Влез

View Full Version : Първа среща , целувка ?

Eskapel4o
07-06-2013, 17:20
Здравейте , значи имам един въпрос , по който съм спорил с приятелите си , накратко писали сте си във фейсбук с някое момиче, запознали сте се там , и сте на първа среща , нали всичко окей , кафенце , цигарки , и разни закачки така , но като сте вече пред дома й, пояснявам пак че е първа среща ! , трябва ли да я целунете , или не , защото точно затова спорих с тях, според мен първа среща е доста рано не мислите ли ? , нека чуя вашите мнения , без разни убиди , тролове и тн ...

passion.
07-06-2013, 17:47
Зависи от това как двамата се чувстват - дали са се сближили.. дори и да е само на чат..
Според мен е рано, но пък е сладко .. не знам..

PainMonopoly
07-06-2013, 18:19
Аз лично като изляза на първа среща го правя с цел проучване на терена, за да взема решение дали да се занимавам с това момиче. Това го решавам обикновено няколко часа след приключването на срещата. Съответно не би ми било комфортно да тръгна да целувам.

Преди поне ми беше като принцип, но си мисля, че след последната първа среща, на която бях, съм склонен да го преразгледам :Д Така че по-скоро зависи.

Fantasyyy
07-06-2013, 19:52
Според мен щом двамата не се познават лично,а само по фейсбук би било добре първата среща да е просто за да се опознаят,да разберат дали ще си допаднат и т.н.А пък после ако всичко е окей,няма никви проблеми с целуфките :дд

BlueFace
07-06-2013, 19:56
Общо взето в днешно време всичко протича така: Запознавате се някъде/ намираш я във фейсбук, понеже очевидно е твърде страшно да се опознаете на живо и пишеш във фейсбук. Там научавате някакви общи неща един за друг, като хобита, интереси и т.н. Там също така можеш да си изкараш много грешни изводи за човек поради липсата на контакт лице в лице.

Та след като си я поканил на среща - щом е приела, значи си събудил интерес в нея. Излизате, прекарвате си приятно, разговорът върви, направил си добро впечатление, знаеш доста неща за нея, както и тя за теб. Тогава какъв е проблемът да я целунеш?

От личния си опит мога да кажа, че работи, винаги съм целувал на първа среща и до сега момиче не се е дръпнало. Ако те харесва ще ти отвърне : )

Fizz
07-06-2013, 23:10
Като се замисля и аз споря със себе си по тая тема , обаче всичко е до момента ... даже така зададено "трябва или не трябва" е глупаво ..

leadyflame
07-06-2013, 23:16
Ако имаш желание целуваш, няма правила.

sexa_na_kompleksa
07-07-2013, 06:30
^Точно така, няма правила. Ако усетиш, че моментът е подходящ, може изобщо да не чакаш до изпращането до тях.

Баща Ти
07-07-2013, 07:21
Не е рано.

marilyn
07-07-2013, 10:22
Няма правила. Зависи как е минала срещата, зависи как си я усетил...

SpiritInBlack
07-07-2013, 17:58
Зависи от много неща. Обикновено се стремя към целувка на първа среща и бърза развръзка след това , но с някои , към които проявявам интерес. е по-хубаво първоначалният флирт да продължи повече

anonymous708973
07-07-2013, 18:01
Защо се съобразяваш с тъпи правила?
Ако желаеш да целунеш точно това момиче, давай. Със следващата може нещата да не са ескалирали до това ниво още на първата среща. Всичко зависи.

Не ме кефи идеята да ме целунат на първа среща, бих се дръпнала почти със сигурност.

psychopath
07-07-2013, 20:50
Не е рано, зависи как ще си изиграеш картите. :D

AnarchyBoy
07-07-2013, 21:05
Ами зависи от ситуацията...

fUcKsMiLe
07-08-2013, 00:43
Зависи от срещата, но в 90% от случаите бих се отдръпнала. Не ми харесва идеята за целувка на първата среща(среща не като първо виждане, а иначе), освен ако човека не е някой, който познавам irl от повече време.

Amore-Mio*
07-08-2013, 10:51
Зависи.
От това как е минала срещата, как се чувстват двамата един до друг и така нататък. Няма такова нещо - като трябва или не трябва да се целуваме на първа среща.

Rebirthing
07-08-2013, 13:57
Зависи от срещата, но в 90% от случаите бих се отдръпнала. Не ми харесва идеята за целувка на първата среща(среща не като първо виждане, а иначе), освен ако човека не е някой, който познавам irl от повече време.

И аз съм така. Имала съм момчета за които съм преценила, че не ми харесват още на първа среща и повече не съм ги потърсила повече. Ако ме бяха целунали направо щеше да си е гадничко.

Pedigree
07-08-2013, 17:26
Не обичам или всъщност... зависи какво му мисля на пича. 8-)
Принципно не ми е много забавно, когато излезем на първа среща, и ме е нацелува на нея, става ми леко тегаво, но зависи и от мъжа.

Morakusi
07-09-2013, 01:41
Еми, като си пред вратата и си я хванал за ръката, виж дали ти е зяпнала устните. Ако да, давай. Ако ли не, дай пак. Мога да те уверя, че някой жени харесват мъже който не се срамуват и не чакат само жените да казват как ще се играе играта.

Lilanda
07-09-2013, 11:19
http://www.teenproblem.net/a/1-lubov_and_sex/40790-za-ili-protiv-celuvkata-na-parva-sreshta/ Хората са ти публикували цяла статия за това.
Все пак зависи от ситуацията. Ако ти е показала известно привличане към теб, просто давай. Нищо не ти пречи да опиташ. ;)

Rebirthing
07-09-2013, 12:39
http://www.teenproblem.net/a/1-lubov_and_sex/40790-za-ili-protiv-celuvkata-na-parva-sreshta/ Хората са ти публикували цяла статия за това.
Все пак зависи от ситуацията. Ако ти е показала известно привличане към теб, просто давай. Нищо не ти пречи да опиташ. ;)

Това явно не важи за България, гледайки темата...тук повечето сме против.

Chacho
07-09-2013, 12:45
Като усетите, че има нещо между вас и е подходящ момент - тогава.

Аз обикновено целувам преди първата среща. :D Забиваме се на някъв купон, натискаме се достатъчно и накрая може да й взема номера за среща, хахаха.

Eskapel4o
07-09-2013, 17:13
Нещо между нас ? като искри , надявам се да не са от електрошоковата и палка .

Mickey G.
07-10-2013, 18:23
Еми това е била първа среща,а все пак не се познавате кой знае колко добре, не мисля, че е подходящо за целувки.. Ъмм, като цяло мисля, че е сладко да й дадеш една съвсем лека целувчица по бузката, но не и веднага да се втурнеш да й изследваш устата с езика си :D
Късмет ^^

Баща Ти
07-10-2013, 19:35
Аз пък винаги се целувам на първа среща и кво? ПРОБЛЕМ ЛИ ВИДЕ?