Влез

View Full Version : Възможно ли е?

fearbro
07-05-2013, 07:22
Днес с девствено момиче и го вкарах, но много малко, и мисля, че излезе малко сперма, но не съм свършил в никакъв случай, но знам, че излезе малко, възможно ли е като е девствена, без да съм я отварял да забременее?
И дали трябва да се купи Ескапеле

xXxPETYAxXx
07-05-2013, 08:09
Абе, защо не прочитате другите теми, преди да пускате нови? Те поне 70% от темите в раздела съдържат отговора, който ще получиш и на своя въпрос.

Fizz
07-05-2013, 08:16
К'во да чете ... като гледам как пише

Не е това , което си мислиш е отговора на въпроса ти .

marilyn
07-05-2013, 14:35
Той не бил свършил, ама имало малко сперма, ама нз си кво. Ходи си играй с другите деца, не се занимавай със секс.

Vilsy
07-05-2013, 14:38
Той не бил свършил, ама имало малко сперма, ама нз си кво. Ходи си играй с другите деца, не се занимавай със секс.
+1

nickelbackk
07-05-2013, 15:51
Е как ще забременее, щом Не си я отворил бе човек!?! ...:o..А дори да го бе направил, шанса едно момиче или едня жена да забременее при първия и път, т.е., когато Наистина бива отворена, на практика е минимален..

AnarchyBoy
07-05-2013, 16:55
Е как ще забременее, щом Не си я отворил бе човек!?! ...:o..А дори да го бе направил, шанса едно момиче или едня жена да забременее при първия и път, т.е., когато Наистина бива отворена, на практика е минимален..

Отворил.. :lol: Тя к'во, консерва ли е?! :razz:

nickelbackk
07-05-2013, 17:02
Ами той сам използва "отворил", най-вероятно иска да каже( защотото ако съдим по написаното от него, едва ли той самият е наясно какво е искал да каже), че не е успял даразкъса химена (девствената ципа).

AnarchyBoy
07-05-2013, 18:03
Ами той сам използва "отворил", най-вероятно иска да каже( защотото ако съдим по написаното от него, едва ли той самият е наясно какво е искал да каже), че не е успял даразкъса химена (девствената ципа).

Благодаря ти за обяснението, млади момко, сам нямаше да се досетя. :lol:
Между другото на него му разбирам повече отколкото на теб ;)

Ivaaaaa
07-05-2013, 18:05

шанса не зависи от това дали, когато го прави и е за пръв път или за стотен..шанса е един и същ
забременяването зависи от други неща

nickelbackk
07-05-2013, 18:43
Към AnarchyBoy: Първо, моля, не ме наричай "момко", защото съм момиче, и после - след като не ме разбираш, не ми отвръщай, целейки да се заядеш с мен...Не ме разбираш? Явно не разбираш български книжовен език. :) ...Лека нощ..

baby_baby
07-05-2013, 21:02

Съгласна съм с това мнение