирай Първоначално написано от stynioo Виж мнението
    к'во става , бабе

еми момчето иска да е сигурно , че ще я задоволи с размера си.
    ахааа

Цитирай Първоначално написано от whysosad Виж мнението
    Явно е имал комплекси относно размера???
    Затова е "сравнявал", в което няма нищо лошо. Какво толкова?!
    Не става дума за нищо лошо. Звучи неправдоподобно. Не мога да го разбера просто. Примерно аз да отворя тема: гръдната ми обиколка е по голяма от тези на бившите на приятелят ми...

Къде е логиката? И какво самочувствие въобще може да ми дава нещо подобно? Изглежда ми супер жалко.

igotthebenjamins
    Guest
    Не е това, че й е бивш, а че съм по-малък и ми е повече и някак сега се чувствам повече от уверен в себе си. Ох, с това мислене заядливо, изобщо не очаквам вече да ме разберете ...

Град
    Sofiq
    ахааа

Не става дума за нищо лошо. Звучи неправдоподобно. Не мога да го разбера просто. Примерно аз да отворя тема: гръдната ми обиколка е по голяма от тези на бившите на приятелят ми...

Къде е логиката? И какво самочувствие въобще може да ми дава нещо подобно? Изглежда ми супер жалко.
    не , той иска да каже на другите пичове , че и да имат 14-15 см всичко е окей.само дето няма смисъл да го казва , защото още не го е използвал..

Цитирай Първоначално написано от igotthebenjamins Виж мнението
    Не е това, че й е бивш, а че съм по-малък и ми е повече и някак сега се чувствам повече от уверен в себе си. Ох, с това мислене заядливо, изобщо не очаквам вече да ме разберете ...
    Изчакай малко, младежо. Това, че ясно ти споделям мнението си по въпроса не ме прави човек със заядливо мислене. Наречи ме каквото искаш, но мисленето ти ми изглежда адски повърхностно и ограничено.

Нямам какво повече да кажа.

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Браво, че си успял да придобиеш малко самочувствие, ама нали се сещаш, че това, което ти е казало момичето не е задължително истината ; ) Благородните лъжи с цел повдигане на самочувствието на партньора никак не са нещо ново под слънцето ; ) И един съвет от мен - не изпращай снимки на хуя си на хората, защото не знаеш след време къде може да се озове тая снимка ; )

П.П. А и още нещо - това, че ти е по-голяма магическата пръчка, не означава , че я владееш по-добре ; ) Не се опитвам да се заяждам, прсото ти давам някакво обективно мнение по въпроса : )

--------------------------------------------------------

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Аз тогава съм ви баба...

Ахаха така, така.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Офф има време да ти порасне каде бързаш?

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Малък ти е, съжалявам. И като скъсате ще го качи във facebook и ще ти се смеят всички.

ЧАО.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си