.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Притеснявате ли се, ако ТОЙ ви гледа отдолу?

Момичета,имате ли против вашата половинка да ви гледа отдолу?Притеснявате ли се в този момент,чувствате ли се странно/неудобно или се отпускате и не ви прави особено впечатление?

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Да гледа където иска, би ме притеснило, ако само си остава с гледането!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ми не

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    След като правя секс с него, няма от какво да се притеснявам, или да ме е срам.

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    След като правя секс с него, няма от какво да се притеснявам, или да ме е срам.
    А преди това?

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    ъъъъ...не
    Брях,брях

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn Виж мнението
    А преди това?
    Не се прави на интересен ...

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Нали знаеш за притеснението и страха.

Мега фен Аватара на Rabalka
    Не ме притеснява

Ако ТОЙ не ме гледа отдолу, кой? Веселин Маринов?

Първо трябва да си готов да правиш секс, второ трябва да го искаш и да се познаваш. Което включва точно - да се чувстваш комфортно със себе си и най-вече гениталиите си.Те са нещо свещено, могат да създадат живот чрез удоволствие. Най-изящното творение на майката природа, едно красиво цвете съставено от милиони частици, които трябва да изпитват само хармония и щастие. Трябва да ги обичаш и да се подчиняваш на техните желание щом се водиш от душата си. Твоята вагина трябва да се пипа с любов, трябва да се гледа с любов и с нея да правиш, и създаваш любов.

Приемайки това, ако не си си хванала приятелят от полето и е възприемчив младеж, осъзнавайки тези неща (на подсъзнателно ниво всички ги знаем) ще е обидно, и неестествено ти да се чувстваш неудобно. В леглото няма място за егоизъм, нали ти ще се отдадеш на него, а той на теб. Това е сексът. Ако не е така, не е секс. И темата няма място тук просто.
    Ако пък проблемът е в него предприеми нещо. Удоволствие от секс се изпитва само, ако се чувстваш сигурен и желан. Ако не е така разбира се, че ще има неудобство, страх и такива естествени емоции за неестествена/неприятна ситуация.

Та, опознай себе си и се обичай. И приятелят също. Създайте си нужното доверие и атмосфера, и тогава пак ще си задаваме такива въпроси.
    Frozen is heaven and frozen is hell.
    And I am dying in this living human shell.
    I am a dying God, coming into human flesh.
    I am a dying God.
    Frozen my heart.
    Frozen my soul.
    Frozen my love...ﻩﻩﻩ

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от AngelAntichrist Виж мнението
    Ако ТОЙ не ме гледа отдолу, кой? Веселин Маринов?

Първо трябва да си готов да правиш секс, второ трябва да го искаш и да се познаваш. Което включва точно - да се чувстваш комфортно със себе си и най-вече гениталиите си.Те са нещо свещено, могат да създадат живот чрез удоволствие. Най-изящното творение на майката природа, едно красиво цвете съставено от милиони частици, които трябва да изпитват само хармония и щастие. Трябва да ги обичаш и да се подчиняваш на техните желание щом се водиш от душата си. Твоята вагина трябва да се пипа с любов, трябва да се гледа с любов и с нея да правиш, и създаваш любов.

Приемайки това, ако не си си хванала приятелят от полето и е възприемчив младеж, осъзнавайки тези неща (на подсъзнателно ниво всички ги знаем) ще е обидно, и неестествено ти да се чувстваш неудобно. В леглото няма място за егоизъм, нали ти ще се отдадеш на него, а той на теб. Това е сексът. Ако не е така, не е секс. И темата няма място тук просто.
    Ако пък проблемът е в него предприеми нещо. Удоволствие от секс се изпитва само, ако се чувстваш сигурен и желан. Ако не е така разбира се, че ще има неудобство, страх и такива естествени емоции за неестествена/неприятна ситуация.

Та, опознай себе си и се обичай. И приятелят също. Създайте си нужното доверие и атмосфера, и тогава пак ще си задаваме такива въпроси.
    лол ти можеш да даваш и умни съвети о.О

Нека си гледа колкото иска, ама не може само с гледане.

Обичам да ме гледа, да ме пипа, да ме чука. Всичко обичам.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Е какво има да се притесняваш.Няма как да останеш скрита,докато правите секс ;д

Супер фен Аватара на TheBobqk
    Град
    Бургас
    Защо трябва да се притеснявам? Все пак не ме гледа непознат. Включвам се към мненията горе, че ако само гледа, не е добре.
    ^^^
    Бургас <3

Мега фен Аватара на tori
    И кво, нека гледа. Нека и да пипа, да вкусва, да прави каквото иска, няма да се притесня и още повече - да откажа. Ако от него ме е срам, не знам накъде въобще вървим.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не

Мега фен Аватара на anonymous908491
    На някои сливите са по-красиви от лицето, сигурно има причина да те гледа само там.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    лол ти можеш да даваш и умни съвети о.О
    Тя може да дава умни съвети и докато изглеждат "глупаво", не се води само по изказа.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си