Влез

View Full Version : На море в цикъл :smt076

justlikeyou09
07-06-2013, 06:29
Здравейте.Съжалявам,ако темата се повтаря ;s Имам един проблем .. На 11 юли заминавам на море и точно тогава се пада да ми дойде ](*,). Ще ходим с още 2 семейства и ще ми е много неудобно, ако това се случи ;s ;д Посъветвайте ме какво да направя .. Идеята с тампоните отпада,защото преди не съм ползвала и ще ми е некомфортно с тях,може би.Не искам да седя по цял ден на плажа и да не влизам във водата ;д Кажете какво да направя,моля ви. Btw : на 14 съм.

Nakadah
07-06-2013, 06:33
Номер 1: Научи Български!
Номер 2: Не ходи на море на 11-ти а мааааалко по-късно
Номер 3: Виж Номер 1

nyxu
07-06-2013, 08:36
Ударна доза витамин Ц
Не разбирам от какво може да ти е неудобно :? ти си единствена с цикъл..

Hidayet
07-06-2013, 08:49
Няма да ти е некомфортно с тампоните. Вземи си от най-малките. Просто трябва да си го поставиш правилно. И аз мислех като теб, докато не ми се случи 3 години подред да съм в цикъл на морето. ;)

heartshapedbox
07-06-2013, 09:36
1. тампони
2. хапчета
3. стоиш по къси гащи на плажа

Избери си :) А витамин ц при мен не действа, намаля цикълът, но не го спира изцяло.

DisappointedDreamer
07-06-2013, 10:06
Не sи ги ползвала и нямаш право да изразиш мнение отноsно това какви биха ти били. Пробвай ги и тогава ги зачеркни.

за тампоните говоря.

nyxu
07-06-2013, 19:16
1. тампони
2. хапчета
3. стоиш по къси гащи на плажа

Избери си :) А витамин ц при мен не действа, намаля цикълът, но не го спира изцяло.

За отлагане, трябва да ги пиеш преди да ти дойде, а когато ги пиеш по време на цикъл - намаля.

sexa_na_kompleksa
07-07-2013, 06:24
Ако ще си отлагаш цикъла, консултирай се с лекар, не си експериментирай.
Иначе може да си вземеш превръзки без крилца и да си сложиш на банския, за да можеш да се печеш.

gugenceto2
07-08-2013, 13:20
По-добре не пробвай да си прецакваш цикъла с витамин Ц и каквито и да е други хапчета. Ако искаш можеш да пробваш тампони-трябва само да ги сложиш правилно.

Mickey G.
07-09-2013, 15:58
.. Идеята с тампоните отпада,защото преди не съм ползвала и ще ми е некомфортно с тях,може би.

Ти дори не си сигурна дали ще ти е неудобно! Вземи си от малките, намести го правилно и се радвай на почивката!! Но не кисни постоянно във водата - ще се сбръчкаш като фъстък :D Шегувам се. Ами мога да ти кажа, че на мен също ми се е случвало и с тампони ми е удобно и не се притеснявам за нищо ^^
Пробвай :)

DarkEmotionS
07-10-2013, 19:08
Тампони ^^ Най-добрите ми приятели през лятото, няма нищо страшно, болезнено и неудобно, особено ако не си девствена (не се засягай, просто не знам), защото съм срещала момичета, които не са девствени, да реват, че трябва да слагат тампон.. :D

valentinadr
07-11-2013, 07:03
Тампони са най- доброто решение за морето,на мен почти всеки път ми се налага да използвам,просто го поставяш правилно и всичко е ок