PDA

View Full Version : ТОЙ, ТЯ и аз..

Mihaela M.
07-03-2013, 21:18
Приятелят ви има най-добра приятелка. Спохождали ли са ви мислите: " Какво ли правят, когато са заедно?" .. "Още малко близки снимки в социалната мрежа /пр:фейсбук/ и КРАЙ!!!"..

Smrazqvashta
07-03-2013, 21:28
Защо твоето аз е малко, а техните аз-ове са големи?

П.С. бях права за секса!

Mihaela M.
07-03-2013, 21:32
Защото аз съм просто "пешка" .. или така се чувствам.. ето това е един от проблемите, които поставят всичко на карта...

ПС: Да, благодаря ти :) !

whysosad
07-03-2013, 21:42
Преди години бях в същата ситуация. Започнаха тези въпроси... И знаеш ли? Прекратих тази връзка.
Вярвах, че може да има истинско приятелство между момиче и момче, но вътрешно някак си не бях убедена.
И не съм сгрешила...

Mihaela M.
07-03-2013, 21:49
Преди години бях в същата ситуация. Започнаха тези въпроси... И знаеш ли? Прекратих тази връзка.
Вярвах, че може да има истинско приятелство между момиче и момче, но вътрешно някак си не бях убедена.
И не съм сгрешила...

И по какъв начин научи/ ако не е тайна/, че не си сбъркала ? Близките ми ми казват, че и те виждат нещо такова, но колкото и да имаш доверие на един човек .. съмнението се прокрадва..Аз разбирам ако само аз го виждах, но уви- НЕ :(

Azoria
07-03-2013, 22:14
От своя страна бих казала, че приятелството между момиче и момче съществува, но от наблюденията ми повечето момчета не са на това мнение...

Georgi.M
07-03-2013, 22:27
Няма шанс между мъж и жена да има истинско приятелство.Жената е прекалено лицемерна и пресметлива за да знае реалното значение на самата дума "приятелство" !! ;]

whysosad
07-03-2013, 22:29
Започнаха моите съмнения, които бяха породени от различни негови изказвания за нея, от техните излизания.. Той споменаваше името по безброй пъти. И не издържах. Казах си, че някак си не си струва. Всяко нещо до определена степен е нормално, но от там нататък...
Казах му всичко, което си мисля, а той започна да ме убеждава, че няма нищо вярно. Че съм си въобразявала.
Бяха някакви големи драми.
И след това какво да видя (сигурно след месец и нещо)? Двамата хванати за ръка..
Затова ти казах, че не съм сгрешила. Всеки трябва да има себеуважение.

Zarity
07-03-2013, 23:10
I'm too jealous for this shit
Ще ми изпращи дъската на втората седмица.Не е работа тва.

AnarchyBoy
07-04-2013, 01:32

+1 Сейм шит и при мен..

Mihaela M.
07-04-2013, 07:07
Срещи и то не какви, а до късна вечер..Снимки, не нормлни, а почти хванати за ръка..

Smrazqvashta
07-04-2013, 07:15
Ок, да приемем, че това приятелство между тях е напълно възможно, но пък да ескалира до такава степен? Това не е нормално поведение на обвързан човек. Вместо да се държи така с теб... ?

AliceSw
07-04-2013, 07:32
и???

че не е нормално като има приятелка не е, ама като такава можеш просто да го поразпиташ едно хубаво...кой с кого се снима и коментира в социалните мрежи на никого не е работа, хич пък и повод за коментар

Mihaela M.
07-04-2013, 08:12
Говорили сме .. той все казва, че са само приятели и ако са си били подхождали като двойка до сега да са били заеднo .. - но това мен не ме удовлетворява/ особено тези срещи късно вечер/

AliceSw
07-04-2013, 08:39
пффф, вдигни си малко самочуствието

като така ти го е казал, за него е приключена тема, не я иска, тъпо е да го спираш да се виждат, когато искат

stambelan
07-04-2013, 08:49
Спри си интернета.

marilyn
07-04-2013, 13:32
Нямам против гаджето ми да има приятелки. Всъщност сегашния ми приятел няма кой знае колко жени в обкръжението си, а и повечето са гаджета на негови приятели.
Но аз пък основно имам приятели мъже. Малко са ми истински близките момичета. И той не ревнува, свикнал е да ми се обаждат, да знае, че излизам с тях. Някои даже не ги познава, но си имаме доверие.

FuCKkK13
07-04-2013, 14:19

+..
поотделно да си имаме познати/приятели - ок съм с това
обаче твоето е друга боза ми се струва.. ако постоянно ти говори за нея,прекарват доста време сами и т.н. - няма смисъл ..

heartshapedbox
07-04-2013, 16:18
О, моля ви се. Вие нямате ли си приятели-момчета, или за вас е разрешено, а за тях не?
Двамата ми най-близки приятели са момчета, моят знае и няма нищо против.Той също има добри приятелки, излизат си и това е. Вярваме си и не ни е проблем, как може да нямате доверие на човека, с който сте?

PainInTheAss
07-05-2013, 08:19
Ок, да приемем, че това приятелство между тях е напълно възможно, но пък да ескалира до такава степен? Това не е нормално поведение на обвързан човек. Вместо да се държи така с теб... ?

+1!
Мойта приятелка е същата..

tori
07-05-2013, 18:34
О, моля ви се. Вие нямате ли си приятели-момчета, или за вас е разрешено, а за тях не?
Двамата ми най-близки приятели са момчета, моят знае и няма нищо против.Той също има добри приятелки, излизат си и това е. Вярваме си и не ни е проблем, как може да нямате доверие на човека, с който сте?
Това. Имам само три приятелки, другото е момчета. Правим си такива хубави излизания всички, че просто няма накъде. Аз прекарвам много време с най-добрия си приятел, дай да почне да си къса косите моя, че сме така близки с брата. Стига ревност, стига простотии.

DENKAZ
07-06-2013, 00:33
.Снимки, не нормлни, а почти хванати за ръка..

Пхах, ти сигурно се ебаваш.

F4ence
07-08-2013, 20:35
Много неща има, които пречат явно на вашата връзка. По-добре я прекрати, няма смисъл. А по темата ... приятелство може да има до едно време между момче и момиче. В даден момент все от едната страна прехвърчат искри и от там минава на друга фаза. Бившия ми ми изневери с много добра негова приятелка, след като твърдеше половин година, че са само приятели. Ама веднаж се напили и преспали... и до там с приятелството... сега са заедно вече 2ра година ... а бяха само приятели. Не се занимавай, намери си някой които те заслужава напълно.

Баща Ти
07-08-2013, 20:36
Тя е нимфоманка. Той те обича, но я пори като риба, защото й е приятел и иска да помогне. Иначе я мисли за грозна, спокойно.

FuCKkK13
07-08-2013, 20:44

има разлика от приятели до приятели
ако някой прекарва повече време с най-добрия/добрата си приятел/приятелка,ако на него/нея споделя повече,излизат повече,а през времето когато е с гаджето си говори за него/нея що направо не си ходи при него/нея ...

baby_baby
08-03-2013, 21:46
Винаги си мисля тези работи

existenz55
08-04-2013, 07:07
A Shoulder To Cry On Becomes A Dick To Ride On
Рано или късно ще стане беля (я поради алкохол или други причини).
От време на време да се виждат ДА, ама да излизат редовно (няма такова приятелство просто).

tweettyy
08-04-2013, 10:29
Аз съм толкова ревнива..ужасяващо ревнива, не знам как ме търпи, явно много ме обича, имаше приятелки момичета..заради мен спря да общува със всички, не се е виждал с нито една,не си е писал с нито една, не е приел 11 месеца покана във фб на нито 1 момиче, не е харесал снимка на нито 1 момиче оттогава..Само момчета има в обкръжението си.. даже понякога и от тях го ревнувам,моето е болестно състояние вече.. Това, което ми описваш.. аз щях да го зарежа веднага.. :D :D

existenz55
08-04-2013, 10:37
Аз съм толкова ревнива..ужасяващо ревнива, не знам как ме търпи, явно много ме обича, имаше приятелки момичета..заради мен спря да общува със всички, не се е виждал с нито една,не си е писал с нито една, не е приел 11 месеца покана във фб на нито 1 момиче, не е харесал снимка на нито 1 момиче оттогава..Само момчета има в обкръжението си.. даже понякога и от тях го ревнувам,моето е болестно състояние вече.. Това, което ми описваш.. аз щях да го зарежа веднага.. :D :D
Само да не се окаже, че си е направил втори facebook и си пише и излиза с въпросните когато ти не знаеш.

tweettyy
08-04-2013, 10:40
Само да не се окаже, че си е направил втори facebook и си пише и излиза с въпросните когато ти не знаеш.

10 фейсбука :P При положение, че ВСЕКИ ден сме заедно по ЦЯЛ ден, а когато не сме заедно си говорим по телефона докато не заспим.. просто сме много привързани 1 към друг, нито единия от нас не може да си помисли за нещо като да има приятел/ка от другия пол.. колкото и странно да е, затова вече сме и заедно толкова време :)

DarkTemplar
08-05-2013, 23:57
Горките ви мъже...

Naive
08-06-2013, 00:47
Горките ви мъже...

То едни мъже.. далеч да бягаш от тях.

DarkTemplar
08-06-2013, 00:49
Чехльовци са явно, ама и жените им отсега са готови за Психото. Не ми се мисли какъв би бил сценария след 10-15 г. брак.

Azoria
08-06-2013, 01:33
Абе момичета, не ви ли е страх, че като спрете всякакви социални контакти на гаджето си с другия пол, утре като се случи да успее да зърне някоя друга мадама по някакъв магически начин, ще сте много зарязани?

Pedigree
08-06-2013, 06:27
В такава ситуация защо не се замислиш, че за да съществува приятелство между тях, то явно не е от вчера, а щом от вчера не са си определили отношенията като повече от приятелски, нямаш място за притеснения. Някакъв повод за недоверие имаш ли? Ако нямаш, излишно натоварваш и себе си, и приятеля ти.

PurpleSand
08-06-2013, 08:38
Няма шанс между мъж и жена да има истинско приятелство.Жената е прекалено лицемерна и пресметлива за да знае реалното значение на самата дума "приятелство" !! ;]

айде,айде моля ти се ... вярно е,че повечето момичета са лицемерки,но не слагай всички под общ знаменател..
Azoria накрая някой от двамата се влюбва.. може и да не си признаят ,но го има този момент.
Въпраки,че имам много приятел момчета,само за едно от тях съм напълно убедена ,че няма абсолютно нищо към мен. :))

DarkTemplar
08-06-2013, 10:06
Като се замисля е дразнещо някой човек, който наскоро се е появил в живота ти и обявил се за най-важния в него, да определя правилата и границите в личните ти отношения (много от които са факт доста преди да се срещнете). Това е изключително личен избор, но всеки си носи последствията от това с какви хора се обвързва и какво им позволява.

BRUNETTE,
08-06-2013, 10:12
С приятеля ми преди да тръгнем 1година бяхме постоянно заедно, когато аз имах приятел предпочитах да излизам с настоящия ми приятел, което той забеляза.. И след няколко месеца се събрахмее с настоящия ми приятел ^^
Така, че предполагам и при вас е така..

DarkTemplar
08-06-2013, 10:34
Лол, както обясних, аз лично не съм му натяквала, че съм ревнива и не съм му СПИРАЛА социалните контакти с никоя друг от моя пол. Още си пише с момичета, още излиза с момичета, просто вече виждам, че интереса му към приятелството с всички тях е отслабнал. Не се случва толкова често вече. Това исках да кажа. Щеше да бъде глупаво да го ограничавам. Да, наистина съм адски ревнива, но не от всяка втора.
Това ми звучи малко като "гузен негонен бяга". Не помня да съм споменавал теб, нито пък връзката ти, даже не съм те цитирал. Мнението ми показваше принципното положение, в което се поставят някои хора, оставяйки се да бъдат обсебени от половинката си.

autumn666
08-06-2013, 10:43
Това ми звучи малко като "гузен негонен бяга". Не помня да съм споменавал теб, нито пък връзката ти, даже не съм те цитирал. Мнението ми показваше принципното положение, в което се поставят някои хора, оставяйки се да бъдат обсебени от половинката си.
Ем, аз изтрих мненията си и без това, осъзнах, че звучат леко глупаво и не ми се месеше. :D
Просто в предишния ми коментар бях споменала, че и моя приятел вече общува малко по-рядко с други момичета, но по негов избор, не по мой.
/end of topic
/fliesaway

DarkTemplar
08-06-2013, 10:50
А, всеки си преценя нещата сам за себе си. Някои хора ги устройва така, други иначе.

За мненията - няма проблеми, и да бяха останали, едва ли щяха да пречат на някого.

Schliwobeatz
08-06-2013, 11:54
Приятелство м/у мъж и жена може да има само когато са израснали заедно (от близки семейства), или когато са излизали дълго време в същата компания, нищо не се е случило през това време и чак след години излизане заедно са изградили приятелски отношения.

PainMonopoly
08-07-2013, 22:01
Приятелство м/у мъж и жена може да има само когато са израснали заедно (от близки семейства), или когато са излизали дълго време в същата компания, нищо не се е случило през това време и чак след години излизане заедно са изградили приятелски отношения.

Или ако един от двамата е грозен. :Д

PainMonopoly
08-07-2013, 22:02

Или ако един от двамата е грозен. :Д