PDA

View Full Version : Притеснявате ли се, ако ТОЙ ви гледа отдолу?

mariqangelova
07-02-2013, 20:33
Момичета,имате ли против вашата половинка да ви гледа отдолу?Притеснявате ли се в този момент,чувствате ли се странно/неудобно или се отпускате и не ви прави особено впечатление?

Smrazqvashta
07-02-2013, 20:35
Да гледа където иска, би ме притеснило, ако само си остава с гледането!

Ivaaaaa
07-02-2013, 20:36
ми не

http://25.media.tumblr.com/b135f41dda50aaf305c06bda1face371/tumblr_mhxl8iAPZb1qe52fgo1_400.gif
:D

DragonLady
07-02-2013, 20:37
След като правя секс с него, няма от какво да се притеснявам, или да ме е срам.

AlokiNn
07-02-2013, 22:40
След като правя секс с него, няма от какво да се притеснявам, или да ме е срам.
А преди това?

Zarity
07-02-2013, 23:22
ъъъъ...не

DragonLady
07-02-2013, 23:29
А преди това?

Не се прави на интересен ...

Supermassive____
07-02-2013, 23:33
Нали знаеш за притеснението и страха.

Rabalka
07-03-2013, 02:45
Не ме притеснява

AngelAntichrist
07-03-2013, 05:01
Ако ТОЙ не ме гледа отдолу, кой? Веселин Маринов?

Първо трябва да си готов да правиш секс, второ трябва да го искаш и да се познаваш. Което включва точно - да се чувстваш комфортно със себе си и най-вече гениталиите си.Те са нещо свещено, могат да създадат живот чрез удоволствие. Най-изящното творение на майката природа, едно красиво цвете съставено от милиони частици, които трябва да изпитват само хармония и щастие. Трябва да ги обичаш и да се подчиняваш на техните желание щом се водиш от душата си. Твоята вагина трябва да се пипа с любов, трябва да се гледа с любов и с нея да правиш, и създаваш любов.

Приемайки това, ако не си си хванала приятелят от полето и е възприемчив младеж, осъзнавайки тези неща (на подсъзнателно ниво всички ги знаем) ще е обидно, и неестествено ти да се чувстваш неудобно. В леглото няма място за егоизъм, нали ти ще се отдадеш на него, а той на теб. Това е сексът. Ако не е така, не е секс. И темата няма място тук просто.
Ако пък проблемът е в него предприеми нещо. Удоволствие от секс се изпитва само, ако се чувстваш сигурен и желан. Ако не е така разбира се, че ще има неудобство, страх и такива естествени емоции за неестествена/неприятна ситуация.

Та, опознай себе си и се обичай. И приятелят също. Създайте си нужното доверие и атмосфера, и тогава пак ще си задаваме такива въпроси.

Ivaaaaa
07-03-2013, 05:54
Ако ТОЙ не ме гледа отдолу, кой? Веселин Маринов?

Първо трябва да си готов да правиш секс, второ трябва да го искаш и да се познаваш. Което включва точно - да се чувстваш комфортно със себе си и най-вече гениталиите си.Те са нещо свещено, могат да създадат живот чрез удоволствие. Най-изящното творение на майката природа, едно красиво цвете съставено от милиони частици, които трябва да изпитват само хармония и щастие. Трябва да ги обичаш и да се подчиняваш на техните желание щом се водиш от душата си. Твоята вагина трябва да се пипа с любов, трябва да се гледа с любов и с нея да правиш, и създаваш любов.

Приемайки това, ако не си си хванала приятелят от полето и е възприемчив младеж, осъзнавайки тези неща (на подсъзнателно ниво всички ги знаем) ще е обидно, и неестествено ти да се чувстваш неудобно. В леглото няма място за егоизъм, нали ти ще се отдадеш на него, а той на теб. Това е сексът. Ако не е така, не е секс. И темата няма място тук просто.
Ако пък проблемът е в него предприеми нещо. Удоволствие от секс се изпитва само, ако се чувстваш сигурен и желан. Ако не е така разбира се, че ще има неудобство, страх и такива естествени емоции за неестествена/неприятна ситуация.

Та, опознай себе си и се обичай. И приятелят също. Създайте си нужното доверие и атмосфера, и тогава пак ще си задаваме такива въпроси.

лол ти можеш да даваш и умни съвети о.О

marilyn
07-03-2013, 08:21
Нека си гледа колкото иска, ама не може само с гледане. :D

Обичам да ме гледа, да ме пипа, да ме чука. Всичко обичам.

fakesmiles
07-03-2013, 13:14
Е какво има да се притесняваш.Няма как да останеш скрита,докато правите секс ;д

TheBobqk
07-03-2013, 19:59
Защо трябва да се притеснявам? Все пак не ме гледа непознат. Включвам се към мненията горе, че ако само гледа, не е добре.

tori
07-03-2013, 21:16
И кво, нека гледа. Нека и да пипа, да вкусва, да прави каквото иска, няма да се притесня и още повече - да откажа. Ако от него ме е срам, не знам накъде въобще вървим.

baby_baby
07-05-2013, 09:23
Не

anonymous908491
07-05-2013, 10:45
На някои сливите са по-красиви от лицето, сигурно има причина да те гледа само там.

Chacho
07-05-2013, 10:49
лол ти можеш да даваш и умни съвети о.О

Тя може да дава умни съвети и докато изглеждат "глупаво", не се води само по изказа.